Фулфорд: Стига толкова, време е да издирим престъпниците и да ги изправим пред правосъдието!

Автор: Няма коментари Сподели:

И това изглежда най-накрая се случва. Разбира се, всички сме чували тази история и преди, но този път има много признаци, че дългоочакваните масови арести наистина се случват. Различни източници казват, че коронясването на крал Чарлз бе събитието, което хората очакваха. Независимо какво мислите за този непопулярен крал, той е началник на англосаксонските въоръжени сили и е обещал да отприщи „широка военна кампания“. Неговото официално встъпване в длъжност беше необходимо, за да могат да бъдат наредени военни действия срещу кабала, потвърждават източници от MI6.

Излишно е да казвам, че ако Чарлз се окаже марионетка на хазарската мафия, той ще бъде убит от собствените си бодигардове, според тези източници. В нещо като предупреждение Мрачният жътвар (смъртта с косата), ходещ наоколо като Чарлз, е коронясан като новият крал на Великобритания.

[Video1] (Мрачният жътвар се появява на коронацията (вж вратата, секунда 5))

Между другото, крал Чарлз е пряк потомък на пророка Мохамед, основателят на исляма, както и на Влад Цепеш (Дракула) според Burke’s Peerage (Аристокрацията по Бурке).

Без значение какво се случва с крал Чарлз обаче,

„Ние навлизаме в период, в който много хора на върха на много правителства, които са следвали политики, които са противоположни на техния народ, ще бъдат много притеснени за оцеляването си в офиса“, казва полковник Дъглас Магрегър.

„Тук, в Съединените щати, не очаквам много да се промени, докато финансовата система не се разпадне и икономиката не се срине. Мисля, че го наближаваме“, добавя той.

[vtforeignpolicy] (Полковник Дъглас Магрегър: Кървавата ракетна атака на Путин е ужасяваща)

Магрегър, който е близък до президента на САЩ Доналд Тръмп, стигна до полковник само защото беше твърде умен и неподкупен, за да бъде повишен в чин генерал. В сегашната декадентска система на Пентагона, общата поговорка „това е над вашата заплата“ всъщност означава „не сте приели подкуп, така че не можем да ви кажем“.

Във всеки случай предстоящата финансова имплозия на КОРПОРАЦИЯТА СЪЕДИНЕНИ АМЕРИКАНСКИ ЩАТИ очевидно налага промяна в системата.

Най-големият знак, че нещо се случва, е предателят Марк Мили, който подаде оставка като председател на Обединения началник-щаб и беше заменен от генерал Чарлз „CQ“ Браун младши, настоящият висш офицер на ВВС.

[stripes] (Лидерът на военновъздушните сили Браун ще бъде назначен за председател на Обединените началници, се казва в докладите)

„Виж Кю“ Браун беше поставен на настоящата си позиция от главнокомандващия Тръмп. По това време Тръмп каза

„Чарлз Кю – това ми харесва. Чарлз Кю. Браун, Jr., Чарлз беше утвърден с 98 за и нула против! Това ме кара да се притеснявам малко. Никога не съм чувал това преди.”

[Video2] (Тръмп назначава Чарлз Кю. Браун)

Сега на аватара на Байдън е наредено да постави Чарлз Кю начело на всички въоръжени сили на САЩ.

Въпреки че новините казват, че това ще се случи през лятото, нещо вече започна.

Източник от ЦРУ казва:

„В сряда следобед във Вашингтон се случи нещо, за което не мога да говоря.“

Това „нещо“ според генерал от Пентагона беше

„многобройни стелт Blackhawk-хеликоптери са кацнали до Белия дом. Помислете за някои високопоставени политици че са арестувани.”

Други източници, както руски, така и американски, биха казали само, че „не могат да потвърдят или отрекат“ съобщенията за арести. Според моя опит, ако нищо не се случваше, тези източници биха казали „нищо не се случва“, и не „без коментари“.

Това огромно увеличение на полетите на военни самолети е още един знак, че има голяма военна дейност в ход както в САЩ, така и в Европа.

[Figura1] (Военни летателни средства)

Има и други признаци, че нещо най-накрая може да прекъсне задръстването във Вашингтон. Председателят на надзорната комисия на Камарата на представителите Джеймс Комър даде на ФБР срок до 10 май да представят документи, свързани с трафика на хора и други престъпления на фалшивия президент Джо Байдън.

„Вие говорите за потенциално пране на пари… Той всъщност е нерегистриран чуждестранен агент на Китай. Това са тежки престъпления. Възможно е да има рекет. Списъкът продължава и продължава“, казва Комер.

[Video3] (Информатор се страхува за живота си)

[Video4] (МТГ за престъпленията на Байдън)

[Video5] (На Хънтър Байдън ще му бъде повдигнато обвинение)

[Video6] (Сигнал на Фокс Нюз за престъпленията на Байдън)

Читателите на този бюлетин са напълно наясно, че оригиналният Байдън отдавна е изчезнал, но преследването на неговия аватар ще изчисти Рокфелер и други престъпници от по-високо ниво, които се крият зад неговия образ.

Раздвижване има и на педофилския фронт. Директорът на ФБР Кристофър Рей, главният прокурор Мерик Гарланд и главният инспектор на Министерството на правосъдието Майкъл Е. Хоровиц са получили призовки относно тяхната „неспособност да разследват сериозно“ Джефри Епщайн и Гислейн Максуел и техния кръг от VIP-педофили.

[Figura2] (Писмо до Рей, главата на ФБР)

[Figura3] (Писмо до Рей, главата на ФБР, 2)

[Figura4] (Писмо до Гл. Прок. и директора на ФБР)

[Figura5] (Призовка за Рей, глава на ФБР)

[thedailybeast] (Жертвата на Епщайн изисква от ФБР да разследва неуспеха си да го спре)

Други хора, които са призовани за педофилския кръг, са съоснователят на Google Сергей Брин, бившият изпълнителен директор на Disney Майкъл Овиц, изпълнителният председател на Hyatt Hotels Томас Прицкер, Морт Цукерман, милиардерът инвеститор в недвижими имоти, и главният изпълнителен директор на JPMorgan Джейми Даймън.

[cnbc] (Вирджинските острови издадоха призовка на съоснователя на Google Лари Пейдж в дело срещу JPMorgan Chase за Джефри Епщайн)

Мрежата се приближава и към бившия министър на финансите Лорънс Съмърс, милиардера, основател на LinkedIn Рийд Хофман, бившия израелски премиер Ехуд Барак, съоснователя на Apollo Global Management Леон Блек, Уди Алън и много други.

[foxnews] (Календарът на Джефри Епщайн разкрива срещи с Уди Алън, бивш администратор на Клинтън и бивш израелски премиер)

[americanmilitarynews] (Милиардер купува частните острови на Джефри Епщайн за нов луксозен курорт)

Докато ние и много други в медиите на истината съобщаваме за всички престъпници, които отиват на острова на педофилите на Епщайн от години, разликата този път е, че докладите на корпоративните медии говорят за това. Това е знак, че предстоят актуални действия на правоохранителните органи.

Никога обаче не подценявайте ХМ. Стивън Декоф, основател на частната инвестиционна компания Black Diamond Capital Management, току-що закупи островите Епщайн за 60 милиона долара. „Декоф е ционист и член на Хабад“, според източници на Мосад. Това означава, че е добър залог, че той ще се опита да погребе доказателства за изтезания на деца и човешки жертви, които много свидетели казват, че редовно са се случвали на острова.

Обаче сривът на финансовата система прави вероятно че ХМ и техните фронтове скоро вече няма да имат пари, за да си купят изход от проблемите.

Дори корпоративните новинарски издания започват да съобщават, че повечето американски банки са неплатежоспособни. Например Telegraph, позовавайки се на група банкови експерти, казва, че почти половината от 4800 банки в САЩ са „почти неплатежоспособни“.

„Нека не се преструваме, че става въпрос само за Silicon Valley Bank и First Republic“, каза за вестника професор Амит Серу, банков експерт в Станфордския университет. „Голяма част от банковата система на САЩ е потенциално неплатежоспособна“.

[ussanews] (Над 2000 американски банки са неплатежоспособни – Telegraph)

Това, което се случва, е, че банките се преструват на платежоспособни, като използват счетоводен трик, който беше често срещан в Япония след спукването на балона им с недвижими имоти. Това означава да водят нещата в счетоводните си книги на покупната цена вместо на текущата цена.

Например, ако Charles Schwab отчете активите си на пазарни цени, неговият капитал ще бъде 23 милиарда долара или половината от 56 милиарда долара, отчетени през 2021 г. Така че на теория той ще може да заеме само половината от това, което е направил през 2021 г., за да запази коефициента на капиталовата си адекватност.

[mises] (Charles Schwab и други големи банки може да са тайно неплатежоспособни)

Умножете това по цялата банкова система от 23 трилиона долара и можете да видите, че историческата имплозия е неизбежна.

Нищо чудно, че вложителите са изтеглили още 360 милиарда долара – с ускоряващ се темп – само през първите три седмици на април, което означава, че общите тегления се доближават до границата от 2 трилиона долара.

[Video7] (Ед Дауд говори за инжекциите)

[Figura6] (Тичанията до банките се увеличават)

Тъй като банките притежават борда на Федералния резерв – който притежава КОРПОРАЦИЯТА САЩ – можете да видите истинската причина, поради която министърът на финансите Джанет Йелън казва, че федералното правителство може да остане без пари и да не изпълни задълженията си още на 1 юни.

[insiderpaper] (Белият дом казва, че „няма да преговаря“ за удължаване на тавана на дълга)

Това ще доведе до загуба на осем милиона работни места и шест процента спад в БВП, предупреждава Президентският съвет на икономическите съветници.

[firstpost] (Белият дом прогнозира икономически спад, ако САЩ не успеят да извършат плащания по дълга)

Този колапс идва, защото, както бившият председател на Федералния резерв Алън Грийнспан погрешно каза през 2011 г.:

„Съединените щати могат да изплатят всеки дълг, който имат, защото винаги можем да печатаме пари, за да направим това. Така че има нулева вероятност от неизпълнение.“

[Video8] (Алан Грийнспан, 2011)

Това високомерие идва от мисленето, че щатският долар има стойност сам по себе си, което не е така, и сега фалитът е неизбежен.

Неизпълнението според тези престъпници би бил нещо добро за средния американец.

„Неизпълнението на държавния дълг би проправило пътя за възстановяването на стабилни, подлежащи на изкупуване, базирани на суровини пари. Хората ще трябва да се концентрират повече върху истинското богатство, отколкото върху фалшивото финансово богатство, действителното инженерство, за разлика от финансовото и социалното инженерство“, казва Дъг Кейси

[internationalman] (Дъг Кейси за фарса с тавана на дълга и защо САЩ трябва да обявят фалит)

„Фермите, фабриките, технологиите и уменията на работниците все още ще съществуват. Но на здрава основа. И с някои нови собственици“, добавя той.

Тексас е начело.

На 2 май комисията на Камарата на представителите на Тексас прие законопроект за създаване на 100% резервни транзакционни валути, обезпечени със злато и сребро. Приемането на това законодателство ще създаде възможност за хората да извършват бизнес със стабилни пари, ще постави началото на подкопаването на монопола на Федералния резерв върху парите и евентуално ще създаде жизнеспособна алтернатива на цифровата валута на централната банка (CBDC).

[schiffgold] (Тексаският комитет приема законопроект за създаване на 100% резервни транзакционни валути, обезпечени със злато и сребро)

Фалитът на тези престъпници също би отнел властта на неизбрани технократи като генералния секретар на ООН Антониу Гутериш. По-долу можете да гледате как той казва на Световния икономически форум, че политиците трябва да вземат непопулярни решения, за да оформят общественото мнение. С други думи, бъдете тиранин и работете срещу хората, докато не се съобразите с другите.

[Video9] (Шефът на ООН говори пред WEF)

Сега вижте как главният съветник на WEF Ювал Ноа Харари предполага, че тоталитарните ограничения, въведени в отговор на измамодемията, включително спирането на всички полети и блокирането на цели държави, ще направят хората „по-отворени към радикални идеи за това как да се справим с изменението на климата“.

[Video10] (Съветникът към WEF Ювал Ноа Харари)

Точно това се опитаха да направят с Covid 19 и сега то им вреди.

Например, разгледайте тази статия за забележително групово дело срещу австралийското правителство и регулатора на лекарствата за увреждане от ваксините за Covid-19.

[dailymail] (Групов иск за увреждания от ваксините срещу Covid е насочен към австралийското правителство: „Имаше прикриване“)

[Video11] (Ед Дауд говори за инжекциите) повтаря се в оригинала

Това ни подтикна да направим търсене в мрежата „Covid иск“, което върна над 112 милиона връзки. Бързо сканиране показа, че манията по законното хранене току-що е започнала. Можете да сте сигурни, че това ще доведе до фалита на всички болници, фармацевтични компании и други, замесени в цялата тази измама.

Трибуналите за военни престъпления също са сигурни.

Първият нашумял арест вече е извършен според източници от ЦРУ. Рошел Валенска, ръководителят на CDC, е заловена и ще бъде съдена в Нюрнберг 2 за престъпления срещу човечеството и опит за геноцид.

Корпоративните новини се опитват да се преструват, че изчезването й е дошло, защото тя е „подала оставка“.

[theguardian] (Рошел Валенска, която изигра ключова роля в реакцията за Covid, подава оставка като шеф на CDC)

[Figura7] (Изявление на Президента Байдън за д-р Рошел Валенска)

В Канада експертният свидетел Катрин Кристънсън риторично попита трибунала:

„Как министър-председателят на Канада успя да наложи инжекциите срещу COVID-19, след като няма власт или контрол върху канадските сили?“

Оказва се, че Кастрюдо е трябвало да уволни четирима генерали по „обвинения в сексуален тормоз“, преди да успее да постигне своето.

[Video12] (Катрин Кристънсън – експертен съветник от NCI)

Плюс това в Twitter:

[twitter] (Национално гражданско проучване (NCI | CeNC))

Дните на Кастрюдо със сигурност са преброени.

Неговото завещание ще бъде отразено в много други страни, контролирани от марионетки на ХМ. Например, ако смятате, че краят на съобщенията за проблеми във Франция означава, че Еманюел Макрон е издържал бурята, вижте видеоклиповете по-долу.

[Video13] (Междувременно във Франция днес)

[Video14] (Френски палячо получава кармата си)

Тъй като корпоративното правителство на САЩ е близо до края си, международните лешояди кръжат и не чакат смъртта му.

В Близкия изток например

външните министри на Саудитска Арабия, Йордания, Египет и Ирак се присъединиха към своите сирийски колеги в искането за възстановяване на суверенитета на правителството на Асад в цяла Сирия, укрепване на сирийските държавни институции и прекратяване на операциите на въоръжени групировки и бойни организации на сирийска земя… това означава подкрепяните от САЩ въоръжени кюрдски групи, джихадистите, подкрепяните от Турция бойци в Северна Сирия и турските и американските сили.

[responsiblestatecraft] (Асад играе силна ръка в дипломатическия покер с арабските съседи)

Това се случва, когато Арабската лига поправя връзките си с Иран и връща Сирия обратно в лоното.

[tass] (Президентът на Иран пристига в Сирия на първо посещение от 13 години – САНА)

Русия помага, като организира разговори между турския и сирийския президенти Реджеп Тайип Ердоган и Башар Асад с иранския външен министър.

[tass] (Висшият турски дипломат каза, че ще отиде в Москва на 10 май, за да участва в срещата за Сирия)

Всички опити за инсталиране на ХМ-марионетка в Турция са обречени на провал, предупреждават руската ФСБ и други източници. Сега Израел трябва да търси мир, ако иска да оцелее.

Междувременно в Африка президентът на Демократична република Конго стана последният лидер, който каза, че НАТО трябва да напусне Африка. В края на речта си той също така отбеляза, че ще „повери само на Русия“ сигурността на страната си.

Руснаците също най-накрая разбират, че ООН е частна корпорация, собственост на Рокфелер, а не истинска световна организация. Руският постоянен представител в ООН Василий Небензя заяви, че

„Ние сме свидетели на известна деградация на доверието в организацията, която е призвана да представлява интересите на всички държави-членки, да бъде пример за безпристрастност и почтеност, а нейните служители трябва да действат в стриктно спазване на член 100 от Хартата на ООН.“

Той, разбира се, имаше предвид широкото използване на заплахи, подкупи и други методи за изкривяване на дебата в ООН за Украйна.

Защо например ООН не обсъди мисия на 26 април в Украйна, в която са били унищожени 74 подземни тунела, 678 трафиканти на деца са били убити, 3876 трафиканти на хора са били арестувани и над 10 000 затворени деца са били спасени, според източници от полското разузнаване.

Въпреки че тя не спомена ролята на Байдън в трафика на хора, говорителят на руското външно министерство Мария Захарова казва, че

„Киевският режим потвърди, че администрацията на президента на САЩ Джо Байдън е спонсор на тероризма“.

[tass] (Киев потвърждава, че администрацията на Байдън спонсорира тероризма – руски дипломат)

Освен това, защо ООН не говори за доклади от полски фермери, които казват, че животните умират, след като ядат фураж с украинско зърно? Ето защо някои страни забраняват вноса на украинско брашно, докато магазините в ЕС изваждат и изгарят брашното. В Полша фермери блокират пътища, така че компании с неизвестен произход да не внасят отровни химикали и непроверени продукти, твърдят полски източници.

Този опит за масово отравяне изглежда е отчаяна реакция за военно поражение. На този фронт украинският президент Владимир Зеленски „дори не е необходим за подписване на инструмент за безусловна капитулация“ според Дмитрий Медведев, който добавя „Не остават други опции освен физическото елиминиране на Зеленски и неговата клика“.

[tass] (След атаката с дрон срещу Кремъл Русия няма друг избор, освен да елиминира Зеленски – Медведев)

Западът и Русия в крайна сметка ще седнат да обсъдят различията си, но този диалог трябва да се води не с украинския президент Владимир Зеленски, а с онези, които го използват като марионетка, каза от своя страна руският външен министър Сергей Лавров.

Може би затова BlackRock изведнъж призова за среща с Аватара Зеленски?

[ukrinform] (Президентът Володимир Зеленски обсъди подробностите за създаването на инвестиционен фонд за възстановяване на Украйна с ръководството на компанията BlackRock.)

https://bgprevedi.com/enough-it-enough-it-is-time-to-hunt-the-bastards-down-and-bring-them-to-justice-33078-2/

Предишна статия

Новините от 8 май 2023 година

Следваща статия

КОЛЬО ФИЧЕТО – ОСТАНАЛ ЗА ВЕЧНИ ВРЕМЕНА

Други интересни