Отец Абсолют: Борба с глобализма: Пробуждане на човешките души!

Автор: Няма коментари Сподели:

Здравейте, скъпи мои любими деца!

Днес искам да започна нова тема, която има много общо с предишната.

И този път ще поговорим за това как да неутрализираме или дори да анулираме последствията от престъпните действия на глобалистите.

Както вече знаете, през последните десетилетия вашите галактически братя „поеха покровителство“ над земляните, за да могат да доведат до победен край големия експеримент по прехода на вашата планета към петото измерение.

Освен това в този случай значителна част от обитателите му трябва да отидат с него в новия свят, и то във физическите си тела, което никога не се е случвало в историята на Вселената.

Именно уникалността на този експеримент предизвика не само голям интерес сред много жители на вашата Галактика, но и изискваше съвместни усилия, за да се доведе до края му.

Какви са основните условия за успех на такъв експеримент?

Първо. Това е пробуждането на достатъчно количество чисти човешки души.

Както вече знаете, не всички жители на Земята са Божествени създания с древна душа и богато „родословие“.

Като своеобразна „изпитателна площадка“, вашата планета се е превърнала в убежище за голямо разнообразие от живи същества, дошли тук, за да получат собствен опит.

За тази цел те са били въплъщавани в човешки тела от хиляди години.

Освен това, това се случва не само с отделни представители на различни цивилизации, но понякога и с цели цивилизации, които също са преминали през своя опит на живот на Земята.

Впоследствие много от представителите на мъртвите високоразвити цивилизации – като Хиперборея, Лемурия и Атлантида, се превъплъщават на Земята, за да натрупат опита, който им липсва, за да съхранят великите си цивилизации.

Друга категория древни души, въплътени сега на Земята, са представители на високоразвити извънземни цивилизации – като Андромеда, Арктур, Сириус, Плеядите, съзвездието Лебед и много други, които все още са малко известни за вас.

Техните най-смели представители съзнателно са дошли на Земята в човешки тела с мисията да помогнат на човечеството в Прехода.

Наричам гореспоменатите души „звезден посев“, защото на първо място именно те ще могат да се преместят със Земята в Петото измерение, използвайки предишния си опит – генетичната си памет за живот в световете от по-високи измерения.

Друга част от жителите на Земята – тези, които са дошли тук от световете на ниските вибрации, както и представители на изкуствено създадени раси, като влечугоподобните – няма да могат да извършат Прехода поради тяхната енергийна структура и ниво на духовно развитие.

Но и за тях оставането на Земята в такъв съдбовен и уникален период от нейното съществуване ще бъде безценно преживяване, което ще им помогне да продължат по пътя на духовната еволюция и да го използват в следващите си прераждания в други тримерни светове.

Съществува и трета категория същества, въплътени в човешки тела, които са клонинги и биороботи, чието създаване на Земята отдавна е придобило масов характер.

Тези бездушни същества постепенно ще изчезнат без следа, неспособни да издържат на високите вибрации на новата Земя.

Затова, родни мои, отново искам да ви обърна внимание, че когато говоря за пробуждането на достатъчен брой чисти човешки души, имам предвид „звездното семе”, което се въплъти на Земята за Прехода.

И за моя голяма радост тази „сеитба“ вече даде своите „кълнове“, като достигна критична маса, достатъчна за преодоляване на бариерата между третото и четвъртото измерение.

Много от тези велики души вече са здраво закрепени в пространството на четвъртото измерение и уверено се движат към петото.

Днес ще спрем дотук.

Вашият безкрайно любящ ви Отец-Абсолют ви говори

Получено от Марта на 4 април 2023 г.

https://bgprevedi.com/awakening-of-human-souls-32374-2/

Предишна статия

Здравейте, скъпи мои любими деца!

Следваща статия

Д-р Румен Стоилов: Спомените от Акаша започват да излизат. Какво става с душата и човешкото тяло?

Други интересни