Постепенно започва обявяване на ТЕРОРИСТИЧНА ОПАСНОСТ в няколко държави, евакуация и ваксинация

Автор: Няма коментари Сподели:

 

Сенатор Кенеди ПРАВИЛНО каза, че Ковид-ваксинацията е военна операция. Но не само ваксините. Тестовете (които са назални ваксини) също са разработени от ДАРПА.

Сателитите на Илон Мъск – също са част от операцията за тотален контрол над цялото човечество. Илон Мъск е използван от Пентагона за да се каже че сателитите на Неуро-линк са ЧАСТНА реализация, но това не е така. Илон Мъск има договор с Пентагона.

Преди около 10-тина години САЩ въвеждат сателитен контрол над своите военни. Където и да се намират в света, военното министерство знае точното им местонахождение. Това е технология за следене чрез въвеждане на нано-частици (нано-интерфейс) в човека и проследяването му чрез спътници.

Просто сега решиха да направят това за всеки човек. Затова инсценираха глобална Ковид-измама.

1. На първия етап се опитаха да ТЕСТВАТ и ВАКСИНИРАТ колкото се може повече хора. Доста пари бяха вложени в създаване на медиен и медицински терор.

2. Глобалистите знаеха, че не всеки ще се ТЕСТВА и не всеки ще се ВАКСИНИРА. Затова на втория етап се предвижда ИЗКУСТВЕНО създаване на въоръжен конфликт.

3. После следва обявяване на „ТЕРОРИСТИЧНА ЗАПЛАХА“ в няколко държави – Франция, САЩ, Германия, България и др.

4. След като се обяви „ТЕРОРИСТИЧНА ЗАПЛАХА“ ще се проведе масова евакуация, което ще бъде последвано от МАСОВО ТЕСТВАНЕ И ВАКСИНАЦИЯ. По този начин ще се въведе нано-интерфейс и в тези, които са успели да не се ТЕСТВАТ и ВАКСИНИРАТ на първия етап.

Линк:

В следващите дни освен Франция, се очаква САЩ, Германия и още няколко държави да обявят ТЕРОРИСТИЧНА ЗАПЛАХА, последвана от евакуация и задължителна масова ваксинация в помещенията за евакуация. В Русия дори се прие закон за евакуацията.


Което написахме се оказа ВЯРНО, постепенно започват евакуациите

1. Започват с „евакуации“ от Лувъра (за да свикват хората с евакуациите)

2. В Литва над 600 училища са затворени защото се подозира, че са „минирани“, евакуирани са всички ученици.

3. Така постепенно ще се премине до евакуация на населението в бункери поради терористична заплаха.

4. А в бункерите следва задължителна ваксинация, поради опасност от разпространение на зараза, не задължително ковид, може и грип. Но ваксините ще са с нано-частици и РНК.

5. Ако План Б (терористична заплаха и масова евакуация) не успее да ваксинира 100% от населението, се преминава към План В: климатичен катаклизъм и евакуация.


Предишно … Следващо


Бъдете нащрек! Ако не успеят да влязат от предната врата, ще се опитат от задната врата!

https://bgprevedi.com/several-countries-prepare-to-declare-danger-of-terror-plus-mass-evacuation-and-vaccination-36614-2/

Предишна статия

Музикално видео: Албум с топ-хитове на Клаус Шваб

Следваща статия

Благославям ви и ви обичам безкрайно!

Други интересни