Благославям ви и ви обичам безкрайно!

Автор: Няма коментари Сподели:

okno-v-novyj-mir-ochishhenie-ot-energeticheskoj-rzhavchiny

Здравейте, скъпи мои любими деца!

Като продължение на предишното ми послание, днес искам да ви дам една практика, която ще ви помогне да пречистите фините си тела от чужди енергии с изкуствен произход.

Те навлизат във вашето енергийно пространство чрез вещества, разпръснати във въздуха, както и чрез храни и напитки, които съдържат вредни за човешкото тяло елементи, и, разбира се, чрез ваксините.

Да наречем тази практика «Очистване от енергийна «ръжда»».

Защо използвам това конкретно сравнение?

Преди всичко, защото тези изкуствени енергии, веднъж навлезли във вашето енергийно пространство, започват своята разрушителна работа точно като ръжда, постепенно покривайки все повече и повече от повърхността на вашите фини тела и все повече и повече органи на вашето физическо тяло.

Но все пак ще започнем с фините тела, за да прекъснем процеса на въздействие на вредните вещества на вашите физически тела.

За тази работа трябва да влезете в доста дълбоко медитативно състояние и да потърсите помощ от всичките си Небесни помощници.

Осигурете си надеждна защита от Огъня на Вселенската Любов с огледални външни стени.

И тогава призовете Универсалната плазмена енергия.

Именно тя по-добре от другите може да „закърпи“ микроскопичните „дупки“ във вашите фини тела, появили се под въздействието на чужди за вас енергии.

След известно време ще усетите как тя започва работа с вашето етерно тяло, което е нейната „специализация“.

Но постепенно тази енергия ще започне да се разширява все повече и повече, покривайки вашето емоционално, ментално и каузално тела.

По правило те са тези, които са повредени в резултат на подобни атаки.

Що се отнася до будическото и атмическото тяло, всичко се случва различно за всеки.

За хората с високо ниво на вибрации и следователно с активирани шеста и седма чакра, тези тела като правило остават непокътнати поради огромната празнина във вибрациите с чужди изкуствени енергии: те просто преминават през тези тела, без да им навредят.

А при тези, чиито чакри не са активирани, будическото и атмическото тяло са компресирани толкова много, че на практика се сливат с останалите фини тела на тези хора.

Колко дълго трябва да останете в медитация?

Тези, които усещат добре преминаването на енергиите, могат да я завършат, когато потокът напълно утихне.

Ако все още ви е трудно да почувствате това, тогава помолете вашите духовни водачи да ви дадат „конвенционален сигнал“, че медитацията е приключила.

По един или друг начин определено ще почувствате това, особено ако вече имате опит във взаимодействието на финия план с вашите Небесни помощници.

Съветвам ви да проведете няколко такива медитации, за да консолидирате резултата на финия план.

Благославям ви и ви обичам безкрайно!

Отец-Абсолют ви говори

Прието от Марта на 11 октомври 2023 г.

https://bgprevedi.com/energy-rust-cleansing-36608-2/

Здравейте, скъпи мои любими деца!

Днес искам да ви предложа да продължите практиката Очистване от енергийна „ръжда“, но вече да работите с физическото си тяло.

Ще изхождаме от факта, че вече сте извършили медитация за прочистване на вашите фини тела от чужди изкуствени енергии и сега всичко, което трябва да направите, е да възстановите процеса на естествено взаимодействие на всяко тяло със съответните органи на вашето физическо тяло.

Не забравяйте да призовете всичките си Небесни помощници и да поставите надеждна защита от Огъня на Вселенската Любов, както направихте в първата част на медитацията.

За да опростите значително този процес и да усетите по-добре въздействието на енергията върху тялото си, можете мислено да я прекарате една по една през вашите чакри, които са пряко свързани с всяко от вашите фини тела.

И така, след като влезете в доста дълбоко медитативно състояние, извикайте Универсалната плазмена енергия и я помолете да пречисти вашите вътрешни органи и системи за поддържане на живота от всички чужди вещества и вещества, които са влезли в тялото ви по един или друг начин.

Започнете да работите с първата чакра, която отговаря за костната структура на вашето тяло.

Представете си как Универсалната плазмена енергия се спуска в нея през коронната ви чакра и постепенно изпълва цялото ви тяло – всяка кост и всички съединителни тъкани, като ги почиства от възможни изкуствени новообразувания.

След това преминете към втората чакра и етерното тяло, мислено насочвайки енергията там и си представяйте как тя измива вашата пикочно-полова система, разтваряйки всичко чуждо и възстановявайки физическата обвивка на всеки съответен орган.

Веднага след като енергийният поток във втората чакра утихне, преминете към третата чакра и емоционалното тяло, което отговаря за храносмилателната система, като наблюдавате как Универсалната плазмена енергия „обработва“ стомаха, червата, черния дроб, панкреаса – как неутрализира влиянието на натрупаните там вредни изкуствени вещества.

Следва четвъртата чакра и менталното тяло, „отговорящи“ за вашето сърце и кръвоносна система.

Те са най-уязвимите сред ваксинираните хора, тъй като това експериментално лекарство се инжектира директно в кръвта им, след което се разпространява в тялото.

Представете си как Универсалната плазмена енергия се влива във вашата кръвоносна система и заедно с кръвта циркулира из цялото ви тяло, като по този начин неутрализира вредното въздействие върху него на всички чужди вещества, които по някакъв начин се озовават в кръвта ви.

След това преминете към петата чакра и каузалното тяло. Представете си как се прочиства вашата дихателна система: носоглътката и белите дробове – как всичко чуждо и вредно за тях постепенно се разтваря и неутрализира.

И последният етап ще бъде работата с шестата чакра и будическото тяло, които са отговорни за функционирането на мозъка и човешкото зрение.

Помолете Универсалната плазмена енергия внимателно да работи с тези ключови за вашето съзнание органи на тялото.

Именно вашето виждане – вътрешно и физическо – и вашите изводи ви помагат да разберете истинската същност на нещата, която за вас сега, на самия праг на Прехода, е не просто важна, но наистина съдбоносна.

Излезте от медитацията, когато потокът от енергия утихне.

Ако направите една наистина дълбока и цялостна медитация, определено ще почувствате, че тялото ви е станало по-тежко.

И това се обяснява с факта, че Универсалната плазмена енергия е най-плътната от всички високовибрационни енергии, тъй като тя взаимодейства с етерното тяло на човека – най-близкото до физическото.

И разбира се, по-добре е да проведете такава медитация, като предишната, няколко пъти, тъй като енергийните и физически атаки срещу човечеството станаха твърде агресивни през последните години, оказвайки се заложници на малка група престъпници, които решиха, че имат право да се разпореждат със здравето и живота на хората по свое усмотрение – в съответствие с техните чудовищни ​​планове за намаляване на населението на света.

Отец-Абсолют, който ви обича безкрайно, ви говори

Прието от Марта на 12 октомври 2023 г.

https://bgprevedi.com/energy-rust-cleansing-2-36633-2/

Предишна статия

Постепенно започва обявяване на ТЕРОРИСТИЧНА ОПАСНОСТ в няколко държави, евакуация и ваксинация

Следваща статия

Доматът идва в България през 17-и век

Други интересни