Кой се опитва да замени Вселенския Разум?

Автор: Няма коментари Сподели:

Сега тези зли милиардери, които са пряко отговорни за голяма част от разрушенията, причинени на земята, за да се обогатят, твърдят, че искат да “подобрят състоянието на света?” и “спаси планетата”?

КАК ИСКАТ ДА “СПАСЯТ ПЛАНЕТАТА”
ЧРЕЗ ВЪВЕЖДАНЕТО НА ПОСТОЯННИ ИНЖЕКЦИИ –
Въведете паспорти на ваксини, които позволяват на хората да участват в обществото само ако непрекъснато си правят нови бустерни инжекции
СОЦИАЛЕН КРЕДИТ
Приложете социални кредитни рейтинги, принуждавайки хората да се съобразяват, тъй като съпротивата намалява техния резултат, което води до загуба на основните човешки свободи и права.
ИНТЕЛИГЕНТНИ ГРАДОВЕ
Преместете по-голямата част от човечеството в интелигентни градове, където техните мисли, емоции и мечти денонощно се контролират и насочват в “правилната посока”
ОГРАНИЧАВАНЕ НА ДВИЖЕНИЕТО
Ограничете разстоянието, което хората в града могат да изминат от домовете си до 10-20 минути. За по-далеч задължително се изискват разрешителни
ФИНАНСОВ КОНТРОЛ
Заменете парите в брой с цифрови валути, които са строго контролирани от управляващите. Притежаването и харченето на пари ще бъде ограничено а за всеки които се опитва да си пробуди и направо премахнато.
НАЛАГАНЕТО НА ТОТАЛНА ЦЕНЗУРА
Разрешете само информация онлайн, която подкрепя дневния ред на милиардерите. Цензурирайте всичко, което поставя под въпрос или критикува техните планове
ВЕЛИКОТО НУЛИРАНЕ ИЗИСКВАНО ОТ КЛАУС ШВААБ
Премахване на собствеността върху частна собственост. Всичко ще ви бъде отнето и трябва да се наема: домове, коли, инструменти, дори дрехи.
БЛОКИРАНЕ НА СЛЪНЦЕТО ЗА ДА СЕ ПРЕДИЗВИКА КОЛАПС НА ЖИВОТА И ХРАНИТЕЛНИТЕ ВЕРИГИ
Пръскайте трилиони галони токсични химикали в атмосферата, всеки ден, за да блокирате слънчевата светлина от достигането на земята, за да предотвратите “глобалното затопляне”.
ПРЕМАХВАНЕ НА ВСИЧКИ ЛИЧНИ ПРАВА
Премахване на личните права и свободи на хората. Свободата на словото, например, трябва да бъде „премахната“. Индивидуалните права трябва да бъдат преотстъпени в полза уж само на „по-голямото благо“.
НАСЪРЧАВАНЕ НА ТОТАЛНАТА ПЕДОФИЛИЯ
Насърчавайте хомосексуалното образование в детската градина и първи клас. Учете малки деца да мастурбират и да правят секс. Уверете се, че малките деца си имат сексуални партньори сред възрастните
НОРМАЛИЗИРАНЕ НА ПЕДОФИЛИЯТА
Насърчаване на педофилията като естествено сексуално предпочитание, което трябва да бъде включено в обществото. Декриминализиране на сексуалното насилие над деца. Етикетирайте несъгласните и опонентите като „хейтъри“.
МАСОВ ТРАНСДЖЕНДЪРИЗЪМ
Индоктринирайте учениците да променят хирургично сексуалната си идентичност без съгласието на родителите си.
СВРЪХЧОВЕШКИ ЕЛИТИ
Създайте клас от елитни хуманоиди със свръхчовешки способности, които ще управляват човечеството
AI ДА ПОЕМЕ ПОВЕЧЕТО РАБОТНИ МЕСТА.
Заменете лекари, адвокати, учители, служители, пастори, шофьори, пилоти и десетки други професии с AI
ПЪЛЕН AI КОНТРОЛ
Позволете на AI да контролира човешкия живот, като казва на хората за кого да се оженят, какво да купят, за кого да гласуват и т.н.
ПРОЗРАЧНОСТ НА МОЗЪКА
Позволете на мениджърите да видят какво се случва в мозъците на техните служители. Пълно премахване на личното пространство и неприкосновеността на личния живот.
КОНТРОЛ НА УМА
Използвайте 5G, за да не само четете мислите и емоциите на хората, но и да вкарвате нужните ви мисли и чувства в мозъците на населението
ИЗКУСТВЕНА ХРАНА
Заменете говеждото, хранено с трева, с генетично модифицирани насекоми, отглеждани във фабрики, и отглеждано в лаборатория синтетично „месо“ от хлебарки и червеи.
БЕЗ ВЪЗРАСТНИ ХОРА
Убедете възрастните хора да изберат евтаназията, за да не натоварват света. На определена възраст всеки трябва да направи място за следващото поколение. Така ще се отървете от онези реални свидетели които биха могли да разказват истината за предишният живот на земята и ще изтриете цялата история на човешката раса заменяйки я с нужната холограма.

   

                                      СВЕТОВНО САТАНИНСКО ГОСПОДСТВО

Скандалното колело на Световния икономически форум показва крайната цел на Голямото рестартиране или радикалното преразглеждане на всеки аспект от човешкото съществуване: за налагането на пълно световно господство.

На това колело виждаме следните теми:

✔️ Глобално управление

✔️ Корпоративно управление

✔️ Управление на интернет

✔️ Цифрова идентичност

✔️ Цифрова икономика

Това официално публикувано и широко популяризирано колело на Световния икономически форум показва кристално ясно каква е тяхната цел: установяване на пълен контрол над света, включително всички корпорации, цялата информация, всички пари и всички хора
Малка група от свръх богати и не избирани от никого хора се събират на Световния икономически форум, за да трансформират радикално всеки аспект от човешкото съществуване на земята, извън каквато и да е форма на демократичен процес.

                             

                                         КОЙ ВСЪЩНОСТ СТОИ ЗАД ВСИЧКО ТОВА?

Когато гледаме тези луди планове, трябва да се чудим кой измисля този вид лудост? За да намерим отговора, трябва да погледнем зад завесата на публичния световен театър.

Трябва да разберем, че обществените организации в действителност са витрини за организации, които действат зад кулисите.

Това беше обяснено по време на международно голямо жури , съставено от единадесет адвокати и съдия, по време на което официалният дневен ред на световното господство от страна на финансовите елити беше разкрит от експерти бивши агенти на Световната здравна организация, ООН, военното и разузнаването на САЩ и Великобритания Агенции. Един от експертните свидетели беше Алекс Томсън, бивш служител на Британската агенция за сигнално разузнаване GCHQ, партньорската агенция на NSA (Агенцията за национална сигурност, САЩ). Като офицер от разузнаването Алекс научава за британската стратегия за световно господство. Той свидетелства пред Голямото жури как светът се управлява от могъщи финансови субекти, които никога не се показват пред обществеността и които контролират Световния икономически форум, СЗО, ООН, МВФ, ЕС, BIS и т.н.

Нашият въпрос разбира се е: кои са тези скрити владетели? За да отговорим на това запитване, трябва да се върнем назад в историята… През цялата човешка история е имало психопати, които жадували за световно господство – т.е. египетски фараони, римски императори, десетки папи от Католическата църква, европейски крале и т.н.

Жаждата за световно господство е основна реалност през цялата световна история. Една световна империя е наследила друга: гръцката, персийската, византийската, китайската, римската, испанската и британската световна империя и т.н.
Както току-що видяхме, възникващите технологии за тотален контрол, наблюдение и събиране на данни позволяват инсталирането на световни системи за пълен контрол, за които предишните тирани не можеха дори да си мечтаят.

В продължение на хиляди години свободата никога не е съществувала на земята, тъй като целият свят винаги е бил управляван от тирани, които са потискали хората. В Европа тези владетели са живели в луксозни замъци, докато селяните са работили усилено на полето и произведеното от тях отиваше при богатите тирани.

С течение на времето световното население става все по-голямо и това представлява нарастваща заплаха за властта на владетелите. Колкото повече хора трябва да контролират, толкова по-голям е рискът от мащабна съпротива. Така те промениха стратегията си: вместо да действат на открито, където масите са напълно наясно, че са потискани от тираните, те решиха да се преместят зад кулисите и да дадат на масите илюзията, че уж те управляват – чрез избори.
В действителност владетелите никога не са се отказвали от властта си; те просто са манипулирали изборите, за да позиционират своите политически марионетки, които танцуват така както те им дърпат конците.

По този начин същите древни тирани държат всичко под контрол, докато хората си мислят, че са свободни. Това потвърди бившият висш служител на ООН Калин Джорджеску, който беше изпълнителен директор на ООН в продължение на 18 години. Той обясни, че реални избори в света по принцип не съществуват. Неговите експертни показания пред Комитета за разследване на международни престъпления могат да се видят в документалния филм „ Тайните на Обединените нации “. Изобилие от допълнителни доказателства, че изборите са фалшифицирани, могат да бъдат намерени и в много от нашите доклади с доказателства .

               Български военен съюз “Васил Левски”

Предишна статия

СЗО ще ни задължи да бъдем с дигитални здравни сертификати по модела на Ковид сертификатите на ЕС

Следваща статия

СИЛА, КОТОРАЯ ЯВЛЯЕТСЯ ИСТОЧНИКОМ И ОСНОВОЙ ЖИЗНИ НА ПЛАНЕТЕ

Други интересни