Силите на Светлината НЕ желаят бърз срив на системата, те искат постепенно и балансирано разпадане на системата, съчетано с повишена осведоменост, което би довело до положителното финансово нулиране

Автор: Няма коментари Сподели:

Преди няколко дни една фракция на Черното благородство използва JP Morgan, за да предизвика колапса на банка SVB, 18-ата по големина банка в САЩ:

https://www.zerohedge.com/markets/rec…

Това е много подобно на случилото се във финансовата система точно преди избухването на коронавирус:

http://2012portal.blogspot.com/2019/1…

Колапсът на SVB вече предизвика забавяне на плащанията в Etsy:

https://www.nbcnews.com/business/busi…

Ако First Republic Bank свърши парите, което се очаква да се случи незабелязано, останалият банков сектор се очаква да се срине през следващите няколко дни:

https://www.zerohedge.com/markets/nev…

https://halturnerradioshow.com/index….

В ерата на мобилните телефони слух за банков фалит може да се разпространи като зараза много бързо и така да наруши цялата банкова система дори още утре (понеделник, 13 март), когато историята се появи в масмедиите и масите осъзнаят потенциала и сериозността на такава ситуация:

https://www.zerohedge.com/markets/sho…

Силите на Светлината НЕ желаят бърз срив на системата, те искат постепенно и балансирано разпадане на системата, съчетано с повишена осведоменост, което би довело до положителното финансово нулиране.

Силите на Светлината молят тези, които се чувстват така водени, да продължат да правят тази медитация всеки ден в 18:00 ч. българско време. Целта на тази медитация НЕ е да се поддържа изкуствено старата финансова система, а да се внесе Светлина в нея, за да се гарантира, че когато настъпи сривът, това ще бъде направено по възможно най-положителния начин и че НЯМА да бъде злоупотребено от тъмните сили за прилагане на CBDC. Сривът на старата система ЩЕ настъпи и когато това се случи, трябва да стане по възможно най-добрия начин.

Отделно

Инструкции:

1. Използвайте своя техника, за да установите в себе си релаксирано състояние на съзнанието.

2. Заявете намерението си да използвате тази медитация като средство за внасяне на Светлина в световната финансова система и за стабилизирането ѝ.

3. Визуализирайте колона от ярка бяла Светлина, излъчваща се от Космическото Централно Слънце, която след това се разпределя към Централните Слънца на всички галактики в тази Вселена. Визуализирайте как тази Светлина влиза през Галактическото Централно Слънце, преминава през нашата галактика, влиза в Слънчевата ни Система и преминава през всички същества на Светлината в нашата Слънчева Система, през всички същества на планетата Земя и през вашето тяло до центъра на Земята.

4. Визуализирайте как Виолетовият Пламък на Сен Жермен пречиства всички хора и институции, ангажирани в настоящата финансова система, особено Джей Пи Морган, Федералния резерв, търговските банки, които в момента са в затруднение, и всички хора, като Виолетовият Пламък успокоява техните страхове. Визуализирайте разпадането на старата система и внедряването на положителната нова финансова система по най-добрия възможен начин.

5. Визуализирайте как ярка бяла Светлина осветява всички хора, всички финансови институции и всички ситуации в сегашната финансова система.

Победа на Светлината!

More info at:

https://2012portal.blogspot.com/2023/…

and

https://www.welovemassmeditation.com/…

https://bgprevedi.com/meditation-for-financial-system-stabilization-33414-2/

Предишна статия

Писмо до НС с искане да се спре използването на електронни пари

Следваща статия

Велики българки: Сирма Кръстева – Сирма ВОЙВОДА

Други интересни