Нова телевизия е собственост на американската компания “Юнайтед груп” зад която наднича един от шефовете на ЦРУ

Автор: Няма коментари Сподели:

Нова телевизия е собственост на американската компания “Юнайтед груп” зад която наднича един от шефовете на ЦРУ. Дотук добре щом им се играе на момчетата от американските служби нека играят, но да се правят на телевизионери – моля, моля.

Придобиха телевизията, за да я ползват като медиен рупор за пъклените си политически, икономически и военни планове, както и за пряка намеса във вътрешните и външни работи на държавата. Аз коя американска национална телевизия мога да си купя, за да обяснявам денонощно на всички американски граждани, че руският комунизъм е прогресивна обществено икономическа формация, а американския либералния комунизъм е зло? 

Не може САЩ да се месят където поискат! Няма да стане.

Още повече, че ако видите какви мисирки и мисири /да не говорим за политици/ са сложили да ни облъчват пред техните медийни рупори по добре да не сте живи. Сутринта една такава мисирка на видима възраст около 27 години ни съобщава: “Празникът 8 март се празнува отначало в социалистическите страни. Той е комунистически празник” 

Ти да видиш, мисирката му с мисирка! Що лъжеш, бе, моме?

Както за войната в Украйна така и за всичко останало нашите медийни рупори и мисирките в тях лъжат, манипулират и демагогстват. Пълен слугинаж на една деградирала политическа система, която без много мисъл унищожи Близкия изток, създаде стотици огнища на войни и е на път да направи световна война в името на грабителските си интереси. Няма ли кой да каже поне на тези сополиви момиченца и момченца, които се правят на журналисти, поне да прочетат някоя книжка без картинки в която да пише нещо за суфражетките, за Американската социалистическа партия и въобще за американския комунизъм скрит зад либерализма? Или едни 10 000 лева заплата са достатъчни, за да си говори кой каквото му дойдае наум, независимо, че всички българи му се смеят. И подиграват.

България е по-богата, далеч по-красива и величествена държава в сравнение със САЩ! Българите са в пъти по-умни от американците! Защо пред тия сме на колене, българи?

Николай Марков

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/nova-televiziya-e-sobstvenost-na-amerikanskata-kompaniya-yunayted-grup-zad-koyato-nadnicha-edin-ot-shefovete-na-cru/53163

Предишна статия

ПИР ПО ВРЕМЕ НА ТРЕТА СВЕТОВНА! Ще крадат до края на света и подир края му! Но тия кретени съвсем откачиха и смятат, че цял живот ще крадат безнаказано!

Следваща статия

Если бы Это не Сняли на Камеру, Никто бы не Поверил

Други интересни