PCR е кражба на твоето ДНК!!!

Автор: Няма коментари Сподели:

Технология за дигитален контрол в реално време

Самата молекула ДНК излъчва био-фотони. Био-фотонното излъчване на ДНК е слаб електромагнитен сигнал, който може да бъде уловен само с високочестотен интернет.
Тъй като молекулата ДНК е различна при всеки отделен индивид, био-фотонното излъчване е строго специфично, както са специфични пръстовите отпечатъци, затова се нарича DNA fingerprint.
Био-фотонното излъчване на всеки човек е като имея на телефона и може да служи за локализация на всеки индивид в реално време. Във всяка ваша клетка Вие по рождение имате „излъчвател“ на специфична честота:
Вашето ДНК. Няма нужда да се инжектира допълнителен „чип“ с ваксини. Достатъчно е само да се вземе ДНК от всички граждани, да се изгради 5G мрежа и да се свърже със Суперкомпютъра. Технологията се нарича Интернет на телата и Умни градове (Internet of Bodies или Smart Сities.)
Как се взема ДНК отпечатък?

Самото тестване е „чипизацията“. С всеки „тест за Ковид“ се краде ДНК. После ДНК се дигитализира и се въвежда в суперкомпютъра. Във всички градове е изградена мрежа от 5G и са прокарани оптични кабели. Суперкомпютъра в Технопарк работи. По този начин се следят физиологичните процеси: хормоналнни нива, кръвна захар, еякулация, овулация, менстурация и местонахождението на всеки човек в реално време. Понятията „лично пространство“ и „лекарска тайна“ ще станат отживелица.
С въвеждането на Smart Cities и Internet of Bodies държавата ще спести много социални разходи за заплати на полицаи, следователи, прокурори, съдии и адвокати, защото чрез сензорите в града ще се вижда кой къде се намира по всяко едно време и разкриваемостта на престъпленията ще бъде над 98%. След окончателното въвеждане на технологията Smart Cities повече от 50% от полицаите ще бъдат съкратени.

Ироничното е че именно полицаите сега помагат на правителството при налагането на „ковид-мерките“ и ковид- терора, защото не разбират, че сами режат клона, на който седят. Ще се съкратят и голяма част от лаборантите, защото чрез е-медицината и суперкомпютъра ще се вижда какви са жизнените показатели на всеки човек и от какво е болен без да се правят лабораторни изследвания. Затова се създават електронни здравни досиета и се събират ДНК данните на всички граждани. Откраднатото ДНК се продава на корпорации като Амазон, опериращи с Big Data. ДНК молекулата има свойството да завихря около себе си нано-частици. По този начин може да се хаква ДНКто на цели нации. Затова в Русия Путин подписа Указ за ДНК паспортизация на руските граждани още на 11.03.2019, една година преди да се даде официалния старт на пландемията… „за да се осигури химическа и биологическа безопасност“ 

С въвеждането на ДНК паспортизацията, ще се намали броя на банките, на банковите служители и на банкерите, тъй като разплащанията ще стават само според DNA data.
Професията учител, който преподава очи в очи, ще остане само за децата на елита. Това е смисълът на постепенната цифровизация на разплащанията, на медицината, на образованието и т.н., които в момента наблюдаваме, но малцина се досещат до къде ще доведат. Банкерите, лекарите и полицаите дори подпомагат правителството.
Единственият риск за провал на тази операция е ако над 60% от хората проумеят, че няма никакъв Ковид, че причинителят на тази нано-токсикоза е нано-частица, а не „вирус“ и че не ваксините, а ДНК тестовете са истинската цел на Ковид-измамата.

Затова сега е от особена важност да се блокират всякакви опити на хората да споделят тази информация.
Както знаете всеки, който дръзне да говори открито против ковид-измамата, е обявяван за „конспиратор“, плаща се обилно на факт-чекъри за да се подтиска свободното споделяне на информация. В публичното пространство се имплантират много „партии“ и „вирусолози“, които викат против маските и ваксините (защото маските и вакснините не са цел на корона-бесието), но никога няма да обяснят на населението, че с тестовете се краде
ДНК. Тези „партии“ са контролирана опозиция. Те печелят доверието на публиката с анти- ковид говоренето и деликатно манипулират българите да си правят тестове за да се било докажело кой го бил „преболедувал“ и кой бил имал придобит имунитет.
С всеки тест за Ковид се краде ДНК!
Забележете, че Еманюел Макрон точно затова не даде ПСР тест в Русия – за да не могат да му откраднат ДНК-то. (Не става въпрос за ДНК секвенция, а за ДНК био-фотонно излъчване) Затова се проведе масово тестване на учениците. Има изследвания на ФЕМА, че ако над 60% от хората разберат за кражбата на ДНК с тестове за Ковид, операцията по въвеждането на цифров концлагер ще се провали.

Затова сега е от особена важност медиите да разпространяват още повече страх и тревога сред населението (чл. 326 НК), налага се да се тероризира населението с още повече пропаганда и дезинформация за „нови заразени и умрели“ – за да няма никакъв шанс да се досетят какво се краде с тези „тестове“.
Все още имаме шанс да спрем дигиталното заробване. Ако повече от 60% от българите разберат каква е реалната цел на корона-измамата, на това престъпление ще се сложи край.
Потърсете повече информация за DNA bio-photons, Internet of Bodies и Smart Cities.
Споделете тази информация с хората, които имат капацитета да я възприемат.

https://www.obedineni.com/

Предишна статия

Новините от БГ преводачите без цензура!

Следваща статия

АМЕРИКА И ГЛОБАЛИСТИТЕ; НАПОМПВАНЕ НА УКРАЙНА С ОРЪЖИЯ!(Андрей Фурсов)

Други интересни