ПРЕХОД В ПЕТОТО ИЗМЕРЕНИЕ

Автор: Няма коментари Сподели:

Много се пише и говори за Петото измерение и възнесението на човечеството в тази нова сфера на съществуване. Освен това много “обикновени” хора сега имат свои собствени преживявания, видения и вътрешни “проблясъци” за Петото измерение. Не всички източници са единодушни в подробностите за тази реалност, но повечето описват подобни основни характеристики, които са споделени по-долу.

Земята и всички същества, живеещи там, са в процес на преместване в съвсем ново ниво на реалност.

Според повечето, земята и всички същества, живеещи там, са в процес на преместване в съвсем ново ниво на реалност, в което преобладава съзнание за любов, състрадание, мир и духовна мъдрост. Това е наречено Пето измерение. Някои казват, че тази промяна вероятно ще бъде завършена през следващите две десетилетия, други не посочват дата. Но всички изглежда са единодушни, че ще бъдат завършени някога в близко бъдеще, въпреки че всеки индивид ще се „премести“ в Петото измерение със своя собствена скорост, когато неговата честота е достатъчно висока, за да съответства на вибрациите от по-високото измерение.

5D 2

 21 декември 2012 г. е датата, сочена за начална точка на промяната, която се случва, и че тя ще продължи с все по-очевидни темпове,    като ускорява скоростта си с течение на времето.

Голяма част от онова, което е писано за Петото измерение, звучи като приказка: Всички хора ще живеят в мир и хармония, ще преживяват единство с целият си живот, като напълно зачитат всички хора и самата земя – любов и състрадание, преминаващи през по-дълбоко разбиране. Равенство, справедливост и уважение към всички хора

Как може това да се случи?

5 D 3

Как може този свят да се промени, от мястото на което е днес, и да стане един утопичен свят? Все още има толкова много тъмнина, войни, омраза, предразсъдъци и несправедливост.

Хиляди хора на планетата сега изпитват безпрецедентно пробуждане на сърцето и отваряне на съзнанието и това изглежда се ускорява с течение на времето. В един момент ефектът на стоте маймуни може да се случи или друг пример – как се образува лазерният лъч (корен квадратен от един процент от фотоните затрептяват с една честота и увличат всички останали).

Всички души имат избора да влязат или не в Петото измерение, но ще трябва да се заредят с достатъчно светлина, за да поддържат енергийните нива, които съществуват при тази по-висока вибрация. Техните тела и съзнания ще претърпят радикални промени необходими за преминаване към висшето съзнание, необходимо за преместване в Петото измерение.

Но в какво се състои разликата в измеренията?

Има много измерения (според квантовата физика са 9,11 или 22); четвъртата и петата са просто по-високи от тези, в които живеем. Възходът в още по-високи измерения ще продължи дори след като стигнем петото.

Всяко измерение вибрира с по-висока скорост от предишното. Във всяко по-високо измерение съществува по-ясна, по-широка перспектива на реалността, по-високо ниво на познаване. Ние изпитваме повече свобода, по-голяма власт и повече възможности за създаване на реалност. За да сме в по-високо измерение, трябва да вибрираме в резонанс с него – не да се преместим на друго място. Векторното представяне на измеренията е само нагледно представяне. В действителност става въпрос за разлики в честотата на вибрацията, а всички знаем, че тя е информация и че всичко във Вселената е вид информация.

Третото измерение

е състояние на съзнание, което е много ограничено. “Операционната система” на трето измерение работи на твърди вярвания и на доста негъвкав набор от правила и ограничения. Например в Третото измерение се научаваме да вярваме, че телата са солидни; те не могат да се слеят помежду си или да минават през стените. Всичко подлежи на тежест, физическите обекти не могат да изчезват и не можем да четем ума на друг човек. Има твърдо вярване в двойствеността, а осъждането и страхът са широко разпространени.

Четвъртото измерение

е “мостът”, на който сме всички в момента и ще бъдем за сравнително кратък период от време. При пътуването през четвъртото измерение се подготвяме за Петото. Много от нас са имали опит от Четвъртото измерение без да го осъзнават. То е, когато имаме моменти на духовно пробуждане и преживяване на отваряне на сърцето. Друг път това може да се случи, когато просто се чувстваме осъзнати и окрилени. Всичко в нас и около нас се чувства по-леко, по-малко твърдо. Има усещане за простор и вдъхновение. Времето вече не е линейно в Четвъртото измерение – имаме постоянно чувство за това, че миналото, настоящето и бъдещето се преплитат. Някои дори могат да усетят кондензацията на формите. Проявлението е много по-бързо в Четвъртото измерение. Нещо, за което просто мислим, може да се появи много бързо. Като цяло, когато изпитваме радост, любов и благодарност, изпитваме разширяващото се съзнание.

Петото измерение

         се описва като измерението на Любовта, да живееш изцяло от Сърцето.

За да влезем в Петото измерение и да останем там, трябва да бъдат оставени на „вратата“ всички умствени и емоционални багажи. Няма страх, гняв, враждебност, вина. Там няма страдание или чувство за разделение. Управлението на мисълта е предпоставка. Проявлението в Петото измерение е моментно. Мислиш за нещо – то идва. Хората обикновено комуникират чрез телепатия и имат способността да четат мислите и чувствата помежду си с лекота. Опитът на времето е коренно различен: някои го описват като “всичко, което се случва едновременно”. Няма разлика между минало, настояще или бъдеще.

Преходно време.

Понастоящем сме в това, което се нарича “преходно време” или “крайно време”. Това са моментите, в които преживяваме смъртта на трето измерната реалност, като в същото време започваме да пътуваме през нови и неизвестни пейзажи от Четвъртото измерение. По същество една цялостна структура на реалността се срива, докато се появява нова. Може да се очаква, че хаос, объркване и дезориентация ще царуват както в нас, така и около нас, когато се опитваме да се приспособим към напълно нов начин на преживяване на реалността.

Много от нас започват да преживяват радикални промени в живота си. Навлизайки в по-високи нива на съзнателност трябва да захвърлим всякакви тежести от миналото. Това може да включва стари взаимоотношения, кариери, подходи към живота, които традиционно сме предприемали, външно чувство за идентичност или някакви ограничения или негативни мисли и емоции, които ни държат в по-ниски вибрации. Можем също да осъзнаем наводнението на божествената светлина, която понастоящем пристига от по-високите измерения въпреки смесването й с разрушенията на отиващият си стар свят. Така освобождаването на старите модели и отрицателните емоции става все по-лесно и по-лесно, ако имаме ясното намерение да ги оставим да си отидат.

Като се има предвид това, изглежда е важно за нас наистина да се погрижим за нашите тела по това време. Радикалната трансформация може да бъде трудна за тялото, причинявайки болка, изтощение и грипоподобни симптоми.

От теб зависи.

Ако почувствате резонанс с информацията в тази статия, вероятно сте решили (съзнателно или несъзнателно) да си повишите измеренията в този живот. Ако е така, можете да изберете просто да позволите на живота да ви трансформира. Ако почувствате някакви трудности срещу промените отвън – доверете се на вътрешният поглед и оставете живота да свърши работата за вас. Или можете да изберете активно да си сътрудничите с промените, които се извършват във вас. Можете съзнателно да се откажете от старите парадигми, да освобождавате отрицателни емоции, преценки и мисли и да работите, за да поддържате вибрацията си високо по всяко време. Това усилие сигурно ще гарантира, че пътуването ви през Четвъртото измерение ще бъде много по-гладко и дори може би по-бързо.

Но няма начин да не направите това пътуване. Всеки от нас трябва да го направи по най-добрия начин за него. По един или друг път ние ще трябва да преминем в новата реалност, която лежи пред нас.

Колко са вълнуващи днешните времена на изключително бързи промени!

https://openwall.site/prehod/2/

Предишна статия

Pink Floyd – The Last Concert (Gilmour, Waters, Mason ,Wright )

Следваща статия

Another Brick In The Wall – Pink Floyd – Cover live by The Pink Floyd Project

Други интересни