Фулфорд: Блинкън предлага контрол над американския политически театър на Китай

Автор: Няма коментари Сподели:

Седмични геополитически новини и анализи от Бенджамин Фулфорд

Майсторът на краткия политически детектив

Фалшивият държавен секретар на САЩ Антъни Блинкън – в отчаян опит да задържи в бизнеса господарите си Рокфелер – предложи на Китай контрол над политическия театър, който замени демокрацията в САЩ, казват източници от азиатското тайно общество. По-специално Блинкън е предложил контрол върху Агенцията Creative Artists (творчески артисти), казват източниците. Китайците отказаха, защото вече контролират по-голямата част от нея.

[caa] (CAA China е медийна и развлекателна платформа от световна класа)

Ако не знаете, CAA контролира политически актьори като „президента“ Джо Байдън.

„Байдън“ е представен от няколко различни артисти от CAA.

„Байдън“ е само един от многото такива актьори, които играят ролята на политици. „Конгресменката“ Александрия Окасио-Кортез например е била сервитьорка, преди да спечели прослушване пред CAA, за да стане актьор от Конгреса.

Това е централата на CAA, както се вижда отгоре. Обърнете внимание на окото. Това представлява почти успешен опит да се замени западната демокрация с вавилонски политически театър (CAA не беше достъпна за коментар, преди този доклад да бъде публикуван).

[Figura1] (CAA)

За подробности, моля, гледайте видеоклипа, свързан по-долу. Дълъг е два часа, но е добро въведение за хора, които тепърва се събуждат.

[rumble] (Документален филм за глобалната психооперация – Пропагандата на CAA/CIA, Mockingbird (Мокин’бърд – Присмехулник))

Този театър все още продължава. Като скорошен пример, корпоративните гов*ени мрежи заявиха, че няма да излъчват по телевизията забележките на американския президент Доналд Тръмп, „защото той е лъжец“. Това са точно същите хора, които ви казаха че:

-Тръмп заговорничи с Русия

-Ваксините са безопасни и ефективни

-Ковид НЕ идва от лаборатория

-Лаптопът на Хънтър беше руска дезинформация

[Video1] (CNN лъже, и повече глупости за Тръмп)

[Video2] (Лъжите на Рейчъл Мадоу)

[Figura2] (Медиите игнорират подкупите за Байдън)

[Video3] (Западните медии не говорят за масовия провал в Украйна)

[Video4] (Информаторът от ФБР Обойл)

Тръмп не е единственият цензуриран политик. Премиерът на Алберта Даниела Смит се обърна към Twitter, за да съобщи, че ѝ е забранено да публикува във [контролирания от Рокфелер] Фейсбук за няколко дни.

„Голямата технологична и правителствена цензура се превръщат в опасност за свободата на словото по света“, написа Смит в Туитър в сряда.

„Като министър-председател на провинция с 4,6 милиона жители на Алберта – ако могат да ми попречат да общувам с вас, представете си какво могат да направят на всеки един от нас“, каза тя. Добре дошла в клуба, премиер Смит. Авторът е цензуриран от Facebook, Google и т.н. повече от десетилетие.

[dailyhive] (Даниела Смит казва, че й е забранено да публикува във Фейсбук за „няколко дни“)

Във всеки случай, китайците вече купиха контрола върху американския политически театър от Рокфелер, когато се съгласиха да продължат да финансират фалшивия американски режим на Байдън рано този месец. Ето защо говорителят на китайското външно министерство Уан Уенбин каза, че Съединените щати трябва да се откажат от илюзията да се отнасят към Китай „от позиция на силата“.

[news] (Китай и САЩ трябва постепенно да доведат двустранните отношения до стабилен растеж: Външното Министерство)

Веднага след като получиха китайските пари, „Байдън“ изпрати огромни суми пари в Украйна, за да бъдат изпрани обратно в САЩ като подкупи за различните политически актьори там. За да помогнат за изпирането на парите, те оттеглиха обвиненията срещу Сам Банкман-Фрид от славната крипто-измама FTX, казват източници от Мосад.

[Figura3] (Аватарът на СБФ)

Другата причина, поради която китайците се обърнаха към най-новото предложение на Блинкън, е че знаят, че той не представлява Съединените щати и че неговите господари Рокфелер са доста обвинявани.

„Този режим е подкрепен от унищожаването на почтеността на изборите в САЩ и превръщането на Министерството на правосъдието на САЩ в ленински инструмент за социална хигиена, насочен към потискане или елиминиране на легитимната американска политическа опозиция“, казва полковник Дъглас Магрегър.

Ето защо военните предприемат действия. Получихме множество доклади за военни движения в САЩ през изминалия уикенд. Това изглежда потвърждава казаното от японски военен генерал за голям ход на САЩ да свалят шоуто на Байдън на 18 юни.

Военни движения са забелязани в Ню Йорк, Пенсилвания, Айдахо, Калифорния, Кентъки, Южна Каролина, Мичиган, Айова, Аризона, Тексас, Оклахома, Вашингтон, Вирджиния, Колорадо, Ню Джърси, Северна Каролина, Онтарио и Квебек. Видеоклиповете по-долу показват част от това.

[Video5] (Военно оборудване в движение в САЩ)

[Figura4] (Забелязани военни в Южна Каролина)

[Video6] (Военни танкове в „Айдахо Фолс“, Айдахо)

[Figura5] (Военно присъствие в Аляска)

[Video7] (Военни движения в Сан Диего, Калиф.)

[Video8] (Военни в Ларкспър, Калиф.)

[Video9] (Военни в Пенсилвания)

Свързахме се с японския генерал, тъй като този доклад беше на път да бъде публикован, и той каза – с нетипично развълнуван глас – всичко ще приключи до първите 10 дни на юли както в Япония, така и в САЩ. Същият източник казва, че Доналд Тръмп ще бъде президент, а Джон (т.е., Робърт) Ф. Кенеди младши ще бъде вицепрезидент. Както винаги, призоваваме нашите читатели да повярват, когато го видят, защото толкова много други обещания бяха нарушени.

Въпреки това чуваме също така, че белите шапки са поели контрол над шоуто на Байдън и са го принуждавали да казва и прави странни неща публично, за да събуди останалите овцехора. Затова той грабва женските гърди пред телевизионните камери.

[Video10] (Байдън опипва Ева Лонгория)

Последният пример беше той да казва „Бог да пази кралицата, човече“.

[Video11] (Байдън – Бог да пази кралицата, човече)

Бихме искали да помолим белите шапки да потвърдят, че контролират „Байдън“, като го накарат да свали сакото и ризата си при следващата си публична поява.

Ние също призоваваме белите шапки никога да не подценяват хазарската мафия. В знак на тяхната сила, въпреки че Блинкън беше подрепен със студено рамо, китайската официална новинарска агенция Синхуа публикува снимка на президента Си Дзинпин, който се ръкува с издирвания масов убиец Бил Гейтс.

[Figura6] (Гейтс и Си)

Гейтс вероятно е искал защита от Китай в замяна на това да им даде контрол върху

американската технология за биологична война, наследена от прословутото японско подразделение 731. Това беше намекнато, когато Гейтс обяви сътрудничество на стойност 50 милиона долара с контролирания от Китайската комунистическа партия университет Цинхуа, който провежда изследвания за националната армия. „Партньорството“ с Цинхуа, където Си е завършил през 2002 г., „включва изучаването на потентни вируси“.

[freebeacon] (Бил Гейтс разкрива партньорство за 50 милиона долара с китайския университет, който провежда военни изследвания)

От това съобщение става ясно, че ХМ искат да продадат своите изследвания за биологични оръжия на Китай възможно най-скоро, защото Китай е на път да превземе Тайван и всички изследвания за биологични оръжия там така или иначе ще попаднат в техните ръце.

Другото нещо, което Гейтс вероятно е предложил на Китай в замяна на защита, е огромна сателитна мрежа, както Робърт Кенеди младши (който води пред Тръмп в социологическите проучвания) отбелязва:

„Една от компаниите на Бил Гейтс има 61 000 сателита, които ще могат да наблюдават всеки квадратен сантиметър от планетата.”

[Video12] (Си Дзинпин с Бил Гейтс)

Излишно е да казвам, че Гейтс също почти сигурно предлага на китайците контрол върху компютърната технология на Microsoft.

Ясно е, че на престъпните олигарси като Гейтс им остава само комунистическия Китай, в който да избягат сега, защото техният контрол над Израел, Украйна и САЩ се разпада значително.

Това важи особено за Украйна, където както фалшивият президент Владимир Зеленски, така и неговият висш генерал Валери Залужни изчезнаха.

[Figura7] (Украйна – къде е Залужни)

Това е добра новина за еврейския и украинския народ.

„Зеленски не е евреин, а позор за еврейския народ… Това не е шега и не е опит за ирония, защото днес неонацистите, учениците на Хитлер, са издигнати на пиедестал като герои на Украйна“, казва руският президент Владимир Путин, цитирайки свои приятели-евреи.

[tass] (НАКРАТКО: Зеленски „позор за еврейския народ“, бъдещето на (изтребителите) F-16: Въпроси и отговори на Путин на SPIEF, Санкт Петербург)

Изчезването на неговите висши лейтенанти (да, те вероятно ще създадат CG, за да опровергаят това) изкара от сянката истинския лидер на геноцидното правителство на Украйна: „Главният равин“ Моше Рубен Азман

[Figura8] (Моше Рубен Азман)

[thenews] (Главният равин на Украйна отговори на Путин, който нарече Зеленски „позор за еврейския народ“)

Азман твърди, че е еврейски равин, но публичната му подкрепа за геноцидния режим в Украйна ясно показва, че той е сатанист. Сега той е активно преследван от специалните сили на Белите шапки. Те най-вероятно ще го намерят скрит в мазето на тази гигантска синагога на Сатаната, която е построена от ХМ като щаб на тяхната планирана световна сатанистка животинска ферма.

[Figura9] (Украинска синагога)

Ако се съмнявате, че това е вярно, говорителят на руското външно министерство Мария Захарова потвърди това, което съобщихме по-рано, а именно, че украинското правителство търгува с „органите на украинците за западна военна помощ“. Украинското правителство „прие закон 5831 за „Регулиране на трансплантацията на човешки анатомичен материализъм“, който им позволява да трансплантират органи без „нотариално заверено съгласие от живия донор или неговите роднини“, каза тя на света.

[Figura10] (Истината за Украйна; защо Украйна е ключова)

[tass] (Украйна е готова да плати на Запада за военната помощ с украински телесни органи – руски дипломат)

Повече доказателство, че украинският режим е сатанински, е продължаващият геноцид над украинските мъже, маскиран като война. Досега над 350 000 украински мъже са били заклани, на много от които органите им са били отстранени след раняване. Сега ВСИЧКИ украински мъже на възраст между 18 и 60 години биват мобилизирани и изпращани на смърт.

След като светът разбра, че необучени мъже са били убити в рамките на четири часа след изпращането им на фронта, сега те се преструват, че използват „обучени от НАТО войски“, използвайки безброй милиарди долари западни танкове, артилерия и бойни превозни средства на пехотата. Всички те обаче се изпращат в зоната на смъртта, така че това все още е клане.

[sputnikglobe] (Скот Ритър: Втората седмица на украинската контраофанзива завършва с провал)

„Генерал Мили или е идиот, или нарочно избива украинските войски“, отбелязва ветеран от войната в Ирак. „Използвах тези тактики и сам поставях ленти за убиване като боен инженер… През 1980 г. имахме монтирани на камиони лазери, пробиващи дупки в танковете M60 на 7 мили“, казва той.

Тази военна реалност е причината, поради която говорителят на Кремъл Дмитрий Песков казва, че „целта за демилитаризация на Украйна всъщност е почти постигната“.

Този „мат“ не само бележи края на Украйна, каквато я познаваме, но и на западното господство, което заложи бъдещето си на своите лъжи.

[Video13] (Западните медии не говорят за масивния провал в Украйна) (повтаря се в оригинала)

Многополюсният свят може да се роди това лято на няколко международни срещи на върха. Нов начин на мислене, при който могъществото вече не създава право, казва френският журналист Тиери Мейсан.

[voltairenet] (Крахът на Киев)

В друг знак, поражението в Украйна означава поражението на Американската Корпорация, погледнете тази снимка на фалшивия държавен секретар на САЩ Блинкън, когато наскоро отиде на неуспешна мисия за просия в Саудитска Арабия.

Забележете, че саудитският флаг е зад саудитския лидер Мохамед Бин Салман, но флагът на САЩ не е зад Блинкън. Това е знак за света, че той не се смята за представител на народа на САЩ.

[Figura11] (Знамето го няма)

Саудитска Арабия вече сформира военен съюз с бившия си върл враг Иран, както и с Пакистан, с държавите от Персийския залив, с Турция и Египет. Китай също така твърдо подкрепя държавността на Палестина.

[arabnews] (Китайският президент Си призовава палестинската държава да стане „пълноправен член“ на ООН)

Това означава, че сега Израел няма друг избор, освен да свали ръководството на ХМ и да сключи мир със съседите си, ако иска да оцелее.

ХМ загубиха, защото най-големият инструмент на тяхната власт, контролът върху щатския долар, се изплъзва от ръцете им.

Саудитска Арабия е само част от нарастващия списък от държави, които поставят под карантина всички нови долари, създадени от американски корпорации, от доларите, притежавани от останалия свят. Египет, например, току-що обяви, че прави същото.

[watcher] (БРИКС: Египет се отказва от щатския долар в търговията с блока)

Това се случва и в Африка, докато президентът на Кения Уилямс Руто призовава африканските нации да изхвърлят щатския долар за междуконтинентална търговия.

[Video14] (Президентът на Кения Уилямс Руто – откажете се)

Това, което е вярно за Африка, е вярно и за по-голямата част от останалия свят. За да разберете колко изолирана е ХМ, погледнете какво току-що се случи на международния икономически форум в Санкт Петербург (SPIEF) миналата седмица в Русия. Въпреки призивите за бойкот от страна на робските страни на G7 от ХМ, 17 000 души от 130 страни се появиха, каза изпълнителният секретар на Организационния комитет на SPIEF Антон Кобяков на пресконференция в събота. Това включва „Около 150 компании от 25 неприятелски страни“, каза той. Бяха постигнати сделки за общо 46 милиарда долара.

[tass] (Около 150 фирми от 25 неприятелски държави участват в SPIEF-2023 — организационният комитет)

Дори в страните от Г-7 отвращението на гражданите от тяхното правителство е широко разпространено. В Канада, например, 81% от хората искат марионетният лидер Джъстин Кастро да бъде отстранен.

[thepostmillennial] (81% от канадците искат Трюдо да се махне от властта: анкета)

Този коментар за Канада от Хенри Маков отразява общи възгледи за правителствата по целия Запад:

Водено от Джъстин Кастро, правителството приема заповеди от WEF. Канадската комисия по радиоразпръскване, някога национален твърд лидер, сега е държавна пропагандна агенция. Никой не гледа и не слуша. Останалата част от „наследените медии“ също е шега. Всички университети се контролират от комунистите. Медицинската професия е тотално дискредитирана.

[henrymakow] (Канадската футболна лига ми дава надежда)

Говорейки за „напълно дискредитирана медицинска професия“, скок в смъртните случаи, съответстващ на разпространението на ваксината срещу COVID, е открит в рецензиран анализ в Япония и в Германия

[Figura12] (Наднормени смъртни случаи от ударите)

[Figura13] (Остър скок на смъртните случаи след ударите в Германия)

[Figura14] (Остър скок на смъртните случаи след ударите в Япония)

[twitter] (Остър скок на смъртните случаи в Япония и в Германия)

С идването на доказателства като това, нищо чудно, че проф. д-р Питър Хотез – пропаганден писател за The Atlantic – твърди, че лекарите никога не трябва да обсъждат ваксините с „теоретиците на конспирацията“.

[Figura15] (Джо Роган за дебата с РФК мл.)

Този пропагандист отхвърли предложение за $100 000 за дебат с РФК мл. на тема, за която ХМ твърди, че той греши.

„Само пропагандист, който знае, че не може да защити позицията си, би отказал 100 000 долара за дебат в най-слушания подкаст на Земята“, коментира доктор от Мосад. Потенциалът вече е увеличен до $1,5 милиона, но въпреки това той отказва…

[zerohedge] („Двойно говорещият“ учен по ваксините отказва да дебатира РФК младши въпреки благотворителния фонд от 1,5 милиона долара)

Истината побеждава.

[Figura16] (Проф. д-р Петер Хотез, Джо Роган; професорът пак почва да спори с Джо с фашливи факти)

След като повече от 230 милиона американци бяха ваксинирани срещу covid-19, което е 70% (общо 230 637 348 се считат за напълно ваксинирани), сега и трите ваксини срещу Covid бяха изтеглени в САЩ. Това означава, че съдебните процеси за военни престъпления срещу ваксинаторите са неизбежни.

Имаме обаче работа с притиснати в ъгъла плъхове, които буквално се борят за живота си.

„Следващите 3-6 месеца ще бъдат най-голямата екстремна духовна война срещу [хората] от страна на управляващите елити на планетата. Готвят нова пандемия, катастрофи, пожари, плашат с всичко възможно. Те казват какво искат да правят в рекламите, музиката, модата и т.н.“, предупреждават източници от полското разузнаване.

Те също ще опитат нещо финансово. Персоналът на Федералния резерв публикува научни статии, в които се говори за „банковото триене“, което означава спиране на хората да изтеглят парите си от банките и предотвратяване на тичането до банките. Това означава, че може да се готвят да конфискуват парите ви.

[twitter] (Федералния резерв публикува научни статии, в които се говори за „банковото триене“)

Освен това, в знак на тяхното отчаяние, можете да гледате скорошно телевизионно предаване на Стивън Колбърт, където той „жертва“ човешко бебе. Както коментира източник от Мосад.

„Колбърт е сатанист. Това прикачено видео е болно, а не смешно. И в публиката се чува смях. Може би е фалшив?“ Работата с тези хора е, че всъщност може да е истинско, включително жертвата.

[Video15] (Стивън Колбърт е сатанист)

В още един знак за това колко изродени стават нещата на Запад, мъж беше хванат да прави секс с дърво в Уилтшир, Англия. Местоименията му са корен и лист

[Video16] (Мъж арестуван след като е имал интимност с дърво)

Странно със сигурност

И накрая, виждаме все повече и повече подготовка за някакво „Извънземно“ събитие. Бившият специален агент на ФБР Джон ДеСуза предупреждава:

„Не са извънземни, които ще ни атакуват. Това ще бъдат вашите собствени правителства с изкуствени кораби.”

[Video17] (Фалшива инзвънземна инвазия, Джон ДеСуза)

Бивш агент на ФБР РАЗКРИВА истината за НЛО инвазията | Редактиран разговор

Авто-превод

Отделно

Също така, по-долу можете да видите свидетелството на Ерик Хекър за една станция на Южния полюс, DOMS и превозните средства от извън света. Забележете, че по някаква причина той има само ръчно нарисувани илюстрации като доказателство.

(Вижте прикачения видеоклип)

Това беше част от мащабно събитие за медиите, спонсорирано от Лорънс Рокфелер.

[youtube] (Д-р Стивън Гриър: Понеделник, 12 юни 2023 г.! Революционното събитие на националния пресклуб на д-р Гриър! БЕЗПЛАТНО за гледане!)

Имаме много източници, които казват, че той е бяла шапка, но според годините ми опит в работата с тези хора мога да ви кажа, че се опитват да ви дискредитират, като ви въвличат в целия бизнес с извънземни космически опери.

Независимо от това, ние продължаваме да предоставяме на нашите читатели най-новите доказателства за НЛО от цял свят, защото знаем, че трилиони долари са били похарчени в продължение на десетилетия за някакъв вид космическа опера и смятаме, че нашите читатели трябва да са наясно с това.

И така, ето последните появи на НЛО по целия свят.

1. [Video18] НЛО, видяно над Невада

2. [Video19] Едно и също НЛО, видяно от 5 различни свидетели в Халиско, Мексико

3. [Video20] НЛО, видяно над Калифорния, САЩ

4. [Video21] UAP, наблюдаван над Канада, 2023

5. [Video22] Кораб с плазмена енергия над САЩ 01-03-2023

Тази седмица ще издадем спешни актуализации, ако събитията ги наложат.

https://bgprevedi.com/blinken-offers-control-of-us-political-theater-to-china-34284-2/

Предишна статия

DOLORES – NOSTRADAMUS:

Следваща статия

Кратки преводни алтернативни новини | 18.06.2023 г. от БГ преводачите

Други интересни