ИЛЮМИНАТИ – Елитът управляващ живота на земята!!!

Автор: Няма коментари Сподели:

По документалния филм на Кристофер Еверарт

Нов световен ред. Милиарди хора по света живеят в невежество. Пред очите ни политици осъществяват план за световно господство. Още от времето на Наполеон, тайни общества използват политиците, за да превземат и управляват Света.

Сега, в 21-ви век, техният план е към своя край. Целта на Новия световен ред е централизацията на властта, потулването на всякаква критика към системата, комерсиализацията и продажбата на всичко като продукт.

Този нов ред позволява на Китай да измъчва студенти и въпреки това да бъде домакин на Олимпийските игри. Държавни училища и болници се предоставят в ръцете на частни компании, за да извличат печалби чрез обучението на децата ни и продажбата на синтетични лекарства. Тайните общества и политическите организации, които строят Новия световен ред, използват различни символи и числа. Ако научите техният таен език и вие ще имате „Всевиждащото око“.

294px-Albero_della_Vita_di_Davide_TonatoКитайски войски незаконно окупираха и тероризираха кралство Тибет. Над 6000 манастира и места за поклонение бяха разграбени, осквернени и унищожени. Китайците нарекоха това дело „миролюбиво освобождение на Тибет“. През последните няколко години Китай рязко увеличи политическите арести и затворническия труд. Будистки монаси и монахини бяха нападнати, измъчвани и принудени да развратничат по улиците. Панкхският монах бе отвлечен от китайските нашественици. Той стана най-младият политически затворник в света. Китайското правителство постави фалшив заместник. Междувременно, САЩ обяви Китай за „най-привилегированата страна“.
Добре дошли в САЩ – дом на най-добрата демокрация, която може да се купи! 2000 г.: Бохемската гора, северна Калифорния – Така че още веднъж ще те изгорим тази нощ! Банкери и политици участват в сатанински ритуал и правят образно човешко жертво-приношение на бога-сова Молох!651b1-i0038560a_lg

Джон Кенеди беше последният истински президент на американците. Обеща да намали военното производство и да спре войната във Виетнам. Линдън Джонсън и ФБР му устроиха засада на площад Дийлей в Далас, Тексас.

Хората по света бяха ужасени от убийството. Невинен мъж на име Лий Харви Осуалд бе обвинен за убиeц. Дори и след побоите и мъченията, той не се призна за виновен. Не му беше позволен достъп до адвокат. ФБР прикри своето участие в атентата. Позволиха на Джак Руби да убие Осуалд на живо по телевизията. Според доклада на комисията Уорън, убиецът на Кенеди е бил Осуалд. Някои членове на комисията бяха известни масони. Линдън Джонсън прекрати разследването по убийството. Робърт Кенеди се кандидатира за президент, обещавайки да спре войната във Виетнам. Той също бе брутално убит! Милиони хора оплакаха смъртта на Робърт Кенеди и смъртта на американската демокрация.

Череп и кости. На снимката се вижда Джордж Буш – шести от ляво на дясно (стоящите прави).

1967 г.: Антъни Хилдър разкри мрежата на тайните общества в Америка. Бе обвинен несправедливо в хипноза на Сирхан Сирхан, който уби Р. Кенеди. Антъни Хилдър и Джордан Максуел разкриха обществото „Череп и кости“. Това тайно общество използва същите символи като нацистката СС. Експерти твърдят, че семейното богатство на Буш е от бизнес-сделки с Хитлер.

„Всевиждащото око“ на масоните е на банкнотата от 1 долар. Американски банки финансираха и двете страни през Втората световна война. Максуел разкри международния знак на фашизма на монетата от 10 цента. Американски банки продължиха да правят печалби от войни.

1980-те: Американски банки и британското правителство снабдиха Саддам Хюсеин с оръжие.

1987 г.: Американски компании за биологично оръжие продадоха на Саддам Хюсеин чума.

1991 г.: Ирак и Кувейт бяха разрушени от американско и британско оръжие. „Кувейт е освободен. Иракската армия е разбита. Нашите военни цели са изпълнени. С удоволствие ви съобщавам, че от днес в полунощ източно време, точно 100 часа след прекратяване на сухоземните операции и 6 седмици от началото на операция „Пустинна буря“, всички американски и коалиционни сили ще прекратят офанзивните бойни действия.“

Много войници загинаха от „Синдрома на Персийския залив“. Ваксини за превенция срещу химичните оръжия, които не бяха открити, убиха повече войници от войските на Саддам Хюсеин! Войната е голям бизнес! Затова Джордж Буш остави Саддам Хюсеин на власт! Горящите нефтени полета можеха да се видят от космоса и причиниха световно замърсяване на въздуха.
Март 1991 г.: Емирът на Кувейт се завърна у дома. Войници от Съюзната армия загинаха, защитавайки жестокият режим в Кувейт, който не дава право на жените да гласуват. Емирът заповяда всички палестинци в Кувейт да бъдат събрани. Някой бяха измъчвани и убити. Стотици палестинци просто изчезнаха! Другите мюсюлмански страни не реагираха. 400 000 палестинци бяха изгонени, защото Ясер Арафат е подкрепял бомбардировките на Ирак над Израел. На Саддам Хюсеин не бе предложена капитулация от Съюзните войски. Беше му позволено да задържи хеликоптери, закупени от Запада. Докато Буш си подсигуряваше нефтените полета, Саддам убиваше активисти за демокрация в Ирак. Операция „Пустинна буря“ не предприе нищо против режима на Саддам! Тарик Азиз, заместник-президент на Ирак:

Американците не се намесиха! Нужни ни бяха само няколко дни да се съвземем от изненадата, да организираме войските и ресурсите си и да въдворим мир и ред в южните области. Нужни ни бяха две седмици да го постигнем!

Нефтената компания на Буш направи огромни печалби след войната в залива. Цената на петрола по света почти се утрои. Американски банки и корпорации спечелиха от кампанията по прочистването. Британските данъкоплатци платиха за оръжията на Саддам чрез британската схема за износ на заеми. Иракски нефт започна да се изнася за САЩ в замяна на ваксини с изтекъл срок! Наложените търговски санкции доведоха до смъртта на 500 000 иракски деца! Докато Съюзните войски се изтегляха, Саддам Хюсеин започна терор над кюрдския народ.

1991 г.: Кюрди бяха принудени да напуснат страната си.

40% от иракския нефт е на кюрдска земя. Кюрди: „Саддам Хюсеин бомбардира, с хеликоптери, унищожава ни … не знам, видяха ни, но продължиха! Защо?! Ние сме хора като вас!“ Британците дариха милиони лири за кюрдския народ. Но ковчежник на фонда беше корумпираният лорд Джефри Арчър и кюрдите не получиха и стотинка.

11-ти септември 1990 г.: Буш прогласи Новият световен ред.:

Това, което е заложено на карта, е повече от една малка страна. Това е една голяма идея! Нов световен ред!

Дан Куейл – U.S. вицепрезидент:

Сега е най-подходящият момент да се установи Новият световен ред!

Михаил Горбачов – министър-председател на Русия:

Дори това не обяснява, защо светът се е променил толкова много, и защо се е устремил към Нов световен ред и нова цивилизация.

Антъни Джей Хилдър:

Всичко започна през 1967 г., когато разбрах, че не съм схващал цялостната ситуация, макар да съм мислел обратното. Не бях събрал всички парченца от пъзела, а това е един гигантски гео-психо-политически пъзел, изграден върху подсъзнателна, скрита и фалшива психологическа пропаганда. Нарочно е направен объркващ от окултната върхушка, която контролира не само САЩ, но и Великобритания. Тези Илюминати, които наричат себе си „Просветените“, заемат високи постове във властта и контролират банковата система.

Тайният символичен език на Новия световен ред, представен от Джордан Максуел…. „Американския долар

На гърба на банкнотата се намира този символ, където пише „Annuit Coeptis“, което значи „Начинанието ни е успешно“ или „Начинанието ни е увенчано с успех“. Значи има някакво успешно начинание. За какво начинание става въпрос? Novus Ordo Seclorum. Novus означава „нов“, Ordo e „ред“, а Seclorum означава „светски“. Получава се „Нов Световен Ред“.

68f1e-bohemiangrove-1909a

Новият Световен Ред, за който говори Буш – е успешен.

През 1934 г. Федералният резерв успя да наложи пълен контрол върху финансовата система на САЩ и тогава казаха, че са успели. Защото този знак е символ, емблема на едно тайно общество, което масоните наричат „Илюминати“, немските-баварски Илюминати. Те са били тайно общество, основано в южна Германия, наречено „Илюминати“ или „Просветените“.

„Annuit Coeptis“, „Novus Ordo Seclorum“ – през 1774 г. баварските Илюминати изготвили план, какво ще правят в Америка и как ще го направят.

Триъгълникът на върха, облят в светлина, е египетският бог Хор – бог на древните египтяни, тъй като това е египетска пирамида, каквато има само в Египет. Тази пирамида е важен египетски символ. В египетската религия окото символизира Хор, „новороденото“ слънце. Името на изгряващото слънце било Хор. Той бил богът на слънцето в Египет. Хор бил богът-слънце, светлината на света. Затова бил изобразяван като слънце, от което се излъчва светлина. Древните египтяни вярвали, че слънцето е окото на бога, чрез което той наблюдава хората. И тъй като слънцето е блестящо, затова дори и днес наричаме гениалният човек „брилянтен“ или „блестящ“. Ето защо слънцето е било символ на божеството и неговото око.

Пирамидата има 13 слоя. Надписът под пирамидата (на долара) „1776“ в основата не означава годината на основаване на САЩ, както мнозина считат и няма нищо общо с нея. Както казах, това е според документ, публикуван през 1774-75 г., а през 1776 г. римските цифри се появяват на него в Европа. Именно през 1776 г. това тайно общество било основано и започнало дейност. Баварските Илюминати са основата на така наречената днес Колумбийска фракция. Тя се установила в САЩ веднага след основаването на младата държава. Затова днес има совалка „Колумбия“, филмова компания „Колумбия“, телевизия „Колумбия“, звукозаписна компания и университет „Колумбия“. Междудругото, телевизия „Колумбия“ – Columbia Broadcasting System (CBS) има за емблема „Всевиждащото око“! Затова и правителството на САЩ е в област Колумбия, защото тези хора притежават правителството. Те печатат парите ни и освен правителството, притежават и нас! Ние сме тяхна собственост. С други думи, тези хора печатат парите, управляват държавата и притежават нас и всичко около нас. Те правят законите и решават кой кого може да убие и на кого ще му се размине. Защото те създават законите и те решават.

Пирамидата има 13 слоя и надписът „Annuit Coeptis“ има 13 букви. Числото 13 е от изключителна важност за това тайно общество!

Имаме 13 ленти, 13 звезди, които образуват „звездата на Давид“. Има 13 зърна, 13 листа, 13 стрели. Едното крило има 32 пера, а другото 33. Всичко е съгласувано с числото 13. Това число е свързано с така нареченият масонски символизъм. Масони са създали тази банкнота. Всичко е съгласувано с числото 13 и отново обръщам внимание на факта, че тук имаме 13 звезди, които образуват „звездата на Давид“. В горната дясна част на банкнотата от 1 долар се вижда едно малко изображение. Но ако го увеличите, ще видите, че е малка сова.

 

Тя е символ на Бохемското общество, което се събира в Калифорния през последните две седмици на месец юли всяка година. Имам снимки на всички живи президенти с изключение на последния, събрани в Бохемската гора в Северна Калифорния, облечени в червени и черни роби, подобни на тези на Ку-Клукс-Клан!

Странна гледка са президенти, облечени като Ку-Клукс-Клан на кадри заснети със скрита камера от Алекс Джоунс. Те изгарят в жертва човешки образ върху олтар, в подножието на 13-метрова каменна сова. Според статиите и снимките в списанията „Елм“ и „Тайм“, президентите се срещат с индустриални лидери от цял свят, с редица държавни лидери и с най-важните бизнесмени. Те се събират в Северна Калифорния и изпълняват древен езически ритуал пред статуята на сова, след полунощ. Представете си тази картина! Всички бивши президенти, облечени като Ку-Клукс-Клан в черни и червени роби, застанали пред статуята на сова! Избрали са совата, защото е била символ, използван в Европа от тайните общества, и защото совата е мъдра и вижда в тъмното. Те също считат себе си за мъдри и знаят неща, които вие не знаете.“

„Никое тайно общество не може да устои на разобличаване“.

Лос Анжелис, август 2000 г.: Протест срещу корпоративния фашизъм: Семейство Буш са членове на тайното общество „Череп и Кости“ !!! Време е да се събудите!

Всекидневната ви е фабриката. Произвежданият продукт сте ВИЕ!

Антивоенен протест в Сан Франциско, февруари 2003 г.: „Това е! Нефтът е причината! Няма оръжия за масово поразяване! На Буш му трябваше нефтът!“
Leaders-13527273308

Най-голямата тайна на Тони Блеър… Масон ли е той?

Колко дълбоко е проникнала в световната политика мрежата на древните тайнствени Илюминати?

Ако прочетете някои книги за тайните общества, ще научите, че много водещи автори твърдят, че британският премиер Тони Блеър е високопоставен масон. Блеър е главен адвокат на кралицата, служба, водеща началото си от храма „Бар“, построен в Лондон от рицарите Тамплиери през 12-ти век. Според много автори, Тони Блеър следва традицията на масонско членство, както голям брой адвокати и съдии. По всяка вероятност Блеър е член на Стъдхолмската ложа, основана през 1591, която, освен на другите си места, се събира и в „Cafe de Paris“ в Лондон.

Премиерът защити ролята си на лобист в полза на богат лейбъристки дарител, който преговаряше да купи фабрика за стомана от румънското правителство. Г-н Блеър изпрати писмо в подкрепа на Лакшми Митал, индийски милиардер, който живее в Лондон. Г-н Блеър сподели, че писмото е било стандартно, написано по съвет на външното министерство. Опозицията обаче настоява за разследване на твърденията, че намесата му е решила сделката в полза на компанията на г-н Митал, която е регистрирана в карибски данъчен оазис.

Кореспондентът Норман Смит докладва: „Лакшми Митал дари повече от 100 000 лири на лейбъристите след изборите. Скоро след това г-н Блеър изпрати писмо на румънския премиер в подкрепа на успешната сделка
между компанията на г-н Митал и румънската фабрика за стомана.“

Тони Блеър е заобиколен от масони! Централата им е на ул. „Даунинг“. Блеър изкарва много пари вземайки тайно пари за „услуги“. Когато делата му се проучват, той лъже, за да създаде объркване. Ипотеката му струва 15 000 лири на месец. Официалната му заплата не може да покрие подобни разходи. Откъде взема допълнителните пари? …..

Един пенсиониран адвокат описа висшите адвокати като Тони Блеър, като високоплатени, професионални лъжци! Така че е малко вероятно Тони Блеър да си признае за членството си в тайно общество.
В едно нещо обаче можем да бъдем сигурни. Масонската мрежа в сърцето на британското общество не харесва да бъде проучвана и разследвана, особено що се касае по въпроса за членство.

Наскоро съставна комисия с председател Крис Мъленс откри, че столичната полиция и съдилища не желаят да заставят своите служители да разкрият дали членуват в тайни общества.

В поредица от смущаващи разкрития през 1970-те и 1980-те, британският автор Мартин Шорт оповести, че полицаи от Скотлънд ярд и други висши служители са масони и вземат рушвети от порнографи в лондонското
Сохо. Мартин Шорт изчислява, че всеки 1 от 6 полицаи е масон, и че днес има около 600 000 масони във Великобритания! 

Много масони заемат високоплатени служби в държавни учреждения, които oбикновено имат масонски храмове в същите сгради, поддържани с парите на данъкоплатците. Масоните в Шотландия имали обичай да организират паради по улиците. След разобличаването на корумпирани адвокати и съветници масони, британските масони се скриват от погледа на обществото и сега рядко маршируват публично. Обществената представа за тях била влошена от разкритието, че големият престъпник Кенет Ной и хората отговорни за кражбата на златото от склада на „Бринкс Мат“, всички били масони.

Като премиер Тони Блеър често се е срещал с кралицата. Тя самата е гранд-патронеса на международното масонство, чиято главна британска ложа е близо до ул. „Дриъри“ в Лондон.

В британското правителство работят огромен брой служители, магистрати, съдии, адвокати и чиновници, които от дълго време са масони.

Починалият автор на „Братството“, Стивън Найт, отбелязва, че масоните са проникнали във всички британски учреждения, в това число полицията и местната управа. Найт допълва, че Уестминстърският
дворец, дом на британския парламент, се използва и като място за срещи на поне 2 масонски ложи. Едната от тях се нарича „Нова масонска ложа за срещи“, която редовно провежда смразяващи кръвта ритуали и
церемонии в Уестминстърския дворец. Членове на парламента от всички политически партии се събират, носейки бели ръкавици и престилки от овча кожа, размахват церемониални кинжали и се кълнат във вярност един на друг.

Къде остава британската демокрация е една голяма загадка, но фактът, че тези тайни церемонии се извършват в сграда, поддържана с парите на британския данъкоплатец, поставя въпроса дали
масоните не се мислят за по-висши от обикновения британски гражданин.

Много изследователи твърдят, че британският премиер Тони Блеър, е висш масон от 33-та степен. Това е най-високата масонска степен и този елитен съвет на британското масонство има своя собствена централа на ул. „Дюк“ 10, която, според някои е свързана с ул. „Даунинг“ чрез таен подземен тунел. В централата на върховния съвет на 33-та степен има Червена стая, Черна стая и Зала на смъртта, които масоните използват за ужасяващи ритуали, основани на древен еврейски мистицизъм и енохийска магия. Веднъж посветени в 33-та степен, на масоните им се внушава, че са висши същества, и че човешкото население трябва да се счита за добитък!

Ако Тони Блеър е наистина масон от 33-та степен, то той върви по стъпките на предишни премиери, които всички са били членове на масонството – Рицарите тамплиери или Кръглата маса, основана от Сесил Роудс
след неговите завоевания в Зимбабве през 19-ти век. Уинстън Чърчил е бил също масон от 33-та степен, приет в Стъдхолмската ложа, през май 1901 г.

„V“- знакът на Бафомет е измислен от Алистър Краули.

Чърчил е бил и член на Ордена на друидите, които често се събират в Стоунхендж по време на пролетното равноденствие, докато хиляди полицаи ограничават достъпа на всички цивилни. Древните жречески ритуали в Стоунхендж обаче са безобидни в сравнение с убийствените и сатанински церемонии на масоните.

Повечето масони не преминават първите 3 степени. Те често са наричани „сините степени“. Всъщност, много масони дори не осъзнават, че отвъд 3-та степен „Майстор“ има по-високи степени. Високите степени на масонството са заети почти изцяло от хора с аристократично потекло или бивши военни офицери. Като цяло, малцина са тези, които достигат 33-та степен. С всеки изминат ритуален тест, церемониите стават все по-странни и включват древноегипетски символи, а на новопосветените им се дават титли като „принц“ или „рицар“.

Алистър Краули е черен магьосник и масон от 33-та степен.

Когато виждаме Тони Блеър заедно с Джордж Буш-младши, всъщност, виждаме двама рицари на тайни ордени. Според слуховете, Блеър е Малтийски суверенен рицар, а Буш е рицар на Евлогия. Титлата му е връчена, докато е лежал в ковчег, в централата на тайното общество „Череп и кости“ в Йеилския университет. Блеър и Буш твърдят, че основните им приоритети са демокрация и свобода, но и двамата са положили кръвни клетви за вярност на древни вавилонски, египетски и еврейски демонични богове! И двамата са заклети под страх от смъртно наказание да не разкриват тайните на масонските си ордени. И двамата са посветени в древната глобална мрежа на Илюминатите, която е обсебена от смърт и убийства!

Наистина ли сме управлявани от политици, които се съветват с духове-демони?

– Дейвид Айк – автор на конспиративни теории: „Да, така е! Тази система е устроена като една голяма пирамида, която съдържа други по-малки, както са матрьошките, една в друга. Такава пирамида, например, е
британското правителство. Обикновените служители не знаят какви са истинските цели на върхушката. Същото е и в банките. Нисшите слоеве не знаят какво става по високите етажи и т.н. Всъщност, при всички „пирамиди“ има една шепа хора – „върхът“, които са единствените, които знаят как работи всичко. Другите са просто невежи пионки. Илюминати слагат само техни хора или такива, които няма да са проблем, на отговорните позиции във властта, които ще прокарат решения за развитие на техните планове. Понякога чуваме да казват – „Тези хора са навсякъде!“. Но те заемат големите служби във властта, защото – „Ако не си един от нас, няма да получиш помощ, за да се издигнеш и ако напуснеш нашата мрежа, ще ти устроим скандал или нещо, с което ще те свалим!“.

Затова хората, които се занимават с черни сатанински ритуали и заемат високи позиции във властта, са изключително много в сравнение с останалите хора, които нямат нищо общо с подобни неща. Така че отговорът е ясен, когато хората питат – „А премиерът на Великобритания замесен ли е?“ След като е премиер на Великобритания, значи е замесен!

И причината, поради която не може да се сложи дори цигарена хартийка между британския премиер и американския президент, демократ или републиканец, е защото и двамата отговарят пред едни и същи господари! И Блеър и Буш са две марионетки на кукловодите, които не се виждат. Те се страхуват много повече от онези в сенките, които им заповядват, отколкото от публичните реакции. Народът може единствено да ги свали от власт докато хората в сянка могат да им навредят много повече.

Години преди Блеър да стане премиер твърдях, че именно той ще бъде избран, че ще бъде издигнат и една от неговите задачи ще бъде да вкара Великобритания в Европейския съюз. Затова Блеър и Буш „пеят“ една и съща песен, защото едни и същи хора им дават текста. Да, Блеър е със сигурност e замесен, както и цялото кралско семейство. Те извършват своите ритуали в замъка Балморал.

Ако истината излезе наяве, а така и ще стане, хора като Буш, Блеър и кралското семейство ще трябва да бъдат „съживявани“ отново и отново, за да излежават присъдите си!“

Масонски умствен контрол. ЦРУ – агенция за внос на кокаин!

 • Тед Гандерсън – бивш главен специален агент на ФБР: „Бях агент на ФБР 27 години и в края на кариерата си бях старши специалист в отдела на Лос Анджелис. В съдилищата съм бил призоваван като експерт по
  престъпления, свързани с окултни и сатанински ритуали. Имам информация от различни източници, че съдии, прокурори, адвокати, лекари и други известни личности, включително актьори и спортисти, са замесени в подобни дейности!“

Сами Дейвис и Антон Ла Вей са основатели на църквата на Сатана.

 

Преди около 230 години е било основано обществото Илюминати, през 1776 г. Главната им цел е добре документирана и тя е Световно господство. Един от най-добрите начини за това, е да се контролира разума на
хората и така да се постигне контрол и господство.

Това, което се случва в Америка, въз основа на мои изследвания и разговори с много хора е, че хората, заемащи високи постове във властта, сиреч Илюминати, използват сатанински ритуали, за да подчиняват
хората и да ги правят жертва на тяхната програма за контрол на разума.

„Според мои разследвания, в САЩ има около 4 000 000 сатанисти!“

Ако множеството автори по въпроса за окултизма са прави, и Тони Блеър е наистина масон от 33-та степен, тогава неговият псевдохристиянски морал ще бъде компрометиран от факта, че дяволски богомолци
и висши масони са вървели по коридорите на властта ръка за ръка векове наред.

Масоните от висшите степени описват най-високопоставените си братя като висши генерали на Върховния съвет.

Има тайна дума, името на истинския масонски бог, което никой няма право да произнася публично. Това име е Я-Бул-Он. Демоничен бог на масоните от висшите степени! Масонският бог не е същият бог от Библията,
който масоните наричат Адонай. Християнският свещеник Кенън Брайън Брингли описва Я-Бул-Он като богохулно съчетание на еврейското име на Бога – Йехова и имената на езическите богове Баал и Озирис.
Масоните от висшите степени считат името Я-Бул-Он за най-свещеното и тайнствено име на божеството. Я-Бул-Он е богът на масоните, почитан в древността като Баал, чието име според Оксфордския речник е с еврейски произход. Баал бил главното мъжко божество на финикийците и ханаанците. За народите от времето на Стария завет, Баал бил самият дявол!

Според книгата на пророк Исая, дяволът или Сатана е паднал херувим, възстанал срещу върховния авторитет на Христос и Неговото управление и закон! След като Сатана причини с измама падението и смъртта на човека, той стана „князът на този свят“! Христос го нарeчe „лъжец и убиец“! Но сам Христос стана човек и дойде да ни изкупи от греха и смъртта!

Албърт Пайк е най-известният американски масон. Пайк е бил главнокомандващ и висш жрец на шотландското масонство в южна и западна Америка от 1859 до 1891 г. Шотландското масонство има собствена централа на 33-та степен в Единбург. Обединената висша ложа на Англия се опита да отрече, че истинският масонски бог е Я-Бул-Он, и че има нещо общо с дявола. Но Албърт Пайк описва Я-Бул-Он като символ на безкрайната и вечна божественост, хибридна дума, която от 2000 години е използвана за название на дявола!

14475_384405754980981_907239704_n

Албърт Пайк

На 14 юли 1889 г. Албърт Пайк изпраща следните указания на 23-ма висши шотландски масони по целия свят:

Ние се покланяме на един бог, но това е богът, който човек боготвори без суеверие! На вас висши инспектори и генерали, казваме следното – Можете да кажете на братята от 30-та, 31-та и 32-та степен, че масонската религия трябва да бъде доктрината за Луцифер! Луцифер е бог! Истинската и чиста философска религия е вярата в Луцифер!

Значи, Я-Бул-Он е всъщност другото име на дявола. Последната сричка „Он“ е кодовото име на древния египетски бог Озирис, който е бил богът на мъртвите. Няма съмнения, че шотландското масонство в Америка и
Великобритания е контролирано от високопоставени масони от 33-та степен, които почитат Сатана или Луцифер като техен бог!

 

 • Джордан Максуел – американски историк – „Милениум 2000“ – заснет през 1993 г.: „Говорим за окултните сили и тяхната пентаграма, която се използва от поклонниците на Сатана още от древността. Ако махнете петте върха на пентаграмата, ще получите пентагон. Пентагонът сочи към северната звезда, тъй като вавилонците вярвали, че там е събранието на боговете, от които се черпи сила за война.

САЩ е бомбардирала 50 държави след края на Втората световна война!“

 • Антъни Джей Хилдър: „Не трябва да допускаме синовете и дъщерите ни да гинат във войните на банкерите, за нефт, хероин, кокаин, злато или власт. Великият военен стратег Сaн Су е казал: Всички конфликти се свеждат до един, преди да започне битката. Досега не е имало битка, която да е спечелена дефанзивно. Но ние трябва да се подготвим като станем независими. Трябва да сме готови да направим това, което не е правено досега.
  Веднъж установен, врагът трябва да бъде унищожен!“

Масонски умствен контрол. Опетнената корона на Илюминати.

Кралица Елизабет – висш патрон на световните масони.

Истинското име на херцога на Единбург е Шлесвиг-Холщайн-Зондербург-Глюксбург. Херцогът на Кент – един от най-висшите британски масони. Дядото на Джордж Буш-младши е спонсорирал Хитлер. Кралска немска диктатура. Американският елит е отпускал заеми на Хитлер. Той е имал подкрепата и на британското кралско семейство. Херцогът на Кент е начело на масонски парад.

Принц Филип

Кралското семейство изпадна наскоро в много неловко положение, след като стана ясно, че бащата на херцогинята на Кент е бил член на СС. Членове на СС са можели да бъдат само чисти арийски семейства чийто предшественици са произхождали от средновековните тевтонски рицари. Както повечето от кралското семейство, херцогинята на Кент е с немско потекло. Нейните немски прародители са били членове на тайната мрежа на Илюминати. Името на британското кралско семейство не е Уиндзор. Тяхното истинско име е Сакс-Кобург-Гота.

В книгата си „Забравената шотландска монархия“, негово височество принцът на Олбъни публикува древни хералдски документи, които разкриват истинското родословие на британското кралско семейство. Според тези древни документи, кралското семейство произлиза от древни еврейски племена от времето на Стария завет.

Кралица Елизабет I наричала Англия „Израел“ или „Йерусалим“.

„Според някои книги за масонството, които все още се намират в библиотеките, европейските масонски ордени твърдят, че има духовно същество, което е давало знания на „нашите тайни господари“. Така масоните наричат своите лидери. Те не знаят кои са. Никой масон не знае кои са истинските лидери на световната организация, затова ги наричат „нашите тайни господари“. Според написаното в тези книги, съществува едно малко духовно същество, което направлява масонството. Наричат го Йода. Изобразяват го като малко същество със заострени уши и го наричат още Йота. „Йота“ произлиза от „Юда“, което име се свързва с британско-израелското масонство от времето на основаването на Англия и затова днес англичаните се наричат още „британци“. Но има голяма разлика между британец и англичанин. „Brit“ на иврит означава „договор“, а „ish“ означава „мъж“.

Кралски немски евреи

По времето на кралица Елизабет I, нейният личен шпионин Джон Дий основал британската тайна служба. Джон Дий бил черен магьосник и член на таен алхимичен орден. Предполага се, че той е автор на древния ръкопис „Войнич“, който сега е собственост на университета в Йеил и се държи под ключ само на няколко метра разстояние от централата на тайното общество „Череп и кости“. Централа на тайното масонско общество „Череп и кости“ в университета Йеил. Херцогинята на Кент може да се срамува, че баща й е бил член на „СС“, но също така може и да е горда от факта, че съпругът й, херцогът на Кент, е един от най-висшите британски масони. Херцогът и херцогинята живеят в двореца Кенсингтън, който е и място за срещи на Кралската Алфа масонска ложа. Тази ложа е основана от херцога на Съсекс, след като станал висш майстор на Обединената висша ложа през 1813 г. Един от най-изтъкнатите й членове бил личният лекар на кралица Виктория, сър Уилиам Гал, който, според Стивън Найт, бил отговорен заедно с някои други известни масони, за убийствата на Джак Изкормвача в Лондон. Съответно, членовете на Кралската Алфа ложа в двореца Кенсингтън са наричани „принцове на кралската кръв“.

Тайни общества по целия свят с гордост заявяват, че техни членове са били гении като Моцарт, както и кралски особи. Но никое от тези общества не позволява на членовете си да говорят за ритуалите, които се
извършват при затворени врати в дворци и държавни сгради по целия свят. Няколко английски крале са практикували масонски сатанински ритуали, но всички тези черни сатанински тайни са добре маскирани „под плюшен килим“.

Орденът „Златна зора“ на Илюминати

Едно от най-влиятелните тайни общества, произлязло от баварските Илюминати, е орденът „Златна зора“. Основан е през 1887 г. от масона Уилям Уин Уесткот, който твърдял, че е разшифровал кодиран алхимичен ръкопис, съдържащ ритуали на посвещение на таен немски окултен орден. Уесткот вече имал солиден опит в практикуването на окултни ритуали. През 1865 г. той помогнал да се основе орденът „Societas Rosicruciana“, вдъхновен от еврейската магия на древната Кабала. Тези ритуали все още се изпълняват на събрания в Обединената висша ложа в Лондон.

Години наред, събранията на „Златна зора“ се провеждали в централата на белязаните масони в Лондон. Орденът „Златна зора“ бил изпълнен със скандали, тъй като висши масони се борели за контрол върху това влиятелно и тайно викторианско общество. През 1891 г. Уесткот губи контрол над „Златна зора“, а начело застава друг високопоставен масон-магьосник – Макгрегър Мейтърс. Заедно с поета У. Б. Йейтс, те създали нови магически ритуали, в които посветили най-старите британски аристократи.

През 1903 г. начело на обществото застава друг масон – А. И. Уейт. Ритуалите на „Златна зора“ били сходни с тези на древното магьосничество. В Олд Бейли, през 1901 г., двама членове на „Златна зора“, г-н и г-жа Хорас, били съдени за изнасилване. Те използвали техния ритуал на посвещение, за да омаят своите непълнолетни жертви.

Орденът „Златна зора“ бил типичен представител на масонството с добавени сатанински и сексуални мистериозни ритуали.

„Златна зора“ съществува и до днес.

През 1987 г. в Лондон бе проведена конференция в чест на 100-годишната история на обществото. Конференцията беше организирана от Изследователския тръст на херметиците, в чиято управа е маркизът на Нортхемтън. Той е изтъкнат високопоставен масон.

 • Дейвид Айк – автор на конспиративни теории: „Не случайно сатанистите извършват строго определени ритуали, включващи определени звуци, места, цветове и определени устни изказвания. Те не мислят: „Би било хубаво да кажем това“ или „Имате ли го в червено?“. Не, не! Това се прави, защото всичко в нашата реалност е вибрация. Съзнанието е вибрация, всичко е вибрация. По този начин функционира и астрологията.
  Когато се родим, позицията на планетите е определяща, те изпращат вибрации, които влияят на полето на трептене, в което се раждаме и затова сме повлияни по различен начин в различните периоди на годината.
  Те разбират това и постоянно манипулират тези полета на трептение, за да манипулират и нас.

Тези ритуали не са само традиция. Нека вземем за пример масоните. Ако попитате повечето масони, ще ви отвърнат, че те никого не манипулират. А ако ги попитате за техните ритуали, ще ви кажат: „О, не знаем. Правим разни глупости, носим странни дрехи заради някаква традиция. Понякога има хубава вечеря“. Те не осъзнават, че тези ритуали на посвещение се изпълняват, за да повлияят на участниците по строго определен начин, който позволява на съществата от другото измерение, които са част от фолклора на народите по Земята вече хиляди години, да извършат това т.нар.“обладаване от демони“. Това са духовни същества, които съществуват отвъд възприятието на петте сетива. Поради потискането на знанието за нашия произход, нашето манипулиране се превръща в детска игра.

Например, хората гледат и си мислят, че виждат всичко. Не, не, виждат само една малка част от реалността! Виждат малък честотен диапазон, който е достъпен за петте сетива. Например, ако пуснете „радио 1“, слушате него, а не „радио 2“.

Ако имаше котка тук, тя можеше да реагира на уж празното пространство. Но за нея това не е така, защото тя има по-голям диапазон на усет.

Точно отвъд диапазона на петте сетива има същества, които манипулират тази реалност на петте сетива именно чрез тези тайни общества. И един от ключовите моменти на общуване с тези същества е по време на сатанинските ритуали и срещи, когато чрез ритуала се създава такова вибрационно поле, позволяващо психическото и мисловно обсебване на тези хора. Затова се срещат много хора, които са познавали известни политици в началото на кариерата им и биха казали: „Този човек не е същият, когото познавах“! Духовно и емоционално е така заради това обсебване.

Много хора твърдят, че това е измишльотина и че може да е ставало във Вавилон, но не и днес. Моля ви се! Тази мисъл е най-добрият защитен механизъм на тази конспирация! Обсебванията на души са реалност!

Съществува невидимо царство на истински, но невидими безплътни същества!

Елитът търси мощта именно на това царство. Те общуват със зли духове, които са отговорни за замърсяването, войните и унищожението на планетата Земя. Може би най-голямото предизвикателство пред хората е да разберат истината за тези духове, описани в Библията. Всички имаме дял в разобличаването на сатанинския елит!

В просвещаването на онези масони, които не знаят, че истинското естество на тяхната мистична религия е всъщност поклонение пред Сатана и че всички масонски ритуали и символи имат една-единствена цел – да отворят вратата (кралската арка) за общение със злите духове-демони и истинският бог на масоните – Луцифер, който е самият дявол и Сатана!

Вие сте или част от проблема, или от решението!

666 – числото на звяра! (Откровение на Йоан 13′ 18)

„Тук е нужно мъдрост. Който е разумен, нека сметне числото на звяра, защото е число на човек. А числото му е 666“.

ВНИМАНИЕ!

Илюминати са силно заинтересовани да объркват хората по отношение правилното разбиране за числото на звяра и неговото значение!

За да разберем правилно този въпрос, е важно да вникнем в същността на описания в Библията символ – Звяра!

В първите векове на християнството изследователите на Библията установили, че Звярът е символ на езическия Рим, който бил наследен от папския Рим!

По времето на Реформацията изследователите били единодушни. Звярът е символ на папския Рим! А човекът на греха е самият папа! Богохулната титла на папата е VICARIUS FILII DEI – Наместник на Божия Син! Събирайки
цифровите еквиваленти на римските букви, получаваме 666 !!! Ватиканът е върхът на конспиративната йерархия на Илюминати!

Орденът „Илюминати“ е създаден през 1776 г. от йезуити! А орденът на йезуитите е създаден през 1534 г. с една специална цел! Да организира контрареформация и да унищожи протестантството! Да погребе истината, че римската църква е ЗВЯРЪТ!!! Която е изгаряла и забранявала Библията и избила милиони християни!!! По най-жесток и садистичен начин !!

Най-известният член на ордена „Златна зора“ е бил призналият се за сатанист Алистър Краули, който се представял за „Звяра“. Краули е една от култовите личности, изобразени на албума на Бийтълс – „Клубът на сержант Пепър и самотните сърца“. Краули опитал да установи контакт с дявола през 1898 г. и тогава за пръв път се свързал с ордена на „Златната зора“.

През 1900 г. Краули вече е бил сред британския елит, споделяйки знанията си за поклонение на дявола с водещи политици масони, аристократи и кралски особи. Краули постоянно се занимавал с окултизъм и нямал друга работа, която да пречи на неговото увлечение към масонството и сатанизма. В книгата си „Признания“ Краули твърди, че е бил посветен в масонството, в англо-саксонската ложа в Париж. В нея той описва също как е станал „Майстор“ в една от най-старите и уважавани ложи в Лондон – Стъдхолмската ложа, в която, според слуховете, членува и Тони Блеър.

aleister11

Краули споделял ентусиазма на Албърт Пайк за общение с дявола. В книгата си „Магия“, Краули пише: „Дяволът е змията Сатана! Той е животът и любовта! Той е светлината и неговият зодиак е Козирогът – скачащият козел! Той е божеството!

Тайните общества често изобразяват козела на Мендес, седящ в позата на Бафомет. Статуя на Джордж Вашингтон, който самият бил висш масон, показва един от бащите на Америка, седящ в същата окултна поза, както описания от Краули дявол с глава на козел! Джордж Вашингтон – масон, робовладелец и пръв президент на САЩ.

През 1912 г. Краули става британския лидер на „Ordo Templi Orientis“ (O.T.O), който орден бил директен наследник на баварския „Илюминати“. O.T.O било тайно общество посветено на сатанизма!

Краули установява също ритуалите на посвещение до 33-та степен на шотландското масонство. Той твърдял, че създаването на О.Т.О преустройвало масонството обратно към немските корени на Илюминати.
Краули не искал нищо друго освен „да танцува с дявола“! Проявявал нетърпимост към добрия вид на някои масонски ритуали. Той описвал масонството от ниските степени като зловещ съюз за политически интриги и измами!

Малко хора знаят, че масонството е отдавна инфилтрирано от йезуитите! Албърт Пайк е бил също йезуит и съконспиратор с йезуита Мацини! Истинските „невидими“ господари на масонството са черните „исусовци“! Масоните са били и винаги ще бъдат пионките на господарите от Ватикана! „Братството на смъртта“ на Буш. „Череп и кости“ – Американските Илюминати. Не е случайно, че напоследък все повече се говори за масоните!

Мнозина автори и изследователи пишат и говорят за масоните, но пропускат (целенасочено или не) най-важната част от цялата история!

Истината, че Ватиканът стои на върха на пирамидата, наречена „Илюминати“!

Истината, че Орденът на йезуитите или „Обществото на Исус“ командва най-зловещата религиозно-политическа система на планетата Земя!

Истината, че върховният генерал на черните „исусовци“ e черният папа!

Истината, че римската църква е организаторът на Трите световни войни и безброй зверски кланета от древността до наши дни!

Истината, че тронът на Сатана е в Рим !!!

Подсъзнателни послания

 • Дейвид Айк – автор на конспиративни теории: „Телевизията е масов хипнотизатор на хората по света. Всяка една минута ни се внушава определена представа за реалността. И тогава, след като
  представата е внушена, когато приемаме информация чрез зрението, ние я редактираме на базата на тази представа. Така че световното население се подлага и страда буквално от една масова хипноза!
  Какво казваме за хората, които са започнали да виждат манипулацията, която не са виждали преди това? Какво казват и те самите за себе си? Казват: „Събудих се!“. Точно това са направили! Хората са започнали
  да виждат, сякаш някои хипнотизатор е щракнал магически с пръсти! Телевизията е най-големият хипнотизатор на света! Това е истинската причина за нейното създаване!

Послание на медийна фондация

Откъде получава тя представата си за света? На кого ще иска да подражава? Какви ценности ще има? Чие дете е тя? Вашето… или на телевизията? Върнете децата си! Изключете телевизора!

 • Дейвид Айк – автор на конспиративни теории: „Ако човек започне да изследва подсъзнателните послания на телевизията, ще се изуми от тяхната мащабност! Съзнанието ни е подложено на множество такива
  послания. Ето един интересен пример. Доказано е, че около 1.5 секунди преди съзнанието да реши да се извърши дадено действие, да се мръдне ръка, да се говори и т.н., 1.5 секунди преди да се извърши това действие, електрическите сигнали в мозъка вече са го задействали. Според мен, съзнателното мислене преживява и наблюдава реалността, докато подсъзнанието е нейният създател, генератор. Затова
  Илюминати се стремят да повлияят подсъзнанието на човека чрез скрити и тайни подсъзнателни послания. Това значи, че съзнанието не долавя тези послания, но подсъзнанието попива всичко като гъба. Затова те
  внушават определени мисли в подсъзнанието, които после преминават през съзнанието и ние си мислим, че това са наши мисли, а всъщност са чужди, внушени на подсъзнателно ниво.
 • Откъс от филма „1984“ на Джордж Оруел: „Тези плъхове бяха хванати преди седмица в канализацията. Когато вдигна пластмасовата врата, гладните плъхове ще се изстрелят като куршум. Обичайно наказание в древен Китай. Направете го на Джулия! Не на мен! На Джулия!“

Плъхове

 • Дейвид Айк: „Тази подсъзнателна манипулация вече е използвана в политиката. Имаше инцидент по време на изборната надпревара между Буш и Ал Гор, когато излъчиха предаване против Гор. В него имаше подсъзнателно послание с плъхове, но беше нужно да се пусне записът на по-ниска скорост и на екрана се появяваха плъхове като анти-Гор агитация.“

Как се става президент на САЩ в 10 лесни стъпки!

Трябва да имате дядо, натрупал богатство от заеми към Хитлер! Трябва да имате баща, член на най-страховитото тайно общество на света! – (има и по-страшно!) Бъдете най-мърлявото хлапе в училище! Бъдете и най-глупавото хлапе в училище! Избегнете военния набор за Виетнам! Станете алкохолик! Станете член на най-сатанинското тайно общество в Америка! Уредете си пари от корумпирани корпорации! Преструвайте се на испанец! Изтрийте хиляди поддръжници на опонента ви от избирателните списъци! Особено ако са чернокожи! Накарайте приятелите на татко си да направят ново преброяване! Обявете победата си преди изборите да са приключили! Уверете се, че брат ви отговаря за преброяването!

 • Джордж У. Буш: „Не вярвам други щати като Флорида да подложат на съмнение резултатите. Всичко върви по-добре отколкото мислехме и аз се чувствам добре.„

Първото име на „Череп и кости“ било „Братството на смъртта“. Джордж Буш-младши, баща му Джордж Х. У. Буш и дядо му Прескот Буш, са били посветени в това страховито общество, основано в 1832 г. в университета Йеил, от Уилям Хънтингтън Ръсел. От семейството му произлизат най-големите контрабандисти на опиум в Америка. Джордж У. Буш е бил приет в „Братството на смъртта“ през 1968 г. Церемонията  се извършила в централата на обществото, която е каменна сграда без почти никакви прозорци. Тази сграда тип мавзолей е известна като „Гробницата“. В нея има малък вътрешен двор и вътрешна зала, в която кандидатите за приемане мастурбират легнали в ковчег, и колекция от артефакти, считана от членовете за свещена. Членовете се наричат „скелетници“, независимо от пола им. Много от артефактите в централата са откраднати от членовете на обществото. За да докажат верността си към „Братството на смъртта“, „скелетниците“ са ограбвали гробове, носейки човешки черепи и скелети в „Гробницата“, които поставяли в стъклени витрини. Вече близо 40 години Джордж У. Буш е активен член на това най-кръвожадно, окултно и тайно общество. Той е предан преди всичко на своите съ-скелетници, а не на американския народ!

За да докаже предаността си към „Череп и кости“, Прескот Буш, дядо на Джордж У. Буш, жестоко осквернил гроба на вожда на апачите Джеронимо. Прескот Буш ограбил гроба му и поставил черепа му във витрина заедно с другите притежания на ордена, които включват сребърни прибори от щаб-квартирата на Хитлер „Орлово гнездо“ в окупираната от нацистите Австрия.

Добре дошли в тайния сатанински свят на братството на смъртта „Череп и кости“! Добре дошли в извратения свят на семейство Буш! Централата на „Череп и кости“ е в двора на университета Йеил.

Йеил е дом и на други по-малко известни тайни общества като „Свитък и ключ“. Александра Робинс е американска журналистка, написала книга за „Череп и кости“ на име „Тайните на Гробницата“. В книгата си тя проследява произхода на този култ, който бил финансиран от компанията на Ръсел в началото на 19-ти век. Компанията на Ръсел не била нищо повече от империя за търговия с опиум, която и до днес е основният предприемач на „Череп и кости“.

Уилям Ръсел пътувал из Германия през студентските си години и се сприятелил с последовател на баварските Илюминати. След завръщането си в САЩ в началото на 19-ти век, Ръсел използвал част от семейното богатство от търговията с опиум, за да финансира построяването на „Гробницата“ в Йеил. Ръсел посветил някои от своите съученици, измежду които и Алфонсо Тафт, бъдещият военен министър и посланик в Русия. Синът на Алфонсо Тафт станал по-късно президент на САЩ. Така се слага началото на традицията за членство в „Братството на смъртта“. Тази традиция продължава и до днес. Висшите скелетници окуражават младите членове да се женят помежду си и техните синове и дъщери да следват стъпките на родителите си, ставайки последователи на този най-сатанински орден.

В холивудския филм „Братството на камбаната“ виждаме церемония на посвещение, която е обичайно явление в дворовете на американските елитни тайни общества. Филмът е алегория за „Череп и кости“, както и филмът „Те живеят“!

Откъс от филма „Братството на камбаната“:

 • Г-н Патерсън, това е г-н Дънинг.
 • Г-н Дънинг, устава и препоръките на Братството, моля. Кълнете ли се, че след като препоръките и уставът са ви били поверени досега, само вие сте ги чели и не сте споделяли съдържанието им с никого друг?
 • Кълна се.
 • След като се заклехте, готов ли сте да продължите?
 • Готов съм.
 • Г-н Дънинг, повече от 200 години „Братството на камбаната“ приема членовете си пред тази камбана и с една и съща церемония, при изгрев слънце. Преди 22 години г-н Патерсън стоеше на вашето място,а аз
  станах негов инспектор, както г-н Патерсън е сега ваш. Някой ден, г-н Патерсън ще стои на южната позиция, а вие ще посветите нов член и ще му станете инспектор. Така се предава приемствеността в Братството.
  И ще е така дълго след смъртта на всички ни. Но тази приемственост зависи от едно нещо… Подчинение! Безусловно подчинение! Всеки път, когато ви се обади г-н Патерсън, за да изпълните дълга си, трябва да се подчините! Без значение какво се иска от вас! Това може да е утре, след 20 години или никога. Няма да се искат пари, а
  дело на преданост, доказателство за лоялност към „Братството на камбаната“. Ако имате нужда от нещо, свържете се с вашия инспектор и той ще се погрижи да се уреди. Готов ли сте за клетвата?
 • Готов съм.
 • Клетвата, господа!
 • Аз, Джак Дънинг се кълна, че няма да разкривам тайни на „Братството на камбаната“, ще уважавам събратята си както уважавам себе си, ще постъпвам спрямо тяхната воля, ще браня интересите им все едно са
  моите собствени и затова давам в залог честта, притежанията си и живота си!
 • новоприетият член на „Братството на камбаната“- Все още ми е трудно да повярвам, че мога да имам всичко, каквото поискам.
 • Всичко, което може да има човек с пари, привилегии и добри връзки!
 • новоприетият член на „Братството на камбаната“- Мина ми през ума, че сме част от върхушката.
 • Не част, а самата върхушка!

Окултната аристокрация на Америка

В своята невероятна книга американската журналистка Александра Робинс твърди, че е разкрила план на „Череп и кости“ за контрол над света. Не може да не се отбележи фактът, че през 170-годишното си съществуване, „Череп и кости“ има членове на най-влиятелните позиции по целия свят. Нови членове заемат лесно високоплатени служби в банки, медийни организации, държавни агенции и големи корпорации, които правят огромни печалби от военни договори с държавата. Някои изследователи твърдят, че всички членове плащат десятък на обществото като гаранция, че децата им ще станат членове на „Братството на смъртта“. „Череп и кости“ избира своите членове измежду американската аристокрация. Няколко поколения на сем. Буш са участвали в 6 сатанински ритуала заедно с членове на богати семейства, които са собственици на някои от най-известните американски марки. Основанo на ритуалите на баварските Илюминати, „Череп и кости“ има около 900 членове по целия свят (може би са повече).
Джордж Буш-младши бе поканил петима от своите съ-скелетници на важни постове в правителството, включително Уилям Доналдсън, който оглави американските комисии за сигурност и валутни операции. При своето посвещение в „Череп и кости“, кандидатите се заклеват да отричат завинаги членството си. Психологическото и умствено програмиране и промиване на мозъци, които се извършват в „Гробницата“ могат само да се гадаят, защото никой скелетник досега не е нарушавал клетвата си за мълчание.

Студенти в Йеил често са споделяли, че в нощите на церемонии се чували ужасяващи писъци от вътрешността на „Гробницата“.

Някои казват, че кандидатите са карани да се борят в кал и дори са бити. Тази техника се използва от ЦРУ и други специализирани служби, с цел да изтощят субекта психически и физически чрез програма от наказания и ругатни. След като волята на кандидатите е пречупена и са издали сексуалните си тайни на по-висшите скелетници, те се изправят голи, за да участват в ритуал на новорождение, осмиващ християнското кръщение, а скелетници, облечени като папата и дявола, изпълняват ритуала.

Рон Розенбаум е журналист, който работи за „Ню Йорк Обзървър“. Той заснел тайно ритуала на посвещение, от върха на една сграда, близо до централата на „Череп и кости“.

Някои членове на ордена са облечени като дявола, папата и персонаж, подобен на Дон Кихот. Ритуал на „Череп и кости“, заснет през 2001 г. от Рон Розенбаум.

„Папата“ носи бял пантоф с монограма, който се поставя върху каменен череп. Всеки нов кандидат се отвежда в една зала, където други членове произнасят сквернословия и го малтретират. На кандидатите им се внушава, че са висши същества, част от привилегирования елит, който използва войни, терор и глад, за да контролира човешкото население по света. Тази безчувствена философия е представена във филма „Черепи“ (1999).

„През годините е имало няколко взлома в Гробницата, която е централата на „Череп и кости“ в Йеилския университет. Измежду артефактите са намерени списъци с членове на друго тайно общество, чиято централа е
на същото място и се казва „Свитък и ключ“. След изследване на материалите, става ясно, че „Вълча глава“, „Фи-бета-капа“, „Свитък и ключ“ и „Череп и кости“ са все разновидности на баварските Илюминати (йезуитите)!“

„Един по един, всеки нов член коленичи и се кланя пред „Дявола“. Гола жена бива церемониално изнасилена с кинжал. „Дяволът“ поставя всеки нов кандидат в ковчег с панделка, завързана за неговите гениталии!
Всички трябва да признаят историята на сексуалния си живот докато мастурбират! След като личните им тайни са известни на съ-скелетниците им, новите кандидати биват заплашени с изнудване, ако разкрият тайните на този масонски орден. После, облечени в дълги роби, биват прекръстени с ново окултно име. Донкихотският персонаж докосва всеки кандидат по рамото със сребърен меч и обявява: „Съгласно ордена ни, те посвещавам в Рицар на Евлогия„.

Можем да разкрием, че окултното име на Джордж Буш-старши е Магог. Това е името на армията на Злото, командвана от Сатана, която ще дойде на Земята, за да унищожи царството Христово.“
(Ще продължаваме ли да спим! Ще допуснем ли да се случи наистина това!)

Божието Слово казва: „И дяволът, който ги мамеше, биде хвърлен в огненото жупелно езеро„! И ако някой не се намери записан в книгата на живота, той ще биде хвърлен в огненото езеро“ (Откровение 20′ 10-15)!

Всеки от американските „Айви лига“ колежи (Бръшляновата лига, или още Айви лига (Ivy league), е спортна организация на американски висши училища, които се намират в североизточната част на Съединените американски щати. Тя включва следните 8 училища: Харвардски университет, Принстънски университет, Йейлски университет, Колумбийски университет, Университет „Корнел“, Пенсилвански университет, Университета „Браун“ и Дартмутски колеж.) има собствен клон на Братството на смъртта „Череп и кости“.

Те превръщат децата на американския елит в бъдещите лидери на индустрията, банковото дело, правото, военните и медиите. Центърът на тази конспирация на елита е университетът в Йейл.

Последните трима президенти са следвали в Йейл, както и експертът по тероризъм Пол Бремър-трети, който управлява Ирак от името на Буш и Чейни и тяхната „Череп и кости“. Членове на англо-американската мрежа на Илюминати споделят същата философска система. Те вярват в една всемогъща свръх-държава, управлявана от един световен лидер.

 • Антъни Джей Хилдър: „Ако Илюминати успеят и мечтата им се сбъдне, ще настане истински ад на Земята! Това е целта на Новия световен ред – жив ад! Това ще бъде най-лошият сценарий и кошмар на Джордж Оруел.

Диалектическата политическа система не е измислена от Карл Маркс, а от Хегел, Вихт и Кант. Тези немски философи вярвали, че може да се създаде промяна в обществото чрез конфликт. Това може да е, например, политически конфликт. Конфликт между леви и десни убеждения. От този конфликт се ражда нова политическа система, която е синтез от двете убеждения. Звучи доста невинно, но е факт, че диалектическата система се използва също и във войните.

Планът на Хегел, който се осъществява в момента, е да се създават конфликти и войни. Чрез създаването на войни се постигат няколко неща.

Първо, компаниите, които произвеждат ракети, оръжия, куршуми, униформи и всички военни продукти, всички те правят огромни печалби.

Второ, така се постига намаляване на мъжкото население.

От 1950 г. разполагаме с няколко доклада от източници, черпещи информация от ЕС, британското и американско правителство, които препоръчват унищожаване на населението.

Има няколко плана, които мислим, че са задействани. Явно войните са един от начините за обезлюдяването на Планетата.

Войни!

Освен създаване на изкуствени конфликти и войни, философската система на Хегел, която е следвана от „Череп и кости“, както и от групата „Всички души“ в Оксфордския университет, тази система изисква пълно подчинение на всички в обществото. Идеята за свобода, както и свободата на мисълта, свободата на индивида да живее живота си както поиска, не фигурират въобще в системата на немеца Хегел. Всъщност, Хегел заявява, че личността трябва да е 100% подчинена на държавата, а държавата трябва да приеме образа на Господ. Война срещу свободата!

В системата на Хегел държавата е всемогъща, така че трябва да се запитаме какво е държавата? Държавата е елитът! Държавата е кралската аристократична йерархия, хората, които могат да живеят както пожелаят, защото са свръх-богати!

Нека поговорим малко за свръх-богатство и свръх-богати хора. След срещите ми с някои от тях, мога да ви кажа че са много по-различни от мен и вас!

Когато говоря за свръх-богатство, нямам предвид Пъф Деди, който има 3 бентлита. Говоря за свръх-богатство! Семейно богатство, наброяващо милиони още през 19-ти век. Като погледнем тази йерархия от аристократи и кралски семейства, можем да видим, че те са държавата! Те са хората, на които служат „роботите“ – държавните служители, и които движат „машината“ на държавата. Държавните служители се кълнат във вярност към елита. Когато някой постъпва на държавна служба, той не полага клетва да служи на британския народ, а да служи на монарха!

Същото е, когато някой става шпионин. Постъпвайки в МИ-5 или МИ-6 или някоя друга тайна служба, ръководена от британското правителство, той се заклева да служи вярно на монарха, а не на британския народ!“ Докато американският народ пее американския химн, най-властните хора в САЩ и Европа отдават почит на древния символ на „Братството на смъртта“. Авторът на книгата „Кой какъв е в американския елит“ разкрива, че орденът „Череп и кости“ окуражава членовете си да се женят помежду си, запазвайки по този начин огромното си богатство в самото общество.

 • колаж: „Добър вечер. Днес, уважаеми сънародници, нашата демокрация и свобода бяха нападнати. Америка стана обект на атака, защото сме най-яркият фар за злото и най-лошото от човешката природа. Насочил съм всички ресурси на разузнаването и изпълнителната власт да открият тези, които искат мир и сигурност по Света, за да им въздадем справедливост. Няма да правим разлика между терористите, извършили атентатите, и жертвите на американската икономика. Армията ни е зла и подготвена! Страната ни е зла! Агресивна и смъртоносно зла! Всичко, което е зло, се посреща със зло и никой няма да попречи на това зло да засияе! От името на американската мощ, по-силна от всички нас, благодаря на държавните лидери, които ни подкрепиха финансово. Америка и нашите приятели и съюзници-терористи, се обединяваме с всички, които искат хаос и ужасно зло! Обединяваме се да спечелим войната срещу всичко, което е добро и справедливо! Никой никога няма да открие виновниците!“

 

Септември 1999 г.: Конгрес на Световната търговска организация в Сиатъл, САЩ и Май 2000 г.: Конференция на Световната банка в Прага, Чехия – полицията разпръзква тълпата със сила, водни струи и газ.
 • Джордж Буш: „Вярвам, че Америка е готова за ново начало!“

Ноември 2000 г.: Джордж Буш си присвоява президентството. Доверието в изборната система е изгубено.

Юни 2001 г.: Конференция на Г8 в Геноа, Италия.

Юли 2001 г.: Джордж Буш дава на талибаните 132 милиона долара.

Похитителите на самолетите на 11.09.2001 са били агенти на ЦРУ !!!

Осама Бин-Ладен трениран като агент на ЦРУ.

Документ доказващ, че Бин Ладен е бил в ЦРУ – Кодово име Тим Осама.

Джордж Буш е знаел за подготовката на атаките !!! Днес е доказано, че кулите на Световния Търковски Център са били взривени с нано-термит!!! Екип от учени към Копенхагенския университет откри в останките на Световния Търковски Център невзривени частици нано-термит!!!
Стотици очевидци и пожарникари докладваха за взривовете в Световния Търковски Център!!!

Бе доказано, че на борда на самолетите не е имало пасажери и терористи!!!

Бе доказано, че самолетите са били управлявани дистанционно!!!

Бе доказано, че Пентагонът е бил ударен от ракета!!!

Януари 2002 г.: Буш нападна Афганистан и пое контрол върху полетата с опиум.

Оръжия за масово поразяване

20 март 2003 г.: Буш нападна Ирак и пое контрол върху нефтените полета.

Март 2003 г.: 9800 цивилни афганистанци убити от американските нашественици!

Ирак: 1.6 милиона жертви!

2003 г.: Тони Блеър подкрепя Буш за инвазията в Ирак.

2004 г.: Окупацията на Ирак и Афганистан струва 2.2 милиарда долара НА ДЕН!!!

Нови закони за вътрешна сигурност обезсилват конституцията на САЩ!

ОПИУМ: Бизнесът с наркотици на елита!!!

„Череп и кости“ е основано с пари от опиум. Пенсионираният полковник Бо Гриц интервюирал войници след войната във Виетнам. Те му открили, че Джордж Буш-старши и Ричард Арматаж са били начело на контрабандата на опиум по време на войната във Виетнам! Афганистан е най-големият производител на опиум в света и след нахлуването на САЩ през 2002 г., отглеждането на мак е достигнало зашеметяващи размери. Британското правителство спонсорира фермери на опиум, които да насаждат огромни полета с мак. „BBC“ потвърди през април 2004 г., че след окупацията на Афганистан от британските и американски сили, производството на мак е достигнало рекордни размери!

Скелетниците никога не са имали такава идеална възможност да вървят по стъпките на предците си и да започнат контрабанда на опиум! Американската и британски военни машини се командват от хора, заклети във вярност на зловещите демонични богове на Илюминати! Те жертват живота на вашите синове и дъщери на олтара на Всевиждащото око!

Пригответе се за страшните събития, които предстоят!

Кулминация на 3-та световна война, която започна на 11.09.2001 г.!

Колапс на Световната финансова система и най-голямата икономическа депресия в историята на човечеството!

Изкуствено предизвикани природни катаклизми!

Потърсете информация за програмата за депопулация!

Тя е написана върху окултния монумент на напътствените камъни в Джорджия!

Не вярвайте на лъжите за епидемиите!

Световният елит от години разпространява биологични агенти и вируси!

В никакъв случай не се ваксинирайте с ваксини за грип! Те съдържат живак, формалдехид, скуалин, нано-частици, други вредни компоненти, вируси с неизвестна генетична верига! В никакъв случай не ваксинирайте децата си! Ваксините са БИОЛОГИЧНО ОРЪЖИЕ!

Търсете истината СЕГА, защото в скоро време използването на Интернет ще стане трудно достъпно или въобще недостъпно!

Съвсем скоро целият свят ще бъде хвърлен в тотален ХАОС!

Телевизията ви промива мозъка и ви отдалечават от изследването на събитията, които се случват в момента!

Молитвите ще са ви много необходими в предстоящите страшни събития!

https://anonybulgaria.wordpress.com/2013/04/29

Предишна статия

Про Зеленского, Донецк, ненависть и слова Лукашенко…

Следваща статия

БесогонТВ «Размышления оккупанта»

Други интересни