ВСИЧКИ, КОИТО ГЛАСУВАТ ЗА ГЕРБ, ДПС, ПП, ДБ, БВ И “ЗАЕДНО” – ГЛАСУВАТ ЗА ВКАРВАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ В ТРЕТАТА СВЕТОВНА ВОЙНА!

Автор: Няма коментари Сподели:

Нека не се уморяваме да повтаряме тази истина, братя и сестри! Трябва да я чуят хората и в най-далечното делиорманско, видинско, родопско и сакарско село! Тя трябва да прогърми по четирите краища на България! 

И на жълтите павета, където се фалшифицира и поругава волята на българския народ! 

Тази истина едва ли ще повлияе на електората на ДПС. Там мотивите за гласуване са други. Ердоган води достойна самостоятелна политика за страната си и се отдалечава от най-мракобесните повели на НАТО.

Но ДПС има интерес да подкрепи натикването на България във врящия натовски котел. Да я набута в бездната! И ще го направи, без да мигне!

Ние трябва да се обръщаме най-вече към избирателите на ГЕРБ и ПП. Защото ДБ, макар и обявявана от мисирите за “стабилна формация”, няма никаква реална социална подкрепа.

Такава има Герб. 

През 12-те години на тираничното царуване на Бойко Борисов, тая престъпна групировка се врасна дълбоко в тъканта на държавата. Едномилионна армия от чиновници, полицаи, прокурори, съдии, “бизнесмени” – и техните семейства – под строй гласуват за мутрите и олигарсите на Герб. Шайката ги купи, овърза ги в престъпни схеми, опорочи съзнанието и запуши устата им.

Някои наивни интелигенти се заблуждават, че избирателите на Герб, “продължават да вярват” на тая партия и на банкянския доморасъл фюрер, въпреки пълното разкриване на мафиотския й профил, цели и структура. Нищо подобно! Всички, които членуват и гласуват за Герб – са съучастници! Свързва ги престъплението, а не доверието! Далаверата и грабежите са тяхната спойка!

Герб е криминална организация на корпорации и семейни кланове – ето защо електоратът му е твърд като чугун. Ако Герб не участва във властта, цялото това огромно котило от оплетени една в друга крастави жаби – трябва да се изправи пред съда воглаве с Бай Мутрьо Банкянски ! 

Има и още една нерушима връзка, която сплотява гербаджиите – всички те са лумпени, посредственяци, некадърници – Герб е единственият им начин да изплуват до властта! И от смърдяща фекална утайка да се превърнат в “политически и бизнес елит”.

До днес тия аргументи, които всеки гербаджия, какъвто и див селяндур да е, инстинктивно разбира и подкрепя – държаха Герб в единен блок. Но ситуацията рязко се промени.

Сега милиардерите и мултимилионерите на Герб начело с Мутрата, са приклещени в ъгъла от САЩ. И поставени пред избора: “разобличение, съд и дори физическо ликвидиране” или вкарване на България във войната. 

Те, като вулгарни престъпници и страхливци, се надупиха на втория вариант. Тутакси. Без дори да симулират угризения.

Днес вече интересите в Герб – интересите на големите мутри с кюлчетата в нощните шкафчета, милиардните сметки в Швейцария, дворците във Флорида и вилите в Барселона – и на малките мутрички с къщичките за гости и нощните барчета – жестоко се разминават.

С вкарването ни във война, първите ще отлетят в чужбина и ще спасят богатствата и децата си, а вторите ще пратят синовете си на фронта и ще видят как изглежда атомната гъба отдолу.

Всичко, което са ограбили и заради което са продали душите си на Боко и на дявола, ще изгори – в това трябва да бъдат сигурни.

Народът, озверял, ще се вдигне и ще ги окачи ведно с домочадията им по дърветата. Ще настане глад и пачките с инфлационни банкноти няма да имат никаква стойност. Тълпата ще вопие за хляб – а хляб ще липсва. Мъстта на гладните ще е чудовищна – както винаги.

Тулупът – наблюдаващ синия небосвод от люка на личния си самолет – дори няма да благоволи да извърне каменната си чутура, за да лицезре от въздуха мъките на довчерашните си слуги, пълзящи по грешната българска земя. Която вече и официално няма да е българска.

Това ще “спечелите”, дребни гербаджийчета, ако на 2 април отново гласувате за мафията-кърмилница Герб. Послушайте гласа на разума и този път си останете у дома!

Вие мразите България, не ви пука за нея, продавали сте я и сте я предавали при всички възможни обстоятелства – но вече става дума за децата ви. Тези, за които сте крали! Тези, с които оправдавате престъпленията си! Наследниците на заграбените от вас имоти! 

Такова близко бъдеще ли им готвите?

Кому ще оставите награбеното, когато месомелачката на войната смели потомството ви на кайма?

Мислете, мислете, селяндури, макар че мозъчетата ви са по-дребни от спаружени бобени зърна!

Колкото до уж набъбналия напоследък електорат на ПП – ще се обърна към него със следните въпроси:

Млади високомерни криптарчета и ити-роботчета на дистанционно управление! Вие столични аристократчета, деца на селски говедовъди, домъкнали се оня ден в София с гумени цървули, с оборски тор, полепнал по тях!

Вие, които говорите помежду си “бинглиш” – английски жаргон с бг-замърсители! Вие, които приехте за ваш бог харвардския хъшлак с фалшива диплома Кире Петков, а дамата с дълбокия мецосопран Асенка Василева – за негов пророк!

Вие, които на 3 март се наредихте под знамето на дъгата и се преклонихте пред пе@дерастията, педофилията и скотоложеството! Вие, отгледани в епруветка трижди ваксинирани хомункулуси! Вие, жълтопаветни бустерни баламурници!

Вие, които направихте епохалния “циливизационен” избор за България! Избора на шарлатаните!

Вие някога държали ли сте пушка? Виждали ли сте даже на картинка ракетна установка? Знаете ли как изглежда руски войник наяве, а не в електронна игра? Стиска ли ви да го срещнете лице в лице? 

Знаете ли как приветства той натовските наемници – наркомани, дупедавци, пе@дали и инфантили?

Кире, Мравояда и Гнома – в комплект с Лорер и Паси – ви готвят тъкмо такава незабравима среща! Само че те няма да присъстват. Картечът ще дупчи само вашите задници! Бомбите ще разкъсват само вашите гениталии. Дори ако сте се припознали като 101-ви пол и оная ви работа е окачена за по-сигурно под мишницата ви!

Ако не сте видели истинска смърт – гарантирано ще видите. Вашата собствена!

На 2 април си стойте в кухнята и се наслаждавайте на мекиците на мама!

Защото, мамини синковци, ВОЙНАТА, в която ще ви вкарат вашите кумири, веднага щом гласувате за тях, е вредна – ама много вредна! – за вашето крехко джендърско здраве!

Дано моето обръщение стигне до вас. По “околни пътища”, защото знам, че “по принцип” не четете. Вие сте компютърни “специалисти”, програмисти и финансови “експерти”, но не сте прочели и една книга. Дори “Винету”. Българският ви правопис е  катастрофален. Както и английският.

Вие нямате право да избирате пътя на България! Защото не заслужавате да се наречете българи! Защото сте някакъв безроден безцветен флуид – най-добрата пластмаса във фабриката за роби!

                                                                            Милена Върбанова

https://svobodnoslovo.eu/politika/vsichki-koito-glasuvat-za-gerb-dps-pp-db-bv-i-zaedno-glasuvat-za-vkarvaneto-na-balgariya-v-tretata-svetovna-voyna-kato-pushechno-meso-kato-boyno-pole/53113#comment-form

Предишна статия

Купонът свърши: Кой ще пропее пръв от борисовите министри за откраднатите милиарди?

Следваща статия

ТО САМО КАИШКАТА ОТ КРОКОДИЛСКА КОЖА НА ЗЛАТНИЯ МУ ЧАСОВНИК СТРУВА ТОЛКОВА НА „ВИЧО КАСИЧКАТА“!

Други интересни