Светът върви към финален сблъсък …

Автор: Няма коментари Сподели:

Светът се е насочил към някакъв вид финален сблъсък, докато събирането на ООН тази седмица за поредното неуместно заседание на Общото събрание се провали. Единственият така наречен лидер от 5-те постоянни членове на Съвета за сигурност, който ще присъства, ще бъде фалшивият „президент“ на САЩ Джо Байдън. ООН не успя да постигне целите си за 2000 г. за прекратяване на бедността и спиране на унищожаването на околната среда и не успява да постигне същите цели, след като премести целта към 2030 г. За да разберете какво всъщност представлява ООН, погледнете тяхната сграда „666“ в Западна Африка.

[Figura] (Сградата на ООН в Западна Африка)

Нищо чудно, че светът сега чака целият доминиран от хазарската мафия следвоенен световен ред да рухне и ръководството му да бъде изправено пред трибунали за военни престъпления.

Дори фалшивият държавен секретар на САЩ Антъни Блинкен беше принуден да признае:

„Това, което преживяваме сега, е повече от тест за реда след Студената война. Това е краят.“

[tass] (Нарастващата конкуренция на САЩ с Русия и Китай бележи края на предишния световен ред – Блинкен)

Ето защо всевъзможни интриги се случват под повърхността, докато битката за замяна на срутващата се ХM се засилва.

Един много интересен такъв инцидент беше временният арест на канадския министър на престъпността Джъстин Кастрюдо в Индия по време на срещата на Г-20 миналата седмица. Индийските кучета за надушване на наркотици „откриха големи количества незаконни наркотици на борда“ на официалния самолет на Кастрюдо, според служители на канадската служба за сигурност и разузнаване.

[Figura] (tru4: Трюдо е под радара след като индийското правителство задържа самолета, последвал ареста на наркотици. Някой от Канадския Ейър Форс 1 се опитал да контрабандира при експорт на нелегални наркотици.)

[Figura] (Трюдо хванат: Полеви източници казват индийските власти предотвратили излитането след като кучета за надушване на наркотици са открили големи количества от незаконни вещества, които предстои да бъдат идентифицирани.)

… пауза, елате после …

[Figura] (Трюдо2: Индийски кучета спряха напускането на Г20 на самолета съгласно източници от мястото)

[Figura] (Трюдо3: Канадските власти обвиняват лоша част)

[Figura] (tru3: Канада изпраща резервен самолет след като Канадския Еър Форс 1 не може да напусне Индия. Трюдо остава с червено лице след ареста на наркотиците. „Някой си помисли че ще им се размине след като е официален самолет.“)

[Figura] (Съобщението на Индия до Трюдо е ясно; Джъстин Трюдо е талисман на всичко, което не е наред в света днес.)

Индийските власти признават, че арестуването на наркотиците е било само претекст, тъй като истинската им загриженост е била вноската на Кастрюдо като „поддръжник на терориста от Халистан Джагмит Сингх и неговите пехотинци“. Индия и нейните поддръжници (т.е. 90% от света)

„сега ще прекъснат всички връзки с Канада, докато Кастрюдо и Сингх не бъдат подведени под отговорност“.

[Figura] (Още неприятности за Кастрюдо)

Официалната версия е, че самолетът на Кастрюдо е бил забавен поради неуточнени механични проблеми. След това, в предполагаемо несвързано развитие,

„Канада обяви, че ще отложи търговска мисия през октомври в Индия, в разгара на обтегнатите отношения между двете страни“.

Истината е, че Канада под сатанисткия режим на Кастрюдо сега се превърна в международен изгнаник. Както отбелязва индийският колумнист Аджит Дата,

„Джъстин Трюдо е талисман на всичко, което не е наред със света днес.“

Освен всичко друго, Кастрюдо сега е един от най-добрите агенти за пране на пари от наркотици в света, казват източници от CSIS.

Откакто талибаните спряха производството на хероин в Афганистан, производството беше преместено в Ирак, а парите от наркотици се перат през Канада през Украйна, казват служители.

Видеоклиповете и визуализациите по-долу илюстрират други криминални аспекти на режима на Кастрюдо.

[Video] (Канадски ченгета в Лондон, Онтарио, Канада)

Причината, поради която все още му е позволено да се изявява публично, е, че той ще бъде изправен пред публичното правосъдие и вероятна екзекуция след трибунали за военни престъпления заедно с неговия шеф Клаус Шваб Ротшилд и неговите колеги-сатанисти, казват служители на Обществото на белия дракон.

[Video] (Още глупости от Кастрюдо)

Въпреки че гибелта им е неизбежна, месец октомври ще бъде ключов, за да се случи това по-рано, отколкото по-късно.

Причината, разбира се, е че американската корпорация отново е изправена пред фалит с наближаването на края на фискалната година на 30 септември.

При оставащ един месец, дефицитът за фискалната 2023 г. сега възлиза на 1,52 трилиона долара и досега не е намерен източник на финансиране за това.

[schiffgold] (Правителството на САЩ реализира бюджетен излишък през август, но това наистина не е добра новина)

Това е особено вярно след неуспеха на големия натиск от П2-масоните да убедят Китай да задели парите.

Американският „посланик“ в Япония Рам Емануел и неговите колеги-сатанисти смятаха, че ХМ може да направи още една Обамова измама на китайците, като предложи Камала Харис като президент с мургава кожа за Американската Корпорация.

В петък той публикува в X/Twitter твърдение, че китайският министър на отбраната генерал Ли Шанфу Ли не се е явил на планирана среща с началника на флота на Сингапур, защото е бил „поставен под домашен арест“.

Емануел беше откачен, защото Ли трябваше да подпише облигации, обезпечени със злато, които щяха да осигурят достатъчно пари, за да поддържат дейността на американската корпорация до 2025 г., до което време те се надяваха да започнат тотална ядрена война, за да се измъкнат от дълга, според източници от китайското разузнаване.

Сделката беше в процес на разработка от март и планът беше да се подкупят китайците с около 1,5 трилиона долара с намерението да се дадат на всеки китаец около 1000 долара. Това трябваше да „помогне за преодоляване на икономическите проблеми, причинени от колабиращия сектор на недвижимите имоти“.

Вместо това китайският президент Си Дзинпин арестува Ли заедно с над 200 сътрудници на ракетните сили на НОАК и по този начин предотврати ядрена война, казват източниците.

Между другото, изчезването на Ли не е свързано с уволнението на външния министър Чин Ган през юли. Източници от китайското разузнаване казват, че Ганг е бил отстранен, защото е нападнал сексуално репортьор.

[theguardian] (Ли Шанфу: нарастват спекулациите около съдбата на изчезналия министър на отбраната на Китай)

Източниците добавиха, че днес в Китай няма пари поради кризата с недвижимите имоти и че това причинява политическа нестабилност. Въпреки това китайците знаят, че трябва да предприемат болезнени структурни реформи, а не да се опитват да прикрият проблема със смешни пари.

https://bgprevedi.com/

Предишна статия

Заветите на Никoлaй Хaйтов

Следваща статия

Никола Вапцаров – племенник на българския поет. Македонистите в правителството ни стават все повече!

Други интересни