Медитация Активация на Портала на Светлината | 01.05.2023 от 20:06 ч. бг време | Разпространявайте, моля!

Автор: Няма коментари Сподели:

Присъединете се към нас в най-мощното планетарно активиране в живота ни досега!

Ако успеем да съберем 144 000 доброволци, извършващи тази активация, енергията от галактическия център ще бъде закотвена на повърхността на планетата по балансиран начин. Това ще осигури най-бързия и най-хармоничен преход за тази планета и на практика ще създаде енергийно надграждане за цялата планета.

Ние ще направим нашата медитация Портал на Светлината във възможно най-добрия момент, който ще има максимално положителен ефект върху човечеството. Това ще бъде точно в 20:06 ч. българско време на 1 май 2023 г.

Можете да проверите часа на медитацията за вашата часова зона тук:

https://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=PORTAL+OF%2CLIGHT&iso=20230501T1906&p1=195

Отделно

Инструкции: (Предложената продължителност на тази медитация е 20 минути)

1. Използвайте своя техника, за да установите в себе си релаксирано състояние на съзнанието.

2. Заявете намерението си да използвате тази медитация като средство за отваряне на Портала на Светлината.

3. Призовете Виолетовия Пламък от неговия първоизточник да постави защитен кръг около вас по време на и след медитацията. Помолете го да преобразува всичко, което не служи на Светлината.

4. Визуализирайте колона от ярка бяла Светлина, излъчваща се от космическото централно слънце, която после се разпределя към централните слънца на всички галактики в тази вселена, а също и към централното слънце на галактиката M87 (която е източник на галактическа любов за този сектор на Вселената). После визуализирайте как тази светлина активира галактическото централно слънце, преминава през нашата Галактика, след това навлиза в нашата Слънчева система и преминава през всички същества на Светлината в Слънчевата ни система, през всички същества на планетата Земя и през вашето тяло до центъра на Земята.

5. Визуализирайте как тази Светлина преобразува цялата останала тъмнина на Земята, изцелява всички неравенства, слага край на всички войни, отстранява всичката бедност и носи изобилие на цялото човечество. Визуализирайте грандиозно духовно пробуждане на човечеството и контакт с позитивни извънземни раси. Визуализирайте началото на нов велик космически цикъл на Ерата на Водолея, носещ чиста Светлина, Любов и Щастие на всички същества на Земята.

Победа на Светлината!


Актуализации за портала на светлината:

https://2012portal.blogspot.com/

https://www.welovemassmeditation.com/2023/03/make-this-viral-portal-of-light-activation-may-1st-2023.html

#PortalofLightActivation

https://bgprevedi.com/activation-of-the-portal-of-light-01-05-2023-32729-2/

Предишна статия

Новините от 26 април 2023 година

Следваща статия

Тъмната Страна на Изкуствения Интелект и Посланието на Извънземните – СКРИТАТА РЕАЛНОСТ

Други интересни