Виктория Нуланд, ръководител на Държавния департамент на САЩ, официално заяви във видеоконференция с Киев, че Третата световна война реално ще започне на 11 юли…

Автор: Няма коментари Сподели:

ПРОЧЕТЕТЕ ПЪРВО ТОВА

След внимателно обсъждане избрах да деактивирам приставката за защита от копиране на нашия сайт, което ще възстанови функцията за копиране и поставяне. Изглежда съм пренебрегнал големия брой потребители, които предпочитат да отпечатват или архивират публикации за бъдещи справки. Мярката за защита срещу копиране нямаше за цел да попречи на нашите плащащи членове да получат достъп до съдържанието, а по-скоро да възпре пиратите да злоупотребяват с работата на Бен за безскрупулни дейности.

Това надхвърля обикновената кражба на работа – тези пирати често манипулират леко съдържанието на Бен, като го използват за предлагане на пазара на фалшиви продукти или услуги за парично предимство под името на Бен. Лично аз получавам безброй имейли всеки ден от лица, които ми препращат фалшифицирано или редактирано съдържание, предполагаемо от Бен, с искане за валидиране. В един такъв имейл човек ме помоли за възстановяване на средства от крипто валута, която е закупил от връзката в долната част на статия „Бенджамин Фулфорд“. Бен никога не е продавал финансови продукти и този човек е бил ограбен от измамник.

Друга мотивация зад прилагането на защитата от копиране произтича от факта, че много хора не спазват указанията за публикуване. От времето, когато стартира блога си, Бен любезно разрешава творбите му да се споделят свободно седмица след първоначалната публикация. Тази щедрост обаче беше експлоатирана, като мнозина споделиха произведенията преждевременно и невярно ги обявиха за свои. Целта на този плъгин никога не е била да причинява страдание, а да защитава целостта на съдържанието.

В ретроспекция е ясно, че недостатъците на плъгина са изместили предимствата му, което е довело до премахването му. В момента работим върху други начини за справяне с тези лица. Извинявам се за евентуално причиненото неудобство. Бих искал също така да спомена, че ние активно разработваме нова функция за сайта – функция за търсене, която ще позволи на потребителите да намират публикации въз основа на дата или тип публикация, подобно на функционалността, открита в предишната версия на сайта. Очакваме това да бъде пуснато скоро. Ние също така отбелязваме, че хората приемат НЛО медиите в долната част на доклада сериозно, така че обмисляме премахването им. Бен винаги е казвал, че те почти винаги са фалшиви и той ги публикува, за да информира масите, че по този начин правителството може да се опита да създаде друго фалшиво кризисно събитие. С тази актуализация, моля, продължете да се наслаждавате на тазседмичния доклад от Бенджамин Фулфорд, който се намира по-долу.

– Windlander (Уиндлендър, Ветроходец, уеб-мастър на Б.Ф.)

-=-

Дългоочакваният военен ход срещу хазарската мафия на Запад изглежда се разгръща. Бунтовете във Франция, Белгия и Швейцария носят всички отличителни белези на това. Мъже в еднакви черни униформи, обути в полицейски ботуши, сеят хаос из целия континент, докато се преструват на протестиращи мюсюлмани. Това са действията на класическия военен агент-провокатор, предназначен да подготви общественото мнение за военно положение. Това е вековната П3-масонска стратегия „ab chao ordo“ или „ред от хаоса“. Идеята е да се създаде толкова хаос, че гражданите да приветстват едно военно превземане, за да се „възстанови реда“.

(„Операция Гладио“ – Нелегална паравоенна мрежа с кодово име „Операция Гладио“ е организирана от ЦРУ тайна армия в Западна Европа)

Фактът, че този вид саботаж се извършва в Швейцария, означава, че е вероятно някакъв военен ход срещу BIS, СЗО и други центрове на властта на ХМ там. Същото важи и за Белгия, където е седалището на Европейския съюз. Другото нещо, което трябва да се отбележи, е, че „мюсюлманските“ бунтовници систематично се насочват към обекти на култа към смъртта на Хабад в цяла Европа.

Тези „бунтове“ изглежда са координирани с „прайд събития“, насърчаващи хомосексуализма и педофилията. Обърнете внимание, че френските бунтове започнаха точно когато бившата проститутка и фалшив френски президент Еманюел Макрон се появи на събитие, насърчаващо хомосексуалността.

[Video1] (Макрон на концерта на Елтън Джон)

Това се случи в тандем с едновременни шествия из целия Запад, включващи голи мъже, парадиращи пред деца. Те скандираха неща като „Ние сме тук, ние сме хомосексуални и идваме за вашите деца“.

[foxnews] (Демонстранти в Ню Йорк скандират „Идваме за вашите деца“ по време на прайда)

Ако бяха голи жени на парада, можете да сте сигурни, че полицията щеше да действа. Може би това е така, защото голите мъже са по-малък проблем с трафика, тъй като минаващите шофьори биха гледали настрани от тях, а не към тях. По-вероятно е било измислено да принуди сомнамбулските овцехора да се събудят.

За да превърнат това в лична заплаха за обикновения гражданин, те също се опитват да ги принудят да приемат хора с пениси в женските бани. Когато дъщеря ви бъде посетена от брадат перверзник, преструващ се на жена, това ви принуждава да се намесите.

В друг ход за събуждане на овцехората, фалшивият президентски аватар на Джо Байдън прави много странни изпълнения и изявления. Например, той каза „Продадох много държавни тайни и много много важни неща…“, докато бе на среща с индийския премиер Нарендра Моди. Корпоративните пропагандни медии се опитаха да прикрият това като „шега“, но всички знаем, че това е истина.

[Video2] (Аватарът на Байдън – аз продадох много държавни тайни)

След това чуйте как фалшивият маскиран Байдън говори за това, че Русия е загубила войната в Ирак. Той наистина страда от деменция.

[Video3] (Байдън – Путин губи войната в Ирак)

Освен това Джо Байдън си проправи път през „влаковата катастрофа“ на интервюто в четвъртък, твърдейки, че е имало гражданска война в САЩ през 1960 г. и смесва Конституцията и Декларацията за независимост, преди да слезе от снимачната площадка като изгубил се страдащ от Алцхаймер.

[zerohedge] (Гледайте: Байдън се отклонява от интервю за софтбол, след като твърди, че през 1960 г. е имало гражданска война)

„Аватарът на Джо скоро ще остави всички податели на сигнали без работа, той е такава едночовешка машина за червени хапчета“, коментират източници от Пентагона.

В същото време, когато „Байдън“ се държеше като сенилен шут, Конгресът прие резолюция 503, призоваваща за импийчмънт на Джо Байдън „за тежки престъпления и простъпки“, но въпреки това нито дума за това от представителите на корпоративните медии.

[Figura1] (Импийчмънт на Байдън)

[Figura2] (Резолюция 503 – Импийчмънт на Байдън)

[congress] (H.Res.529 – Относно резолюцията (H. Res. 503) за импийчмънт на Джоузеф Р. Байдън, младши, президент на Съединените щати, за тежки престъпления и простъпки)

Знаем, че истинският Байдън отдавна го няма, но въпросът тук е, че символът на Джо Байдън на корпоративната власт е активно подготвен за официален (оптичен) импийчмънт, коментират източници от ЦРУ.

Също така, председателят на Камарата на представителите Кевин Маккарти казва, че Конгресът ще отстрани главния прокурор на Байдън Мерик Гарланд въз основа на информация, идваща от лица, подаващи сигнали.

[Video4] (Говорителят Макарти пред Фокснюз – вероятен импийчмънт на Гарланд)

Друго нещо, което забелязваме е, че хиляди полети се отменят в Съединените щати с наближаването на празника 4 юли. Това е, за да се попречи на членовете на хазарската мафия да избягат, казват източници от Пентагона.

Получихме също много окончателно обяснение какво общо имат така нареченото движение на Q и Доналд Тръмп с цялата тази дейност. Бившият SAS Рикардо Боси обяснява, че цялото движение Q е започнато от

около 300 или 400 предимно офицери от флота и морската пехота. Първоначално те мислеха да организират военен преврат, но осъзнаха, че това ще включва убийството на голямо количество американски цивилни. Затова те решиха вместо това да действат бавно и систематично в съответствие с военното право. Ето защо отне толкова време. Сега обаче се стигна до момента, в който нищо не може да спре това, което предстои, казва Боси.

[Video5] (Рикардо Боси за плана на Q)

Като пример колко неудържимо е станало това движение

„Сен. Линдзи Греъм беше освиркван, подиграван и обиждан от момента, в който се качи на сцената, докато слезе от нея, а по-късно отново му се смееха и го освиркваха по време на речта на Доналд Тръмп по време на МАГА-митинга в Пикенс, Южна Каролина в събота.“

[Figura3] (Блатото е надълбоко; Радиошоу на Хал Търнър – Разссекретено: Фото на Лндзи Греъм с Осама бин Ладин и Джон Макейн)

[mediaite] (БРУТАЛНО: Тълпата на митинга на Тръмп освирква Линдзи Греъм в лицето му, когато Тръмп го посочи – след това се смее, докато Тръмп го изпича)

Тази снимка на Греъм с екзекутирания предател Джон Маккейн и Тим Озман, известен още като Осама бин Ладен, обяснява отношението, което е получил.

„Сега има само три клона на правителството на САЩ, единият е BlackRock, другият е Raytheon (Рейтиън), а другият е фармацевтичният сектор… Трябва да получим контрол над този много корумпиран елит в тази страна… „Не мисля, че някога ще стигнем до изборите през 2024 г.… Мисля, че нещата във Вашингтон ще се сринат преди това“, така полковник Дъглас Магрегър описва ситуацията.

[futuredefensevisions] („Не мисля, че някога ще стигнем до изборите през 2024 г.“, предупреждава полковник Дъглас Магрегър (в оставка))

Много източници обаче казват, че този процес ще продължи през лятото и не очаквайте внезапна промяна точно на 4 юли.

Независимо от това, в знак, че военните наистина предприемат действия, повече от 300 канадски войници съдят правителството за щети, причинени им от мандатите за ваксини. Предупреждаваме ги да се уверят, че съдията, който води делото, не е масон.

[theepochtimes] (Ексклузивно: Повече от 300 канадски войници съдят правителството за щети, причинени им от мандатите за ваксини)

Канадският парламент помага на тези войници, като въвежда законопроект, който прави мандатите за ваксини незаконни. (за подробности гледайте видеоклипа по-долу)

[Video6] (С278 на второ четене: Държавата не може да задължи ваксини за работници и пътуващи)

Христия Фрийланд, истинският престъпник зад ваксината и други престъпления на комунистическия режим на Кастрюдо в Канада, също сега бова разкривана.

[Video7] (Коя е всъщност Кристия Фрийланд)

Друг знак за реално движение е, че Конгресът действа срещу CISA, Big Tech и финансирани от правителството трети страни за тайно споразумение за цензуриране на американците. Като дългосрочна жертва на цензурата на Google, Facebook и др. е хубаво да видим най-накрая ще се предприемат действия срещу тези врагове на истината и свободата на словото.

[judiciary_house] (ПИДИЕФ: Въоръжаването на CISA)

[Figura4] (Избран Подкомитет за въоръжаването на федералното правителство)

Има и доказателства за някаква финансова аномалия, която може да бъде причината за дългоочакваното рестартиране (не нулирането) на социално-икономическата система. Бордът на Федералния резерв сега безспорно е банкрутирал според собствения им уебсайт на клона в Сейнт Луис. Както можете да видите от драматичната графика на връзката по-долу, FRB не плаща пари, които е по закон задължен да даде на правителството на САЩ от септември 2022 г.

[stlouisfed] (Пасиви и капитал: Пасиви: Печалби Парични преводи, дължими към Министерството на финансите на САЩ: Ниво в сряда)

Ако чековете на частен бизнес като FRB отскочат, това означава, че са фалирали.

Освен това, с нарастването на лихвените проценти толкова, колкото и сега, компаниите с много нисък рейтинг ще трябва да плащат 80% повече лихви през следващите месеци, тъй като заемите им се прехвърлят. Това също ще засегне ипотеките и заемите, които са добри. Това просто означава, че колапсът на настоящата система е математически сигурен.

В друг знак, че ХM изчерпва парите, Фондацията на Сорос обяви, че уволнява „поне 40%“ от своя персонал.

[msn] (Фондациите на Сорос ще съкратят 40% от персонала след предаването им на сина)

Въпреки това, те все още се опитват да се преструват, че всичко е както обикновено, издавайки фалшиви статистики.

Например те казват, че през четвъртото тримесечие на 2022 г. реалният БВП е нараснал с 2,6 процента, въпреки че реалният брутен вътрешен доход (GDI) е спаднал с 2,3 процента през първото тримесечие. Двете числа трябва да са горе-долу еднакви.

[zerohedge] (Най-голямото несъответствие между БВП и БВД (Брутен вътрешен доход) от 20 години)

Те също така се опитват да прикрият продължаващото тичане до банките, като магически превръщат 65 милиарда долара изходящи депозити за местните банки в 48,3 милиарда долара входящи потоци.

[zerohedge] (Федерално прецакване превръща $65 милиарда изходящ поток от банкови депозити в $48 милиарда приток)

Също така бяхме предупредени от MI6 за събитията в Шри Ланка, които биха могли да засегнат цялата световна финансова система. Те затварят всичките си банки за 5 дни, започвайки от 30 юни, и MI6 казва, че ще инсталира нова финансова архитектура.

„Ако работи там, тогава се очаква останалият развиващ се свят да го последва“, казват те.

Този ход дойде след месеци спорове между МВФ (Ротшилд), Световната банка (Рокфелер) и Китай за дълга на тази страна. Финансистите от ХM поискаха от Китай да отпише дълга на Шри Ланка и Китай каза ОК, ако направите същото. ХM каза не. Този аргумент се повтаря по целия свят.

Забелязваме, че корпоративните репортьори са озадачени, че въпреки че бюрократите на МВФ и Световната банка одобряват нови заеми за места като Пакистан, парите никога не се появяват. Продължават да им казват „да изчакат следващата среща на G7“, но срещите идват и си отиват и все още няма пари.

Източникът на MI6 казва, че всички развиващи се страни може скоро да се откажат от заемите си към МВФ и Световната банка.

В това, което изглежда е свързано с хода на френските Ротшилд за скъсване с Рокфелер, фалиралата Аржентина реши да използва китайски юан и специални права на тираж (SDR, СПТ), за да извърши плащане, което те дължат на МВФ. Това означава, че МВФ се преструваше, че си плаща, като измисли СПТ от нищото и като взе заеми от китайците.

[elpais] (Аржентина използва юани за първи път, за да уреди част от дълга си към МВФ)

Важното, което трябва да се отбележи тук, е, че не са включени щатски долари. Последният път, когато французите се опитаха да направят нещо подобно, френският ръководител на МВФ Доминик Строс-Кан беше лъжливо обвинен в изнасилване на прислужница и уволнен. Това дойде веднага след като той разбра, че златото на МВФ, което трябваше да подкрепи СПТ като заместител на долара, е откраднато от ФЕД. Може би този нов ход на французите има нещо общо с бунтовете във Франция.

[Video8] (Французи използват дискова резачка за банкомат)

[Video9] (Добре дошли в Марсилия, Франция)

[Video10] (Полиция е разположена на Стад дьо Франс. Концертите са отменени)

[Video11] (Всички полицейски коли изгарят)

Видяхме също президента на ЕЦБ Кристин Лагард да твърди, че „промените в климата засягат инфлацията“, в друг знак, че ХМ иска да използва „климатичната криза“ като нова тактика за сплашване за изнудване на пари от масите. Това съвпада с изгарянето на токсични отпадъци в градовете и обвиняването на „канадските горски пожари, причинени от изменението на климата“. Също така имайте предвид, че тя се появява на екран, а не лично. Това помага да се потвърди информацията за бялата шапка, че истинската Лагард вече е арестувана.

[Video12] (Президентът на ЕЦБ Лагард сега твърди че климатичните промени влияят на инфлацията)

Това позоваване на „климатичната криза“ изглежда е прикритие за фалита на ЕС. Полското разузнаване съобщава, че унгарският премиер Виктор Орбан, който присъства на среща на върха на ЕС, казва:

„Единственият въпрос, който всички си задават тук в Брюксел, е: Къде са отишли парите?“

Той поиска това, защото Европейската комисия представи предложение за изменение на бюджета, изискващо от държавите членки да платят десетки милиарди евро.

„Възниква въпросът: Как се стигна до тази ситуация и как те доведоха Европейския съюз до ръба на фалита… Само 2 години след 7-годишния бюджет #Брюксел изчерпва парите. Как се случи това? Какво стана с бюджета? …те искат да получат 50 милиарда евро от държавите-членки, които да дадат на Украйна, докато не могат дори да отчетат парите, които сме им дали досега.”

Тази липса на пари е свързана с ход за спиране на кражбата на ХM от европейския, американския и японския народ в името на различни кризи, били те „пандемии“, или „Украйна“, или сега „климатични промени“.

Тяхната измама сега се разкрива систематично. Оказва се, че почти всяка станция за измерване на температурата, управлявана от Националната администрация за океанска атмосфера (NOAA), е повредена, за да направи страната да изглежда „по-гореща“, отколкото е в действителност, което ефективно засилва измамата за „глобалното затопляне“, докладват поляците. Според проучване на Heartland Institute, 96% от температурните станции на NOAA не отговарят на стандартите на агенцията за „поставяне без повреди“. Повечето от тях са разположени в близост до обекти, които улавят или генерират топлина, като по този начин фалшифицират показанията им.

[cenzurowane] (Сайтът е забатачен с предупреждение да не се ходи там)

Ето още един пример:

Статия от USA Today: 8 март 2022 г. —> ГМО-комари пуснати на свобода във Флорида

CNN Статия: 27 юни 2023 г. —> Малария регистрирана във Флорида, САЩ, за първи път от 20 години

Скоро можем да очакваме заглавие, деклариращо

„Промените в климата носят малария във Флорида“. Тогава ще видим натиск за „ваксини срещу малария“. Кой може да спечели от ваксина срещу малария? „Игралната книга е Известна. Няма къде да се скриете“, казват източници от Пентагона…

[Figura5] (photo_2023-07-03_19-39-03)

[Figura6] (Малария във Флорида и Тексас)

Сега нека да разгледаме продължаващите военни престъпления и измами в Украйна.

Като начало вижте тази снимка от юли 2006 г. на Джордж У. Буш, който вечеря с донякъде неузнаваемия Владимир Путин, на събитие в Санкт Петербург, Русия, обслужвано от Евгений Пригожин (на снимката стои вдясно).

[Figura7] (Путин, Буш и Пригожин)

Това е по времето, когато кланът Буш предложи нова студена война с Русия като начин за захранване на военно-промишления комплекс.

Освен това имаше и друг дневен ред на работа. Rand Corporation каза на правителството на САЩ, че трябва да прекъсне енергийните връзки на Германия с Русия, ако иска да попречи на ЕС да се превърне в конкурент, казват поляците. В крайна сметка това беше постигнато чрез взривяването на тръбопровода Nordstream II. Резултатът: само Германия беше ограбена миналата година в размер на 132 милиарда долара от ХM.

[twitter] (Не работи)

[Figura9] (Колко от тези 115 милиарда са изпрани обратно в джобовете на нашия Конгрес)

Това е същата корпорация Ранд, която посъветва да се взривят японските ядрени генератори във Фукушима, за да се попречи на Япония да стане енергийно независима.

Кой спечели и от двете атаки: Рокфелер.

Престъпниците от ХM сега също се опитват да се възползват от геноцида в Украйна. По-долу можете да видите как на ирландският член на Европейския парламент, Мик Уолъс, изключват микрофона, докато той описва как екипи на ХM като BlackRock крадат украинска земеделска земя и индустриални активи.

[Video13] (Мик Уолъс Украйна земя се продава на BlackRock и т.н)

„Изглежда като изтребление на собственото си население“, разказва украински войник пред Vice (Вайс) за ситуацията на фронта.

[Video14] (Без подкрепа на украинските войници)

Има и много корпоративен театър, съпътстващ тези престъпления.

„Всичко е филм. Какво носят тези хора всеки ден… с кого се срещат, кога/къде се срещат… какво си казват… как се заснема и монтира… всичко това е едно голямо шоу“, казват източници от Пентагона.

Това видео от срещата на Владимир Зеленски и Грета Тунберг е добър пример.

[Video15] (Всичко е филм)

„Всеки знае, че Зеленски по никакъв начин не е независима фигура. Казват му какво да прави, каква политика да следва… безсмислено е да се говори с него“, каза руският външен министър Сергей Лавров.

[tass] (Безсмислено е да се говори със Зеленски, казва Лавров)

Сега, когато театърът на ХМ е разкрит, той се обръща срещу тях. За добър смях вижте този видеоклип на украинската певица Руслана и победителка в Евровизия 2004, която иска изтребители F-16. Тя носи шлема си, но по някаква причина е забравила да си постави панталоните.

[Video16] (Украинската певица Руслана си забрави панталоните)

Тогава стана цялата онази опера с преврата на Вагнер. Както обяснява полското разузнаване;

„Западните служби стигнаха до Пригожин и искаха да го манипулират. Пригожин усети много пари и се замислил какво да направи, за да бъде вълкът сит и овцата цяла. Той се обади в Кремъл и разкри всичко. – „Какво да правим?“ – попита той. Той получи отговор. Ще направим театър. Нека Западът си помисли, че е успял… за един ден…“

Сега истинският Вагнер е дислоциран в Беларус, само на 80 километра от украинската столица Киев.

[Figura10] (Преместването на групата Вагнер)

Разбира се, не очакваме ХM да си отидат безшумно през нощта.

Виктория Нуланд, ръководител на Държавния департамент на САЩ, официално заяви във видеоконференция с Киев, че Третата световна война реално ще започне на 11 юлиВ, заявявайки, че САЩ и техните партньори ще се бият толкова дълго, колкото е необходимо – 16 години или повече… Насрочената дата бе избрана да съвпадне със срещата на върха на НАТО, еднодневна среща в Литва.

[yournews] (Виктория Нуланд заявява, че Третата световна война ще започне ефективно на 11 юли)

Въпросът ми е защо този звяр е още жив? Или е тя?

Другият голям въпрос, който все още витае във въздуха, е кога ще започне дългоочакваната космическа опера?

Може вече да е започнало, както изглежда показва това видео на руска ракета, сваляща невидим кораб.

[Video17] (Руснаците свалят невидим кораб)

След това, както обикновено, всяка седмица има наблюдения на НЛО от цял свят. Ето някои от най-новите:

1. [Video18] Прикрит кораб-майка. Казват ни, че те ще се демаскират, когато масите са готови. Или е лещовиден облак със листно осветление? Нека да видим.

2. [Video19] UAP (Неизвестен възд. феномен) над Варшава, Полша 2023

3. [Video20] Въртящ се UAP над Флорида 26-06-2023

4. [Video21] Множество орб-ове (кълба) над Мексико

5. [Video22] НЛО минава над Калифорнийския океан 29-06-2023

И накрая, като напомняне че сме гледали космическа опера и преди, вижте неговия видеоклип на „кацанията на Луната“, изпратен ни от П3-масоните.

[Video23] (Всичко е театър)

Добре, след това, синьо-телепортирай (игра на думи от „син лъч“) ме за тази седмица, Скоти.

https://bgprevedi.com/operation-gladio-style-offensive-against-km-unfolds-34573-2/

Предишна статия

Пламен Димитров: Обект сме на организирана манипулация…

Следваща статия

Венци Чикагото в ефир за тестовете на ДНК и какво ни очаква утре!

Други интересни