Фулфорд: Алиансът за планетарно освобождение отбелязва големи победи

Автор: Няма коментари Сподели:

Планетарният освободителен съюз постигна големи победи миналата седмица в Съединените щати, Обединеното кралство, Тайланд и Пакистан, докато големи битки бушуват в Европа и Турция.

В САЩ масовото пробуждане достигна критичната маса, тъй като 70% от американците са съгласни, че фалшивите чуждестранни бизнес-сделки, подкупи и схеми за търговия с влияние на американския президент Джо Байдън са „много сериозни“. Това означава, че мнозинството от хората вече са близо до истината.

[dailymail] (Мнозинството от американците казват, че бизнес-сделките на Джо и Хънтър и връзките им с предполагаеми схеми за подкупи СА сериозни: BidenGate (Байдънгейт) става реален, тъй като ново проучване показва, че половината от ДЕМОКРАТИТЕ смятат, че схемата за търговия с влияние е скандална)

Сега те трябва да спрат да се разсейват от аватари като Байдън или Джордж Сорос, за да можем да се прицелим и неутрализираме истинския враг. Ето защо моля читателите да споделят следните два кратки видеоклипа с приятели и семейство, които осъзнават, че нещо не е наред, но все още не разбират какво е то.

Първият е за семейство Рокфелер и техния зъл контрол върху медицинската и други индустрии.

[Video1] (Дж. Д. Рокфелер отвлече фармацевтичната индустрия)

Следващият идентифицира BIS (банката за междунар. разплащания) като източник на проблема, но не успява да назове нейните собственици Ротшилд/Рокфелер и др.

[Video2] (Как корумпираният свят действа)

Ако не се насочим към истинския източник на проблема, ще продължим да се развяваме безполезно като ядосани слепци.

Ето някои конкретни имена на военнопрестъпници, които трябва да бъдат изправени пред правосъдието: Дейвид Рокфелер-младши, Хилъри и Бил Клинтън Рокфелер, Марк Зукърбърг Рокфелер, Джон Подеста Рокфелер, Клаус Шваб Ротшилд и различни други Ротшилдови (с изключение може би на Натаниел, който сътрудничи на освободителния съюз), холандското кралско семейство и др.

Ние също трябва да преследваме висшите слуги като Виктория Нуланд, Елиът Ейбрамс, Джъстин Кастрюдо, Бил Гейтс, Лари Финк, Владимир Зеленски, Алекс Сорос, Кристия Фрийланд, Йенс Столтенберг и др.

[Figura1] (Зеленски преди и сега)

[Video3] (Френски анимационен филм за Зеленски)

Само в един знак, сочещ мащаба на техните военни престъпления,

„В момента вероятно са останали само 18 милиона души в Украйна, първоначално е имало 34,5 милиона и ако се върнете към 1990-те години, там са живеели над 80 милиона души на това място“, според полковник Дъглас Магрегър.

Това е умишлен и масов геноцид, предназначен да убива мъже и да поробва жени и деца с цел изтезания и робство. Това не се случи през Втората световна война, СЛУЧВА СЕ СЕГА. Всеки държавен служител, изразяващ подкрепа за това, което се прави в Украйна, е военнопрестъпник и ще бъде третиран като такъв.

Това се случва. Можем да потвърдим, че военните действия срещу тези хора са в ход. Бяхме предупредени от читатели за слухове, че генерал от Пентагона Марк Мили е мъртъв. Помолихме два източника от Пентагона да потвърдят. Един каза: „Генерал Мили е заменен от Аватар и CGI (компютърна графика).“ На друг, който го познава лично, му казаха, че ‘е зает’, когато се опита да се свърже.

Други източници ни казаха, че хеликоптерите Blackhawk са се събрали във Вашингтон.

[Figura2] (Военни хеликоптери летят на север)

За да скрият движението им, метеорологичните камери по бреговете на САЩ бяха отключени.

[Figura3] (90 от камерите за времето по брега на САЩ на бяха изключени)

В знак, че Доналд Тръмп е главнокомандващ, фалшивият Аватар на Джо Байдън внезапно се обърна на 180 градуса и изпрати войски до границата с Мексико, за да спрат стотици хиляди „нелегални имигранти“ на военна възраст, опитващи се да влязат в страната (ние ще докладваме повече за гражданската война в САЩ по-долу).

В Обединеното кралство сега бушува огромна тайна война. Хазарската мафия се опитва да използва сатанинската коронация на крал Чарлз (тя се състоя шест месеца, шест седмици и шест дни след убийството на кралица Елизабет II) като извинение да поеме контрола над квантовата финансова система. Ръководителят на MI6 (назначен от Елизабет) няма нищо от това и съобщава, че е

„подложен на продължителна кибератака и смъртна заплаха. Всяка вечер съм в контакт с Ричард Мор от МИ6 в Лондон и вътре в затворен и заключен полицейски кордон… Някой усеща горещината, след като упражнихме огромен натиск да разбием [хватката на Ротшилд върху западната банкова система]”.

Тази отчаяна атака е свързана с предстоящия фалит на КОРПОРАЦИЯТА СЪЕДИНЕНИ АМЕРИКАНСКИ ЩАТИ. Сега се очаква това да се случи през юни, както признават дори роби на Рокфелер като престъпницата Джанет Йелън. Може просто да са спечелили малко време, като са продали още 26 милиона барела от стратегическия петролен резерв.

… пауза, елате след около час …

[Figura4] (Стратегически петролен резерв – май 23)

[oilprice] (САЩ могат да започнат да купуват петрол за зареждане на СПР още през юни)

но надписът е на стената. Йелън предупреди престъпниците от Г-7, които се събират в Япония, „неизпълнението на задълженията на САЩ ще доведе до икономическа и финансова катастрофа“.

[insiderpaper] (Йелън: „Играта с огъня“ за дълга на САЩ рискува сериозни разходи)

Тя греши, това би означавало огромно увеличение на богатството за 99% от американците, тъй като средствата, откраднати от 0,01% престъпници и от 1% тяхна класа на слуги, им се връщат чрез юбилей.

Фалит или не, битката за свалянето на тези престъпници бушува към победа. На този фронт Комисията за надзор на Камарата на представителите разкри деветте членове на семейството на Байдън, които са получили банкови преводи от чужди граждани чрез фиктивни компании:

1. Хънтър Байдън

2. Джеймс Байдън

3. Сара Байдън

4. Хали Байдън

5. Катлийн Байдън

6. Мелиса Байдън

7. Племенница/племенник

8. Племенница/племенник

9. Внук

[Video4] (Разкрити са банковите трансфери до Байдънови)

Те също така издадоха законно обвързваща призовка до ФБР за ключов документ в престъпната схема на семейство Байдън. ФБР отказва да се съобрази, което означава, че специални сили ще бъдат изпратени в централата им, за да арестуват висши служители, казват източници от Пентагона.

Като друг знак, че Тръмп отново е начело, на него му беше позволено да говори истината по CNN за откраднатите избори и много други неща. Вижте видеоклиповете по-долу за откъси.

[Video5] (Тръмп говори по СиЕнЕн)

[Video6] (Тръмп ще спре войната за 24 часа)

Освен това …

[Video7] (Тръмп – вие сте гаден човек)

Тръмп настоява републиканските законодатели да предизвикат първия в историята фалит на американския дълг. Както Тръмп знае, неизпълнението е необходимо, за да предизвика юбилея и национализацията на частния Федерален резерв.

[insiderpaper] (Йелън: „Играта с огъня“ за дълга на САЩ рискува сериозни разходи) повтаря се в оригинала

В допълнение към това сега има 413 220 запечатани обвинителни акта на съдебните журита, като Калифорния и Тексас са начело. Средният брой запечатани обвинения преди Тръмп и 2016 е 1500 случая на ГОДИНА. Тъй като всеки запечатан обвинителен акт може да съдържа няколко лица, изглежда около един милион сатанисти в САЩ са идентифицирани и скоро ще бъдат изпратени в лагери за интерниране за превъзпитание или наказание.

[Figura5] (Запечатаните обвинения в Америка)

Отбелязваме също обещанията на Робърт Ф. Кенеди младши да довърши работата, започната от JFK (Кенеди първи), като напълно демонтира ЦРУ, ако той стане следващият президент на САЩ.

[twitter] (Извънредно: Робърт Ф. Кенеди младши, се зарича да довърши работата, която JFK започна, като разбие напълно ЦРУ, ако стане следващият президент на САЩ.)

Някой трябва да каже на Кенеди, че Давид Бен Гурион е поръчал убийството на чичо му и баща му от името на своите господари Ротшилд/Рокфелер. Той също трябва да разбере, че ЦРУ има раздвоение на личността и че белите шапки там всъщност го подкрепят; особено позицията му относно ковид и ваксините. Между другото, прабабата на Кенеди беше сестра на моята прабаба Макарти, така че ние сме далечни роднини.

Междувременно, докато истински политици като Кенеди продължават да настояват за истината, CGI или аватарът Байдън продължава театъра на абсурда, като казва: „Ние ще разрешим всички проблеми на света“. Фалшивият се усмихва, но отказва да отговаря на въпросите.

[Video8] (Друг компютърен Байдън се усмихва широко)

След това гледайте как фалшивият маскиран Байдън казва: „След като вече не бях вицепрезидент, станах професор в Университета на Пенсилвания за четири години.“ Байдън получи 1 милион долара, но той никога не е преподавал дори един клас.

[Video9] (Фалшивият маскиран Байдън – професор за 4 години)

https://bgprevedi.com/planetary-liberation-alliance-scores-major-victories-as-biden-horror-show-taken-over-33320-2/

Предишна статия

САНТОС БОНАЧИ НИ СПОДЕЛЯ ТОВА СВЕЩЕНО ЗНАНИЕ!

Следваща статия

Никога не забравяйте: ретроспекция на медийните лъжи около ковид!

Други интересни