Фулфорд: Мартенската лудост започва, докато шоуто на ужасите на Рокфелер/Байдън бързо се свива

Автор: Няма коментари Сподели:

Не се заблуждавайте от страничното шоу на Silicon Valley Bank (SVB), това, което наистина се случва, е, че шоуто на ужасите на Рокфелер/Байдън се свива бързо. Нека бъдем ясни, така нареченият президент Джо Байдън, Джанет Йелън, Рокфелер и т.н. са престъпници, които са на път да се изправят пред правосъдието. За да видите каква шега е този режим, вижте така наречения „лидер на свободния свят“ да казва „трябваше да ми отворят главата няколко пъти, за да видят дали имам мозък…“.

[V1] (Актьорът Байдън се чуди дали има мозък: Трябваше да копаят от върха на главата ми два пъти да видят дали имам мозък)

Нищо чудно, че руските заведения за лечение на деменция използват Байдън на своите плакати:

Руските заведения за деменция и Байдън: За възрастните хора е важно вниманието

Мислите ли, че тези хора ще запазят контрола си, като се спасяват със собствените си пари? Не, всички те ще фалират и ще бъдат пратени в затвора. Просто гледайте и вижте.

Това, което се случи с $209 милиарда на SVB е, че вътрешни хора изтеглиха всичките си пари от банката само за да накарат Джанет Йелън да се намеси, за да допълни средствата им. Източници от канадското разузнаване казват, че това е просто мащабна подкупна операция, която няма да заблуди никого. Помислете върху това: Финансовият директор на банката SVB не е никой друг, а бившият финансов директор на Lehman Brothers (Братята Лийман).

Главният изпълнителен директор продаде акциите по-рано
Главата на рисковия отдел не е била зад бюрото си 9 месеца. SVB нямаше ръководител на „оценката на риска“ за 9 месеца преди да се срути… докато уок-шефката за Европа, Близкия Изток и Африка беше заета с организирането на едномесечна кампания за Гордостта и за „Деня на Видимостта на Лезбийките“
Списък на компаниите без застраховка на FDIC. Лошото е че това са тези, които разкриха участието си ЗАСЕГА. SVB има близо 200 милиарда в депозити (влагания), като 97% от тях са над ограничението на FDIC от 250 хиляди долара. Това не би могло да свърши добре.
Банките класирани по производни. Към 30 септ. 2022.
4 най-големи банки в САЩ поемат лош удар.

[foxbusiness] (Изпълнителният директор на Silicon Valley Bank беше финансов директор на Lehman Brothers преди фалита през 2008 г)

[V2] (Ние искаме парите си. Републиканска банка в Лос Анжелис)

Ето защо ръководителят на нацисткия ЕС Урсула фон дер Лайен се срещна на 10 март с фалшивия „президент“ Джо Байдън, за да „започне преговори за създаване на глобален клуб за критични суровини“. С други думи, те „започват разговори“, след като вече са отрязани от кражбата на суровини от останалия свят.

Като ясен знак за това, австралийският държавен монетен двор Perth Mint беше хванат миналата седмица да продава 100 тона нечисти златни кюлчета в Шанхай в отчаян опит да получи финансиране за FRB.

[news.au] (Монетен двор в Пърт: скандал с чистотата на австралийскоте златни кюлчета за 9 милиарда долара)

Това е само върхът на айсберга. Златните трезори на BIS и на Швейцарската централна банка са празни и не е дадено обяснение къде е отишло златото. На най-високото ниво на световната финансова система се приемат само истински неща като злато, така че ако нямат злато, те нямат моджо (магнетизъм, чар, увереност, енергия или ентусиазъм).

[goldobserver] (Швейцарската централна банка премести златото си от Берн във федерален бункер в Кандерстег)

Те са лишени не само от злато, но и от петрол. Това стои зад съобщението на Иран и Саудитска Арабия, че възнамеряват да започнат военен съюз със сътрудничеството на Китай.

[V3] (Дипломатични връзки между Саудитска арабия и Иран)

Ирански източници ни казват, че тайна клауза към това споразумение е, че Иран е признат за ядрена сила и че Саудитска Арабия също ще разполага с ядрено възпиращо средство, за да предотврати ядреното изнудване на ХМ. Иранската агенция Monitor News казва, че „днес арогантността знае, че няма друг избор освен дипломацията и те възприеха Иран като ядрена държава“.

Тристранно споразумение между Саудитска арабия, Иран и Китай

[chat.whatsapp] ()

След това съобщение ръководителят на Търговската камара на Иран/Китай написа в Туитър „Другари изсипете всички долари, които сте спестили, на пазара“.

Това означава, че петро-доларът на Рокфелер е изпратен на бунището на историята.

Щатският долар вече официално е доларът на ООН и вече не се контролира от КОРПОРАЦИЯТА СЪЕДИНЕНИ ЩАТИ. Доларът на ООН е подкрепен от злато и суровини, но вече не се контролира от хазарската мафия.

С други думи, всички онези „долари“, които Джанет Йелън раздава в малки количества на своите съ-престъпници, не са подкрепени от реалността. Това ще стане очевидно за всички по-рано отколкото късно. Финансовата система на ХМ ще се срине, това е математическа сигурност.

Фалитът на SVB е само отвличане на вниманието от вече потвърдения много по-голям колапс на

Credit Suisse, който според Депозитарния тръст и клиринговата корпорация (DTCC) ще закрие сметките на 24 март.

[dtcc] (ПиДиЕф – Credit Siusse затваря списък от сметки)

Credit Suisse просто ще бъде първото голямо домино. „Банковият колапс в САЩ вече започна. Няма връщане назад. ХМ не може да спре това което идва. Бях посъветван да гледам Credit Suisse и Deutsche Bank“, казва източник от Мосад.

Credit Suisse

В знак, че цялата къща от карти е на път да се срути, Хал Търнър съобщава

Съобщението на паричния гигант VANGUARD е, че хората с 401-k (пенсионни спестявания), които са се опитвали да направят „Трудни тегления“ през последните два месеца, са били възпрепятствани от VANGUARD.

[halturner] (Финансите се унищожават. Silvergate Capital, SVB Financial се понижиха със 70%, слухове за тичания до банки. Credit Suisse слиза надолу спираловидно?)

Нещо голямо ще настъпи вероятно в краткосрочен план. И вероятно ще се комбинира (гео)политически с някакъв вид шоу. Помислете за Китай. Кибератаки, нещо подобно. Може добре да се окаже краят на администрацията на Байдън. Ще трябва да изчакаме и да видим, но нещата ще стават луди“, казва Антъни Мигчелс

[henrymakow] ()

„Всички централни банки по света вече са фалирали – просто все още не е разкрито на обществеността и може би това е нещо добро. Това е подходът на WH Military Alliance за „най-мекото кацане“ за избягване на максимални трагедии, страдания и жертви за всички граждани“, казва източник от канадското разузнаване.

„Разкриването на фалита ще бъде направено публично на етапи, за да се гарантира, че няма да се стигне до пълен крах на гражданите по целия свят, всички наведнъж“, казва той.

„Тъй като все повече и повече хора разбират какво наистина се случва в матричните финансови системи и правителство, това няма да е забавно. Ще бъде по-интензивно от последните 3 години на работа с дневния ред на CONvid“, добавя той.

За останалата част от света това е отдавна закъсняло. Външният министър на Китай Цин Ган обяснява, че развиващите се страни съставляват повече от 80 процента от световното население и повече от 70 процента от глобалния икономически растеж и имат

„право на… по-силен глас в международните дела“. Той добавя, че светът иска мирно развитие, което „не се преследва чрез война, колонизация или грабеж“,

[english.news] (Китай защитава мира, развитието, изправя се челно срещу „чакали, вълци“)

Русия се съгласява, като казва, че „се изисква по-голямо участие на развиващите се страни от Африка, Азия и Латинска Америка“ в Съвета за сигурност на ООН.

[tass] (Съветът за сигурност на ООН да включва най-много 20 държави след реформата, казва руски дипломат)

Ако си спомните ветата в ООН от страна на Съединените щати в полза на Израел през последните много десетилетия, можете да видите, че контролираният от ХМ Израел е слонът в стаята тук.

Тази страна върви сега към революция. Контакти в Израел казват, че през следващите 2 седмици страната най-вероятно ще бъде в пълен хаос.

„Всеки ден все повече истински юдаисти демонстрират срещу нелегитимното правителство на Нетаняху. Дори висши командири в армията и Мосад не са с дневния ред на Нетаняху. На народа му стигна до гушата. Там предстои да се случи нещо голямо“, казва източник от Мосад.

Ето част от това, което Нетаняху, който е съюзник с главните престъпници на ХМ като Елиът Ейбрамс и Виктория Нуланд, се опитва да наложи на Израел:

– Да се позволи на открито расистки партии да се кандидатират за офиси

– Да се премахнат основните светски предмети като математика и английски от училищата

– Да се даде контрола върху раздаването на купони за храна в ръцете на фашистите

– Да се премахне стандарта за разумност (честност) на съдебните решения;

– Да се заяви, че по религиозни причини Съединените щати и Израел не трябва да бъдат обекти на каквото и да е международно право.

[voltairenet] (Превратът на Щраусианците в Израел)

Нищо чудно, че около 500 хиляди продемократични протестиращи излязоха по улиците в цялата страна в събота, в това, което израелският всекидневник Haaretz нарече „най-голямата демонстрация в историята на страната“.

Опозиционният лидер Яир Лапид каза пред тълпите, че страната е изправена пред „най-голямата криза в историята си… но единственото нещо, което го интересува това правителство, е да смаже израелската демокрация“.

[bolnews] (Израел е свидетел на един от най-големите си протести)

Нетаняху сега открито казва, че е сатанист, а не евреин. Тук можете да го гледате как казва на бившия американски президент Барак Обама „ти си големият Сатана, а ние сме малкият Сатана“.

[goyimtv] (Нетаняху към Обама – „Ти си Великият Сатана, а ние сме малкият Сатана“)

Колонията ХМ в Съединените щати също е в открит бунт. Например, губернаторът на Аризона Кари Лейк имаше среща с Мел Гибсън, за да обсъдят новата Американска революция.

Мел Гибсън и Кари Лейк

Мел Гибсън й казва, че в момента работи върху филм за Ротшилд и върху продължението на „Страстите Христови“.

Говорейки за Кари Лейк и фалшифицираните избори срещу нея:

Изплащане от 38 милиона долара беше направено от CDC на окръг Марикопа за супер-важна „работна сила и основни способности“ три седмици след като те измамиха Кари Лейк на междинните избори.

CDC изплаща на окръг Марикопа

[V4] (Бивш шеф на CDC говори истината)

Това е само част от лавината от разкрития. Открихме също, че още девет кутии с уличаващи документи на Байдън са открити в Бостън.

[V5] (Още 9 кутии с документи на Байдън са конфискувани)

Има много други вътрешни борби, докато ХМ се опитва да прикрие следите си или Белите шапки се опитват да получат справедливост.

Например Дейна Хайд, виден служител в администрациите на Клинтън и Обама, който е служил в Комисията 911, почина внезапно поради „тежка турбуленция“.

[guardian] (Бивш служител на Белия дом на Клинтън и на Обама загина при инцидент с въздушна турбуленция)

Тогава лидерът на малцинството в Сената Мич Маконъл беше хоспитализиран „за няколко дни“, след като падна по време на частна вечеря в сряда.

[news.yahoo] (Мич Маконъл ще остане в болница „няколко дни“, след като падане в хотел във Вашингтон му причини загуба на сьзнание)

„Съпругата на Мактъртъл (Костенурката Маконъл) е свързана с TRIAD-ите в Китай, така че мисля, че неговото „падение“ му даде предупреждение. Семейството й е в глобалния корабен бизнес и един от техните кораби беше хванат с много тонове кокаин – появи се в новините и след това не се каза нищо повече“, според източник от канадското разузнаване.

Сега Аватарът на губернатора на Калифорния Гавин Нюсън е арестуван от военния съюз на WH (белите шапки). Официалната информация е, че той е „даде положителен тест за COVID-19“ и „ще работи дистанционно“.

Връзките на жената на Нюсъм със SVB. Изпълнителен директор на SVB седи в борда на Партньорски Проект на жената на Нюсъм

[nbcbayarea] (Губернаторът Нюсъм е с положителен тест за COVID-19)

Има признаци, че други фалшиви лидери се опитват да избягат. В Канада това означава Джъстин Кастрюдо и фалшивия опозиционен лидер Пиер Поилиевр. Проверете техните мнения. Те са същите.

Техните мнения са същите

Получаваме съобщения, че Кастрюдо вече е избягал, тъй като мъж, който изглеждаше точно като него, беше видян в Коста Рика миналата седмица. Кастрюдо иска да избегне арест и съдебен процес за своите престъпления с ваксините и фалшивото пандемично шоу.

Сега се разпада и цялото шестоянуарско „въстаническо“ шоу. „Контролираните от ХМ демократи са бесни и полудяват. Членът на ционисткия Хабад Чък Шумър умолява Фокс да спре да пуска кадри, доказващи, че комисията от 6 януари е огромна оруелска психика“, казва източник от ЦРУ.

(Вж видеоклипа в статията)

[rumble] (Чък Шумър умолява Фокс да попречи на Тъкър да пусне повече кадри)

[mediaite] (Тръмп призовава членовете на специалните комисии на Камарата да бъдат съдени за предателство след разкритията на Тъкър Карлсън за 6 януари)

„Комитетът Unselect на политическите хакове и бандити е напълно дискредитиран. Те съзнателно отказаха да покажат видеоклиповете, които имат значение. Те трябва да бъдат съдени за измама и предателство, а онези, които са затворени и преследвани, трябва да бъдат оневинени и освободени СЕГА“, казва той.

Отговорът на Тръмп на доклада на Тъкър Карлсън

Вместо това цялото ръководство на ХМ отива в затвора. Паскал Наджади от Швейцария – работещ с белите шапки на военния алианс – издаде заповед до полицейските власти във всичките 194 държави-членки на Интерпол, призовавайки за арест за военни престъпления с ваксини и биологични оръжия, геноцид и престъпления срещу човечеството за следните хора и организации :

Бил и Мелинда Гейтс поотделно и Фондация Бил и Мелинда Гейтс. Световна здравна организация (СЗО) и служители, директори, служители и агенти Тедрос Адханом Гебрейесус, Генерален директор на СЗО, Антъни Стивън Фаучи.

Световен икономически форум, Клаус Шваб и служители, директори, служители и агенти. Майкъл Блумбърг, Дейвид Рокфелер младши, Уорън Бъфет, Джордж Сорос, Тед Търнър, Опра Уинфри, Фондация Рокфелер, Глобална бизнес мрежа (GBN), Питър Шварц, председател на GBN, Си Дзинпин, генерален секретар на Комунистическата партия на Китай. Владимир Владимирович Путин, президент на Руската федерация. Доналд Дж. Тръмп, 45-ти президент на Съединените американски щати. Джоузеф Р. Байдън 46-ти президент на Съединените американски щати. Бенямин Нетаняху, министър-председател на Израел, Борис Джонсън, министър-председател на Обединеното кралство. Мат Хенкок, държавен секретар по здравеопазването на Обединеното кралство. Джъстин Трюдо, министър-председател на Канада. Скот Морисън, министър-председател на Австралия. Джасинда Арден, министър-председател на Нова Зеландия и др.

[twitter] (Истинска справедливост)

Като доказателство, че престъпленията, свързани с ваксини, датират много назад, датско проучване, което разглежда тридесет години записи, установи, че получателите на любимата ваксина на Бил Гейтс умират 10 пъти по-често от неваксинираните деца, отбелязват източници от полското разузнаване. Последните ваксини са още по-лоши. Ето един драматичен пример за това, което се нарича ваксидент. Това се случва ежедневно навсякъде в САЩ.

[V6] (Ваксидент в Австралия: Шофьорът припаднал, с рани по лицето, но оцелял!)

Ваксините са най-малкото от медицинските престъпления, извършени от тези чудовища. Източници от полското разузнаване казват, че миньорите са открили „най-малко петстотин“ тела на мъже в украински военни униформи в мина Богданка, разположена на около 40 километра от украинската граница. Местните казват, че намерените тела са били изкормени и са сигурни, че това са ранени украински войници, които под прикритието на лечение са били докарани в Полша от „черните трансплантолози“.

Това е само част от сатанинския нацистки ужас, който се развива там. Полковник Дъглас Макгрегър, посочва зашеметяващите загуби на силите на режима в Киев, „сега наближават 200 хиляди“. Сатанинският президент Володимир Зеленски по същество признава поражението и се подиграва на политическия Запад, по-специално на САЩ, да „дойдат тук и да спечелят войната за нас“, в противен случай „е свършено“.

[inteldrop] (Полковник Магрегър: „Русия смазва режима в Киев“)

Като друг знак, че всичко е свършено, миналата седмица залп от неудържими руски хиперзвукови ракети унищожи центровете за контрол и планиране, противовъздушната отбрана и радари. Инсайдери съобщиха за големи загуби сред офицерите, включително американски. „Изглежда, че „генералният щаб в сянка“ на прокси-НАТО получи доста“, съобщава полското разузнаване. Те добавят, че се оказва, че жителите на Бахамут не искат да бъдат евакуирани в Украйна, защото… чакат освобождение от руските войници.

Отчаяните ХМ не планират да си отидат тихо в нощта. В зашеметяващо отричане на реалността, съчетано със завоалирана заплаха, главният изпълнителен директор на Pfizer Алберт Бурла казва

„Наистина вярвам, че предстоят по-добри дни, защото Covid беше репетиция за нас“.

[V7] (Маскираният Бурла говори)

Помните ли бившият служител на Pfizer Керън Кингстън да казва, че продуктите на американската фармацевтична компания „по дефиниция са биологични оръжия“.

[tass] (Pfizer признава, че провежда проучвания за увеличаване на печалбите – руското министерство на отбраната)

Тези заплахи няма да спасят ХМ. „Нюрнберг 2.0 е планиран да започне през юни. Военните трибунали ще съдят онези, които са участвали в престъпления срещу човечеството“, казва високопоставен източник от белите шапки в Пентагона.

Източникът казва, че това е възможно поради съюз, сключен между Китай, Русия и Тайните космически сили.

В знак, че китайците гледат към небесата, генерал Ли Шанфу, китайски аерокосмически инженер, беше утвърден като нов министър на отбраната. Това

сигнализира на света, че на фона на все по-интензивната технологична конкуренция между Китай и САЩ, Китай ще продължи да дава приоритет на космическото пространство в своята модернизация на отбраната

[indianexpress] (Китай назначава санкциониран от САЩ генерал за министър на отбраната)

С това споменаване на космоса, нека се обърнем към най-новия проект син лъч. На този фронт ръководителят на отдела за разследване на НЛО на Пентагона, Офисът за разрешаване на аномалии във всички домейни (AARO) и астрофизик от Харвард твърдят в нова изследователска статия, че извънземни „кораби-майки“ може да летят в нашата слънчева система.

[msn] (Експерти по НЛО от Пентагона и Харвард: Извънземни „кораби-майки“ може да летят през нашата Слънчева система)

И накрая, ето визуалните на ТКП / Синият Лъч за тази седмица.

1. [V8] Прикрит кораб-майка

2. [V9] Прикрито НЛО над Синсинати, Охайо, 01-11-2022

3. [V10] НЛО над Итайпава, Бразилия

4. [V11] НЛО с мигащи светлини над Бразилия

5. [V12] НЛО надвиснало над Бразилия

Нека да видим дали този „кораб-майка“ най-накрая ще се разкрие пред всички нас. Междувременно ви препоръчваме да купувате злато, сребро, консервирана храна и други реални неща от тип „тук и сега“ в подготовка за продължаващата турбуленция на видимата „повърхност“ на планетата.

https://bgprevedi.com/march-madness-begins-as-rockefeller-biden-horror-show-implodes-31314-2/

Предишна статия

41 места в България заснети от безпилотник (дрон)

Следваща статия

Новините от 13 и 14 март 2023 година

Други интересни