Новините по света и у нас

Автор: Няма коментари Сподели:

07.07.2023


ТРЕТОРЯЗРЯДЕН ПАЛЯЧО. КЛОУН ПО СТИВЪН КИНГ. ВМЕСТО ДА РАДВА ДЕЦАТА ГИ ИЗСМУКВА ПРЕЗ КАНАЛИЗАЦИЯТА. ВИЕ НЕ СТЕ С АКЪЛА СИ, ПОДЛИЗУРКОВЦИ ОТ КОМУНИСТИЧЕСКО – СЕЛСКИ ТИП. ТАГАРЕВ Е ВАШАТА АНТРОПОЛОГИЯ И ВАШАТА МЕНТАЛНОСТ

ПОРЕДНО БЕЗУМИЕ НА ОД НА МВР – ВАРНА! ЦЯЛАТА ПОЛИЦИЯ СПЕШЕНА ДА ПАЗИ РЕМОНТИ НА … ЧАСТНА ФИРМА! ДИРЕКТОРЪТ „ЧЕСЪНА“ И ЗАМЪТ МУ ЗАЩО НЕ ДЕЖУРЯТ ПО 8 ЧАСА НА ПРИПЕК БЕЗ ПРАВО ДА ПИКАЯТ, А?!

ТРАГЕДИЯТА Е ПЪЛНА И УМОПОМРАЧИТЕЛНА. ДОЦЕНТ БОЙКО БОРИСОВ И ДОЦЕНТ АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ МИСЛЯ, ЧЕ БИЯТ СЛАМЕНИЯ АКАДЕМИК ДЕНКОВ ВСЕКИ ДЕН, ЗА ДА НЕ ЗАБРАВЯ КОЙ КАРА ВЛАКА

МВР МИНИСТЪРЪТ ДА НЕ СЕ ОСЛУШВА, ЗА ДА НЕ ЯДЕ…! ОТ КОГА ГЕРБ КМЕТЪТ НА ВАРНА РАЗПОРЕЖДА НА ШЕФА НА ОД НА МВР – ВАРНА ПОЛИЦИЯТА ДА ОХРАНЯВА РЕМОНТ ДО КЪЩАТА, В КОЯТО ЖИВЕЕ КМЕТЪТ С ЛЮБОВНИЦАТА СИ!

КАКЪВТО ПРЕЗИДЕНТА, ТАКИВА МУ И „СТРАТЕЗИТЕ“, И СЪВЕТНИЦИТЕ! ОЛИГОФРЕН ДО ОЛИГОФРЕНА, КРАДЕЦ ДО КРАДЕЦА! АКО ИЗОБЩО Е С ВСИЧКИЯ СИ, РАДЕВ НЕЗАБАВНО ТРЯБВА ДА УВОЛНИ ИЗКУФЕЛИЯ СИ „СТРАТЕГ“!

Зеленски дойде, видя, победи, смъмри Радев и продължи към Чехия и Турция

Очевидно е, че Зеленски идва с друга мисия – да подготви общественото мнение и европейския свят, че България ще се превърне в първа линия на войната на САЩ, ЕС и НАТО срещу Русия, а Украйна ще продължи да бъде сцена на кървави и античовешки събития

„Този треторазряден палячо е обида за здравия разум“

Има убедителна причина да очакват война между Мексико и САЩ

Явор Куюмджиев: С продажба на реакторите казваме „Довиждане“ на ядрената енергетика


България 24

ГРАЖДАНИ ПИТАТ: КРАДЕ ЛИ СЕ ТАЙНО ДНК С ПСР ТЕСТОВЕТЕ? ДАЛИ ЦЕЛТА НЕ Е ДА УПРАВЛЯВАТ ЛИ МОЗЪЦИТЕ НИ?

Отделно


Сбор за Mир, против въвличането на Отечеството ни във война

Българските вагони „Сокол“ се справиха успешно с тестовете при скорост от 186 км/час, НО за строителството им ще бъдат ангажирани работници от Пакистан, Индия и Малайзия

Цончо Ганев: Продаваме реакторите на „Белене“ за 1,2 млрд. лв, за да купим американски за 30 млрд. лв.

Затварянето на “Мини Марица Изток” е престъпление. Имаме въглища за още 70 г.

Заради зелената си политика Германия вече не може да произвежда достатъчно електроенергия и внася отвън

217 научни институции и лаборатории от целия свят потвърждават, че СОVID-19 наистина НЕ съществува (ДОКУМЕНТИ)

Поверителни документи на ЕС разкриват хиляди смъртни случаи от ваксината на Pfizer

Парламентът отхвърли искането на „Възраждане“ за референдум за лева до 2043 година. След 4 часа разгорещени дебати от гласувалите в залата 218 депутати – „за“ референдума бяха 68, „против“ – 99, а 40 се въздържаха. „За“ референдува гласуваха депутати от парламентарните групи на „Възраждане“, БСП и „Има такъв народ“ и двама от ПП-ДБ. „Против“ гласуваха 14 депутати от ГЕРБ, 51 от „Продължаваме промяната – Демократична България“ (ПростоПрестъпници – ДавашБългария) и всички присъстващи от ДПС (наследница на тероростична организация, и все още Султан Доган държи банковите сметки на държавата… просто с върха на перото – ДПС иска да превземе Б-я просто с върха на перото – без нито един изстрел). Епицентър е издание на ДПС!

ЗАПЛАХА? На сателитни снимки на АЕЦ “Запорожие“ са заснети чужди неидентифицирани обекти

„Възраждане“: Призоваваме президента да насрочи референдума

ВИЗИТИТЕ ПРОДЪЛЖАВАТ: Зеленски на посещение в Словакия

Карадайъ: Пожелахме на Зеленски в най-скоро време Украйна да стане член на НАТО и ЕС (Вълкът козината си мени, ама нрава – не, ДПС!)

Магарев каза какво е поискал Зеленски за нуждите на Украйна

Бившият началник кабинет на Радев: Има маниакална обсесия за власт

Ето това би било истинска демокрация! А сега явно такава няма! Петър Волгин!

Целта е запорожката АЕЦ, виновният ще е Русия, а НАТО ще трябва да отговори…

За Дебилизацията на света… Андрей Фурсов!

Какво се случва по фронтовете на СВО в Украйна към 7 юли?

„Ръководителите на България“ се изгавриха с народа си! За пореден път!

Столтенберг: Американските касетъчни бомби за Украйна ще бъдат за отбрана (преведено на БГ: да, така ще бъдат обявени предварително, преди укрофашагите да ги използват срещу цивилно руско население)

Костадинов: Решението за референдума е нищожно. Референдум за запазване на лева ще има

Проф. Александър Маринов: Денков нареди на Радев да се срещне със Зеленски. Беше капан (проф. Маринов разбира ли че гумен Радев играе ролята си)

Денков: На Украйна не можем да дадем системи за ПВО, които биха оставили оголено небето на България

Как BlackRock, а не войната в Украйна, предизвика световната енергийна криза

Гробокопачите в Литва острят лопатите: Чака ни работа!

Корупция, ПОДМЯНА, ЦеНзУрА /Къде живеем?/

ЗАЩО продаваме оборудването за АЕЦ „БЕЛЕНЕ“ на УКРАЙНА?

Оставаме БЕЗ ЕДИНСТВЕНИЯ ни държавен ОРЪЖЕЕН ТЪРГОВЕЦ?

Иска да яхне ГД „ГВА“? Анелия Маринова работи за руснак, съдружник с трафиканта на оръжия Виктор Бут (СНИМКИ + ДОКУМЕНТИ)

Докладът за „Джуджетата“: 35 кила злато и пачки евро за прокурори и адвокати (ВИДЕО)


Николай Марков

FB

Демократичните комунисти в България, които днес са първи евроатлантици, ни обвиняват, че мразим европейските кюфтета и кебапчета. А ние господа другари обичаме кюфтетата, но вие ги изяждате преди ние да ги видим! До нас все не достигат. Затова сме се насочили към черен хайвер с руска водка. Като няма риба и раците стават. Затова вие си яжте европейските кюфтета от скакалци и се множете анално, а ние ще се мъчим с черния хайвер и много водка. В компанията на синеоки и стройни красавици, които раждат красиви и здрави деца.
Айде по-бързо да идват руснаците, че да се напием за победата! Над скакалците.

Пием си узо с един украинец, млад мъж избягал от славната украинска армия. Питам го: Искате ли да сте европейци и натовци? Отговаря ми категорично: Да. Казвам му да си представи тогава, че Зеленски е мега милиардер в зелено и ограбва държавата им защитен от наказателно преследване. Като нашият Борисов – казвам му! Той ме гледа с опулени очи. И към това добави и тия около вашия Зеленски, приблизително 2000 човека, които са също милиардери, а всички държавни заеми на Украйна за следващите 200 години ще са за ваша сметка – на 40 милиона мишлета. Освен това заплатите и пенсиите ви ще стигат само за некачествена и скъпа храна, която ще ви продават германците. А на американските тарикати ще дължите до свършека света и онова, което нямате. Харесва ли ти? – питам изплезилия език украински младеж. Не! – отговаря той.
Не си съгласен, но положението ви е сто пъти по-лошо! Завършвам разговора.

Зеленски търси отвлечените от Русия хиляди украинци.
Искам да го успокоя! Няма нито един отвлечен в източно направление. Истината е, че половината от славната украинска армия направена от мобилизирани от пресъпното си държавно ръководство граждани с руско самосъзнание, си отидоха вкъщи т.е. в Русия. Там са в добро здраве, щастливи и пълни с надежда за светло бъдеще. Има и още милиони от тях, които не могат да си отидат у дома заплашвани с разстрел, но се работи по въпроса. И те ще се приберат, за да се върнат един ден с малка помощ от приятели на Русия! Иначе статистиката на мосю Зеленски е вярна в числа, но грешна в човешко измерение. Никой не е длъжен да ходи и умира в американска война, заради престъпно установена държавна власт. Що се отнася до изчезналите от Украйна деца от различни етноси, тях Зеленски да търси в южно направление, посока Турция през България. Впрочем, имам обосновано предположение, че украинския президент знае за този международен канал за трафик на хора. Както знаеше, че Азовците бяха вид граничари и митничари в началото на войната и взимаха по 10 000 евро на човек, за да го пропуснат да избяга.
Не се прави, Зеленски! Знаем какво направи миналото лято.

Ти да видиш!?
Истинските новини били тия от официалните световни, европейски и национални източници. Представяте ли си? Ами аз като чета Дойче веле, от там извира сам гьобелсова информация. БТВ и Нова ТВ се позовават на някакво „английското разузнаване“, но не казват на кое от 16-те такива на Обединеното Кралство. Някой ще вземе да провери и виж разбере други работи. А Бойко Василев в „Панорама“, Светльо Иванов в 120 минути, все истинска информация обсъждат и дават. Да не говорим какви истински коментатори и гости канят. Същото е положението и във всички други предавания. Пък ако заслушаш депутатските глупости и министерски братвежи, направо те хваща разстройство на мига. България е превърната в една опустошена от грабежи и изнасилване страна в която шепа продажни боклуци въртят милиони техни жертви на пръста си. До смърт!!! Ами съжалявам, но не е честно.
И не е истина! Затова ще умре.

Да си изясним, викам, положението в Украйна!
Хайде сега си представете, че в някаква държава Македония живеят българи. И земята на тази въпросна област Македония си е българска. И се появяват изведнъж едни паравоенни организирани престъпни групи, които влизат в тая Македония и започват да изнасилват, изгарят, убиват и изселват българите. Но защо, мамка му, да си го представяте, като това вече се случвало. И знаете ли какво прави държавата на българите? – Не знаете, разбира се! Но ви предстои да разберете.
Изпраща няколко на брой, специално обучени кадри на военното разузнаване под легенда. Те отиват съвсем спокойно в една бръснарница в Солун и взимат от там един клиент пред очите на всички. Въпросният клиент е главния организатор на безчинствата и е със сериозна охрана, но той лично им прави знак да не реагират. Сигурно е имало причина! И така, докато неговите хора колят и изгарят българи, като хибридни войници на една държава, главният герой в нашия разказ се озовава под един вековен дъб с още трима негови сподвижници. Случват му се много лоши работи под тоя дъб, но не мога да ви ги опиша, защото ще ми блокират профила. Надявам се, че сте гледали Мълчанието на агнетата! Един от четиримата е оставен жив да гледа и да предаде каквото и на когото трябва. Само след няколко часа, кланетата на българи в цяла Македония спират. Така сме решили нашия проблем, българския – националния ни проблем.
Въпросът ми! Ние чудовища и убийци ли сме?


Франция разреши на полицията тайно да активира телефонни камери, микрофони и GPS, за да шпионира гражданите

За една драскотина на тарялясника ни сме готови да се сбием, дори с риск за живота, но когато погубват хилядолетната ни държава – люпим семки и гледаме с безразличие

КК разпореждаше да гласуваме с ГЕРБ, като и в сегашния парламент се вижда тази договорка. Когато статистиката говори, дори катунарите на Костя трябва да мълчат!

Зелено човече в България? ДЯВОЛЪТ ЩЕ ДОЙДЕ С АНГЕЛСКО ЛИЦЕ!

ДВЕ БАНИЧКИ – ТРИ ЛЪВА

Джанет Йелън_ Искаме здравословна конкуренция с Китай, а не _победителят да вземе всичко_

Отровния квартет от ДС около Васил Терзиев

Копейкин издигна пловдивчанин за кмет на София

Асен Василев овладя „Промяната“

ЗАЩО СМЕ ВЪВ ВАЛУТЕН БОРД И ТРЯБВА ЛИ ДА ВЛИЗАМЕ В ЕВРОЗОНАТА?

Не за четящите, за пишещите пиша. И за г-жа Бенатова…

НЕ ИСКАМ РАДЕВ ДА Е ГЛАВНОКОМАНДВАЩ

Стари песни с нови буфосинхронисти

Фоторепортерите на ПИК заснеха как щатският посланик Мертен отива на крака в централата на ДБ на “Кърниградска” при Бойкикев и генерал Гном


-=-


Коментар на „Ще ми ваксинират ***“ към „Денков да му напомнят кой кара влака“ от Николай Марков

ТРАГЕДИЯТА Е ПЪЛНА И УМОПОМРАЧИТЕЛНА. ДОЦЕНТ БОЙКО БОРИСОВ И ДОЦЕНТ АЛЕКСЕЙ ще ядат Големия к*р.
Хвала на такива доценти куроеди!
Най-голямата трагедия на Боко Тиквата е тази, че на стари години ще прави свирки на пандизчии или някъде в Сибир на чукчите.
В България ако не си мутра (разбойник, съдия, прокурор, депутат, митничар, ченге и висш държавен чиновник), фолкпевица или хабилитиран ибрикчия, няма надежда за добър живот.
Дамии и господа, другарки и другари, пригответе се за ГОЛЯМОТО ГАМАОБЛЪЧВАНЕ, защото Дедо Перко от Бялата къща ще даде КАСЕТЪЧНИ БОЕПРИПАСИ на укрите.
Моля, др.Тагарев да ми осигури противоатомно скривалище с всички удобства, които имам в къщата си!
Мирише на радиация :)))
Евала, Мустафа и Делянчо!
Важното е това, че и вас ще ви облъчат, заедно с ПАЛАВИТЕ ЧУРКИ на Кир4у и Боко, и разгоненото дупе на Асен@.
Най-готиното на радиацията е това, че е невидима, също като корупцията.
Една атомна бомба да падне в България и ВСИЧКИ ЯСТРЕБИ ще се н@сер@т, дори и п*тката на РОТАЦИОННАТА ГОСПОЖА.
Няма по-жалко нещо от н@сран ястреб и н@срана п*тка.
И от глАмАв народ,


Главорезът Зеленски обижда слабия български президент при посещение в България. Засрамва го по телевизията на живо.

https://bgprevedi.com/fellow-news-07-07-2023-34656-2/

Предишна статия

Информиран означава въоръжен! С един Бог в сърцето и една MG42 лека картечница в окопа…

Следваща статия

The Godfather of vaccines

Други интересни