Случайно ли Бог ни даде най-хубавата и най-богата земя на тази планета?

Автор: Няма коментари Сподели:

Николай Марков

FB

„Тъпа патка без работа няма.“ Джон Кенеди
Мисирка Цънцарка каза с просълзени очи от американската телевизия, която я гуши яко с пари, че очаквала с нетърпение победата на Украйна над Русия! Милото момиче. Както казва пък българското народното творчество: Русо гладно няма!

Излиза на парламентарната трибуна един сополанко от кирчовите харвардски австралопитеци и заявява: „Лъжат, когато ви казват, че даваме оръжия на Украйна! Няма такова нещо. Къде пише в някой документ името Украйна? Ние само заменяме старото въоръжение и боеприпаси с нови.“
Ама за ново никой не е чул нищо, нали? Заменяли старото оръжие и боеприпаси хората!? Представяте ли си за какви ни мислят и как ни гледат тия малоумници, след като ни говорят по този начин?

И така. Виждате ли какви технологии за заблуда прилагат, за да прикрият, че са просто едни овластени престъпници. Сложени са там, за да направят едни зулуми на рода и държавата си и толкова. След това си мислят, че с откраднатите пари ще отидат някъде в чужбина и ще изживеят едни прекрасни старини. Богати и доволни!

Има обаче два проблема. Първият е, че това никога не се е случвало на български предатели. Има един Господ, който пази тази земя! Дори и единиците, които са успявали да се измъкнат временно, не след дълго загиват. Вторият проблем е, че българина има много недостатъци, но всеки от тях е и предимство. Той помни като слон и преследва с инстинктите на дива котка. Появява се там където никой не го очаква и влиза невидимо на места на които никой не е влизал. Такъв ни е генът – военнолюбив и крайно отмъстителен. С предимствата на новите технологии сме войници от бъдещето. И който не го разбира, означава, че не знае защо в руските села имената на предателите се изписват върху камък и поколенията им нямат никакъв шанс, както и защо няма българин който е прадал род и родина и да е останал жив. В това отношение руснаците са по-благосклонни от нас.

При българите милост няма, няма да има и не може да има. Така е било, така и ще бъде до свършека на този дяволски свят. Предаваш ли България и българското, умираш. Това е.
Случайно ли Бог ни даде най-хубавата и най-богата земя на тази планета?

И случайно ли ние имаме най-старата държава в света?

Случаен ли е нашият неизмерим принос към човешката цивилизация?

И въобще, братя българи, ние случайни ли сме?
Единствените случайни са нашите случайници! За кратко.

Нямало никакви нацисти в Украйна. Сериозно?
Кого освобождава Ердоган, вероятно заради скрита договорка с руския президент? Няколко командира от нацбатальоните „Азов“ в Мариупол. И защо се случва, според вас, след като уговорката с руснаците е те да бъдат освободени след края на войната? Има ли логика? Има, разбира се и сега ще я разберете. Така наречените „командири от Азов“ не са украински офицери, завършили военни училища. Де да бях такива! Това са наемници от паравоенна чисто нацистка формация. Като тайно овластени организатори на наказателните батальони те са с принадлежност към американското, английското, германското, френското, турското или израелското военно разузнаване. Тяхната задача е да създадат условията и да извършват специални диверсионни операции, които имат политически цели. Когато тези попаднат в плен, започват тайни разговори между видовете разузнавания с големи политичеси и икономически пазарлъци, за да бъдат освободени. Като национални герои!!! Сами видяхте.
Смите „командири“ знаят това и са спокойни, защото никой не убива чужд разузнавач, за да не пострадат техните. Такъв е света на разузнаването. И такива бяха и продължават да бъдат „командирите“ на ИДИЛ. Цивилизования свят прикрива своята варварщина! И страс да избива милиони невинни души, за да завладява нови и нови ресурси чрез които да държи човечеството във вечна тъмнина.
Проблемът е, че има на света една Русия! Нашата.

Всеки си носи Кръста! И върви към края си.
Да се чуди човек защо руснаците правят от една Турция ядрена държава, ако няма да си взимат протоците и Вечния град? Ердоган е стара лисица, но при евентуално разрастване на войната, както е тръгнало с тия касетъчни американски бомби, Туркие ке падне първа. И старата лисица много добре знае това. Резките движения при ходене по острието на бръснарско ножче не са за предпочитане. Но какво да се прави след като и американския президент не разбира какво ще пада на главите на оглупелите с промити мозъци украинци, ако върху руснаците падне и една касетъчна бомба! Полудял свят, има нужда от нови уроци.
А Соломон тагаревците му, борисовчетата и доганчетата, да са спокойни! Пет неща да изнесете от България, бандити, петдесет пристигат на склад. Сигурно знаете системата. И ако НЕбългарската престъпна власт е решила твърдо да воюва срещу народа си, пак ще загуби войната. Последствията ги знаят всички и се надявам, че са си направили сметките за тях.
Сто крачки назад, господа политици! Нямате друг правилен ход.

Соломон щял да вкарва българи в затвора! Леле.
Айларипиии! Кой ме щипи? Баба меца, на соломон гъзеца. И ми цитира пича някакви международни закони и закончета писани от соломонови войници. Може и по Тора да ни набута по затворите, а защо да не ни изпрати лично на Източния фронт като украинците, както направи украинския Соломон Мерси? Соломон да си във военни времена и от Соломонов храм да управляваш света с невидима ръка. Нъл тъй, Мони? А ние ще стоим с кръстени ръце и ще гледаме през решетките на соломоновите затвори. Щото сме прости, а някой си Мони е умен! Да, да, ама не. Тоя филм сме го гледали, пич.
И да няма за пореден път: Кой ми ака в гащите?

Паси: „Майната му на Православието! Време е да скопим Лъвът на България, за да отразим адекватно позицията ни за Украйна!“
Ето ви една напълно евроатлантическа позиция, която въобще не е неонацистка, не съдържа никаква реч на омразата и не пропагандира насилие и нарушаване на човешки права. Висш хуманизъм! Това е позицията на прогресивен, умен и перспективен член на човешката цивилизация.
Да видим само на коя от всички и докога!

За руска пропаганда наказанията са ясни. А за нацистка пропаганда ще има ли наказания или става официална за ЕС и НАТО? За един приятел питам.

Организацията на българската нация тече с пълна сила.
Подценяват, това е добре. Корените са здрави, въпреки обруленото дърво. Приятелите са тук. Всеки прави нещо. Втори жид няма да предаде. Водата загрява бавно. Орлово око. Орлово гнездо. Хладнокръвно.
Организация на българската нация! Нито крачка назад.

https://bgprevedi.com/fellow-news-09-07-2023-34698-2/

Предишна статия

Ако не простите, спъвате себе си | Разговори при Седемте рилски езера с Учителя | аудио книга | 11

Следваща статия

„УМОМ РОССИЮ НЕ ПОНЯТЬ…“! АКО АЗ СЪМ КОПЕЙКА, ТИ ПЪК НЕ СИ ФИФТИ СЕНТС(Лорд Евгени Минчев им показа къде зимуват раците)

Други интересни