Русия ще получи цялото украинско Черноморие…

Автор: Няма коментари Сподели:

Споразумение за прекратяване на украинската война беше постигнато по принцип миналата седмица след преговори на високо ниво между британското разузнаване MI6 и руската ФСБ. Подробностите ще бъдат договорени през следващите месеци, потвърждават източници от двете агенции.

Основната схема на споразумението е следната:

Русия ще получи цялото украинско Черноморие.

Град Одеса ще стане демилитаризирана зона за свободна търговия, за да позволи на украинската търговия да протича гладко.

Страната Абхазия ще бъде международно призната и ще бъде превърната в зона за свободна търговия.

[Figura] (Карта на Абхазия)

Военнопрестъпниците в Украйна, включително Владимир Зелински, ще бъдат отстранени от власт и ще бъдат изправени пред правосъдието.

Напълно модернизирана армия на НАТО от 300 000 души ще бъде създадена в Германия. Ще бъде достатъчно силна, за да възпре руска инвазия, но твърде слаба, за да заплашва Русия. Той също така ще запази военно-промишления комплекс да работи, докато успее да се управлява преходът от мечове към рала.

Също така, полско/литовска конфедерация може да поеме неруските части на Украйна. Самият руски президент Владимир Путин казва, че

„може да се разработват планове за използване на планирана полско-литовско-украинска съвместна военна единица като окупационна сила в западните украински територии и всички полски сили, които влязат в Лвов, със сигурност ще останат там“,

[tass] (Путин предупреждава, че съвместна полско-литовско-украинска военна част може да бъде използвана за окупация на Украйна)

Той също така казва, че ако украинците

„искат да се откажат или продадат нещо, за да платят на шефовете си, както обикновено правят предателите, това е тяхна работа. Ние няма да се намесваме.” С други думи, руснаците изглежда са добре с това, докато „оставят Беларус на мира“.

[kremlin] (Среща с постоянните членове на Съвета за сигурност)

Разбира се, има горещи глави и в Русия, и на Запад, които не са доволни от това споразумение.

Беларуският президент Александър Лукашенко казва, че „започва да се напряга с групата Вагнер, защото те искат да маршируват срещу Варшава“.

[tass] (Лукашенко казва на Путин, че ситуацията „започва да става напрегната с Вагнер“)

Пропагандата на хазарската мафия New York Times от своя страна все още се придържа към илюзията, че една напълно победена Украйна все още може по някакъв начин да спечели тази война, „ако само получи повече оръжия и пари.

Това е заблуда, както отбелязва Путин:

„… целият свят вижда, че прехвалената западна, уж неуязвима, военна техника гори и често дори отстъпва на някои от съветските оръжия по отношение на своите тактико-технически характеристики [и] Западът няма производствени мощности, които бързо да попълнят потреблението на резерви за оборудване и боеприпаси.”

Освен това

„хората в Украйна все по-често задават основателен въпрос: за какво, в името на чии егоистични интереси умират техните роднини и приятели.“

Ето защо преобладават по-хладните глави. Алтернативата е тотална ядрена война, което е нещо, което само ХМ иска.

Очаква се дипломатите да започнат да работят по детайлите на мирното споразумение в Малта през месец август, казват източници от MI6.

Те ни изпратиха прессъобщение от англосаксонската военна група, известна като Международен алианс на патриотите. Той призовава за незабавно прекратяване на огъня в Украйна, „за да се предотврати потенциален ядрен конфликт“. Той също така признава жестокостите, извършени срещу етнически руснаци в Украйна, и „инсталирането на лаборатории за биооръжия на Министерството на отбраната на САЩ в Украйна“ като военни престъпления.

Тъй като тези военни ветерани не са приемали подкупи от ХМ, те търсят финансови спонсори за мирната конференция в Малта. С тях може да се свържете, както следва: MG Paul E Vallely US Army (Ret) Chairman – suaus1961@gmail.com

Нека да си го кажем; Украйна беше катастрофално военно поражение за ХМ. Както отбелязва полковник Дъглас Магрегър

„Украинският военнослужещ се предава при първа възможност, поради убеждението, че се третират като „нищо повече от пушечно месо“… ние дори не сме говорили за около 60 000 деца, които са изчезнали, излизайки от Украйна.“

Урокът, научен в Украйна, е, че

„американската военна мощ се състои от бутикови сили, предназначени за сафари в Африка и Близкия изток, а не от решителни бойни операции срещу велики континентални сили като Русия или Китай… Време е Вашингтон да насочи вниманието си вътрешно и да се заеме с десетилетията на американския обществен, икономически и военен упадък, последвал след 1991 г. Време е да обърнем спада в американския национален просперитет,“

[futuredefensevisions] (Виждане за бъдещата отбрана)

На европейците също им е омръзнало да подкрепят умиращия американски режим. Източници на П3-масоните казват, че през последните 2,5 години страните от ЕС са платили 1,12 трилиона долара за скъп природен газ на САЩ, което би било достатъчно за 10 години руски газ преди началото на украинската война. Ето защо европейците гласуваха срещу американците и с британците на приключилата наскоро среща на върха на НАТО.

Историята показва, че когато има решително военно поражение, следва смяна на режима. Парадът на марионетките на Рокфелер от фалшивата администрация на Байдън, които наскоро посетиха Китай, беше част от отчаян опит на стария американски режим да остане на власт. Илон Мъск, Бил Гейтс, Антъни Блинкен и Джанет Йелън отидоха в Китай на мисии за просия и се върнаха с празни ръце. Това доведе до най-добрия амбулантен търговец на Рокфелер, самият стогодишен Хенри Кисинджър, да бъде изпратен в Китай. Китайски правителствени източници казват, че са казали на Кисинджър,

че го уважават като „стар приятел“, който е помогнал за нормализиране на отношенията между САЩ и Китай през 70-те години. Въпреки това те също му казаха, че знаят, че е поръчал убийството на японския премиер Шиндзо Абе. Абе беше член на китайското кралско семейство Ли. Поради тази и други причини те не биха подкрепили неговите господари Рокфелер и техния фалшив Байдън.

[Video] (Аватарът Кисинджър в Китай)

Освен това – като много ясен знак, Тайван не възнамерява да се съгласи с какъвто и да е заговор на ХМ за превръщането на този остров в нова Украйна – Чю Куо-чен, ръководител на отбраната на Тайван, каза, че

„Тайван не планира да препродава ракетни системи земя-въздух (SAMS) Хоук на САЩ, само за да могат да се обърнат и да ги изпратят в Украйна.“ Той добави: „Вече са определени срокове, в съответствие с които ще се отърваваме от ЗРК Хоук всяка година; те ще бъдат заменени със ЗРК Tien Kung (Sky Bow – ТАСС). След това те ще бъдат унищожени.”

С други думи, те казват на Рокфелер:

„Ние няма да търгуваме с използвани оръжия за вашите фалшиви долари, за да можете да печелите време, като ги продавате на други страни.“

Между другото, ако САЩ наистина искат да се бият с Китай, трябва да започнат с училищата. Според собствения доклад на Министерството на образованието, резултатите по всеки предмет и ниво на клас намаляват през годините, особено по четене и математика. Нещата биха били по-лоши без имигрантите.

Полското разузнаване посочи, че на току-що приключилата Международна олимпиада по математика в Япония отборната победа е спечелена от китайския отбор в състав: Ши, Лиан, Жан, Сун и Чан. Второто място зае отборът на САЩ в състав: Лин, Лиу, Лу, Шен, Уан и Жао.

[Figura] (Obraz107)

[twitter] (Марсин Борковски за олимпиадата)

Те добавят, че на МОМ в Япония имало 6 поляци, които спечелиха един сребърен и пет бронзови медала.

[imo2023] (МОМ 2023)

При сегашното състояние на нещата, ако етнически китайци бъдат нападнати в САЩ, това вероятно ще издърпат щепсела на голяма част от американската технологична индустрия.

Китайците вече дърпат щепсела на настоящата финансова система, доминирана от Рокфелер/Ротшилд. Миналата седмица някогашният китайски гигант за недвижими имоти Evergrande отчете дълго отлагани резултати, показващи, че през 2021 г. и 2022 г. компанията е генерирала загуби от $113 милиарда при $340 милиарда пасиви.

[zerohedge] (Китайската Evergrande отчита $113 милиарда загуба за две години)

Подобно срутване се случва в САЩ. 30-етажна сграда в центъра на Балтимор беше продадена през юни за 24 милиона долара, което е 63,6% отстъпка спрямо продажбата на кулата през 2015 г. за 66 милиона долара, според The Baltimore Sun.

Това е само началото. В Япония цените на бизнес имотите паднаха с 90% от балоновия си пик и е математически сигурно, че същото ще се случи и в САЩ. Тъй като китайците няма да помогнат, това определено ще унищожи борда на Федералния резерв.

БФР вече отдавна е преминал (линията на) фалита. Размерът на федералния дълг е толкова голям, че дори връщането на лихвените проценти до историческата им средна стойност би означавало плащане на лихвен разход, който би погълнал повече от половината от данъчните приходи. Разходите за лихви ще засенчат разходите за социалното осигуряване и отбраната и ще се превърнат в най-големия артикул във федералния бюджет. Накратко, позволяването на лихвените проценти да се покачат достатъчно високо, за да привлекат естествени купувачи, би фалирало правителството на САЩ поради по-високите лихвени разходи.

[Figura] (САЩ изразходват повече за лихвата отколкото за отбраната)

[Figura] (Чуждестранни притежания на държавни облигации на САЩ като процент от общия дълг)

Това означава, че без китайска подкрепа Рокфелер няма да имат средствата, от които се нуждаят, за да подкупват и убиват по пътя си настрани от фронталната атака срещу техния аватар Джо Байдън, която сега се разгръща в Конгреса. Между другото, ако някой читател вярва, че „Джо Байдън“ е все още жив, трябва да провери доказателствата по-долу, за да се убеди, че той е просто аватар.

[Figura] (Байдън си е отишъл 2)

[Figura] (Байдън си е отишъл)

[Figura] (Ушите на Байдън)

Независимо от това, публичното премахване на аватара ще разкрие кукловодите зад него. Причината, поради която дългоочакваните масови арести все още не са приключили, е, че американската армия следва правилата. Колелата на справедливостта се смилат бавно, но смилат на прах. Сега те най-накрая си пробиват път към хората от най-високо.

Например, сенатор Чък Грасли публикува формуляр FD-1023, в който се твърди, че Микола Злочевски, основателят на украинската компания за природен газ Burisma, е платил по 5 милиона долара подкуп на вицепрезидента Байдън и Хънтър Байдън, за да бъде уволнен украинският прокурор Виктор Шокин.

[Figura] (Сенаторът Чък Грасли освободи формуляра FD-1023, 2)

[Figura] (Сенаторът Чък Грасли освободи формуляра FD-1023, 3)

[Figura] (Сенаторът Чък Грасли освободи формуляра FD-1023, 4)

[Figura] (Сенаторът Чък Грасли освободи формуляра FD-1023 със скрити пари в брой)

Освен това председателят на надзорната комисия на Камарата на представителите Джеймс Комър каза:

„Демократите продължаваха да казват: „О, нямаме никакви доказателства. Нямате никакви доказателства.“ Е, [предст. Марджъри Тейлър Грийн] им показа доказателствата,… „Тя им показа доказателства за това, че синът на президента е извършил престъпление, нарушавайки Закона на Ман. Тя показа самолетните билети, тя показа снимките, тя показа доказателствата. Няма съмнение, че го е нарушил. Това е друго нещо, за което можеше да бъде обвинен.”

[nypost] (‘Главният бял човек с привилегии’ Хънтър Байдън може да бъде ударен с 10 криминални препоръки: Комър)

По-важното е, че сенаторът Тед Круз каза, че ако „изобличаващите“ показания на подателя на сигнали пред Камарата на представителите „са верни, това означава, че Мерик Гарланд, главният прокурор на Джо Байдън, е извършил множество престъпления“.

Прессъобщение на PIA 16 юли 2023 (ПиДиЕф, Патриотичен международен алианс за приключване на руско-украинския конфликт)

Импийчмънтът на Гарланд би премахнал основната правна пречка пред наказателното преследване на „Байдън“ и разкриването на неговите ръководители.

Ето защо хората на Байдън се заобикалят с фургони, като поставиха директора на ЦРУ Уилям Бърнс в кабинета си миналия петък. Бърнс, разбира се, е един от главните архитекти на цялата украинска катастрофа.

Източници от ЦРУ казват, че хората на „Байдън“ ще се опитат да избегнат съдебно преследване, като обявят „смъртта“ на отдавна починалия Байдън. След това ще намерят извинение, за да избегнат поемането на властта от безумния вицепрезидент Камала Харис, и ще скочат направо до председателя на Камарата на представителите Кевин Макарти.

Маккарти, разбира се, ще бъде човекът, който ще трябва да предаде контрола върху правителството на изцяло нова група, вероятно съсредоточена около президента на САЩ Доналд Тръмп и привърженика на истината за ваксините Робърт Ф. Кенеди младши.

На въпрос дали мисли за РФК мл. като кандидат за вицепрезидент Тръмп каза

„Не, но хората го предложиха… има много хора, които го предложиха… Познавам го от години. Той е умен човек и добронамерен.”

Това не беше категорично „не“…

[Video] (Президентът Тръмп е попитан дали е мислил за РФК младши като кандидат за вицепрезидент)

Разбира се, един режим на Тръмп/Кенеди ще преследва както трафикантите на деца, така и пробутвачите на ваксини.

След прожекцията на филма „Звук на Свобода“ Тръмп каза, че „трябва да го видите“ и добави:

„Администрацията на Байдън не е направила абсолютно нищо, за да защити тези деца“.

[Video] (Тръмп за прожекцията на „Звук на Свобода“)

Той можеше да отиде по-далеч и да каже, че администрацията на Байдън е участвала активно в трафика на деца. Те дори излизат от гардероба сега, когато HBO се опитва да нормализира педофилията, както показва клипът по-долу. Предупреждение: Това е изключително обезпокояващо.

[Video] (HBO и педофилията)

Имаме и писмо от Барак Обама, подкрепящо порнографията за деца.

[Figura] (Последното писмо на Барак Обама)

Фактите са, че тези деца не са „обичани“; те са измъчвани до смърт, за да се събере адренохром. По време на управлението на Байдън 60 000 деца бяха продадени в Украйна и 85 000 деца бяха взети от Латинска Америка. Това е в допълнение към 40 000 деца, които изчезват всяка година в Съединените щати. Тези деца най-накрая ще получат справедливост, защото целият свят вече знае за тези престъпления от западния елит на ХМ.

Това ще означава и освобождението на еврейския народ от хилядо-годишния сатанински контрол. Източник от Мосад каза, че знак за това може да се види, когато президентът на Израел Херцог каза пред Конгреса:

„Америка е незаменима за Израел, а Израел е незаменим за Америка“.

„Интересното е, че не виждам нито един мъж в тълпата, който да носи кипа [еврейска шапка]? Много необичайно“, каза той. Това е публичен знак, че евреите не искат да бъдат разглеждани като отделени от другите хора.

[Video] (Америка е незаменима за Израел)

Междувременно в Израел огромни тълпи от протестиращи маршируват всеки ден към сградата на парламента в Йерусалим, за да изразят опозицията си срещу опита на правителството на Нетаняху да превърне страната в диктатура. Военни ветерани, служители на разузнавателните служби, пилоти и т.н. също са се отрекоха това заграбване на властта.

Бенямин Нетаняху – бъдещият крал-Бог на Израел – междувременно не е забелязан никъде. След като казаха, че е претърпял топлинен удар, сега те излъчват историята, че е претърпял сърдечна операция за пейсмейкър.

„Те ще поддържат историята толкова дълго, колкото е възможно. Определено има CGI, холограми и двойници в микса“, казват източници на Мосад.

[timesofisrael] (Нетаняху казва, че тази вечер ще се подложи на операция за имплантиране на сърдечен пейсмейкър)

https://bgprevedi.com/ukraine-peace-deal-reached-between-nato-and-russia-35053-2/

Предишна статия

САЩ се готвят за окупация на българското Черноморие, оттук и „проблемът“ с концесията на Росенец

Следваща статия

Жак Бо: Лесно е да воюваш с кръвта на другите, до последния украинец. Западът не беше честен с Русия, не е честен и с Украйна

Други интересни