Какво се случва по света и у нас през последните 24 часа?

Автор: Няма коментари Сподели:

 

От Росен С.


Източници | Шуманов резонанс


България 24

ИВЕЛИН МИХАЙЛОВ: ОЛИГАРСИТЕ, КОИТО ИЗГОНИХА ДЕЦАТА ВИ И РАЗРУШИХА СТРАНАТА, СА СЕРИЙНИ УБИЙЦИ.

ХОРА БДЕТЕ! ГЛОБАЛИЗМЪТ АТАКУВА: ПАНДЕМИИ, ВОЙНИ И ИЗВРАЩЕНИЯ. РАЗГОВОР С ДОЦ. МАНГЪРОВ И ПР. ПЕТРОВ


Епицентър (ДПС)

Министър Богдан Богданов: Военните заводи в България работят на пълни обороти

БГпреведи: Не се съмняваме, корумпе такова!


Евроком

EURACTIVE: България най-вероятно влиза в Шенген до края на 2023, приемането ще е на два етапа

МАГАРЕВ ОБЯВИ: България изпраща нов транш военна помощ за Украйна

СЛЕД ГЕШЕВ: Сарафов освободи говорителя на гл. прокурор Сийка Милева

Арестуваха Грета Тунберг в Швеция

Сарафов поиска информация за охраната на Любена Павлова и други охранявани свидетели

За всички случаи на „прекомерно и неоснователно ангажиране на ресурс на министерството“

BGpervedi: Ясно ни е, Сарафе, готвят се убийствата на свидетелите! Тия неща ги кажи на децата си, не на пресата!


Филтрирани новини

Фондацията на социалния министър Иванка Шалапатова е щедро спонсорирана от „Дънди Прешъс“.

BGpervedi: Дайте пари на пенсионерите, бе крадци на златото на България!


Георги Лазаров

Клоуни с човешко лице! Мартин Карбовски!

Владимир Путин намери начин да покаже на света престъпленията на Степан Бандера!

Какво е това българско знаме?! Знамето с дъгата е по-добре! Да живеят евроатлантическите ценности!

Какво се случва по фронтовете на СВО в Украйна към 21 юни?


Гласове

Във Варна се изгражда истински команден ЩАБ на НАТО срещу Русия, а лъжливите овчарчета в правителството ни хвърлят прах в очите

Правителството отряза Радев от срещата на върха на НАТО, Денков подписва за боеприпасите за Украйна

Читатели на “Гласове”: Г-н Тагарев, защо така? Защо всички учили в СССР днес са злостни русофоби?


Безбожна ера

СИФ забранява естественото зачеване


Информиран

Помним ли Кербала?

Омбудсманът: Потребителите на парно ще са в абсурдната ситуация да плащат висока цена при ниски цени на газа

Правоверни политици, казионни медии и всевъзможни евроатлантически говорители се надпреварват да ругаят Соня Момчилова

Изкуственият интелект вече се бори и с хлебарките в дома


Иван Гешев

Днес Борисов казал, че съм искал да вляза в политиката на негов гръб.
Борисов обича да обвинява другите в нещата, които прави – говори за ДПС, а неговото сегашно правителство е с подкрепата на ДПС.
Борисов влезе в политиката на гърба на Живков и на царя, затова си мисли, че всички други са като него.
Аз съм тръгнал от най-ниското стъпало и съм вървял нагоре с труд и почтеност.
В България има огромен брой честни и почтени хора, излъгани от политически измамници.


Ивелин Николов

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ за национална КАТАСТРОФА? /цялото видео с Иван Тренев/


Народ (евроатлантофили)

Случи се! КПКОНПИ се разцепи на две


Николай Марков

Какво е българофил и българофилство? /учете се от учители, не от глупаци/
Понеже тези термини се експлоатират вече чисто политически, мисля, че не е лошо да ги изясним. Очевидно, хората, които се представят за такива искат да изчистят от себе си външното влияние под което всъщност са. Това са две групи, които заедно правят цялото политическо пространство – евроатлантически ориентираните и патриотите. При първатата група, която в Бъългария е маломерна, става въпрос само за пари. За много пари, които са обект на политически уреден грабеж. При вторите става въпрос за шовинизъм, който е чиста проба краен национализъм.
Има, обаче, друг проблем.
Патриотизмът е особен вид индивидуализъм, който се подхранва от чувство за превъзходство спрямо другите нации. Макар да има в себе си положителна компонента, политическия екстремизъм е зло. Той е причината за фактическото изчезване на цели държави и нации, както и за почти всички световни или локални военни конфликти.
Дозата „патриотизъм“ , която е здравословна за всеки гражданин се измерва с микрограми. При това чрез измерване с калибрирана с еталони везна. Ако се прекрачи тази граница, заразените с нереално самочувствие хора стават самоходни оръжия, а по-късно и жертви. Затова считам, че разиграването на „българофилството“ е игра с огъня, а не смислен начин на живот. Лицата, които разиграват тази етническа карта не се различават с нищо от лицата, които разиграват всяка друга етническа карта чрез заплаха с война!!! Друг е въпросът, че българофилията е чиста проба надут балон. Не за друго, а защото тя не може да бъде защитена с политически, икономически или военни средства. Българофилъг е празен човек, който дори не съзнава, че няма нито един реален инструмен с който да защити чувството си за превъзходство над другите. Нито един.
Русофилството е друга работа! Съзнание отвъд националното и изцяло в него.

Пояснявам.
Нямам профил в „Телеграм“. Всичко, което се случва от съществуващия профил там е манипулация. Зная кой и защо го прави. Ще реша проблема. Само знайте, че аз нямам нищо общо.

Значи да го разбираме така.
Ако има официална организация и обявени вече списъци с лица от цял свят за публична екзекуция чрез специални паравоенни сепаратистки украински организации, това е висша справедливовст. И няма нищо общо с нацизма, въпреки, че схвастиките стоят на съоветния сайт. Предполагам, че на очевидното не трябва да се обръща внимание, защото това е руска пропаганда. Истината е само в куршума. Зачеркнатите лица т.е. с изпълнените без съд и присъда убийства са оправдани и стимулирани. Те са част от Божествения план за Слава Украини плюс. Нали?
Да се знае! Пък времето ще покаже останалото.

Другарят Бареков кърти мивките на мисирската професия. Освен, че лично ме залови и осъди като руски шпионин, днес вече разобличава руското и турско разузнаване едновременно. През прозорчета на луксозна тоалетна в Правителствена болница са надничали в двора на Американското посолство. Борисов е бил в основата на схемата, заключава Барек ефенди.
Разбити сме, братя руско-турски разузнавачи! От лунна база Карлуково.

Давам награда едноседмична почивка на френската Ривиера за възрожденско семейство, което накара Костя ефенди да декларира публично, еднозначно и твърдо, че е русофил. Както го направих аз! И, че стои твърдо на страната на Русия в тази войната! За „българофил“ т.е. за захарен памук бла бла, няма да говорим. Моля!
Действайте, братя възрожденци! И си правете изводите.

Отново вдигат тока, защото в общия микс от мафиотски дейности в енергетиката са добавили високите цени на ток от американските централи. Тихо и без много приказки ви обират парите. Това се казва „стратегически партньор“ – прилапва направените енергийни мощности от комунистите и става диригент на демократичния хор на грабежа.
„Родна песен, нек да екне, песен, песен , на труда,
на сърца ни да олекне да живей, живей труда …
….на народа от гърба.“ Джен Кенеди
Последно да ви кажа, че има не един начин да плащате от джобовете си за оръжия за Украйна – искате или не. Единият от тези начини е през сметките ви за енергийни ресурси. Но както виждате всички мълчат по темата, включително „опозицията“. Контролираната.
Бъдете будни! Тишината не носи нищо добро.

В класическата френска литература има изобилие от образи на проститутки – жени изпаднали в тежко положение в Париж. Продават телата си, за да оцелеят. Унизителни истории, повечето от които съвсем истински. Изпитал съм много болка когато съм чел тези произведения, защото всяка човешка съдба за мен има значение. Не всички го разбират, но има. Всяка човешка болка се изписва на небето и то отвръща на удара – рано или късно.
Днес мадмоазел Европа е в това положение! Бедна, употребена, изоставена и отминаваща.

Изпращането на медици и санитари на Източния фронт е добра новина, нали?
Идва и нашият край. По време на ВСВ не изпратихме нито един български войник, но сега ще ни се случи, като за последно. Военните санитар и лекар са войници, господа! Повтарям, войници. Те са част от българската армия и имат военни звания и длъжност. Военни хора. Което означава, че изпращаме българската армия на фронта, като противници на Русия. Съзнавате ли каво прави това антидържавно правителство? И съзнавате ли последствията?
Няма да се учудя да изпратим и танкове с танкистите, които да закарат просто до фронтовата линия нашите военни медици. А танкове без мотострелкови банальон, какво е? Нищо. Значи заминава и пехотата, да пази медиците. И докато лошите руснаци нападат медиците ни, българската армия ще ги пази т.е. ще убива много лошите руснаци.
Едни такива работи се случват! Тихо, подмолно, договорено и безумно.

Имам обосновано предположение, че смяната на главния прокурор е свързана с наближаващата военна криза. В контекста на един разговор, който проведох с ключова фигура от властта разбрах, че трябвало да има доверен Главен прокурар, който да започне да повдига обвинения на български граждани, които „подкрепят“ или „не подкрепят“ войната срещу Русия. При евентуалното въвеждане на военно положение в страната, съпротивата щяла да бъде силна и смазването й трябва да бъде гарантирано от ниво Главен прокурор. Движат си нещата, плъховете! Нищо, че първи ще напуснат потъващия кораб.

Политкоректно.
Имам една мечта. Много искам да загина в неравен бой с руския агресор, в защита на американските интереси в Украйна. И да бъда завит и погребан с американско знаме и почести, като призание, че няма по-голям глупак на света от мен.
Така добре ли е?

Айде и цели 20% увеличение на газта, да ни дойде акъла.
Понеже „диверсификацията от руския газ“ щеше да бъде единстваната гаранция за по-ниските цени на газа, а оттам и на всички други стоки и услуги. Евроатлантическите партньори ни еваха майката, меко казано! Вече нямаме зависимости от Русия, а цените на газа отиват в небесата. И измъкват от джобовете на младите семейства, на пенсионерите, на социалната група и тия в неравностойно положение всяка спестена стотинка. И каква стана тя, зависимостите от Русия станаха зависимости от САЩ. На втирия тип зависимости им викат „независимост“! Също и демокрация! Но има една добра новина, те техните кучи синове си ги хранят – на едните /бандити в политически тоги/ им дават да крадат безнаказано милиарди, в името на демокрацията разбира се, а другите /некадърниците/ ги хранят през фондации и програми. Затова за тях цената на газта, тока, медицинските дейности, горивата и храните – нямат значение. Нямат.
Отиващите на смърт те поздравяваме! Посолство на САЩ.

Конституцията ще ни оправи Прасчо, а външната политика – Свинята майка.
Свинята майка щяла да влиза в комисията по външна политика, щото много я бива за тия работи. Пращи от външнополитически акъл свинската й чутура. Особено в корупционните практики с европейската комисия и прочее измислени бюрократи. Видят ли свинята майка и веднага си представят как застават на цицката и само златни кюлчета пуска. За един пияница -„ишиас“ говоря, плюс още 27 корупционера от управниците на ЕС.
Външната политика му е майката! На свинята майка.

Предлагам да започваме да пишем пак писмо до руския Цар, както са писали нашите бащи и деди. Той поне винаги ни чува и идва, кво да ни прави!? Само не знам колко пъти ще трябва да ни освобождава и все от турско робство? Станахме за смях пред света.
Не ли?

Голяма работа е Демокрацията! Като две по-малки.
Дават ти едни 1200–1500 лева заплати /след 20 години членство/, които са под нивото на социално слабите в ЕС и САЩ и ти искат обратно едни 2500-3000 лева на месец за живот. Те контролират стоките и услугите! С други думи ти дават два пъти по-малко отколкото ти взимат. Нали? След това им остава само да те убедят през телевизора, че няма по-добро място за живеене и по-добра форма на управление. Който пък не разбира от демократично добро, просто го убиват по медицински или друг начин. И въобще не им пука.
Да виждам аз времето на комунистите като цветя и рози! Дотам ме докараха.

Кълняха се, че няма да увеличават данъците! И пак излъгаха.
ДДС на газа от 9% става максималния 20%. Това означава, че всички производители на стоки ще увеличат производствените си разходи, а от там и цените. Очаквайте над 30% увеличение на почти всичко!!! И ако забелязвате го правят точно преди ваканцията им, в едно с лятната почивка. Ей тъй, да мине между другото! А за нас остава лъжата на някой си Кокорчо, като и безскруполната му природа. Удар след удар, до смърт.
На най-бедния и ограбен от политици народ в ЕС му вдигат данъците! По-добре разстрел.


Новината

Иван Иванов: Българите очакват по-високи доходи, а не да изпращаме снаряди в Украйна


Обективно

ГЕРБ иска да скрие как се харчат публични средства с промени в Закона за достъп до информация

ЕС се отказва от конфискацията на руски активи


Поглед.eu

ХРАБРИТЕ ЕВРОАТЛАНТИЦИ И ТЕХНИЯ ГОЛЯМ УСПЕХ В СТРАШНОТО И НЕЧУВАНО ПРИКЛЮЧЕНИЕ С РОЖЕНСКИЯ ПИЛОН

Гражданската война е върховното наказание за политическо късогледство и безотговорност.


Поглед Инфо

Западът изпълни главната украинска мечта – и попадна в капана на Путин


Скандално

Позор! Евроатлантици и агенти на САЩ пуснаха по БНТ Новини на Украински (С ВИДЕО)

Защо _Демократичната общност_ наистина е _Доносническа България_


Съпротива (вероятни скорошни новини)

ПУТИН! ВРЕМЕТО ЗА МИЛОСТ СВЪРШИ! ПЪЛНА КАПИТУЛАЦИЯ НА РЕЖИМА НА ЗЕЛЕНСКИ ИСКА РУСИЯ

БГпреведи: Явно има добри шансове, в момента когато ВСУ на Украйна, аха да се разпаднат (а той наближава), НАТО да излезе на сцената, след като провокира „руска атака“ срещу тях! Т.е., НАТО (североатлантическата терористична организация) може да започне реална война против Русия.

ТАГАРЕВ: ЗА ДА СЕ ПРЕДПАЗИМ ОТ РУСИЯ ПРИЗОВАВАМ НАТО ДА СЛОЖИ ЯДРЕНИ ГЛАВИ ВЪВ ВАРНА, СОФИЯ И ПЛОВДИВ

ИЗВЪНРЕДНО! САЩ СА ПУСНАЛИ КОМАР РАЗПОСТРАНЯВАЩ ЗАРАЗА! ЕТО КАКВО СЕ СЛУЧВА ПРИ УХАПВАНЕ

ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ: КАБИНЕТА ДЕНКОВ ОФИЦИАЛНО ИЗПРАЩА ЖИВА СИЛА В УКРАЙНА! ВКАРВАТ НИ ВЪВ ВОЙНА С РУСИЯ


Свободно Слово

Република България си има министър на отбраната, който е истински украински патриот, потрупан от глава до пети с украински флагове – Тодор Магарев.

Демерджиев към Петков: Не може да назначаваме шофьорите, готвачите и градинарите си за зам.-министри

Депутатите започнаха да се „грижат“ за народа! На закрито заседание, за да не разбере народът размера на техните грижи, същите ще обсъдят военната помощ за Украйна


Тракийски Свят

Кочо Лютата – български хайдутин и революционер

Защо толкова много деца се обявяват за ‘транс’?

https://trakiaworld.com/2023/06/21/%d0%b7%d0%b0%d1%89%d0%be-%d1%82%d0%be%d0%bb%d0%ba%d0%be%d0%b2%d0%b0-%d0%bc%d0%bd%d0%be%d0%b3%d0%be-%d0%b4%d0%b5%d1%86%d0%b0-%d1%81%d0%b5-%d0%be%d0%b1%d1%8f%d0%b2%d1%8f%d0%b2%d0%b0%d1%82-%d0%b7%d0%b0/

Подменената история на мистерията “Стамболийски”

https://bgprevedi.com/fellow-news-21-06-2023-34335-2/

 

 

Предишна статия

ПРЕМЪЛЧАНОТО ЗА СКИТИТЕ – ПОБЕДИТЕЛИ НА АСИРИЙЦИ, ПЕРСИ И РИМЛЯНИ

Следваща статия

Ивелин Михайлов, един българин срещу олигарха Иво Прокопиев от Сингапур!(Народе-е-е!)

Други интересни