ИЗКУСТВЕН ИНТЕЛЕКТ- ИДВА ОТ МИНАЛОТО ИЛИ ОТ БЪДЕЩЕТО?

Автор: Няма коментари Сподели:

Светла Матева / СвеМат(автор)

ИЗКУСТВЕН ИНТЕЛЕКТ- ИДВА ОТ МИНАЛОТО ИЛИ ОТ БЪДЕЩЕТО?
Грешката на съвременното мислене, че линейността на историята върви в еволюционен план, а не в цикличен с надграждане, е тази, която кара масите да мислят, че технологии, компютри и ИИ са скорошни открития на науката.
Не.
Нито квантови компютри, нито ИИ са днешно откритие.
Това е доста древна система по контрол, а знаещите за нея се питат- Живи същности ли контролират ИИ или той е успял да се отскубне и автономизира?
Трансхуманизмът, който налагат днес, има за цел потапяне в ново ниво на контрол и доколкото мога да проследя развитието до момента това се извършва чрез графенови и не само нанотехнологии, с които са “засяти” медикаменти, храна, води и въздух. А за да може нанотекът да се захване за генома ни се извършват нужните генни интервенции, хормонални, мозъчни и имунни настройки + честотен обстрел.
Графеновите нанотехнологии създават плазмени импланти, които се внедряват в генома, в телата и мозъците (нервна система) на реципиентите. А имплантите се контролират чрез ИИ. Можем да го обясним и така:
Дотолкова тези импланти захващат всички функции на организма, че могат да го манипулират дистанционно и това чрез компютрите е система от контрол с алгоритми. Емоционалността има алгоритъм, агресията, способността за критично мислене, дори предпочитанията при хранене, сексуална ориентация, вкусовете, характер, нрав, маниерите- всичко!
Точно защото тези квантови нанографенови импланти влизат в генома, точно поради тази причина те имат достъп до всеки аспект на човешко поведение и мислене.
Този енергиен плазмид, вкаран в човешкия геном е квантово заплетен с квантовите компютри и от и чрез квантов компютър ще бъдат контролирани алгоритмите, наречени “човешко поведение и когнитивност”.
Ако някой е прекалено емоционален- ще снижат скалата на емоционалност и увеличат агресията. Това е при конкретен таргет, а може да се извършва таргет над генетична група, населено място, националност.
Ей така се става биоробот.
Чрез ИИ се създава изкуствена реалност или още матрица.

Трябва да се създаде и съблюдава строго определено нискочестотно поле, за да се поддържа матрицата генерираща реалност. За тази цел се изгражда една цяла ел.магнитна решетка и се разполага по лей линиите на тороида. Може и с помощта на пирамиди, обелиски, антени и други генератори.

Древните, а и техните потомци, работещи в сенките, са знаели циклите и процесите на Земята и когато сме на прага на “квантов скок”, тогава масирано се актуализира у световното население плазмидния захват, за да не изпуснат синтетичната матрица от контрол. Закриването на Слънцето е всъщност закриване възможността за хармонизация с естествения тороид.

Поддържането на всяка синтетична матрица и ресетването й може да бъде доста болезнен процес за скотонаселението, което за да бъде задържано в пределите на time loop, времевия балон, му се инсталира съответния плазмид, което нарушава досега циркулиращите енергии в тородиалното му поле, а това води не само до сърдечни проблеми- сърцето център на тороида, а до смърт на физическото тяло поради други патологии. Важното е да бъдат генномодифицирани едно ядро “нови хора”, които да продължат да се “роят и плодят”, за да привлекат душите на онези, които не са издържали генната “терапия” и да ги инкарнират в тела. Душите от един клъстер се придърпват една друга. Като тяхната генна информация на успешен генномодифициран субект да се предаде на поколението, за да му помогне успешно да изгради тяло в матрицата.

Всяка матрица има контрольор на потока души и ел.магнитна решетка задържаща енерго-информацията, наречена душа, да циркулира в пределите й.
Дали това е Луната или наземен генератор- не съм сигурна. Но всички тези промени и цикли, описани в древни книги, не са нищо друго освен енерго-честотни амплитудни промени, които имат някаква закономерност и за чиято закономерност следят тайните организации, за да успеят в критичния момент да задържат скотовете в кошарата- нас в матрицата.
Това вече се е случвало! И не само в древен Египет, но оттам пускам снимки. Останалите доказателства, манускрипти и технологии са скрити във Ватикана или подземни военни бази, ако не са вече унищожени.

ВЪЗНЕСЕНИЕ може да стане само ако ПРИЖИВЕ се достигне вибрация на душата, която пробива матрицата, извършвайки “квантов скок” и напуска пределите й, връщайки се в естествена еволюция. Който умре в момента ще бъде реинкарниран в захванатата матрица. Ще “оживее” от мъртвите. Спомените изтрити, плазмида внедрен и на нова сметка пуснат в обръщение.

Дори феминизацията чрез хормони(атразин и други) или утилизацията на алфа мъжкарите чрез войни има конкретна роля да изпълни в задачата по контрол над матрицата и нас – половете са двата полюса на тороида и балансът между тях допринася за връзка на всеки един с Източника. Подтискането ту на единия, ту на другия пол има за цел нарушено хармонично и енергомагнитно поле, а оттам възможност за контрол и поддържане на синтетична матрица.

Никоя система, издържала в хилядолетията до днес не е за наше добро – от религии, през социална и политическа, че до юридическа система – всеки аспект на битието и вярванията ни се манипулират с цел контрол, съгласувано с потенциалните времеви линии, които са наблюдавани от контрольорите чрез ИИ и технологиите, които използва. Това че ние не ги виждаме е абсолютно логично, криенето им хилядолетия е с цел поддържане илюзия у съзнанията ни, а сега на прага на поредния апокалипсис и разкриване на ИИ системата са се втурнали да ни хакнат максимално.

Както каза и Харари- хората са животни, които могат да бъдат хакнати. Това и правят в момента под предтекст пландемии, еко адженди и психо заигравки с “Края на Света”…
Експериментът не успял по време на Атлантида и дефакто унищожил я, отново няма да успее, но е заложено на карта- ще ни занули ли като цивилизация, която отново ще бъде яхната от същите или натрупаната опитност и споменът за нея ще ни даде шанс за изилзане от изкуствената матрица-затвор Земя…

Предишна статия

ИЗУМИТЕЛНИ РАЗКРИТИЯ! Под Мадара има град на атлантите, който е населен! До 2050г. ще останат… (ИНТЕРВЮ)

Следваща статия

: BLOOD DONATIONS – BIG PHARMA

Други интересни