Отвъд Оградата: Доклад от 1966 разкрива всичко случващо се днес | Част 1

Автор: Няма коментари Сподели:

Доклад от 1966 разкрива всичко случващо се днес | Част 1

04.03.2023, Отвъд Оградата

Филмът от 1993г трае над 3.5 часа. Подбрахме само най-важните моменти от него, които описват различните планове и цитати от доклада “Желязната Планина“ от 1966 г.

Успяхме да съберем всичката информация в едночасово видео, което разделихме на различните теми/части от филма. Всяка седмица ще публикуваме всяка следваща част. Запишете се към канала ни, за да не пропуснете следващия епизод.

ЧАСТ 1 – Въведение в темите на доклада “Желязната Планина“ и вида мислене на правителството, което го е поръчало; какви са истинските цели на една война, защо воюват народите и кой поръчва войните; Третата световна война; Оценка за възможността и желанието за преминаване към ера на мира и какво ще означава това за правителствата по света; Какви възможни заместители на войната могат да се измислят?

БЕЛЕЖКИ:
„Rich men of the Earth“ – може да се преведе като “богатите хора на Земята“, или като “богатите мъже на Земята“. Ние избрахме втората версия, тъй като тя е най-близко до фактическата истина – повечето членове на тайните общества и тези, които прокарват новия световен ред са бели западни мъже.

Отделно

https://bgprevedi.com/1966-report-about-today-part-1-30975-2/

Предишна статия

Цитат от Учителя: “Когато човек умира, душата му стои до главата, чака последното му издихание…”

Следваща статия

Новините днес 04 март 2023 година

Други интересни