Горе главите, войници на Истината! С нами Бог!

Автор: Няма коментари Сподели:

Николай Марков

FB

Лично аз вярвам в българската нация! И ще докажа, че тя най-умната в ЕС.
Най-голямата партия в България е тази на отказалите да участват в престъпно провеждани избори. Това показва, че от целия ЕС българите са и най-интелигентната нация. Независимо от всички медийни, социологически и политически внушения, българската нация разбира, че е в хватка на обиграни престъпници, овластени от външни агресори. Ако следваме данните обявени от националната статистика и ги приемем верни, това означава, че 5 милиона български граждани не разпознават политически субект, който да ги представлява. И аз не виждам, въпреки, че заради това често ме обвиняват в разни измишльотини родени в главите на примитивни и първосигнални наши съграждани. Моите извинения на всички тях, но моите стандарти за политическо представителство надминават дори тяхното постно въображение. Нека не ми се сърди никой, защото само личното себеуважение, чест и гражданско достойнство могат да ни извадят от това гнусно политическо блато в което всеки който се изживява като политик е зависим от всичко.
–––––––––––––––––––––––––––––
Благодарение на отказалите да участват в престъпни избори ние днес имаме НЕЛЕГИТИМНА ДЪРЖАВНА ВЛАСТ. Тя и нейните външни господари знаят много добре, че властта се явява ОПОЗИЦИЯ НА БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ. Както и, че избирателите не признават партийната опозиция, която при всички случаи е пряко контролирана от политическата мафия. Това е много важно да бъде разбрано! Парламентът на България на практика е делегитимирана от избирателите институция, която може да представлява външни за нас интереси, но не и български такива.
––––––––––––––––––––––––––––––––
Тези 70% на отказалите да гласуват, приятели, са основната мишена на политическата мафия. Тя направи и ще продължи да ражда фалшиви политически лидери и нови партии, които да завлекат като дива река тия гласове до бандитска урни. Вдигането на нивото на изборната активност е основна цел и главна задача на парламентарните храненици. От тях се иска да измислят начин по който да активизират отказалите да гласуват. Повярвайте ми, ако лично зависеше това от всеки от днешните псевдо лидери, той щеше с пистолет на главата да принуди всички да гласуват. Толкова са агресивни в страстите си за усвояване на поредната държавна субсидия в милиони. Но имам една добра новина за тях! Може да си крадете един на друг активните глупаци, но процента на отказващите да гласуват ще се увеличава. Не защото някой като мен ще работи за някоя отрепка-политик, а защото тази избирателна система управлявана от престъпници и под контрол на американското посолство, трябва да бъде взривена. Не с активност на простолюдието, а с отказ и делегитимиране от страна на разумните българи. Нека стигнем до там, че правителствата да се назначават директно от Посолство. Както вече се случи за първи път!!! Не благодарение на активните глупаци, а благодарение на премерените ходове на будните съвести.
Нека видим сега, когато ОТГОВОРНОСТТА е прехвърлена пряко и непосредствено на Посолството, как ще я поеме то? И какво ще последва от намесата на чужда държава във вътрешната и външна политики на суверена страна? Да видим.

Националната сигурност е сигурността на нацията и държавата! Не на властниците.
В България се поддържа скрита двуцифрена инфлация, не го забравяйте. Тя е като тумор в тялото ви, който изсмуква вашите пари в договорена посока. Това, че господин Василев, в качеството си на финансов министър, е запретнал ръкави, по документи да изкара 3% инфлация, няма нищо общо с действителността. Много вероятно това да е договорена игра за вдигане на политическия рейтинг на правителството на войната. Всъщност, целта на голямата игра са вашите спестявания от всякакво естество. Много отдавна ЕК иска стопявате на тия огромни спестявания на българите, до нивото на зомбираните граждани на европейските държави. Това стопяване тече чрез умишлено поддържане на обидно ниски ниски доходи, държавно регулирана спекула на пазара и най-високи цени на всичко в целия ЕС спрямо доходите. По този начин вашите спестявания отиват в германските и американски компании. Затова.
Не дръжте парите си в български банки. Изтеглете ги, имате много опции за управлението им извън бандитската ни банкова мафия. Тук си оставете само режийни пари и нито лев повече! Свийте максимално разходите си за почти всичко, до минимум, но спестени пари не връщайте при бандитите в банките им. Консумирайте малко храна, здравословно и разумно! Точно за храна са най-големите ви разходи!!! Енергийните си нужди от всякакво естество свийте здраво – с голяма част от тия пари ЕС поддържа войната. Ограничете им тези ресурси!!! Не харчете! За нищо. Спестявайте ако ви стигат доходите /не заплати и пенсии/ и си тъпчете вашите буркани с пари, не чуждите. Ще им дойде времето и на тях!Във време на война не спете, а бъдете будни. Всички решения на марионетнато правителство ще бъдат в полза на войната, а вашите решения и действия трябва да са в точно обратната посока. По важно е какво правите, а не какво приказвате!!! Повтарям.
Говорете каквото искате, но правете каквото трябва! Моля ви.

Ще ги съборим! На всяка цена.
ББ е част от международен политически заговор за източване на стотици милиарди от ЕС. Това е институционалния грабеж на века, българи! Никога досега не се е случвало подобно нещо с такива мащаби и последствия. Лично ББ и неговите национални и външни съмишленици, трябва да бъдат разобличени и осъдени с доживотни присъди без право на обжалване. ББ се движи умело към президентската институция и ако не бъде спрян „на всяка цена“, България е обречена на смърт, в мъртвата хватка на стройна мафиотска система. ББ е заразата, която прояжда националната ни плът! А, че това или онова посолство го подкрепя, толкова по-зле за държавите им. Ще лъсне и тяхната мръсна игра, а след това ще дойдат и последствията.
Горе главите, войници на Истината! С нами Бог.

Последни новини! Истински, а не фалшиви от медиите на властта.
Знаете ли, че точно днес се товари поредната партида български военни хеликоптери с пълно бойно снаряжение за Украйна? Товарят се на украински товарни самолети и заминават на фронта с решение на пронацисткото ни правителство, подкрепяно от пронацистки парламент. А сего ще ви изненадам се нещо и дано поне това ви събуди и мотивира да събудите всеки един ваш познат. Ако бяхме продали по пазарна оценка 1/3 от тези хеликоптери с пълно бойно снаряжение, резервни двигатели и муниции за едногодишни битки, България щеше да изгради цялата необходима инфраструктура, логистика и да закупи медицински хеликоптери – италианско производство, които да спасяват стотици човешки животи на ден в нашата страна!!! И пак щяхме да имаме боеспособност, която да е относима към състоянието на българските въоръжени сили. Но ДПС, ОПГ ГЕРБ, ПП/ДБ и други не мислят така! Поставям на първо място ДПС, защото тяхната първа задача е да унищожат и последната възможност за военна защита на България. Тази терористична организация продължава да ограбва всички финансови ресурси на страната и такива предназначени за нея. Целенасочено и систематично унищожение, по всички възможни начини.
За данъкоплатците няма хеликоптери, проекта е прекратен! За война срещу Русия има.

Не вярвайте на българските субсидирани патриоти! Измама са.
Първият от тях е шмекера Румен Радев – главатар на измамниците. Това лице като задник, заградено от други задници, мисли по цял ден как да излъже първо либералните отрепки, а веднага след тях и българолюбците. И двете страни ги върти на оная си работа, а докато го прави краде със задника си, като за последно. Разбира се, в пълна синергия с дневния ред на САЩ и с мафията на ББ – другия престъпник. Днес вдигаме юмрук срещу ББ, утре си делим парите по митниците. Така върви синергията. И понеже двете отрепки, които пак в синергия скриха кой уби нашия пилот на МИГ-29 над Черно море, но са много честни и открити, имат нужда от народняшка подкрепа, взеха, че си я направиха. Викат на тая тяхна патерица Възраждане, но става дума за събиране на бесните българи в един политически обор за всяка потреба на горните двама играчи. Когато правят завери и подписват решения в полза на сАЩ се случва тихо, а когато ще откриват пилон на Рожен се прави гръмко – да чуе мало и големо, какви са мъже. В синергия с друг такъв мъж, който е назначен и субсидиран за техен патриот, който да изпуска парата на озверялата им от грабеж тълпа.
Днес Радев ще играе около пилона на Рожен! Като опитна политическа к@рва.

Предсказание на баба Ванга:

“Ке се появи на небосклонот страшно говорящо явление, деке сите ке му викат Грозев. Голем чиляк ке биде у шпионоството, но га замлъкне завинаги, света ке се опраи. И ке настане 100 годишен мир, деке Русия ке бъде почитана от целиоьот свет. А българите ке станат много богати покрай тия световнишки размествувания. Само туй грозно чудо Грозен да го нема, за да се спрат сите глупости на планетата Земля.”

https://bgprevedi.com/fellow-news-13-07-2023-34800-2/

Предишна статия

Новините по света и у нас днес

Следваща статия

Българи, Японци и Индианци

Други интересни