Предизборни манипулации от ПП-ДБ

Автор: Няма коментари Сподели:

Фалшивата новина, която е заповядано да се разпространява от послушните на властта медии, е, че в село Неофит Рилски има опит за манипулация на изборите с изкуствено регистрирани хора.

Отново наблюдаваме опит за манипулиране на изборите от страна на управляващата коалиция на „Продължаваме промяната“ и „Да, България“. Записът, в който се коментираше овладяването на службите, се потвърждава и от последващите им дела. Широкомащабният конфликт между община Ветрино и фирмата „Добротич уинд“, която частично е собственост на CWP, в която съдружник е близкият на Кирил Петков и Даниел Лорер – Димитър Енчев, не е приключил. Подобно на палестинците в Ивицата Газа новите управляващи искат да изселят жителите на тази община и да унищожат културно-историческия обект „Исторически парк“. Причината за това тяхно желание е да използват плодородната земя и да се направи американски ветрогенераторен парк.

До този момент общината успява да отрази яростните атаки благодарение на кмета и общинските съветници, които защитават интересите на жителите и местния малък и среден бизнес. Изборите са ключов момент, в който желанието на управляващите България политици е да спечелят общинския съвет в общината и да наложат със сила обезлюдяването й, за да имат свободна територия за своите цели. За тяхно съжаление представителя на ПП за община Ветрино го заловиха по погрешка полицаите, докато отиваше да внесе документите за регистрация на партията за участие в местните избори. Беше обвинен в създаването и управлението на огромно наркотично стопанство и склад за крадени автомобили. С това тяхната стратегия се разпадна и сега се опитват да закрепят резервния си вариант за общински кмет и водач на листата за общински съветници Милен Георгиев. От направено разследване на „Свободен глас“ след посещение на постоянния и временен адрес, на който се е регистрирал Милен Георгиев, се установи, че никога не е живял там и нищо не е допринесъл за общината последните 20 години. Това обаче няма да го видите в никои медии, защото такова е желанието на управляващите, което показва и огромната цензура, която съществува в България.

Фалшивата новина, която е заповядано да се разпространява от послушните на властта медии, е, че в село Неофит Рилски има опит за манипулация на изборите с изкуствено регистрирани хора. Въпреки че в импровизираната класация за новорегистрирани хора село Неофит Рилски е на 27-о място, това не пречи на „Дарик“ да произведе новина, в която на централно място е внушено, че в това село има изборни манипулации. Към тези медии засега се присъединиха novini.bg и offnews.bg. Очакваме тежък скандал, за да може управляващите да наложат своята воля.

В същия момент в цялата страна над 2500 полицаи разпитват хора от община Ветрино в опит да ги сплашат и да им попречат да упражнят своя вот. Очаквайте видео, което ще покаже реалната ситуация и как се мъчат да изселят българския народ в градски гета, а после ще е лесно да се освободи територията за чужди интереси.

Източник: krasivovetrino.bg

Присъединете се към нашия канал в Телеграмhttps://t.me/trakiaworld

Предишна статия

Полк. Николай Марков: Цанов щеше да бъде убит заради машините за гласуване

Следваща статия

Лъжи, власт и манипулации: Как управляващите от ПП искат да спечелят изборите?

Други интересни