СВЕТОВНИЯ ИКОНОМИЧЕСКИ ФОРУМ призовава за „спешно“ намаляване на човешката популация с 86 процента до 2030 г.

Автор: Няма коментари Сподели:

СВЕТОВНИЯ ИКОНОМИЧЕСКИ ФОРУМ призовава за „спешно“ намаляване на човешката популация с 86 процента до 2030 г.
Световният икономически форум (СИФ) призова правителствата да намалят населението си с 86% „въпрос на загриженост или спешност“, за да спасят планетата и да осигурят „по-висок жизнен стандарт“ за глобалисткия елит.
Искането беше направено от служителя на WEF Денис Медоус, който твърди, че мащабната офанзива за обезлюдяване може да бъде постигната „по мирен начин“, ако човешкото население е достатъчно промито с мозъци, за да приеме съдбата си.

Медоус е един от авторите на книгата за депопулацията на Римския клуб от 1972 г. „Границите на растежа“. Освен това е почетен член на Римския клуб и старши член на Световния икономически форум.

Според доклад на Neon Nettle, въпреки че книгата му е централна част от дневния ред на WEF и нейната идеология все още е много античовешка.

Медоус твърди, че по-голямата част от световното население трябва да бъде унищожено, за да могат оцелелите да имат „свобода“ и „висок стандарт на живот“. В интервю от 2017 г. Медоус твърди, че геноцидът на 86% от населението на света е „неизбежен“.

Идеологията е в основата на дневния ред на основателя и председателя на WEF Клаус Шваб „Голямото рестартиране“ и „Четвъртата индустриална революция“.

Ювал Ноа Харари, топ член на WEF и старши съветник на Schwab, обясни миналата година, че „в днешния свят ние просто не се нуждаем от огромното мнозинство от населението“.
Според Харари по-голямата част от населението сега е станало „излишно“ и няма да бъде от голяма полза за световния елит в бъдеще.

https://t.me/tsetsi_com/48220

Предишна статия

Стиль ведущих новостей от албанского телеканала привлек внимания!

Следваща статия

IS THE COVID VACCINE CAUSING TURBO CANCERS?

Други интересни