Борба с глобализма: Не всички хора са хора!

Автор: Няма коментари Сподели:

Здравейте, скъпи мои любими деца!

Днес в продължение на предишното ми послание искам да ви разкажа за втория етап от Разкриването, през който човечеството трябва да премине, преди да влезе в пряк контакт с тяхното галактическо семейство.

И така, вторият етап е човечеството да осъзнае факта, че не всички хора са хора – тоест чисти Божествени души – и че именно тези на Земята сега са мнозинство.

Вече ви разказах, че доста нисковибрационни същества са се научили да се превъплъщават в човешки тела.

Постепенно те буквално наводниха Земята, все повече и повече измествайки нейните законни собственици – чисти и древни души, които стояха в началото на произхода на живота на вашата планета.

Защо се случи това?

На първо място, защото на Земята се появиха много смесени бракове: чисти хора с рептилоиди, с орионци, с представители на цивилизацията Алфа Кентавър и много други цивилизации, които искат да се присъединят към опита на живота на Земята.

От тези бракове, в зависимост от това чия енергия преобладава, се раждат така наречените метиси, които от своя страна, влизайки в брак, могат да възпроизвеждат потомството на вече чисти влечуги, орионци и така нататък …

Което най-често се случваше, предвид енергиите, които царуваха в тримерния свят, управляван от Дракорептилците.

Друга категория нехора са биороботите, които са въведени изкуствено на вашата планета от една от техногенните цивилизации на Сивите.

Външно тези същества не се различават много от обикновените хора, но тяхната фина структура е напълно различна, тъй като те нямат система от чакри като такава.

Тези същества са лесни за разгадаване по тяхното поведение – стандартно във всяко едно отношение: по изражението на лицата им, жестове, лудории, сляпо следване на модата и рекламата, инструкциите на властите.

Тази така наречена биомаса беше въведена в човешката общност неслучайно: предполагаше се, че те ще започнат да задават тона в обществото, като по този начин ще отклонят чистите човешки души от духовния път.

Акцентът беше върху факта, че малцинството трябва да следва мнозинството, опитвайки се да не се откроява от тълпата и „да бъде като всички останали“.

И трябва да кажа, че в много отношения това работеше.

Именно биороботите помогнаха на дълбоката държава да създаде консуматорско общество, което повлече много човешки души в своето блато.

Със способността да се възпроизвеждат естествено, постепенно те наистина наводниха вашата планета.

И третата категория „жители“ на Земята, която съществува от няколко века, са клонинги, изкуствено създадени в лабораторни условия.

Те не са в състояние да се възпроизвеждат, защото са само вид човек, който освен външния вид няма нищо общо с него и който се контролира от своя създател.

Тези същества са създадени с определени параметри и с цел ясно изпълнение на команди.

Те могат да бъдат точно копие на някой човек, най-често политик, и това се прави, за да не излезе той от контрола на дълбоката държава и ясно да изпълнява всички изисквания и инструкции на световното правителство.

Освен това се създават клонирани войници, клонирани работници, клонирани мигранти, клонирани бунтовници, в зависимост от нуждите на „господарите на света“.

Както можете да видите, мои родни, населението на вашата планета е толкова разнородно и с различни вибрации, че е почти невъзможно жителите на Земята да стигнат до някакъв вид Единство.

Само тези, които имат чиста Божествена Душа, могат наистина да се обединят в Братство и Любов.

След време само те ще останат на Земята, тъй като всички останали нейни обитатели няма да могат физически и психически да издържат на високовибрационните енергии на Петото измерение.

И тази част от Разкритието ще се превърне в непреодолима пречка за мнозина – съзнанието на хората просто ще откаже да приеме истината, която е толкова шокираща за тях.

Днес ще спрем дотук.

Вашият безкрайно любящ ви Отец-Абсолют ви говори

Получено от Марта на 8 април 2023 г.

https://bgprevedi.com/not-all-people-are-humans-32379-2/

Предишна статия

Борба с глобализма: Правото за неприкосновеността на личното пространство!

Следваща статия

Здравейте, скъпи мои любими деца!

Други интересни