Важни разкрития от 11-та и 12-та Международна Конференция на Асоциация “Качество на живота”

Автор: Няма коментари Сподели:

Уважаеми журналисти от Тракийски Cвят,

С радост и вдъхновение се обръщаме към вас от името на Асоциацията “Качество на живота”, посветена на повишаването на благополучието на българското общество в сферата на здравето, дълголетието и подмладяването. Искаме да ви запознаем със събитията, които се състояха недавно и които заслужават вашето внимание и подкрепа.                                                                                                                                                   

11-ата Международна Конференция, организирана от нас с подкрепата на Българския Червен Кръст (БЧК) и 12-ата Международна Конференция, с подкрепата на Българската Академия на Науките (БАН), бяха истинско събитие за здравето и подмладяването. На 12-тата Международна Конференция, имаше и внезапна промяна в програмата. Здравка Тотева, известен Пиар от Дамският клуб “Бизнес на високи токчета”, изрази желание да сподели своя лична история. Тя беше изключително щастлива и горда, че е в перфектно здраве и има отлични кръвни показатели.

Тези престижни форуми събраха водещи експерти и практици от областта на здравето, които споделиха своите знания и опит, с цел повишаване на качеството на живота и насърчаване на личното щастие.

Наш специален гост и лектор на конференциите беше Професор д-р Иван Жисарт от Белгия, който е известен в много европейски държави като експерт в областта на здравето и дълголетието. Той сподели ценни знания и опит с нашите здравни експерти, разглеждайки въпроси, свързани с предотвратяването на заболяванията и насърчаването на здравословния начин на живот.

Темите, които бяха обсъдени по време на конференциите, бяха от изключителна важност за нашето общество. Акцентът беше върху интегрирането на различни подходи към здравето от Конвенционалната, Алтернативната, Холистичната, Енергийната и Натуропатичната медицина. Нашите експерти, заедно с Професор Жисарт, обменяха идеи и знания в тези области, с цел да намерят най-ефективните и иновативни решения за подобряване на здравето на хората, както и да увеличат продължителността на човешкият живот по безопасен, безкръвен и ефективен начин.

Отличителен момент от конференциите беше представянето на революционните постижения на Квантовият енергиен експерт Марин Минчев в лечението на, до този момент „нелечими“ заболявания. Освен това, доц. д-р Любен Станев, Председател на Сдружението, сподели своя опит и важни аспекти на постигането на здраве и дълголетие.

Желаем да подчертаем, че един от основните ни приоритети е да комбинираме различни медицински подходи за подобряване на здравето и качеството на живота. Стремим се да създадем връзка между различните научни области и да насърчаваме сътрудничество в полза на хората. Тези конференции бяха точно такъв форум, където водещи здравни експерти и практици могат да споделят своите знания и опит, сътрудничат и създават по-добро бъдеще за нашето българско общество.

Искаме да ви помолим да обърнете внимание на нашите усилия и да споделите информацията за проведените конференции и важните теми, които бяха разгледани. Вярваме, че тези информации са от особен интерес за широката общественост и можем да помогнем за повишаване на осведомеността за възможностите, предлагани от различните подходи към здравето и подмладяването.

Искрено благодарим на вас, за вниманието и се надяваме, че журналистите и медиите, които държат на своите читатели и зрители, ще споделят стандартите и новостите в подмладяването, тъй като благодарение на нашият международен екип от здравни експерти, ние сме лидерите в генетичното подмладяване в Европа, което всъщност е най-ефективното за вашият организъм.

Важно е да отбележим, че за напред ще се работи и дава информация, с приоритет само и единствено на медийните партньори, тоест хората, които държат на нас, както и имат правилно и адекватно отношение към подобряването на качеството на живот.

Контакти за медийно партньорство и корпоративни комуникации : Доцент д-р Любен Станев

Телефон: 0888 81 61 61

Email: lsl@qualityoflife.bg

Контакти за допълнителна информация, относно прес-съобщението : Димана Субашка

Телефон: 089 828 0828

Email: d.subashka@qualityoflife.bg

С уважение,

Асоциация “Качество на живота”

05.07.2023г.

Предишна статия

Трима ключови политически олигарха – Доган, Костов и Борисов, няколко техни протежета-олигарси и шепа изгубени в превода души, които си хранят с трохите под масата им…

Следваща статия

Държавата на древните българи – Иде-ел

Други интересни