Биометричните данни са новия нефт, а не златото

Автор: Няма коментари Сподели:

Невена и Дарина

След като се разбра, че на глобално ниво сатанистите ускоряват въвеждането на дигиталните разплащания във всички държави (Русия, САЩ, Украйна, България,… навсякъде!) и че в най-скоро време ще наблюдаваме края на хартиените пари, инвеститорите започнаха трескаво да купуват инвестиционно злато.

Но трябва да сте наясно, че и това няма да е добра инвестиция. Защо? Защото дигиталната валута ще се „копае“ на базата на биометрични данни: стойността ще се образува от вашите жизнени показатели: електромагнитен сигнал на ДНК, кръвно налягане, кръвна захар, хормони, менстурация, овулация, спермогенеза и т.н.

Голяма част от вас знаят, че и в момента „телефоните“ ви измерват тези жизнени показатели. Това вече не се крие. Дори се промотира като голяма иновация „за ваше добро“, за да знаел доктора ви във всеки момент в какво състояние сте. Приложения като Тик-Ток бяха създадени именно с тази цел.

Това, което не знаете е, че биометричните ви данни, свалени чрез „телефона“ ви, се продават на борсата. Така се образува стойността на новите дигитални пари (proof of work) – изчислява се кой индивид какви биологични стойности има: колкото си по-болнав, толкова по-малка стойност може да произвеждаш.

Нали затова се откраднаха био-данните на всички чрез „тестове за ковид“?

Биометричните данни са новия нефт, а не златото.


https://bgprevedi.com/biometrics-is-the-new-gold-35088-2/

Предишна статия

Скрита функция в бразилската CBDC позволява на правителството да замразява средства

Следваща статия

Писмо до НС с искане да се спре използването на електронни пари

Други интересни