Новините от 26 февруари 2023 година

Автор: Няма коментари Сподели:

Бивш 20-годишен редактор на NEJM обявява, че голяма част от клиничните изследвания и лекарите вече не са за вярване

„Просто вече не е възможно да се вярва на голяма част от клиничните изследвания, които са публикувани, или да се разчита на преценката на доверени лекари или на авторитетни медицински указания. Не изпитвам удоволствие от това заключение, до което стигнах бавно и неохотно през моите две десетилетия като редактор на The New England Journal of Medicine.“

Марсия Ейнджел


Преведи сам

Микро-новата

Подозрителни наблюдатели

Татяна Завражина

Новият световен ред

Поглед

Глен Бек

Андрей Фурсовdzen

Всичко върви

Събуждане с Джей Пи

Д-р Стийв Търли

Апокалиптични продукции

GatewayPundit

Следващите новини

Никой специален финансово

Бунтовнически новини

HalTurnerRadioshow

NewsPunch

ZeroHedge

Russell Brand

Подготвители

Пълен спектър оцеляване, САЩ

Канадски подготвител

Подготвител от Аляска

Войната

Павел Иванов

Саня от Флорида (спрян) | Телеграм

Михаил Онуфриенко, Насправди, rutube

Юри Подоляка, Насправди, rutube

Дишайте дълбоко и се отпуснете!


Хванаха Зукърбърг да финансира тайно политици демократи, за да „наводнят Конгреса с крайнолеви активисти“


Британският министър на отбраната предупреждава, че „войната идва във Великобритания“


Какво те направиха правилно?

Размишлявайки върху последните три години на терор, мъки и тоталитаризъм, един туит от Джъстин Харт ни накара да се замислим.

Той зададе прост, провокиращ размисъл въпрос за COVID: „’Те’ направиха ли нещо правилно?“

Трябва да признаем, че се борихме да намерим нещо, което ‘те’ са направили правилно, но ето някои от мислите на Джъстин:

Предаване на болестта – погрешно

Безсимптомно разпространение – погрешно

PCR-изследване – грешно

Смъртност – грешна

Заключвания – грешно

Тригери на общността – грешно

Закриване на бизнеси – грешно

Затварянето на училища – грешно

Поставянето под карантина на здрави хора – грешно

Въздействие върху младежта – грешно

Претоварване на болниците – грешно

Прегради от плексиглас – грешно

Социалното дистанциране – грешно

Разпространение на открито – грешно

Маски – грешни

Вариантно въздействие – грешно

Естествен имунитет – грешен

Ефикасността на ваксината – грешна

Увреждане от ваксината – погрешно

Още нещо, „реторичен въпрос“?

Както Харт толкова красноречиво и кратко го казва: „Да повторя. Те. Имат. ВСИЧКО. Грешно!“


Гледайте: Личен бодигард на Зеленски, (играещ като) двойник, хванат от полските медии

Актуализация (1130ET): Двойникът на украинския президент Зеленски е идентифициран като Максим Дониец – негов личен бодигард от 2019 г.

БГпреведи: От видеото се вижда как той по грешка върви след Зеленски.


Тъмната тенденция на военното положение, бдителността и публичното унижение в Украйна

Ляво – украински войник
Единадесет-годишно момиче

В условията на война навикът на правителствата често е да се връщат към най-грозните и варварски форми на осъждане и наказание, в зависимост от нивото на корупция сред отговорните длъжностни лица, така че не е изненадващо да видим много от тези мрачни поведения, които се увеличават в Украйна. През изминалата година обаче насилието на военното положение и бдителността от страна на украинските войници бяха предимно потиснати в западните медии и социалните медии. Всъщност публикуването на видео-доказателства за тези дейности често би довело до забрана на уебсайтове като Facebook и Twitter.

Със смяната на ръководството в Twitter започват да изплуват все повече и повече примери за една конкретна форма на наказание, която включва завързване на хора към улични знаци и стълбове на лампи, запушване на устата им и понякога събличане на дрехите им и побой.


Бизнес-партньорът на Хънтър Байдън се преобръща, сега „сътрудничи“ с разследващите от Републиканската партия

Ерик Шверин, близък бизнес-партньор на Хънтър Байдън, който също се е занимавал с бизнеса и данъчните дела на Джо Байдън, сега работи със следователи на Камарата на републиканците, които проучват сделките на семейството на Байдън – особено в Украйна и Китай, където семейството е получило милиони долари, докладва Just the News.


Те не искат мир и затова трябва да се подготвите за ужасяваща глобална война

Знаех точно какво ще се случи, когато Китай разкри мирния си план за конфликта в Украйна. Предната вечер казах на жена ми, че западните лидери веднага ще го отхвърлят. За съжаление точно това се случи. Разбира се, всеки мирен план, предложен от Китай, той не беше перфектен. Но за доброто на човечеството нашите лидери трябва да са готови поне да седнат и да говорят с руснаците. Защото ако останем на пътя, по който вървим в момента, в крайна сметка някой ще използва ядрени оръжия. И след като нещата станат ядрени, може да се изправим пред кошмарен сценарий, при който стотици милиони хора умират.


Зеленски ругае, заплашва неподкрепящите американци

teaser image

Това е пример за това как да не спечелите американския народ: засрамете го и го ругайте, докато твърдите, че „глобалното лидерство“ на Вашингтон е в опасност.

„Ако не променят мнението си… ще загубят НАТО, ще загубят влиянието на Съединените щати, ще загубят лидерската позиция, на която се радват в света“, каза Зеленски на пресконференция в края на миналата седмица, позовавайки се на американската общественост… Сякаш средният американец, който се бори да се издържа на фона на растящите цени на храните и разходите за живот, остава буден през нощта, тревожейки се за глобалното „влияние“ на САЩ: (вж ориг)


НАТО и Байдън отхвърлят предложенията на Китай за мир в Украйна


„Умираме бавно“: Жителите на Източна Палестина съобщават за странни здравословни проблеми след дерайлирането на токсичния влак


Южна Африка се срина; Посолството на САЩ предупреждава американците да се „подготвят“ с храна, вода и лекарства…

Градската електрическа енергия има средно време за изпълнение от 2 до 3 дни за ремонт на мрежата. Те нямат работна ръка, консумативи и средства. И те вече са усвоили тазгодишния бюджет.

В цялата страна те наблюдават нарастване на координираните атаки срещу водоснабдителната, енергийната и комуникационната инфраструктура, тъй като тълпите се спускат върху съоръжения и ги крадат, за да продадат медта и алуминия на складовете за боклук като вторични суровини.

Грабежите вече не са просто ежедневие, но също така стават по-структурирани с включено партизанско планиране.

Повечето пътища вече не съществуват. Всъщност, според дългогодишни жители, всичко, което е държавно, се разпада.

Полиция, пожарна и болнични ресурси за по-голямата част от ЮАР не съществуват. На малкото места, където все още има такива услуги, те също бавно се разпадат.

ESKOM – единственият производител на електроенергия в Южна Африка – произвежда средно 50% или по-малко мощност. Потапяне на огромни части от страната ни в спиране на тока.

Един човек, докладващ от Ехурхулени, казва: „Ние сме ден 5, сега няма вода“.

Друг човек от същия район съобщава: „Нашата железница е мъртва. Почти цялата железопътна система на Южна Африка не работи.“

Във всеки град и повечето предградия хората потвърждават сметта навсякъде. По улиците. В реките и океаните; тече и през нашите язовири с прясна вода.. просто навсякъде.

По време на „Апартейда“ (1948 до 1994 г.) в Южна Африка имаше расова сегрегация при изцяло бялото правителство на Южна Африка, което диктуваше небелите южноафриканци (мнозинството от населението) да живеят в отделни райони от белите и използват отделни обществени съоръжения и контактът между двете групи е обезкуражен и силно ограничен.

По време на апартейда Южна Африка процъфтява. Когато светът реши, че местното население трябва да контролира страната (вместо белите хора), той се спусна в това… което всички виждаме днес.

https://bgprevedi.com/alt-news-26-02-2023-30767-2/

Предишна статия

Отказват ли се авиокомпаниите от БЕЗОПАСНОСТТА? Защо самолетите са толкова крехки?

Следваща статия

Родной Узбекистан

Други интересни