Цялата финансова система на ХМ е на път да се срине с Credit Suisse като първото вероятно домино

Автор: Няма коментари Сподели:

 

Крахът на финансовата система на хазарската мафия изглежда неминуем с Credit Suisse като първото вероятно домино. Ако падне, това ще задейства процес, който ще доведе до краха на множество големи банки и след това Световната банка, МВФ и голямата Кахуна (вълна), КОРПОРАЦИЯТА СЪЕДИНЕНИ ЩАТИ.

Вече е в ход пълноценно банково тичане до Credit Suisse, тъй като клиентите изтеглиха 120 милиарда долара само миналия месец. Сега New York Post съобщава, че чувствителна лична информация, включително идентификация на социалното осигуряване, информация за заетостта и данни за контакт с клиенти, които държат 50 милиона долара или повече в банката, е компрометирана.

[nypost] (Хакването на Credit Suisse издава лична информация на клиенти с висока нетна стойност)

„Да, въпросът с Credit Suisse е много сериозен, помислете колко сметки са свързани с всеки известен елитен престъпник в света“, добави източник от ЦРУ.

Този доклад „Suisse Secrets“ отпреди година докосва върха на айсберга.

[occrp] (Тайните на Suisse) (Това си заслужава отделен превод)

„Suisse най-вероятно ще бъде първата голяма банка, контролирана от ХM, която ще си отиде… Това мирише на край на играта“, казва източник от Мосад.

Ръководителят на MI6 се съгласява, казвайки:

„Credit Suisse наистина е замесена в международна престъпна измама, в случая, пералнята за пари в Женева на Европейския съюз, която плаща подкупи на всички министър-председатели на кралицата, за да извършват държавна измяна. Имаме всички доказателства. Ето защо продължавам да уволнявам премиери в Лондон. Кралицата и съпругът на Нейно Величество бяха убити заради това между толкова много хора.

Лицензите за стрелба с убийства №001 и №002 вече са в пълна сила, добавя той.

Тази имплозия не е само за гангстери на високо ниво, но е вероятно да доведе до отстраняването на повечето от така наречените лидери в света, казват източници на White Dragon Society (Обществото на белия дракон).

Разкритията на сметките за подкупи във ватикански банки по-долу от администрацията на Обама са извадка от систематично подкупване от страна на ХМ, което може да бъде възпроизведено в повечето контролирани от Запада държави по света.

Тъй като всички банки отпускат заеми на едни и същи хора, ако една банка падне и изтегли заемите си, тогава кредитополучателите не могат да плащат и други заеми, така че цялата система се срива.

„Знам от много надеждни източници, че Bank of America, Wells Fargo и JP Morgan Chase са неплатежоспособни и имат активна процедура по несъстоятелност. Те са ‘запечатани’ от погледа на обществеността“, добавя източникът от Мосад.

Изтичат парченца въпреки опитите да се прикрие това. Китайските предприемачи на недвижими имоти са спрели заеми за около 53,6 милиарда щатски долара към западни банки, Blackstone просрочи 580 милиона долара по сграда в Манхатън (40% незаетост); второто неизпълнение на Nordic REIT (46% незаетост) на обща стойност 2,1 милиарда долара… PIMCO изпадна в неизпълнение на 1,7 милиарда долара, а Брукфийлд изпадна в неизпълнение на 2 сгради в Лос Анджелис с ипотеки за 783 милиона долара.

[henrymakow] (Скролирайте надолу до „March 5 – Bank Run at Credit Suisse – Lehman Redux?“ = 5 март – Банково тичане в Credit Suisse – Лейман отново?)

Очаква се това да събори швейцарската група Октагон и с това техния контрол над страните от G7 и различни робски държави по света.

Големият въпрос е къде е цялото физическо злато, което швейцарците съхраняват в своите трезори повече от 50 години? Досега те отказваха да уважат законните искания за връщане на китайското или японското имперско злато. Ако вече нямат златото, това е много важно, защото на върха на финансовата система се приемат само реални активи като злато, но не и хартийки.

Хазарската мафия бе сведена до заплахи с използване на земетръсни оръжия, за да принуди страните да предадат златото си. Индонезийските власти ни казват, че им е казано да предадат злато и други природни ресурси, или много голямо земетресение ще се случи по-късно този месец. Заплахите идват от холандското посолство в Джакарта. То е било предадено на високопоставен служител в Министерството на външните работи на Индонезия в Джакарта, твърдят източници от индонезийското разузнаване.

Това обяснява защо холандският „сеизмолог“ Франк Хугербетс – който стана международно известен след прогнозирането на опустошителните земетресения в Турция и Сирия – прогнозира „мега-земетресение“ с магнитуд 8,5 или по-висок „поради специалното положение на Земята, Меркурий и Сатурн“. Тази псевдонаука не е нищо друго освен тънко завоалирана заплаха.

Това е съобщение от ОБД към холандците:

„Хора, които живеят под морското равнище, не трябва да хвърлят цунамита.“

Индонезия не е сама. ХМ също така се опитва да сплаши Филипините да предадат златото и другите си ресурси. Филипинският народ отвръща на удара.

Съдът във Филипините издаде международна заповед за арест на Бил Гейтс, който като основател на фондация „Бил и Мелинда Гейтс“ е

„издирван във връзка със стотици хиляди смъртни случаи, брой, който не може да бъде оценен в момента и със сигурност ще нараства експоненциално във времето.“

[newspunch] (Във Филипините е издадена заповед за арест на Бил Гейтс за „предумишлено убийство“, свързано с разпространението на ваксината)

Тази заповед за арест е свързана с убийството на губернатора на Негрос Ориентал Роел Дегамо, което можете да видите на връзката по-долу.

[halturnerradioshow] (Видео: Покушение срещу губернатор от Филипините днес)

Източник от филипинското правителство каза, че

„Бил Гейтс и Дейвид Рокфелер младши са замесени. Планират се още заплахи/опити за убийство. ХМ-Кабалът отчаяно се нуждае от контрол над Филипините“.

Нито г-н, Гейтс, нито г-н Рокфелер не бяха достъпни за коментар до момента, в който този доклад бе публикуван.

Във всеки случай този финансов смут и съпътстващите го заплахи бяха видими на срещата на външните министри на Г-20 миналата седмица, която се разпадна без издаване на комюнике. Това е много необичайно, защото обикновено такива срещи заличават пукнатините, като най-малкото издадат скучни изявления.

„Някои западни делегации превърнаха дневния ред на Г-20 във фарс, опитвайки се да обвинят Москва за собствените си икономически провали“, каза руският външен министър Сергей Лавров.

На Г-20 страни като Бразилия, Индия, Китай, Мексико, Южна Африка и Турция поискаха „премахване на западния монопол“ в международните организации. Западните страни отговориха с тактиката на „удар под пояса“, като заплашиха да „накажат“ страни, които не се подчиняват, каза Лавров.

[tass] (Някои западни делегации превръщат работата по дневния ред на Г-20 във фарс, казва Лавров)

Това би обяснило заплахите с цунами срещу Индонезия и т.н.

Ръководителят на Съвета за сигурност на Русия Николай Патрушев отиде по-нататък, като каза, че Вашингтон и неговите съюзници прибягват до

„политически натиск, военен шантаж, финансово поробване, икономически санкции и, разбира се, измамна пропаганда“.

[daily-sun] („Руските съюзници са изправени пред „безпрецедентен натиск“ от САЩ“)

Това видео по-долу за условията в лагера за роби в кобалтова мина (необходимо за производството на мобилни телефони и т.н.) показва вида на икономическото управление, от което останалият свят се чувства болен.

{!!!} [V – Хиляди копаят в кобалтова мина в Африка] [tiktok]

Ако западното ръководство беше компетентно, хората биха били по-склонни да пренебрегнат тормоза им, но те не са. Многократно е доказано, че тяхното параноично лидерство разпространява болести, причинява екологични бедствия и насърчава войни.

Миналият вторник руски командир предупреди, че влак, превозващ товар с отровни химикали, е пристигнал в град Краматорск и че Съединените щати планират да използват „силно токсичните и забранени вещества“ в него, за да организират операция под „фалшив флаг“ в Украйна, и да обвинят Москва,

[presstv] (САЩ подготвят химически атаки под „фалшив флаг“ в Украйна, твърди Русия)

Сега имаме Израел – който от 30 години казва, че Иран ще се сдобие с ядрена бомба в рамките на три месеца – крещящ „Сега на Иран ще са му нужни само 12 дни, за да произведе ракетен материал на стойност колкото една бомба“.

[debka] (Пентагонът: Иран може да направи делящ се материал за ядрено оръжие за 12 дни. Израел: Готови сме за последните ядрени стъпки на Иран)

Техният ХМ-рефрен е „атакувайте Русия, атакувайте Иран, атакувайте Китай и т.н.“

Те не само продължават да се опитват да започнат тотална ядрена война, но също така са били хванати на местопрестъплението, опитвайки се да убият по-голямата част от населението на света с токсични ваксини. Официални данни на правителството на Обединеното кралство показват, че ваксините са убили 24 пъти повече хора от така наречената пандемия, от която е трябвало да ги предпазят.

[expose-news] (8 пъти повече хора са починали поради ваксинация C-19 за 6 месеца, отколкото починалите от COVID-19 за 18 месеца според правителството на Обединеното кралство.)

Ако смятате, че това не е било преднамерено, запитайте се защо точно властите и производителите, които задължиха ваксината срещу Covid за другите – самите те никога не бяха длъжни да получат инжекцията!

{!!!} [V – Pfizer – Моля прекратете делото]

Сега министърът на здравеопазването на Обединеното кралство Мат Хенкок беше хванат да моли вестниците да разпространят паника, за да увеличат изкуствено броя на тестовете за Covid. През декември 2020 г. той пита „Кога ще внедрим новия вариант?“

Разпространете паника за да увеличим броя
Хенкок – кога да го внедрим

Ето един британски учен, който промени общественото си мнение от твърдението, че

‘Covid изглежда като лабораторно-произведен’, на ‘естествено срещащ се’, след като Фаучи му даде безвъзмездна помощ от 1,88 милиона долара… и допълнителни 16,5 милиона във финансиране… науката за Covid беше 100% закупена и платена… всички знаеха от първия ден, че covid идва от лаборатория… и милиони долари бяха похарчени, за да накарат учените умишлено да лъжат обществеността… ако правят това с covid-учени… само си помислете колко харчат за учени по изменението на климата… 100% от науката се продава… най-високата цена печели…

Д-р Кристиян Андерсон и Фаучи

Същинското зло и некомпетентност на това ръководство накара все повече и повече бивши „масови“ обществени фигури да се противопоставят на ХМ.

Тук можете да гледате Уди Харелсън, водещ от Saturday Night Live (Събота вечер наживо), използващ началния си монолог, за да разкритикува реакцията на Big Pharma за COVID-19:

„Най-големите наркокартели в света се обединяват и изкупуват всички медии и всички политици и принуждават всички хора по света да останат заключени по домовете си и хората могат да излязат само ако приемат наркотиците на картела и продължават да ги приемат отново и отново.”

{!!!} [V – Уди Харелсън пред Събота вечерта наживо]

Уди Харелсън – анти-вакс конспирации – Rolling Stone
Уди Харелсън – анти-вакс конспирации – Daily Beast
Уди Харелсън – анти-вакс конспирации – Huffpost

Отговорът на ХМ сега е отчаян опит да се хвърли вината за всичко върху Китай. Тяхната надежда изглежда е не само да избягат от правосъдието, но и да започнат своята отдавна планирана Трета световна война.

[trendingpoliticsnews] (ИЗВЪНРЕДНО: Сенатът единодушно приема законопроект за разсекретяване на всички документи, свързани с произхода на COVID)

Проблемът е, че робските лидери на G7 лъгаха толкова многократно и често, че почти никой вече не им вярва.

Като пример можете да видите по-млада, по-слаба версия на Кастрюдо от Канада, която е хваната в лъжа. Видеото изглежда предполага, че актьорът, който сега играе „Трюдо“, не е бил напълно информиран.

{!!!} [V – Кастрюдо е лъжец и психопат]

Неговият така наречен режим също сега превръща Канада в голяма световна операция за пране на пари с легализирана търговия с наркотици. Перфектният момент, докато Украйна отива в канализацията:

Sunshine Earth Labs заяви в изявление, че е получила разрешение от Health Canada „законно да притежава, произвежда, продава и разпространява листа от кока и кокаин“, както и морфин, MDMA (екстаз) и хероин.

[insiderpaper] (Канадски компании, лицензирани за продажба на кокаин)

[finance.yahoo] (Sunshine Earth Labs Ltd. предоставя корпоративна актуализация)

Няма да мине много време, преди да бъдат издърпани щепселите на ХМ-марионетките като Кастрюдо в Канада.

{!!!} [V – Кастрюдо плаща за смяна на пола] 75 хиляди долара на САЩ за смяна на пола.

Бенямин Нетаняху също е малко вероятно да остане наоколо още дълго, тъй като масовият еврейски бунт срещу ХМ е в ход. В знак на това в Израел е забранено използването на украинския флаг. Излагането на украински знамена е забранено пред къщи на улицата и на всички обществени места с глоба от 10 000 шекела (около 3000 долара).

{!!!} [V – Израелски руснаци поддържат Русия]

Процесът на премахване на ХМ вече е в пълен ход в САЩ. Последното беше отстраняването на кмета Лори Лайтфут на изборите за кмет на Чикаго. Тя беше първата чернокожа жена в Чикаго и първият открито гей-кмет, както и първият действащ кмет на Чикаго, който загуби през последните четири десетилетия.

Лори ‘бръмбарен сок’ Лайтфут

[axios] (Лори Лайтфут беше свалена от изборите за кмет на Чикаго)

По-важното е, че загубата й в родната централа на Барак Обама означава, че самият Обама вероятно е бил отстранен от дърпането на марионетните конци на различните актьори, преструващи се на „президента Джо Байдън“.

Нещо голямо се готви и във Флорида. Съншайн-щатът (Слънцегреят) сега има власт над бившия самоуправляващ се, специален освободен от данъци район, обхващащ целия курорт Walt Disney World.

„Дисни губи статута си на самоуправление, щатът Флорида е новият шериф в града“, каза губернаторът Рон де Сантис на брифинг за пресата в понеделник. „Закопчайте коланите – има много неща за свършване.“

[dailymail] (Рон ДеСантис подписва законопроект ОТНЕМАЩ контрола на Дисни върху квартал Риди Крийк: Губернаторът празнува „края на корпоративното кралство“ и им нарежда да изплатят 700 милиона долара дългове и данъци)

Да видим дали полицията във Флорида ще нахлуе на мястото и ще открие фабриките за адренохром, за които се твърди, че са под Дисни Ленд.

Губернаторът де Сантис, християнин, знае, че се бори със сатанински сили.

„Делото на дявола ще проникне дори в Църквата по такъв начин, че човек ще види кардинали срещу кардинали, епископи срещу епископи.“

Така каза Девата от Акита, Япония, на Сестра Агнес Сасагава на 13 октомври 1973 г.

На входа на университета Stellenbohm в Южна Африка виси табела, която обяснява как се е случило това:

Не са необходими атомни бомби или ракети с голям обсег, за да се унищожи която и да е нация в света. Достатъчно е да понижите качеството на образованието и да оставите студентите да мамят на изпитите. Пациентите умират в ръцете на такива лекари. Сградите се срутват в ръцете на такива инженери и архитекти. Пари се губят от такива доктори и икономисти. Справедливостта изчезва в ръцете на такива адвокати и съдии. Крахът на образованието е крах на нацията.

Докато Западът продължава да се разпада, Китай показва какво се опитва да направи едно правителство, което всъщност служи на своя народ.

На последната си голяма среща китайското правителство изложи следните планове и цели:

Преследването на висококачествено развитие е първата и основна задача в Китай

увеличаването на разходите за научноизследователска и развойна дейност, разширяването на производството на чиста енергия и подхранване на полюсите на растеж със стратегии за регионално развитие… Стремежът на Китай към модернизация доближава научната фантастика до обществеността… Китай се стреми да рационализира администрацията, да делегира правомощия, да подобри регулирането и да обнови услугите, като същевременно поддържа пазарна среда с честна конкуренция… Китай е изградил най-голямата в света високоскоростна железопътна мрежа, мрежа от скоростни пътища и пристанищни клъстери от световна класа. Той отвори въздушни и морски маршрути, които достигат до всички части на света… хармония между човечеството и природата… Идеята, че „прозрачните води и тучните планини са безценни активи“ се превърна в консенсус… стесняване на разликата в доходите… индексът на чувството на сигурността на китайския народ достигна 98,62 процента.

[english.news] (Десет гледни точки за разбирането на китайската модернизация)

Ако Западът имаше меритократично управление, той отново щеше да остави Китай зад гърба си в прахта. Например, помислете какви чудеса биха могли да се направят, ако над 6000 патента, задържани поради „съображения за национална сигурност“, бъдат предоставени на обществеността по отговорен начин. Най-малкото всички ще имаме антигравитационни превозни средства и практически безплатна енергия. Въпреки това, както стоят нещата, колкото по-дълго Западът остане под диктатурата на ХМ, толкова повече Китай ще ни надмине.

Голямата въпросителна все още остава кога Западът ще разкрие повече от своите тайни на останалия свят.

На този фронт забележете как сенатор Джон Нийли Кенеди наскоро каза няколко думи за извънземните. Те прокарват проекта Blue Beam (Синият Лъч), доколкото могат.

{!!!} [V – Сенаторът Кенеди за Байдън] (Аз не мразя никого. Аз казвам това внимателно: Администрацията на Байдън е гадна. Споменете каквото искате – Ковид, икономиката, инфлацията, националния дълг, границата, престъпленията, отменящата култура, третирането на родителите като домашни терористи, Афганистан, нашата енергийна независимост, сега е загубена. Президентът Байдън беше впечатляващо ужасен. Ако поставите президента Байдън да отговаря за пустинята Сахара, той ще свърши пясъка. Ако извънземните кацнат във Вашингтон, окръг Колумбия утре и кажат заведете ме до вашия ръководител, това би било объркващо.)

Има също признаци, че тайната космическа програма на САЩ се разкрива, както намеква това видео от Хаваите.

{!!!} [V – Станция на Космическите сили в Хаваите] (Тук се виждат звездите. Тук е мястото, където са извънземните)

[spacebasedelta1] (СТАНЦИЯ НА КОСМИЧЕСКИТЕ СИЛИ в Кайена Пойнт, Хаваите)

Вижте и приложената снимка с всички бази на космическите сили, включително в Туле и в планината Шайен.

Базите на Космическите сили

С това, ето извънсветовните визуални за тази седмица.

1. {!!!} [V – НЛО-кълбо над Манхатън, Ню Йорк]

2. {!!!} [V – НЛО над Финикс, Аризона]

3. {!!!} [V – НЛО над Сан Антонио, Тексас]

4. {!!!} [V – НЛО над Сидни, Австралия]

5. {!!!} [V – Група извънсветовни НЛО-та]

6. {!!!} [V – НЛО над Сърбия]

7. {!!!} [V – Небесна аномалия в Австралия]

Всичко, което можем да направим, е да държим очите си насочени към небето, а краката си на земята, докато продължаваме да се борим за планетарното освобождение.


Предишен доклад от тази серия | Следващ доклад от тази серия


Преведи сам


Предишна статия

Новините от 06 март 2023 година чрез приятели

Следваща статия

Новините от 05 март 2023 година

Други интересни