Може да усетите енергиите на приятелски настроените към вас цивилизации – като Андромеда, Арктур, Сириус, Плеяди – върху горните си чакри…

Автор: Няма коментари Сподели:

Здравейте, скъпи мои любими деца!

Като продължение на предишното ми съобщение, днес ще говорим за това как можете да различите цивилизациите, които са приятелски настроени към вас, от тези, които са враждебни.

Разбира се преди всичко – чрез вибрациите.

Може да усетите енергиите на приятелски настроените към вас цивилизации – като Андромеда, Арктур, Сириус, Плеяди – върху горните си чакри – не по-ниски от шеста.

Засега може да видите само техните кораби, които ден и нощ наблюдават вашата планета.

Но колкото по-близо е Преходът и колкото по-висока е общата енергия на Земята, толкова повече завесата между световете ще бъде изтрита, което означава, че вашите галактически братя ще станат по-забележими за вас.

Всъщност сега в околоземното пространство е само флотилията на Галактическата федерация, която защитава Земята от нахлуването на враждебни към вас извънземни.

Този вид „карантина“ около вашата планета е създадена, за да помогне на земляните да преодолеят последните препятствия на прехода към Петото измерение.

И това беше направено, като се вземе предвид фактът, че вие ​​сами все още не сте в състояние да контролирате това, което се случва извън Земята.

Ако е във вашата власт да се противопоставите на плановете на дълбоката държава в земни условия, обединявайки се със съмишленици и противопоставяйки се на исканията на властите под нейния контрол, тогава малко можете да направите извън нейната повърхност.

И вашите галактически братя се заеха с тази задача.

Това беше направено, за да ви застрахова в такава тежка борба с вашите поробители.

Но за да се решат на това им трябваше критична маса от хора, които да са наясно с реалното състояние на нещата на Земята и да влязат в открита конфронтация с глобалистите.

Така беше спазен Законът за свободната воля: проявата на несъгласие на огромен брой хора с плановете на глобалистите беше подкрепена от приятелски настроени към вас извънземни цивилизации.

Разбира се, по-голямата част от населението на вашата планета все още дори не е наясно с това, но някои хора вече виждат такава подкрепа в реалния живот.

Така например можете да наблюдавате колко бързо се разтварят следите на кемтрейлс (аерозолите) в небето, върху което работи цяла флотилия от извънземни кораби със съответната технология.

Или друг пример: много хора виждат извънземни кораби над особено опасни обекти на Земята – като атомните електроцентрали или хранилищата за ядрени оръжия.

Всъщност това също са представители на цивилизации, приятелски настроени към вас, извършващи „услуга“ за предотвратяване на смъртна опасност за хората в случай на непредвидени обстоятелства.

Що се отнася до цивилизациите, които са недружелюбни към вас, те са предимно представители на Сивите, които работят в тесен контакт с представители на дълбинната държава.

По правило те остават извън полезрението на обикновените хора, така че само тези, които взаимодействат директно с тях, могат да усетят тяхната енергия.

Но това, което можете да почувствате добре за себе си, е въздействието на техните технологии, които през последните години бяха бързо въведени в живота ви.

И на първо място това се отнася до дигитализация от всякакъв вид и изкуствения интелект.

Опитайте да усетите енергията на тези програми, които се предлагат от вашите правителства като благо, и ще разберете какви са вибрациите на съществата, които са ги създали.

Днес ще спрем дотук

Вашият безкрайно любящ ви Отец-Абсолют ви говори

Получено от Марта на 11 април 2023 г.

https://bgprevedi.com/friend-or-foe-32397-2/

Предишна статия

И винаги помнете, че подобното привлича подобното…

Следваща статия

Борба с глобализма: Приятелски извънземни и не много приятелски такива!

Други интересни