Австралийският телевизионен оператор Алън Джоунс относно глобалното затопляне

Автор: Няма коментари Сподели:

Австралийският телевизионен оператор Алън Джоунс относно глобалното затопляне:

Всичко, което се случва днес, е свързано с изменението на климата. На децата се промиват мозъците в училищата. Родителите не изглеждат готови да отвърнат на удара. Университетите пълнят главите на студентите си с всякакви глупости за глобалното затопляне. То е вредно, опасно и навсякъде. Ние сме в културна война.

Изменението на климата е новата религия. Никой от тези хора, нито един, не може да дефинира изменението на климата. Някой говори за въглеродни емисии. Въглеродният диоксид съставлява 0,04% от атмосферата на цялото земно кълбо. Човекът произвежда само 3% от тези 0,04%. А Австралия, хората, производителите, кравите, горските пожари са отговорни за 1,3% от тези 0,04%.

Някой сериозно ли предполага, че трябва да напрегнем икономиката, да повишим цените на енергията, да навредим на бизнеса, да застрашим заетостта заради това? Ако наистина искаме да се борим за бъдещето на нашите деца, ще трябва да се борим с този интелектуален боклук. И изглежда, че само няколко от нас са готови да излязат на ринга.

Източник: Информационна Защита на България

Присъединете се към нашия канал в Телеграмhttps://t.me/trakiaworld

Предишна статия

Преди век имахме войводи и апостоли, сега имаме мутри и плеймейтки!

Следваща статия

Според този културолог българската народна музика била комунистическа пропаганда, наред с хорото и народните танци

Други интересни