ЗЕМЯТА НА СВОБОДНИТЕ!!! ЧАСТ ПЪРВА

Автор: Няма коментари Сподели:

1. Военният диктатор Джордж Вашингтон разделя щатите (именията) на области въз основа на ритуалната практика на дисекция на масонски квадрати. Ето защо дори днес толкова много градове са построени на “площада“. Америка наистина е “Земята на свободните“, тоест масоните – free_m_asons. (Послания и документи на президентите, том 1, стр.99).

◾️2. В допълнение към манията по масонски ритуал, символи и архитектура, “Съединените щати“ са първата “държава“, от самото си начало, която е изследвана и проектирана според масонския ритуал и спесификация.

◾️3. Златните ресни (символ на роялити – царственост), които са прикрепени околовръст на всяко знаме на САЩ, висящо във всяка съдебна зала в Америка, символизират, че Америка се управлява до ден днешен от Великобритания съгласно Закона за международното морско адмиралтейство. (Думата „адмирал,“ „адмиралски“ идва от „емир“. Което ще рече върховен глава на държавата, цар.)

◾️4. В Америка няма съдебни съдилища и не е имало такива от 1789г. Съдиите не налагат уставите и кодексите. Изпълнителните администратори (т.е. магистратите) прилагат уставите и кодексите. (Т.е., съдилища и съдии няма, има само само сгради, където работят административни служители и техни служители. Това е поради статута на овцехората като „граждани“, т.е. роби, подлежащи на администриране точно както овчарите пасат (администрират) овцете.)

◾️5. РЕВОЛЮЦИОННАТА ВОЙНА БЕШЕ ИЗМАМА. “Съединените щати“ всъщност не са обявили независимост от Великобритания или краля.

◾️6. АМЕРИКА Е БРИТАНСКА КОЛОНИЯ. СЪЕДИНЕНИТЕ ЩАТИ СА КОРПОРАЦИЯ. “БРИТАНСКИТЕ ВОЙСКИ НЕ НАПУСНАХА ДО 1796г. “

◾️6. КРАЛЯТ НА АНГЛИЯ финансира и двете страни на Революционната война. (Договор във Версай на 16 юли 1782г., Мирен договор 8, Статия 80).

◾️7. Най-мощният съд в Америка не е Върховният съд на Съединените щати, а Върховният съд на Пенсилвания.

◾️8. Федералният резерв никога не е бил законно ратифициран от парламента и Сената, и не е правителствена агенция на САЩ. Това е частна “пирамидална схема“, извършена срещу американците от най-неетичната група световни банкери, между които на първо място – JP Морган, JD Рокфелер, Ротшилд и Paul Warburg.

◾️9. Службата за вътрешни приходи IRS (АйАрЕс – Данъчната служба) не е правителствена агенция на САЩ, а агенция на Международния валутен фонд, известен още като МВФ. IRS беше създадена от банкери, за да събира национален дълг, който те, банкерите, сами създадоха чрез силно раздуване на разходите за финансиране на Първата и Втората световна война, която те – същите тези банкери предизвикаха на първо място. След това IRS започна да събира данъка върху доходите, наложен директно на американския народ като средство за осигуряване на запазването на архаична класова система, известна като “крепостничество“ или робство. В допълнение към това, че данъкът никога не е законно ратифициран, той е пряк, НЕразпределен данък върху труда на средния американски работник и следователно, според Конституцията, дори не е законен данък. (Diversified Metal Products срещу IRS и др. CV-93-405E-EJE USDCDI, публично право 94-564, доклад на Сената 94-1148, план за реорганизация № 26)

◾️10. Данъчната форма 1040 е буквално “форма на почит“, плащане на Великобритания. (Публикация на IRS 6209).

◾️11. Причините зад Първата световна война, Втората световна война и Депресията бяха напълно измамни. Съединените щати отпускаха заеми на други страни по целия свят по време на Депресията. В началото на 30-те години на миналия век изграждането на германската инфраструктура, железопътни линии, военни и финансирането на нацистката партия – всичко това беше финансирано от “Съединените щати“, включително различни други американски корпорации и частни американски инвеститори, а именно Прескот Буш, дядото на Джордж У. Буш. Швейцария никога не е била замесена в тези фиаски, тъй като “Банката за международни разплащания“ се намира в Цюрих.

▪️Именно затова в момента се извършва революция на всички нива. Съединените щати и целият свят в момента са в състояние на най-великата революция в историята на човечеството!!! Стигнахме до Финалната битка за освобождението на човечеството от Хазарската мафия и нейните слуги.

▪️Британската корона, заедно с Ватикана контролират цялото човечество чрез силната ръка на КОРПОРАЦИЯТА НА СЪЕДИНЕНИТЕ АМЕРИКАНСКИ ЩАТИ – US – Inc (Incorporated). Затова най-напред беше елиминирана кралицата, а след това и папа Франциск.

▪️Следва продължение.

https://bgprevedi.com/land-of-the-free-part-1-34815-2/

Предишна статия

Новините по света

Следваща статия

Отец Абсолют: С кръст, огън и меч!

Други интересни