ДОКАТО ЗАХАРИЕВА СЕ ТУТКА, ИВАН КРИСТОФФ ИЗВАДИ 100 000 ЛВ. И ГИ ДАРИ ЗА ИЗДИРВАНЕТО НА БОЯН ПЕТРОВ

Автор: Няма коментари Сподели:

На страницата си във Фейсбук известният българин  – „човекът – паяк“ Иван Кристофф написа:

Здравейте, не познавам алпиниста, който е в неизвестност и е на пълно неизвестна планина за мен, но от солидарност, моля да предадете това писмо на приятелката, която въобще не познавам, но искам не искам разбрах, че има нужда от парите, за които чух, че някаква министърка Захариева се е договорила с някакъв Министър за някакви пари от нашето портфолио, моля да бръкнат в моето и да не бъркат във Вашите пари. Сумата от $50,000 е гарантирана и чак утре може да се тегли в брой, тъй като от банка Alliianz, ме увериха, че един ден predwarityelno do 13:00 часа трябва да бъдат уведомени.

Ето банкова сметка с депозирани 100,077,43лв, от която щом отвори офиса на Банка Алианц може да се изтеглят парите $50,000, за да се платят за хеликоптерната застраховка за издирването и спасяването в Хималаите на човека, когото не познавам, но разбрах, че е имал мечти и дете.

Не вярвам в нашите политици на нищо, което казват. Познавам ги много добре!!! 

Също така не смятам, че е редно държавата да плаща от данъците ни, затова, като любител на Extreme/Екстрийм спортове, смятам, че е редно ние сами да се подържаме.“

                     Afera.bg                    http://afera.bg

Предишна статия

СИНЯТА ЗОНА ВЪВ ВАРНА…ЗА КОРАБИ, НЕ ЗА КОЛИ

Следваща статия

ВНИМАНИЕ! В МОМЕНТА НЯМА ПОЛИЦИЯ! УНИФОРМЕНИТЕ СА С НЕВАЛИДНИ СЛУЖЕБНИ КАРТИ! АКТОВЕТЕ СЛЕДОВАТЕЛНО СА НЕВАЛИДНИ!

Други интересни