ТОВА, КОЕТО ИСТОРИЦИТЕ НЕ ВИ КАЗВАТ

Автор: Няма коментари Сподели:
Из „Въведение“ от автора

Най-желаното нещо е щастието. Всеки се стреми към него и го търси в най-различните му форми. След като то е най-ценното и най-търсеното нещо, защо има толкова нещастни хора по земята?

Почти всички говорят за мир и искрено го желаят. Защо тогава държавите се бият и човек за човека е звяр? Каква е тази голяма сила, която ни принуждава да се стремим към нещо, което ни е противно и действа срещу нашите интереси? Не е ли това някаква невидима сила, която контролира целия свят?

На какво се дължат всички тези нечувани и невиждани жестокости и средства за масово унищожение на човечеството, като отровни газове, атомни бомби и други? Не е ли това пак дело на тази невидима и добре замаскирана сила, която дори и самата Библия предсказва.

Въпросът кой управлява света, в който живеем, ме е интересувал още от юношеските ми години. Много години ми бяха необходими да се добера до истината. Истината е като звездите, които се появяват само в непроницаемата нощ. Тя както всички красиви неща в света — не разкрива своите желания освен на този, който пръв почувствува въздействието на лъжата.

Прочетох много материали от най-различни източници. Срещнах много трудности, докато пресея истината от големия баласт литература. Установих, че 99% от наличната литература се контролира и пише от много добре замаскирана задкулисна сила.

Повечето от историческите данни са изопачени и не отговарят на определението за историята: — „ИСТИНСКО, ВЯРНО И ТОЧНО ЗНАНИЕ НА МИНАЛОТО“. Всяка нация пише историята си и я украсява по най-различни начини с единственото намерение да се представи по-добре пред света. Великият френски поет и държавник Ламартин във вестника си „Съветник на народа“ от 1849 г. настоява историята да се напише отново, този път съвсем съзнателно.

Целта ми е да обобщя и обясня повечето от въпросите, които пряко или косвено засягат човека и обществото. Желанието ми е да помогна с малко повече сведения на това общество, в което и аз живея, за да се запази то и евентуално да се освободи от своите неприятели.


Книги от Никола М. Николов

1. Световната конспирация: Това, което историците не ви казват, 1990 – [ПиДиЕф с илюстрациите] – [Текста само]

2. Тайните протоколи, 1993 (Протоколите на ционските мъдреци)

3. Новият ред, 1993

4. Маските на Величията, 1994

5. Четиридесетте безотговорни дни – 1944, 1995

6. Световната конспирация 2: Черната кутия на световната конспирация, 1995

7. Светът под микроскоп, 1997


Уикипедия

https://bgprevedi.com/world-conspiracy-part-1-historians-don-t-tell-you-about-this-36151-2/

 

Предишна статия

1918 Spanish flu experiment – injecting bacteria and vaccine shedding…

Следваща статия

Историята на татарското царстване в България

Други интересни