Новините днес и утре – тук и по света…

Автор: Няма коментари Сподели:


Афера

РЕФЕРЕНДУМ НЯМА ДА ИМА И ОСНОВНАТА ВИНА ЗА ТОВА  НОСИ ВЪЗРАЖДАНЕ! САБОТАЖЪТ ГО НАПРАВИ РЪКОВОДСТВОТО НА ВЪЗРАЖДАНЕ И ЛИЧНО К.!

ОПГ „ПЪТЯ НА КОПРИНКАТА“ НА РАДЕВ ПЛАСИРА ЗА КМЕТ НА ПЛОВДИВ – ДЕМЕРДЖИЕВ, ЗА ВАРНА – РОСЕН ХРИСТОВ

КОЦЕТО С ПРЕЗИДЕНТСКИ ЧОВЕК РЕДЯТ ЗАВЕРИ В ГРАДИНКА, КАТО В РЕТРО ШПИОНСКИ ФИЛМ

ПИЧОВЕ, ГЪРЦИЯ НЕ Е ЗА ВАС!

ПОЛИТИЧЕСКИЯТ ПРОЕКТ НА ИВОН ГЕШЕВ СЕ ФИНАНСИРАЛ ОТ БЛИЗКИ ДО НЕГО БИЗНЕСМЕНИ, НА КОИТО Е ВЪРШИЛ УСЛУГИ, И ОТ СЪБРАНИ ЛИЧНИ СРЕДСТВА. КАКЪВ Е ПРОИЗХОДЪТ НА „ЛИЧНИ СРЕДСТВА“ НА ЛИЦЕ, КОЕТО ЦЯЛ ЖИВОТ Е БИЛО ДЛЪЖНОСТНО ЛИЦЕ? ОТ УСЛУГИТЕ КЪМ БИЗНЕСМЕНИ, НАВЯРНО

ДЪРЖАВАТА СЕ УПРАВЛЯВА ОТ МАФИЯ И ШМЕКЕРИ. ПОСРЕЩАТ ЕДИН НАШМЪРКАН „СВЕТОВЕН ЛИДЕР“, ПАРДОН, „СВЕТОВЕН“ КЛОУН, ОЛИГАВЕНИ ОТ ВЪЗТОРГ

И ПАК ЩЕ ПОТЪНЕМ В КРЪВ

ГУЩЕРОПОДОБНИТЕ ИЗЧАДИЯ ПРОДАДОХА И ПРЕДАДОХА БЪЛГАРИЯ. СЛЕД ВЕК И ПОЛОВИНА СЪЩЕСТВУВАНЕ ДНЕС СЕ ПРОСТИХМЕ С ИЛЮЗИЯТА, ЧЕ СМЕ ДЪРЖАВА

НА ВНИМАНИЕТО НА МИНИСТЪРА НА МВР! УКРАИНЦИ ИЗВЪРШВАТ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, МВР -ВАРНА СКАНДАЛНО ОТКАЗВА ДА РЕАГИРА И ДА РАЗСЛЕДВА, ЗАЩОТО ПРЕСТЪПНИЦИТЕ СА УКРАИНЦИ!


Барикада

Референдумът е инструмент на демокрацията. Който го отхвърля, отхвърля и нея


Биг 5

Иво Христов: Прощаваме се с илюзията, че сме държава!

Волгин: „Износът на демокрация“ пак се провали

Хотелиерите с позиция против военни бази в Черно море

„Нужни са ни не военни бази, а яхтени пристанища, за да развиваме туризма си“,…


България 24

ЗЕЛЕНСКИ В БЪЛГАРИЯ. ПОРЕДНАТА ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА НА ХАРВАРДСКИТЕ ШМЕКЕРИ. ГОСТ ПИСАТЕЛЯТ ДОБРИ БОЖИЛОВ


Евроком

„Аз уважавам всички ваши институции и лидери. Той като главнокомандващ ми каза, че не може да допусне да намали въоръжението на България и затова не може да подкрепи Украйна, а аз открито му казах, че ако ние паднем, а Русия продължи – вашето оръжие няма да стигне, дори да е 5 пъти повече. Аз не искам да унижавам никого“. Това заяви президентът на Украйна Володимир Зеленски след срещата си с държавния глава Румен Радев.
„Ние воюваме, за да защитим живота си, искаме да оцелеем, затова молим за помощ.“

„Много пъти днес в пленарна зала чухте изразена грижа за Украйна и за украинския народ. От друга страна, грижа за Русия и за руския народ. Но освен нас, от „БСП за България”, никой не постави акцента върху българския национален интерес и грижа за българския народ. Нашата оценка е, че българският национален интерес беше продаден три пъти за един ден – голям шлем на национално предателство.” Това заяви Корнелия Нинова пред медии в парламента.

Сарафов: И аз съм жертва на „Осемте джуджета“. С Еврото се отнасях като сапьор с противопехотна мина


Георги Лазаров

Излъгаха ни за Афганистан, Ирак и Сирия! И ни лъжат сега за Украйна! Трябва да ги спрем!

Какво се случва по фронтовете на СВО в Украйна към 6 юли?

Българофаги! Мартин Карбовски!


Гласове

Радев пред Зеленски: Не подкрепям предоставянето на българско оръжие, конфликтът няма военно решение

БГпреведи: Явно това е ролята на актьора гумен Радев, да се прави на русофил!

Москва: Зеленски иска да въвлече българите в конфликта


Григор Здравков

БЪЛГАРСКА ЛЕГИЯ АНТИМАФИЯ – ЦЪФТЯЩИЯТ ТРАФИК НА НАРКОТИЦИ И ХОРА, БЮДЖЕТЪТ, ШЕНГЕН -ГРИГОР ЗДРАВКОВ


Информиран

Столтенберг към Швеция: Влизате в НАТО, но другия път

Срамно, народе български! Зеленият кърлеж изпълни заканата си и се намъкна в Татковината ни! За да ни докаже, че ще тропаме хоро по неговата свирка!


БГпреведи: Една такава мисъл ни долетя: Нима Възраждане ще бъде партията, на която при евентуално влизане на руската армия в Б-я Путин ще предаде властта!!!


Ивелин Николов

ПП-ДБ издигат за кмет сина на човек, РАБОТИЛ СРЕЩУ САЩ?

Отрязаха РЕФЕРЕНДУМА на Възраждане за ЕВРОТО!


Николай Марков

FB

Политически боклуци, да.
Купуваме реактор за 1 милиард, правим разходи за 5 и го продаваме пак за 1!? Пет ключови политика на отговорни постове са директно за затвор без право на обжалване. Направо се чудя дали самия ИК знае нещо по случая!!! Защото когато мълчи, обикновено знае. За ББ знам, че е вътре с двата крака. И Доган.
Мога да се обзаложа на каквото поискате, че и с казуса за продажба на атомния ни реактор на Украйна, Борисов пак върти далавера с руснаците. Не с украинците! И не, че някога е спирал да унищожава българската икономика по всевъзможни начини, докато десните ни борци срещу Русия – ДБ/ПП придържат на банкянския коч камбаните, да не паднат. Срещу заплащане.
И тия ще пазят Демокрацията и ще борят корупцията! Корупционерите.

Ахмед Доган гласува против българският лев.
И посвети живота си на унищожаването на българската държава и нация. Но няма нищо против да продължи да я ограбва безнаказано. А вие, овце, блейте още 500 години!
И чакайте да ви направят на курбан.

Предупредих ви! Но и сега не мога да ви кажа повече.
За вечна памет на насрания от „Възраждане“ Референдум за запазване на лева, пророкът спасител на лева Костя Възрожденски, ще организира манифестация на жълтите павета под лозунга: „Тъпаци от всички градове, съединяваме ви!“ Договорено с ГЕРБ!!!
Възрожденец – стана синоним на глупав човек! Доказано.

Подлеци! И мерзавци.
Саботажът на Референдума го направи ръководството на Възраждане и лично К! Извършен беше чрез предумишлено вкарване на правни пороци в документите, каквато е практиката на работа в ОПГ ГЕРБ. Случи се след лично и изрично разпореждане на Борисов, който пък търгува вътрешното си влияние с лидери в ЕС, срещу отмяна на наказателното преследване срещу него.
Това е всичко! Остава да го осъзнаете.

Според мен мосю Зеленски е дошъл в България на неотложна терапия за наркозависими и да поиска жените на Тагарев, Шаламанов и Паси, като личен дар. Всичко друго каквото може да измисли един наркозависим властник, вече го е получил и осребрил в чужда полза.
Слава Украини! Кокаине слава.

Украинският клоун, който с лекота изби и унищожи украинския народ и държава в защита на все още неясни за света американски интереси, се охранява в територия „България“ като Колумбийски наркобос. Имам обосновано предположение, че нашият международен трафикант на наркотици Брендо, е включен в украинската делегация и затова се налагат такива мерки за сигурност. Що се отнася до самия клоун Зеленски, той винаги е бил по-удобен на Москва, отколкото на изглупелия обединен Запад. Затова няма никаква нужда от охрана у нас. Наш човек, така да се каже, руски человек.
Ама какво ли разбирам аз от международни игри? С висока смъртност.

Правителството на войната иска кръв.
Гледам колко възбудени представители на умнокрасивитета, мисирки на хранилка, интелектуални скопци и всякакви други медийни лаладжии са в оргазъм от посещението на господина Зеленски. Но нито един от тях не дръзва да се запише като доброволец на украинския фронт, където се защитавали бъдещето на Европа и света. Нито един! И въпреки, че доброволчеството за участие във войната е уредено по няколко начина от самия ЕС, пак няма доброволци от нашите борци на тихия фронт. От нашите храненици на фондации и прочее хранилки, предназначени за купуване на съвест, лично достойнство и чест. Нито едно от тези качества не притежават наемниците-българи, които убиват собствения си род и държава срещу заплащане. И са причина за масовата смърт на европейския континент.
Отваряме стари рани и повтаряме стари грешки! И пак ще потънем в кръв.

Костадинов няколко пъти декларира с особен плам в очите, че било настанало „време разделно“, но няма нито един възрожденец на жълтите павета днес. А Зеленски върви по тях, като у дома си, дори умнокрасивите са там и му пляскат. Възрожденците ги няма! Както винаги и според указанията на ББ и РР.
Виж на приказки го докарат някак! Субсидиран диванен патриотизъм.

Като гледам българските телевизии и други медии се чувствам като обикновен германец в Берлин по времето на ВСВ. Гласът на фюрера заглушава всеки друг глас в страната, а пропагандата медийна машина убива навреме всяка истина. Това е факт, който единици хора днес изричат, но утре ще ни струва много скъпо. Оруел ни е предупредил навреме за дните в които живеем, но и него няма кой да разбере.
Другарю Денков,
Всички знаем как се става академик в България. Тая рабата мирише, да я оставим настрани. Но ти не си спомняш дори, че Богдан Филов е далеч над твоето академично ниво и пак не разчита правилно събитията на века. Какво да кажем за теб, малко човече!?
Всеки сам си преценя, Денков! Проста куролация.

Русия се управлява устойчиво, въпреки всичко!Украйна е нестабилна.
Днес Украйна получи от България и атомна бомба. Зная какво говоря! В пълно противоречие на собствените си енергийни и военни политики за сигурност. Стратегическа грешка на държавната власт е обвързването на двата вида политики с Украйна в този момент. Ако това се прави умишлено, още по-лошо. Проблемът е, че и Русия знае какво следва оттук нататък и какво ще се случи. Единствените, които не знаят, но се върши от тяхно име, са българските граждани. Както винаги се е случвало.
Но вече знаят! Информирани са.


Новината

Вижте, ние загубихме хиляди хора в реалния живот! Разбирате ли? Тук не става въпрос за филм! – Така отговори Зомбийски (Циоленски) на въпроса на Беновска


Обединение

Да не позволим К.Петков, Борисов и Денков да направят това,което направи Пиночет в Чили


Обективно

Президентът може да свика референдума за еврото дори парламентът да гласува „против“

Зеленски идва в София с българския правителствен самолет

Затварянето на “Мини Марица Изток” е престъпление. Имаме въглища за още 70 г.

Пентагонът обвини руски самолети в „тормоз“ над американски дронове в Сирия


Поглед.eu

Договорено с ГЕРБ!!! Възрожденец – стана синоним на глупав човек! Доказано

Срамно и унизително поведение демонстрират палячовците, които успяха да се докопат до властта!

Всеки, който твърди, че Русия ще нападне България като победи Украйна, е за психиатрията без никакви обяснения

Към Васил Терзиев, кандидат за кмет на София от ПП/ДБ/СС


Поглед Инфо

Боян Чуков: Какво наложи това истерично поканване на Зеленски в България?

Боян Чуков: През 2026 г. САЩ ще се оттеглят от Европа! Не по-късно от 2028-29 г. ЕС ще се разпадне!


Скандално

Иво Христов_ Зеленски дойде, за да пожъне васална подкрепа. Прощаваме се с илюзията, че сме държава


Свободно Слово

НЕПОНОСИМА ГАДОСТ!

В. Вацев: И Русия, и НАТО няма да жалят нито сили, нито ресурси. Войната ще трае поне още година

Загубихте представа какво е България и какъв е нейният интерес. Отдавна

И ПОЗОРА, И ВОЙНАТА!

Доколкото разбирам България е била изнасилена да приеме украинския президент


Тракийски Свят

Николай Марков: Трима ключови политически олигарха – Доган, Костов и Борисов, няколко техни протежета-олигарси и шепа изгубени в превода души, които си хранят с трохите под масата им…


Афера

АНАТЕМОСАХА ЗЕЛЕНСКИ И УПРАВЛЯВАЩИТЕ НИ МАЙКОПРОДАВЦИ! /ВИДЕО/

https://bgprevedi.com/fellow-news-06-07-2023-34644-2/

Предишна статия

White House reportedly open to blocking the sun in fight against climate change

Следваща статия

Оруел ни е предупредил навреме за дните в които живеем, но и него няма кой да разбере…

Други интересни