Мистериозната Тисулска Принцеса – Тя ли е Истинската Спяща Красавица? Мистерия на 800 000 000 години?

Автор: Няма коментари Сподели:

В това видео ви отвеждаме в света на “Тисулската Принцеса”, истинската “Спяща красавица” от Сибир, тайна стара 800 милиона години, намираща се дълбоко в снежните простори на Руската федерация.

Нашата история започва в отдалеченото село Ржавчик, разположено в Тисулския район на Кемеровска област, на незабравимата дата – 5 септември 1969 година. В този съдбовен ден, Александър Масалигин, уважаван началник на местната мина, получава тревожно съобщение.

Един от неговите миньори, работещ на 70 метра дълбочина в обятията на майка земя, бе натъкнал на това, което изглеждаше като мраморен саркофаг.

Без да губи време, Масалигин уведомява властите за този мистериозен артефакт, открит в сърцето на майката земя. Слуховете сред миньорите се разпространяват бързо като северния вятър.

“Ще дойдат и ще го вземат,” мърмореха те, “А ние, които сме го открили, ще останем с празни ръце. Няма дори да ни кажат какво е било вътре.”

Но Масалигин бе решен. Саркофагът трябваше да бъде изваден на повърхността. Това беше откритие, което можеше да промени историята.

Предишна статия

РЪКАТА НА СОРОС ПРОЗИРА ЗАД ВСИЧКО ТОВА, МАЙСТОРЪТ НА ЦВЕТНИТЕ РЕВОЛЮЦИИ

Следваща статия

България е във война – можем и трябва да я спрем!

Други интересни