Тази година наистина ще има Червен октомври!

Автор: Няма коментари Сподели:

-=-

 

Нещо фундаментално се променя във висшите етажи на властта на Запад. Знаците са навсякъде. Правителството на САЩ се затваря. Предателят Марк Мили подава оставка като шеф на Пентагона в края на тази седмица. Пентагонът ще извърши голямо почистване, когато генерал Чарлз К. Браун поеме управлението на 1 октомври, казват източници от ЦРУ. Масовият убиец, руският Хабад-ен агент Владимир Зеленски напусна Вашингтон с празни ръце. Рупърт Мърдок и Майкъл Блумбърг подават оставки и много повече.

Голям знак за тази промяна е публичното публикуване на документи, показващи, че пандемията от COVID-19 е била операция на Министерството на отбраната на САЩ, датираща от президента Барак Обама.

„Пентагонът контролираше програмата за COVID-19 от самото начало и всичко, което ни беше казано, беше политически театър, за да го покрием, чак до одобрението на ваксината от FDA.“

[Video] (Пентагонът контролира програмата за ковид-19 от самото начало)

Всички замесени служители, като се започне с предателя Марк Мили, ще бъдат екзекутирани за военни престъпления, обещават източници от Пентагона

… пауза, елате после …

Освен това, под повърхността, MI6 даде зелена светлина за ядрени атаки срещу Вашингтон, Женева и Тел Авив, освен ако извършителите на масовото убийство с ваксината не бъдат заловени, за да бъдат изправени пред трибунали за военни престъпления.

По-нататък MI6 казва, че на президента на Ирландия и крал Чарлз III е наредено да се появят по БиБиСи (BBC), за да кажат, че са арестувани и незабавно уволнени. Ако това не се случи, общественият ръководител на MI6 Ричард Мор казва, че ще „направят каквото е необходимо, но законно“.

Това се случи, след като фалшивият (според Мосад) британски крал Чарлз III присъства на вечеря с бивша непълнолетна проститутка и президент на Ротшилд Еманюел Макрон, на която на всеки от 160-те гости беше дадена бутилка вино на стойност 2772 евро за сметка на френските данъкоплатци.

Когато ги изправихме пред доказателствата за фалшивия крал Чарлз и фалшивия папа Франциск, ръководещи военните престъпления, П2-семействата Фарнезе и Орсини казаха, че хората зад това са Йехуда Тайхтал, Аарон Тайтелбаум и Рикардо Ди Сегни, главните равини на Берлин, Ню Йорк и Рим. Ако това е вярно, тогава тези хора са сатанисти, а не евреи, защото те нарушават златното правило да постъпват с другите така, както биха искали другите да постъпват с тях.

Попитахме и нашите източници от ФСБ дали е замесен главният равин на Москва. Отговорът беше, че е „сложно“. Когато бяха попитани за подробности, те обясниха, че мощни фракции в Русия, съсредоточени около сатаниста Дмитрий Медведев, се подчиняват на култа към смъртта Хабад и настояват за тотална ядрена война.

Китайските Лотус-масони – чиито членове от 55 милиона души включват президента Си Дзинпин – казват, че трябва да бъдат повдигнати наказателни обвинения срещу правителствени служители, замесени в масовото убийство с COVID и ваксината. Китайците също така знаят, че биолабораторията в Ухан принадлежи на Glaxo, Glaxo е собственик на Pfizer, Pfizer се управлява от Black Rock, а Black Rock управлява фондацията СОРОС и следователно групата Октагон в Швейцария. Други азиатски тайни общества също са наясно с това.

[Figura] (Съвпадения в епохата на случайностите: Wuhan, Glaxo, Pfizer, BlackRock, SOROS)

Лотус-масоните казват, че собственото им изследване на атаката с COVID потвърждава

изтичането на вирус от лаборатория, собственост на САЩ в Ухан. След това това беше използвано като извинение за инжектиране на хора по света с „деградирала“ (劣化) ваксина. Лотус-масоните освен това казват, че разглеждат доказателствата, че Ухан е бил атакуван с електромагнитни оръжия и ще се свържат с нас за това. Те добавят:

„Белите шапки по света са в движение… всички тези хора ще бъдат арестувани. Ще започнете да виждате все повече и повече съобщения за арести по света. Като ранен знак за това, правителството на САЩ прекрати финансирането на Института по вирусология в Ухан, след като съоръжението не прехвърли документи относно безопасността и сигурността.

[nypost] (Правителството на САЩ спира финансирането, така че лабораторията в Ухан „да не получи дори един долар“ заради опровергаването на COVID-разследванията)

Освен това, като говорим за арести, тук можете да гледате как израелският посланик в ООН Гилад Ердан беше задържан миналия вторник в централата на ООН.

[Video] (Израелският посланик в ООН Гилад Ердан беше задържан)

Следващата седмица ще бъдат повдигнати наказателни обвинения срещу японското робско правителство, твърдят други източници от азиатския подземен свят. Ако премиерът Фумио Кишида и всички членове на японското правителство, замесени в престъпления с ваксини, не бъдат арестувани, азиатското подземие ще предприеме действия, казват източниците.

Читателите могат да помогнат в този процес, като лично подадат обвинения в убийство срещу длъжностни лица, участващи в прокарването на ваксините в рамките на техните местни полицейски юрисдикции. Полицията ще бъде принудена да действа, след като ѝ бъдат показани доказателства, че ваксините са вредни и не предпазват от COVID. Графиката по-долу показва, например, страни, които са ваксинирали населението си повече от два пъти, са имали свръх-смъртност, варираща от 6 до 20%. Най-голямото изследване на аутопсията в света разкри шокиращата статистика, че 73,9% от смъртните случаи сред „ваксинираните“ са причинени от ваксината. Страните, които не са ваксинирали, са имали нормални нива на смъртност.

[Figura] (Прекомерна смъртност и ваксинации срещу Covid 19 на глава от населението)

[rumble] (Речта на д-р Макуло пред европейския парламент)

Освен това е научно доказано, че хората, които са получили бустер за COVID-19, са по-склонни да се заразят в сравнение с неваксинираните хора.

[zerohedge] (Списание отхвърля искане за оттегляне на проучване, предполагащо отрицателна ефективност на ваксината срещу COVID)

С други думи, вече е научно доказано, че ваксините са били масово убийство. Ако местната полиция не успее да предприеме действия, принудете ги да действат, като им кажете, че имате законно право лично да арестувате замесените служители и ще го направите.

Ако читателите се нуждаят от правна помощ, те могат да се свържат с адвокати като групата международни адвокати, които сега се борят срещу Световната Зловредна Организация (СЗО).

[https://jamesroguski.substack.com/p/international-lawyers-versus-the] (Международни адвокати срещу СЗО)

[https://worldcouncilforhealth.org/rejecting-monopoly-power/] (пидиеф – Отхвърляне на монополната власт над здравеопазването)

[https://worldcouncilforhealth.org/rejecting-monopoly-power-summary/] (пидиеф – Резюме на горното)

Тъй като мрежата за контрол на хазарската мафия разчита на компрометиране само на най-горните хора, този вид масови, основани на доказателства правни действия срещу местни лекари и служители, пробутващи ваксини, ще принудят отстраняването на компрометираните лидери.

Вече виждаме признаци, че висшите хазарски марионетни лидери се готвят да избягат. Например служители на канадската служба за сигурност и разузнаване ни казват, че масовият убиец Джъстин Кастрюдо планира да избяга в Коста Рика. Наши източници в Коста Рика казват, че Кастрюдо лично е долетял с частния си самолет преди няколко седмици, за да инспектира имотите.

„Той определено търси безопасно място, където да избяга, когато трябва да избяга от Канада“, казват източниците.

Миналата седмица Кастрюдо показа своята престъпност пред света, като покани истински нацистки офицер от СС да говори пред канадския парламент. Той също така беше домакин на военнопрестъпника и масовия убиец, руския Хабад-ен агент Владимир Зеленски, за да говори там.

Сега той е международен парий благодарение до голяма степен на битката, която води срещу Индия. След като беше обвинен от индийското правителство в подкрепа на тероризма в Халистан, той се опита да обърне нещата, като обвини Индия в убийството на сикхски активист в Канада през миналия юни. Дори близки канадски съюзници като Обединеното кралство и САЩ не го подкрепиха в това.

[Figura] (Индийски медиен брифинг: Индия обозначи Канада като убежище за международни терористи)

След това престъпният идиот се опита да вдигне залога, като застреля Сукдул Сингх, мъж, издирван за убийство в Индия, в Уинипег, Канада и се опита да обвини за това и Индия. Източници на CSIS казват, че Сингх е бил убит от „наети убийци, вършещи работата на Кастрюдо“.

Нещата са ескалирали до точката, в която на канадците е забранено да посещават Индия, а индийската телевизия заплашва да унищожи Канада с атомно оръжие.

[Video] (Индийската телевизия заплашва да унищожи Канада)

Сега изглежда, че този престъпник планира „извънредна ситуация“ спрямо тръбопровод в Северна Алберта.

[Figura] (photo_2023-09-25_19-26-46)

Канадците вече не се заблуждават от този човек, както можете да видите от посрещането на Зеленски и Трюдо миналата седмица.

[Video] (Зеленски не е посрещнат добре в Канада)

Сега изглежда, че канадските фермери ще последват своите приятели – шофьори на камиони, като се спуснат в Отава и принудят този престъпник най-накрая да избяга. Разбира се, той ще бъде преследван и изправен пред правосъдието, независимо къде на тази планета се опита да се скрие.

[Video] (Канадски конвой 2.0)

Колкото и налудничаво да изглежда сега Канада, ситуацията е далеч по-лоша в Съединените щати. Например, правителството на САЩ свършва парите и трябва да затвори в края на този месец, въпреки че трябваше да има „осигурено финансиране до януари 2025“.

Изглежда, че просто са коригирали книгите и са били хванати. Моите бивши колеги от Forbes съобщават, че правителството на САЩ не може да отчете държавни облигации на стойност 21 трилиона долара.

[forbes] (Имате държавни облигации на САЩ? Внимавайте: Чичо Сам не може да отчете 21 трилиона долара)

Както коментира Тъкър Карлсън:

Нашата система се срива в реално време. Наблюдаваме как това се случва. Ако четете американските медии, това са истории за Ким Кардашиян и много неуместни глупости за трансексуални и всички тези неща.

[zerohedge] („Нашата система се срива в реално време“: Тъкър Карлсън дава бомбастично интервю)

Сега източници от ЦРУ ни информират

„Нещо голямо се случва. Те може да планират следващия си съвместен ход през октомври, ако цирковото шоу на Фалшивия Байдън не може да извърши дължимите плащания до 15 октомври.“

[Video] (Гл. прокурор Кен Пакстън казва изборите от 2020 са измамнически)

Като намек какъв вид трик могат да направят, администрацията на Байдън плаща на нелегалните имигранти да летят директно от родните си градове в град в САЩ по техен избор. Това са почти изцяло мъже на военнослужеща възраст, на които се дават документи за самоличност при пристигането.

[Figura] (Нови идентификационни док-ти за нелегалните)

[washingtonexaminer] (DHS (Имиграционната служба) на Байдън позволи на 200 000 нелегални имигранти да летят директно в 43 града)

Въпреки това цирковото шоу на Джо Байдън определено е към своя край. Например, онлайн се появи видео на това, което мнозина сега смятат за актьор, изобразяващ Байдън – излизащ през заден паркинг без тайните служби.

[Video] (Друг маскиран фалшив Байдън)

Ако не сте го разбрали досега, „Байдън“ е компрометиран и той въоръжи своето Министерство на правосъдието, за да прикрие своята мащабна престъпност.

Тук например можете да гледате как главният прокурор Мерик Гарланд отказва да коментира възможностите на Хънтър Байдън да продава своето изкуство в замяна на политически решения.

[Video] (ГП Гарланд дава показания)

Сега Хънтър Байдън трябва да се яви в съда на 3 октомври по обвинения за оръжие.

В случай, че не смятате, че сегашната американска корпорация трябва да бъде банкрутирана, имайте предвид, че при сегашните обстоятелства приблизително 1,3 милиона военнослужещи на активна служба в страната ще спрат да получават заплати през октомври. Тези войски вече живеят в жилища, заразени с канализация.

[gao] (Военни казарми: Лошите условия на живот подкопават качеството на живота и готовността)

Междувременно в Държавните училища в гр. Балтимор – четвъртата най-финансирана училищна система в страната -:

„40% от гимназиите в гр. Балтимор, където се провеждаше държавен изпит, нямаха нито един ученик изкарал изпита по математика. Нито един ученик.”

[zerohedge] („Образователно убийство“: 13 гимназии в град Балтимор имат нула ученици изкарали държавния изпит по математика)

След това, както отбелязва говорител на китайското външно министерство:

„САЩ, където живеят 5% от световното население, консумират 80% от наркотиците в света. Страната е черна дупка…“

[Video] (Говорителят на китайското външно министерство)

Освен това в един от многото признаци, че Доналд Тръмп ще замени „Байдън“, се появяват все повече и повече доказателства за откраднати избори през 2020 г. Например окръг Уейн, Мичиган, никога не е потвърдил законно резултатите от президентските избори през 2020 г., което потенциално прави Доналд Тръмп победител.

[Figura] (Официални резултати от гласуването в окръг Мичиган)

Отправят се все повече публични призиви за прекратяване на шоуто на Байдън. Например британският вестник Telegraph казва, че

„Джо Байдън става опасен. Отстранете го сега, преди да е станало твърде късно.”

[telegraph] (Джо Байдън става опасен. Премахнете го сега, преди да е станало твърде късно)

В ясен знак, че вятърът в САЩ се е променил, Владимир Зеленски се появи във Вашингтон с молба за 24 милиарда долара и си тръгна с празни ръце.

Ето някои коментари на видни американски политици за Зеленски.

Говорителят на Камарата на представителите Кевин Макарти:

Избран ли е Зеленски в Конгреса? Той ли е нашият президент? Не мисля, че трябва да се ангажирам с нещо. Имам въпроси към него…

[Video] (Говорителят Маккарти: Зеленски избран ли е в Конгреса)

Сенаторът Ранд Пол:

Не се подвеждайте от Зеленски. Украйна е корумпирана: Те отмениха изборите… Забраниха политическите партии, нахлуха в църкви, арестуваха свещеници, така че не, това не е демокрация, това е корумпиран режим.

Представителката Марджъри Тейлър Грийн:

„Зеленски се върна във Вашингтон тази седмица, за да моли за трудно спечелените данъчни долари на американския народ. Междувременно току-що научихме за още повече пране на пари в Украйна. Този път бенефициенти са Бил и Хилъри Клинтън. Навсякъде, където има корупция, има Бил и Хилъри

[Video] (МТГ: Зеленски се върна във Вашингтон тази седмица, за да проси)

Друг коментатор отбеляза:

Зеленски посети САЩ лично, изнесе реч в ООН и се прибра с количество амуниции, толкова малко, че Пентагонът няма да даде числа, и шепа от най-лошите системи за противовъздушна отбрана, използвани в момента от голяма сила.

В армията наричаме това „хвърляне под автобуса“.

[zerohedge] (Зеленски напуска Вашингтон предимно с празни ръце на фона на промяната в настроенията на Запад)

Дори корпоративната пропагандна преса промени мелодията си. След като обвини Русия, Ню Йорк Таймс беше принуден да съобщи, че ракетата, ударила претъпкан пазар в Украйна, е причинена от ракета, изстреляна от Украйна.

Междувременно Рупърт Мърдок обяви, че се оттегля от поста председател на Fox и News Corp, докато Майкъл Блумбърг обяви, че се оттегля от новинарския канал, кръстен на него. Надяваме се, че сега репортерите на Bloomberg и Fox могат да се върнат към докладването на истината.

Тази промяна е забелязана в чужбина.

Вашингтон даде зелена светлина на партньорите си да „изхвърлят“ украинския президент Владимир Зеленски, тъй като той се е превърнал в неудобство, заяви беларуският лидер Александър Лукашенко по време на правителствено заседание в петък.

[rt.com] (Западът се готви да „зареже“ Зеленски – Лукашенко)

… пауза, елате после …

В точния момент полският премиер Матеуш Моравецки каза, че

„Полша повече няма да въоръжава Украйна, за да се съсредоточи върху собствената си отбрана“,

[twitter] (Полша повече няма да въоръжава Украйна)

Полското разузнаване също отбеляза, че ЕС е уморен от пияните украински бежанци. Те ни изпратиха тази снимка. Надписът гласи

„Продаваме алкохол само на хора с немски или европейски документи!“

За да видим колко далече от реалността остава ръководството на ЕС, председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен предупреждава, че

„Русия заплашва отново да използва ядрени оръжия“.

Междувременно, докато Зеленски беше отбягван, хората зад фарса като семейство Клинтън, фалшивия папа Франциск и техния фронт BlackRock се събраха в Украйна с надеждата да получат повече пари.

Те всъщност са в Украйна, за да се опитат да избегнат арест и обвинения в сексуален трафик на деца, казват източници от Мосад.

[foxnews] (Глобалната инициатива на Клинтън обявява ново предложение за подпомагане на възстановяването на Украйна, предоставяне на хуманитарна подкрепа)

След като беше отхвърлен от Вашингтон, Зеленски присъства на тайна среща в Ню Йорк с най-добрите финансисти на нацията, включително шефовете на частния капитал от JPMorgan, Google и Blackstone, медийния магнат Майкъл Блумбърг, бившия главен изпълнителен директор на Google Ерик Шмид, милиардера Робърт Крафт и дипломата Хенри Кисинджър.

[cnn] (20 септември 2023 г. – Новините за Русия-Украйна)

Зеленски излезе от срещата, за да поиска сатанистката Марина Абрамович да бъде украински посланик. За начинаещите, това е сатанинската вещица и инфлуенсър Марина Абрамович, която излива истинска съсирена кръв върху чучело на дете. Тя е добра приятелка с Ротшилд, Клинтън, Подеста, Гейтс и около 90% от знаменитостите и елита. Тези хора са зли и психотични.

[Video] (Това е сатанинската вещица и инфлуенсър Марина Абрамович)

Евреите също се събуждат за сатанинските престъпници, които се представят за техни владетели. Миналата седмица някой е изтекъл 70 000 страници от строго секретни израелски документи на Иран, според ирански източници. Те включват всички съдебни архиви на Израел, свързани с наказателното дело срещу премиера Бенямин Нетаняху.

„Един от тези документи разказва за рецидива на болестта на Нетаняху и съпругата му Сара“, казват източниците. Те добавят: „Много важен момент е, че свръхсекретната информация, която Иран притежава, може да застраши сигурността на израелския режим.“

Това се случи точно когато сирийският президент Башар Асад пристигна в Китай в четвъртък на първото си посещение в страната от началото на 12-годишния конфликт в Сирия. Изглежда, че скоро нещо ще се случи с или в Израел.

Промяната вече започна в останалия свят, най-вече в Африка. Миналата седмица Република Конго стана поредната страна, която свали корумпиран неоколониален режим.

В ООН африканските лидери критикуваха водения от хазарската мафия Запад. Ръководителят на Централноафриканската република в четвъртък обвини Запада, че е предизвикал миграционна криза, като ограбва природните ресурси на Африка чрез робство и колонизация.

Президентът на Гана Нана Акуфо-Адо обвини колонизаторите, че са изградили империя върху трагедията на африканците.

„Репарациите за търговията с роби трябва да бъдат платени. Време е Европа и Съединените щати да признаят, че огромното богатство, на което се радват, идва от потта, сълзите, кръвта и ужасите на трансатлантическата търговия с роби и векове на колониална експлоатация.”

Европейците от своя страна започват да събарят хилядолетното робство.

„Виждаме края на тази лудост. На американския народ му е дошло до гуша, както и на повечето европейци“, казаха източници на Мосад.

Те ни изпратиха този видеоклип за това как израелските тайни служби са проникнали в палестинците и предупредиха:

„Точно това правят и във всички други страни… Те са интелигентен и усъвършенстван рак. Премахването му ще изисква много работа, както деликатна, така и яростна.”

[Video] (ХМ – крадци на имена; Културата като шпионаж? Израелски агент живеещ сред палестинците)

Хората отвръщат на удара. В Европа активисти, известни като блейд рънъри (тичащи остриета), унищожават всички камери за трафик на ULEZ (Юлез). Камерите, които са отрязани в Лондон, можете да видите тук.

[https://is.gd/rgsCGF] (Карта на Джули с Юлез-камерите)

В САЩ съпротивата срещу лекарите, които отвличат деца за медицински цели, нараства в цялата страна.

Хазарската мафия обаче няма да си отиде тихо в нощта. Знак за това беше речта на актьор, представящ се за Байдън в ООН:

Никъде [сътрудничеството с Китай] не е по-критично отколкото УСКОРЯВАНЕТО НА КЛИМАТИЧНАТА КРИЗА… Виждаме го навсякъде: чупещи рекорди горещи вълни в Съединените щати и Китай; горски пожари, опустошаващи Северна Америка и Южна Европа; пета суха година в Африканския рог; трагични, трагични наводнения в Либия… които убиха хиляди хора… Трябва да изградим нови партньорства… за да получим трилиони допълнително финансиране.

Шефът на ООН Гутериш също се включи, като по-късно каза, че

„Човечеството отвори портите на ада“.

[Video] (Човечеството отвори портите на ада)

Превод: Дайте ни още трилиони $ или ще отприщим още метеорологични войни.

[whitehouse] (Бележки на президента Байдън пред 78-ата сесия на Общото събрание на ООН | Ню Йорк, Ню Йорк)

Между другото, ООН публикува документ, в който се казва, че

„децата могат да се съгласят на секс с възрастни“.

„ООН е пълна с педофили!“ написа бившата звезда на НХЛ (Националната хокейна лига) и канадски олимпиец Тео Фльори в Twitter.

[Video] (Оставете на мира нашите деца)

[Figura] (Педофилната посланичка в Об. Крал., Марина Абрамович)

Нека всички работим заедно, за да сложим окончателен край на шоуто на ужасите на западната управляваща класа.


Из коментарите

Израелският посланик Рик Гренел не е бил арестуван, както се твърди в статията. Той беше отстранен заради протест срещу Иран чрез показване на снимка на жена, убита с камъни в Иран. Така корумпираната ООН го извади.

[newsmax] (Рик Гренел пред Newsmax: „Глупаво“ за ООН да цензурира протеста на Израел)

https://bgprevedi.com/it-really-will-be-a-red-october-this-year-36240-2/

Предишна статия

Измамата “Ковид”!!!

Следваща статия

АЗ СЪХРАНЯВАМ КУЛТУРНИ ЦЕННОСТИ – ЖОРЖ ТРАК

Други интересни