„Народ“ рая не може да свали от власт мафия…

Автор: Няма коментари Сподели:

С НАПЪНИТЕ НА КОРНЕЛА НЕ СТАВА ТОВА, КОЕТО ВИ СЕ ИСКА, АМА НЕ ВИ СТИСКА! „НАРОД“, КОЙТО САМО СЕ ЕРБАПЧИ ВЪВ ФЕЙСБУК, МОЖЕ САМО ДА МУ ГО ПРЕМЕСТИ. В ДРУГИЯ КРАЧОЛ.

ПРОТЕСТИ500, или повече, или по-малко, няма значение, докарани социалисти с автобуси, ще свалят Бойко Борисов и Кохорта. Корнелия чете реч на микрофона: „Оставка!“.

Е, и? И,е?

Надявам се, че най-после сте вдянали, че с напъните на корнела не става това, което ви се иска, ама не ви стиска!

Както и на нея и се иска да и поднесат властта на тепсия, ама не и стиска да излезе от парламента с цялата си парламентарна група, щом като врещи, че управлява „паралелна държава“, т.е. мафия. Хем вътре с „мафията“, хем вън с драматургични протести – „вън“ от мафията.

Изобщо – бактън от „революционери“, „свалячи“ на властта на Бойко Борисов и Кохорта. Единият ще прави и той „революция“, ама ако може да я съвмести с телевизионното си шоу и концерта си в Лондон, другата – и тя вдига „бунтове“, ама ако може така, хем да си е в парламента, хем за парлама джурум да прави за пред камерите на жълтите павета…

Има е едни други народи, които само една трета да им се беше случило от това, което всеки ден гълта нашия народ, само една осма гинка да ги бе споходила, нямаше да се приберат от улиците – стотици хиляди!, ама те са други народи.

Нашият пише У фейсбук как е готов да стреля по цигани. После люска една ракия, включва си телевизора и псува, вместо да извади сопите и да ги помете до един – от боко до корнела, през аптекари, патреоти и всичката останала сволоч. Нашият може да „стреля“ само У фейсбук, щото изобщо не е сигурно ако и един мишок крадец му се зададе как ще се посере…

Не „гадове“ ще ви нарича Борисов, а направо ще ви тегли следващия път една на майка, защото сто пъти ви го пишем – не става така.

Не става така.

„Народ“ рая не може да свали от власт мафия.

„Народ“, който само се ербапчи във фейсбук, може само да МУ го премести.

В другия крачол.

Afera.bg                              http://afera.bg

Предишна статия

НЕ ЦИГАНИТЕ СА ВИ ПРОБЛЕМА! ПРОБЛЕМЪТ ВИ Е УПРАВЛЯВАЩАТА МАФИЯ!

Следваща статия

ШАПКИ ДОЛУ! ВЛИЗА ГОЛЯМ БЪЛГАРСКИ ПИСАТЕЛ. МАРИН УРУМОВ…

Други интересни