Проектозакон S 804 на САЩ обявява Черно море за зона на стратегическите им интереси

Автор: Няма коментари Сподели:

Проектозакон S 804 на САЩ обявява Черно море за зона на стратегическите им интереси, т. е. САЩ планират свои действия в нашето море. Има го качен на страницата на Сената им, за разлика от това, че го няма у нас нищо, че Черно море е наше. Те в него декларират, че не искат войната да се разпростира в Европа, а да е ограничена тук, т. е. и нас да ни включат. В него САЩ искат застъпничество в рамките на НАТО и сред съюзниците на НАТО за развитие на редовно, ротационно присъствие в Черно море, приоритизиране на системите за наблюдаване и разузнаване на операциите на Русия в черноморския регион. В този проектозакон пише, че е нужна стратегия за увеличаване на независимите медии, подкрепяни от САЩ /ясно колко ще са независими/. Този закон чака гласуване в Конгреса им.

А у нас онзи от Козяк вече подготвя почвата, на 03.07. т. г. Тагарев, плюс шефа на военното ни разузнаване, заедно с началника на отбраната ни и Денков правят среща с военните ни аташета от 45 страни. На нея Тагарев казва, че независимо от Конвенцията от Монтрьо България трябва да осигури на съюзниците си/б.а. разбирай САЩ/ дългосрочно пребиваване на чужди военни кораби щели да ни помагат в сферата на разузнаването ни и да извършват кинетични ефекти !!! Тагарев казва още – ние да подготвим такива условия, че нашите съюзници, пак САЩ, да могат да разгърнат бази с предно базиране с други думи – военно морска база. Това драги ми българи се нарича окупация. Базата по всяка вероятност ще е там, където е нефтеното пристанище Росенец, сега става ли ясно защо тез в НС говорят и за Нефтохим, и за Росенец. Концесията на Нефтохим е до 2046 г. като я прекратят се сещате, че американска фирма ще се намеси и САЩ ще имат у нас и рафинерия, и пристанище. Което освен окупация си е поставяне на икономиката ни под властта на САЩ. Виждате ли как мислят за населението си от клипове, които качвам? Та за нас ли ще мислят. Не, те искат да ни няма, както са унищожили индианците така искат и нас. За това дойде тук онзи от Хаити, за това трябваше това правителство да е на власт.

Мислех си защо им е на САЩ база у нас, при положение че имат огромна военно-морска база в Констанца, Румъния само на около стотина километра. И отговорът е, за да стъпи тука американски ботуш, не можеш да владееш една територия, ако нямаш постоянно присъствие в нея – военно присъствие. Политиците и медиите ги купиха.

Сега схващате ли какво ни готвят предателите в НС? Схващате ли защо онзи от Козяк вчера говореше за стратегическото ни партньорство, а предателите му пляскаха. Те ще си заминат, ама американците ще останат.

Помните ли онова недоразумение Паси, което отново активираха, че и сина му, още през 2017 г. каза, че ние трябва да имаме военно-морска база и дори ядрени подводници, а вчера даже казал, че в Конституцията ни трябвало да пише, че НАТО ни е съюзник. Ама така е щом търпим.

Нашето овчедушие, безразличие и непукизъм ще превърне морето ни в милитаризирана зона, ама българинът ще се успокоява, че ще ходи в Гърция на море, нали? На непукистите ще кажа, че при разваляне на концесията на Нефтохим ще има милиарди неустойки, които ще плащаме ние. Тез отворковци негласувалите, защото слушат тоз и онзи ги докараха тия на власт, защото те представляват само 15 % от нас. И затова се карат всеки ден и циркове устройват, за да отклонят вниманието. Да сте видели скоро някъде Тагарев, да излезе инфо за срещата?

Е та на ви демокрацията и шибаните им ценности. Американска окупация, защото военни бази са си точно това. За сведение на американските защитници – у нас не е имало нито една съветска база.

Връзка към проектозакона: https://www.congress.gov/bill/118th-congress/senate-bill/804/text

Източник: Потребител в Телеграм

Присъединете се към нашия канал в Телеграмhttps://t.me/trakiaworld

Предишна статия

WORST RAINFALL HITS THE SHULAN, JILIN PROVINCE WITH MORE THAN 560 MM OF LOCAL RAINFALL IN 48 HOURS

Следваща статия

Човешки и божествени договори | Живот за цялото – Учителя Петър Дънов | аудио книга – част 6

Други интересни