Матриците на Гаряев(Бъдете винаги здрави!)

Автор: Няма коментари Сподели:

Матриците на Гаряев за оздравяване – Моцарт за подмладяване

ИЗПОЛЗВАНЕ НА МАТРИЦИТЕ на Гаряев

Използвайте матричните програми на Гаряев най-добре сутрин, следобед и вечер. Понякога, при тежки болезнени състояния, програмата може да се използва денонощно – в режим на повторение.

Трябва да се отбележи, че след един или два дни потребителят може да изпита известен дискомфорт, но той бързо изчезва. Това е естествено, тъй като тялото постепенно се възстановява и адаптира към новото здравословно състояние.

Ако се появят по-дългосрочни обостряния, е необходимо да се спре слушането за няколко дни и след това да се възобнови. Ако снимката не е добре подбрана, може да се използва нова.

Отделно


Матриците на Гаряев : Корен от женско биле (с музика)

ТЕЧНИ КВАНТОВИ ИНФОРМАЦИОННИ МАТРИЦИ

Институтът по лингвистично-вълнова генетика от няколко години разработва технология за течна квантова информационна матрица. Технологията се основава на принципите на лингвистично-вълновата генетика, формулирани от акад. Доктор по биология, П.П. Гаряев.

Основният момент в лингвистично-вълновата генетика е обосноваването на материално-вълновия дуализъм на генетичната информация и доказването на реалността на вълновите гени, които изпълняват стратегически регулаторни функции в организмите, включително и в човека.

Създаването на течни квантови информационни матрици, LCIM, които получаваме чрез програмиране на биологични вещества, приготвени по специален начин, е практическо доказателство за действието на основните положения на лингвистично-вълновата генетика.

Извършваме програмиране, като използваме вторично излъчване от лазер, способен да генерира торсионно (спинорно) поле, модулирано от биологично активни вещества от естествен произход. Такава модулация е разработена от нас отдавна – т.нар. матрични програми.

Практическо приложение LCIM намира при лечението на язви, различни видове кожни наранявания, също и в козметиката като средство вместо повърхностен пилинг, то ексфолира мъртвата кожа.

Отделно


Антипаразитна матрица на Гаряев – 100 % гаранция против паразити

ВИДОВЕ МАТРИЦИ

За да използваме нашите технологии, правим индивидуални програми от матрицата на Гаряев, които се допълват с универсални и други програми, вълнови (спинорни) карти на различни, отдавна използвани в медицината, биоактивни вещества от естествен произход…

Универсалните програми са вълнови (спинтронни) карти, специални спектри на биологично активни вещества от естествен произход. Например пчелно млечице, мед, пшеничен зародиш и др.

За разлика от индивидуалните матрици, за които използваме снимки, кръв от пъпна връв и плацента на новородени, за универсалните програми те не са необходими. Това са готови програми. Непрекъснато ги актуализираме в зависимост от получаването на нови спектри.

Отделно


Звукова матрица на живота от Професор Гаряев

Информационната медицина е лечение с помощта на информация, която представлява квантово представяне на здравословното състояние на даден човек и коригира отклоненията от нормалното, обичайното състояние.

Всъщност ние създадохме и разработваме технология за биоспинтроника, която открива широк спектър от възможности в областта на информационната медицина. Като конкретна употреба предлагаме индивидуални програми на матрицата на Гаряев по снимка, кръв от пъпна връв, плацента, коренова луковица. С нашата технология създаваме специални звукови спектри, които използваме като преводачи на човешкото състояние от патология към нормалност.

Отделно

https://bgprevedi.com/garyaev-quantum-genetics-33691-2/

Присъединете се към нашия канал в Телеграмhttps://t.me/trakiaworld

Предишна статия

Новините от 27 май 2023 година

Следваща статия

Суперкомпютър, работещ с ДНК-то на индивида, може да го локализира и да му влияе

Други интересни