За да въведе диктатура, на ГЕРБ им трябват частни охранители

Автор: Няма коментари Сподели:

                               адв. Николай Хаджигенов

МВР не работи, единственото нещо, което прави е, че брани властта от протести. В момента имаме 60 000 милиционери, с бюджет милиард и половина. Какво работи МВР и защо?!

Дайте да го закрием и всеки ще плати по 5 лв. на охранителна фирма по избор да го пази. Това коментира пред Фрогнюз адв. Николай Хаджигенов по повод промените в Закона за частната охранителна дейност. 

Частните охранители на управляващите са им нужни, за да могат да приключат изграждането на тоталитарния режим. 

Защо трябва да плащаме милиард и половина грешни пари?! Сега понеже не са им достатъчни 60 000 полицаи да пазят 7 милиона българи, им трябват още 200-300 хил. охранители.  

Самият премиер произхожда от охранителна фирма. Естествено, че ГЕРБ ще имат чисто финансов интерес, но това, според мен, е вторична цел. Първичната е въвеждането на диктатура. 

Как в огромна Германия има половината на брой полицаи и престъпността е ограничена, а у нас ефективността на милиционерите е до абсолютната нула. Съвсем реално е с 20 000 души да постигнем това, което постига Германия. 

Цацаров сезира Конституционния съд за промените на Закона за частната охранителна дейност. Неговите действия са правилни, но те са прах в очите. Винаги е преследвал собствени цели, той е неконтролируем.

https://frognews.bg/novini/adv-hadjigenov-frog-vavejdaneto-diktatura-gerb-triabvat-chastnite-ohraniteli.html

Предишна статия

14 ГОДИНИ ОТ СМЪРТТА НА ХУДОЖНИКА ИЛИН ПАУНОВ ДА СИ СПОМНИМ ЗА НЕГО СЪС СТИХОТВОРЕНИЕТО НА ХИСАРЧАНКАТА ГЕРГАНА ЛИЧЕВА

Следваща статия

Трансформациите на Борисов по казуса ЧЕЗ

Други интересни