Новините от 22 март 2023 година

Автор: Няма коментари Сподели:

The War Whores – К**вите на войната
Lindsey Graham – Линдзи Греъм
Corporate Media, Foxy News, I ❤️ War – Корпоративна медия, Лисичи новини, Аз ❤️ войната
Military Industrial Complex, War – Военния промишлен комплекс, Война
Sean Hannity, Nuclear War – Шан Ханити, Атомна Война
The Pimp, Ukraine War – Сутеньорът, Война в Украйна


Преведи сам
Микро-новата
Подозрителни наблюдатели
Татяна Завражина
Новият световен ред
Ренс
Глен Бек
Андрей Фурсов | dzen
Всичко върви
Събуждане с Джей Пи
Д-р Стийв Търли
Апокалиптични продукции
ГейтуейПъндит
Следващите новини
Никой специален финансово
Бунтовнически новини
ХалТърнърРадиоШоу
Нюзпънч
ЗироХедж
Ръсел Бранд
Подготвители
Пълен спектър оцеляване, САЩ
Канадски подготвител
Подготвител от Аляска
Войната
Павел Иванов
Саня от Флорида (спрян) | Телеграм
Михаил Онуфриенко, Насправдиrutube
Юри Подоляка, Насправдиrutube
Дишайте дълбоко и се отпуснете!

Добавките за деня приключват предимно към 10:30 сутринта на следващия ден БГ-време поради дългия международен информационен ден.


Бунтовнически новини

Дуелни протести избухват пред Окръжното училищно настоятелство в Дърам срещу „сексуализирането на децата“

Авто-превод

Отделно


Губернаторът Сара Хъкаби Сандърс подписва законопроект на Арканзас, ограничаващ използването на баня от транссексуални ученици в държавните училища

Във вторник губернаторът на Арканзас Сара Хъкаби Сандърс подписа законодателство, забраняващо на транссексуалните хора в държавните училища да използват тоалетна, която използва тяхната полова идентичност.

Законодателството, което влиза в сила на 7 април, се прилага за съблекалните и тоалетните за много хора за ученици от детската градина до 12-ти клас в държавни и чартърни училища в щата.

Говорителят на губернатора Хъкаби Алекса Хенинг каза пред Асошиейтед прес:

„Губернаторът каза, че ще подпише закони, които се фокусират върху защитата и образованието на нашите деца, а не върху индоктринирането им, и вярва, че нашите училища не са място за пробудения (уок-) дневен ред на радикалната левица. Арканзас няма да пренапише правилата на биологията, само за да угоди на шепа крайнолеви поддръжници.


ШОКИРАЩО НОВО ВИДЕО разкрива опипването, груминга (обличането) и опасното хищническо поведение на Джо Байдън с деца, жени и млади момчета


2-годишно изоставено момче, намерено от полицията на щата Тексас на границата само с една играчка и обезпокоителна бележка в раницата


Сенаторът Ранд Пол хваща главния изпълнителен директор на Moderna да лъже пред комисията на Сената относно миокардита при млади мъже, подложени на ваксиниране – извиква го и записва публичната му измама


Д-р Питър Макълоу подчертава безопасността на натокиназата при потенциалното противодействие на увреждането от шиповия протеин

Докато Фаучи пълнеше джобовете на голямата фармацевтика, като продаваше опасни и експериментални иРНК-ваксини, д-р Питър Макълоу работи усилено, за да определи безопасни, научни начини за борба с ефектите на шиповия протеин.

Като виден национален кардиолог и един от най-доверените медицински гласове по време на пандемията, д-р Макълоу е посветен на определянето кои са – и кои не – ефективни начини за преодоляване на уврежданията от COVID19 и ваксината срещу COVID19.

И сега това изследване дава плодове.

Съставката, за която Фаучи и голямата фармацевтика не искат да знаете, е – натокиназа.

Натокиназата е една от ключовите съставки във формулата „Spike Support“ на „The Wellness Company“ (плюс това, поръчката чрез тази връзка и връзките по-долу е от полза за Gateway Pundit – вж оригинала).

В скорошни статии д-р МакКълоу подчерта безопасността на натокиназата при противодействието на шиповия протеин и потенциалните сърдечно-съдови увреждания.


Съобщава се, че UBS провежда срещи в момента, КАТО ИСКА ДА ПРЕКРАТИ СДЕЛКАТА СИ ЗА ПРИДОБИВАНЕ НА CREDIT SUISSE!


Новият Bard AI на Google е повече „събуден“ от ChatGPT

Google's Bard AI is more woke than ChatGPT

Програмата Bard AI на Google е още по-„събудена“ от ChatGPT и е изпълнена с крайнолеви политически пристрастия, отказвайки да признае Доналд Тръмп или да критикува абортите, като същевременно хвали Джо Байдън и призовава своите потребители да правят аборти.


Супероръжието HAARP се използва за „апокалиптична“ геовойна, предупреждава румънски генерал

HAARP superweapon being used for geowarfare, official warns


Украйна отглежда деца във фабрики за елитни педофили, Русия спасява децата – медийно затъмнение

Russian soldiers are claiming that they’ve made a hideous discovery inside Ukraine, where they say that children between the ages of 2 and 7 are being raised in factory farm conditions before the attractive ones are sold as sex slaves to elite pedophiles and those who don't find buyers are “carved up like discarded waste” as their organs are harvested and sold for use at European and Israeli transplant centers.

Руски войници твърдят, че са направили отвратително откритие в Украйна, където казват, че деца на възраст между 2 и 7 години се отглеждат във фабрични условия, преди привлекателните от тях да бъдат продадени като секс роби на елитни педофили и онези, които не намират купувачи са „издълбавани като изхвърлени отпадъци“, тъй като техните органи се събират и продават за използване в европейски и израелски центрове за трансплантации.


Каква война? Полша все още прави 4,7 милиарда евро в бизнес с Русия и е третият най-голям износител за Русия в Европа

Въпреки ястребовата военна позиция на Полша и критиките към позицията на Унгария във войната, полският износ на стойност милиарди продължава да се влива в Русия…


Фед и централните банки създадоха настоящата криза и са на път да влошат нещата


Най-голямото изпитание на CBDC в света: Преглед на безкасовата визия на елита за вас

eNaira е първата цифрова валута на централната банка на Африка (CBDC – СиБиДиСи).

Централни банкери, академици, политици и набор от елити от над 100 държави, които се надяват да стартират свои собствени CBDC, следят отблизо eNaira.

Те използваха Нигерия – най-голямата държава в Африка по население и размер на икономиката си – като пробен балон, за да тестват престъпните си планове за премахване на парите в Северна Америка, Европа и извън тях.

Загрижени ли сте за CBDC?

Тогава трябва да обърнете внимание на случващото се в Нигерия.

Това е така, защото има отличен шанс вашето правителство да посегне към същата книга, когато реши да наложи CBDC във вашия район – което може да се случи скоро.

CBDC позволяват всякакви ужасни, тоталитарни неща.

Те позволяват на правителствата да проследяват и контролират всяко пени, което печелите, спестявате и харчите. Те са мощен инструмент за политиците да конфискуват и преразпределят богатството, както намерят за добре.

CBDC също така ще дадат възможност за коварно социално инженерство, като позволят на правителствата да наказват и възнаграждават хората по начини, по които преди не са могли.

CBDC без съмнение са инструмент за поробване. Те представляват квантов скок назад в човешката свобода.

За съжаление те идват скоро…

Правителствата вероятно ще наложат CBDC като „решение“, когато настъпи следващата истинска или измислена криза – което вероятно не е далеч.

Ето защо трябва да обърнете внимание на случващото се в Нигерия. По този начин можете да знаете какво да очаквате и да предприемете превантивни действия.

https://bgprevedi.com/alt-news-22-03-2023-31664-2/

Предишна статия

Защо хиперзвуковите оръжия променят всичко

Следваща статия

Кратки новини от български алтернативни източници

Други интересни