Българи, Японци и Индианци

Автор: Няма коментари Сподели:

След като Тодор Живков кани японския Император на честването на 1300 годишнина от създаването на Българската Държава получава отказ с много интересна обосновка ” България не е на 1300 години и аз няма да участвам в този фарс ” (цитирам по памет).

Естествено Живков не е искал негативна реакция от страна на Великите Сили и отговорил че негово светейшество императора се е объркал и че България става на 1 300 години а не на 6000 години, но от Япония пак отговорили че не се бъркат и тогава във втората телеграма обясняват за историческите извори в Япония и кой я е създал.

По повод 1 300-ната годишнина от създаването на България през 1981 г. Тодор Живков получил поздравителна телеграма от Японския Император в която императора приветства държавния глава на държавата която според японските исторически извори е на минимум 6 000 години и от същия този НаРод е и Рода на императорската фамилия и че Благодари на Българите че са поставили основите на Япония като държава.

Тодор Живков на три пъти посещава Япония : първият път е водената от него българска делегация на международното изложение EXPO – 70 в Япония. После Живков още два пъти посещава Япония. По време на своя мандат като президент Петър Стоянов също е посрещнат с високи почести от император Акихито.

Императрицата им предоставя лично своята спалня, като всяка сутрин им се носят цветя. На 14 декември 2004 г. като премиер на България Симеон Сакскобургготски е на официално посещение в Япония и е поканен от император Ахихито на лична аудиенция и чаена церемония.

Според официалното съобщение никой друг премиер не е канен на подобна височайша церемония. Официално журналистите за всички тези срещи дават обяснението, че поканите на императора се дължат на „изключителната политическа и държавническа личност на българския държавен глава“.

За сведение по протокол японският император се среща само с пет високопоставени чуждестранни личности в годината. Според участник от делегацията при визитата на Живков на учудването му от особеното отношение към него и обръщението „братовчеде“ той му обяснил, че японските легенди сочат началото на благородническото потекло на императора (той се води син на Слънцето) от Народа на Светлите (не защото са Руси със сини очи ,а защото са светили поради силната им аура ),донесли Познанието и направили Япония Империя.

За индианците също има доста доказателства за влиянието на Древните Българи над техните култури, особено при Маите. Там и носиите са много сходни с Българските, дори един индиански шаман през 2009 година дойде в България и е бил заведен в етно музей, човека като видял чергите и носиите ни в музея, започнал да чете по шевиците имената на целия Род на който е принадлежала носията, което говори че ние Българите сме забравили кодирана писменост която преди хилядолетия сме предали на индианците от Америка и те са запазили.

Също една от най-известните пирамиди на Маите се казва Чичен-Ица, а на Български ще звучи Чиченица, 70 % от наименованията на селища в България завършват на „ица“. Това ицане го има само в Българския език и най-близките му диалектни форми като Сръбски, Македонски за Руски мисля че не се е запазило ицането.

Интересно е че при коренното население на днешна Америка се среща и Българската дума “Оренда” – знанието за която е пренесено там от Древните Българи обиколили света в опит да научат астралопитеците на “изкуството” Саракт и да помогнат в изграждането на Империи по цялото земно кълбо . ( За съжаление повечето от учениците се обръщат срещу учителите си и се покланят на змията).

Източник: фб

Присъединете се към нашия канал в Телеграмhttps://t.me/trakiaworld

Предишна статия

Горе главите, войници на Истината! С нами Бог!

Следваща статия

Hlavné správy: Солженицин знаеше до какво ще доведе експанзията на НАТО на Изток

Други интересни