Никога не забравяйте: ретроспекция на медийните лъжи около ковид!

Автор: Няма коментари Сподели:

За да не се почувстваме твърде комфортно отново и да забравим, че само преди няколко години западният свят беше на ръба на вечната медицинска тирания, важно е да погледнем назад към мащабната медийна кампания за дезинформация относно ефективността (или липсата на ефективност) на пандемични мандати и иРНК-ваксините.

Само преди две години обществеността беше бомбардирана от може би най-агресивната глобална пропагандна атака в съвременната история. И тази кампания беше обединено усилие между национални правителства, глобални институции и корпорации.

Имайте предвид, че цялата истерия беше породена от вирус със среден официален процент на смъртност от инфекция от само 0,23%. Точно така, цялото всяване на страх, представено във видеото по-долу, беше в отговор на „пандемия“, която 99,8% от населението лесно би оцеляло, и тази смъртност беше известна само месеци след началото на разпространението.

Също така имайте предвид, че по същество всяко едно твърдение, направено от медиите относно ковид, представено по-долу, се оказа невярно. В много случаи медиите знаеха, че научните доказателства противоречат на техния разказ, но така или иначе популяризираха този наратив (разказ).

Насладете се на тази ретроспекция на насаждане на страх от ковид в корпоративните медии и никога не забравяйте…

Отделно

https://bgprevedi.com/retrospection-media-lies-for-covid-33286-2/

Предишна статия

Фулфорд: Алиансът за планетарно освобождение отбелязва големи победи

Следваща статия

МИЛИОНИ към президентството, ВСЕКИ МЕСЕЦ? /какво знае Григор Здравков/

Други интересни