Измамата “Ковид”!!!

Автор: Няма коментари Сподели:

Училища с лицево разпознаване

26.09.2023, Безбожна ера

Превръщат училищата в дигитални концлагери

Някога чудили ли сте се защо толкова много държат да имат биометричните данни на всички граждани и защо така агресивно слагат камери навсякъде? Който е гледал “Minority Report“ с Том Круз, може би частично ще се досети. Тази инфраструктура далеч не им трябва просто за управление на стадото. Основната цел е в бъдеще с лекота да преследват и елиминират всеки неудобен за системата човек, включително семейството му.

Повечето граждани биха казали: „Голяма работа, че имат снимките и пръстовите ни отпечатъци, нали и без това ги използваме в телефоните“. Именно! За съжаление, тези „нормита“ изобщо не осъзнават в какво все по-дълбоко затъват. Благодарение на мрежата от устройства, които масово се инсталират навсякъде, съвсем скоро изкуственият интелект ще разполага с абсолютно реална власт във физическия свят и няма да има нито къде да се скриете, нито на кого да се оплачете, ако в един „прекрасен“ ден насъска всичките си дронове и роботи срещу вас или децата ви! Представяте ли си в каква кошмарна дистопия ще попаднете, ако цялата система ви преследва?

И съвсем не мислете, че щом не правите нищо лошо, няма от какво да се притеснявате. Нима толкова бързо забравихте как в един момент дори ходенето без маска и излизането сред природата бяха превърнати в престъпление? Утре според машината може да е достатъчен повод за издаване смъртна присъда, например пропуска да изпиете навреме задължително хапче. Нали не вярвате, че изкуственият интелект страда от скрупули? Същото ще ви споходи и ако нерегламентираното напуснете 5 минутната жилищна зона или консумирате забранена органична храна, превишаваща въглеродната ви квота.

Сега разбирате ли докъде ще го докараме с безропотното ни позволение да се въвеждат подобни правила и технологии?

По-долу споделяме важна новина, публикувана от Сашо Долев – наш близък съратник от РТВ „Истина И Свобода“:

В редакцията получихме сигнали за Варна и Пловдив от притеснени родители на ученици, в чийто училища са монтирани пропускателни системи с електронни чипове или с лицево разпознаване или дори с пръстови отпечатъци, които събират чувствителни лични данни от децата, с неясно какви цели.

Училищните ръководства или не желаят да обясняват с каква цел са въведени или дават несъстоятелни обяснения от типа, че това се правело за “сигурността на учениците”. Сигурността на децата изисква да не се допускат подозрителни външни лица в учебните заведения, а не учениците да се чувстват като затворници в концлагер.

Ясно е, че това е поредна стъпка към плавно въвеждане на нов ПЛАНдемичен терор и електронен концлагер и точно сега обществото трябва да се противопостави на тези издевателства с младите поколения на нацията. За никого не е тайна, че след местните избори ще се опитат да въведат отново затварянията и диктатурата под предтекста на “новата вълна на ковид”. Неслучайно престъпници като Ангел Кунчев и сие, зачестиха медийните си участия за да пропагандират отново фалшивата ПЛАНдемия от несъществуващ вирус.

Затова качваме една типова жалба срещу тази практика, която родителите спокойно могат да копират или изтеглят от файла по-долу в Word формат, да я допълнят, преработят и подадат в местните Регионални Управления на Образованието и клоновете на Комисията за Защита на Личните Данни:

>> Жалба-РУО-КЗЛ

Ще допуснем ли подобно извращение с децата и у нас? Обърнете внимание на жълтото роботче с лицево разпознаване и проверка на пръстови отпечатъци, което освен това мери и температурата.

Спомняте ли си кой беше министър на образованието от 12 май 2021 г., до 2 август 2022 г., когато въведоха най-драстичните мерки – “зелените сертификати”, в опит за пълен геноцид над българския народ? Този който унищожаваше бъдещето на нацията – българските деца, с психологическия терор, въведен в училищата, с тестовете, със задушаващите маски носени от учениците в часовете, с “дезинфекцията” на класните стаи с вредни препарати, изпускащи отровни изпарения? В които училища, направиха изолатори и въведоха пропускателни режими, като в концлагер?

 Подчовек

“Тези, които не искат мерки и ваксиниране – те лъжат. Свободата дойде в Испания, Дания и Англия след като хората се ваксинираха.” Това каза министърът на образованието проф. Николай Денков пред Нова телевизия. “Тези мерки работят, всичко останало са празни приказки”, посочи той.

Според Денков зелен сертификат трябва да се въведе и в държавната администрация. Той освобождава, а не поробва, изтъкна министърът. Слушахме грешни хора и затова сме в тази ситуация, смята той.

Но ето какво му се случи на министъра на образованието Денков тогава, в подлеза между президентството и Министерския съвет. Когато при въвеждането на зелените сертификати на 19.10.2021 г., София масово въстана и над 6 000 души окупираха центъра между президентството, министерството на здравеопазването и Министерския съвет. А бунтовете пламнаха и в страната.

Тогава един от протестиращите, удари министъра с дръжка на знаме по главата и беше арестуван.

А тепърва какво ли ще се случи на министър-председателя Денков?

https://bgprevedi.com/bg-schools-with-face-recognition-36272-2/

Предишна статия

Греховете на човеците!

Следваща статия

Тази година наистина ще има Червен октомври!

Други интересни