Светът отива към “светлото бъдеще”…

Автор: Няма коментари Сподели:

Авторът е в заблуда или умишлено заблуждава по отношение на доста понятия, въпреки че отчита програмния код заложен в Библията за запазване на властта.
Залитането по религии и въобще „Божий промисъл” е пак един от заложените капани. Дали умишлено вкаран или неволно попаднал в него не знам.
Пише за „тайни планове за превземане на Русия”. Това е оксиморон сам по себе си, защото какви планове? – тя е превзета отдавна. Ако са искали са можели да я заличат още с перестройката. Русия е практически собственост на същите фамилии, които са я управлявали и преди „смяната” на властта състояща се единствено в режима, но Системата е пак същата.
Сключват бракове само по между си, защото си знаят генетиката и могат да си проследят родословното дърво чак до тези, които управляват планетата откакто е тераформирана и засята.
Човечеството тъне в пълно неведение относно истинските причини зад своето съществуване и социална динамика, които много често са пряко следствие от преповтарянето на вече съществуващата драма между някои от клановете.
Сложните войни за контрол между тях имат още по-сложно почти неразплетимо отражение в това, което се случва.
Пак се търси проблема на друго място и не се подхожда директно към механизма за контрол на чисто битово ниво.

Ще го обясня по възможно най-простия начин и моля без „ама Вселенския Разум е над тях” и прочее.

Винаги при дълговите пари се краде от бъдещето на тези, които ги използват. Може да е по-късно, може да е по-рано, както решат тези, които ги създават с лихва, чрез основното предлагане (М0).
За съжаление огромна част от човечеството не го разбира и действително макар и фалшиви тези пари стават реални, чрез потта и труда на хората. Пладнежки обир отвсякъде. Самата планета бива обирана, чрез робския ни труд!

Фракционното банкиране(означава с частичен резерв) и фиатната валута макар и измами, може да се използват, за да се манипулира икономиката в полза на населението на държава, съответно и на света, ако тази валута е световна резервна, а не специална група „богопомазани” да заробва света като създават инфлация и дефлация когато си поискат и затриват всеки когото решат, който е в дълг, защото използва (национална) валута контролирана от частни банки, докато са му я давали евтино.
Този шаблон, който се повтаря постоянно в историята няма друго обяснение освен да е направено така, за да не се замогват хората, защото така има вероятност да станат силни и да детронират тези, които контролират парите им.
Мине се не мине, трябва да има обиране, и така периодично – увеличаване на парите и успиване, намаляне на парите и гърчене. И така докато дойде време за жътва на фирмата/фермата/колонията.

Системата я държат служители на такива, които се възприемат за богове. В миналото ни сме ги считали наистина за божества.
Понятието за пари е подменено с валута, и няколко поколения са вече индоктринирани с някога била хартиената разписка за пари, която сега е разписка за облигация/ДЦК/заем/дълг/кредит с лихва.
Това е пример за порядък на зомбиране, който описва плачебността на цялата ситуация, в която се намираме на планетарно ниво.

Сега има вероятност да е назрял момента да ни върнат обратно към стокова парична система или комбинация между стокова и дългова използваща елементи на публично-счетоводна. Пак ще е поредната измама за смяна на „световния ред”, паричната системата, режима и т.н. с цел да се запази контрол върху Системата в по-ефективен вариант (по-стабилна версия на Матрицата).

Тези огромни цикли, в които те са вещи и им е налага да ги разбират, дали част от грандиозен компютър на естествено случаване, с който трябва да се съобразяват и разиграват манипулация според техните нужди(митове, легенди, религии), и който е неразбираем за линейния ум, но естеството на нещата изисква да има манифестация над колективното съзнание на планетата.

Kristian Stoilov

кому: zaedno-bg

Здравейте, приятели!

Кристияне, моето уважение за интересното описание. Ще позволя следните
коментари:

1. Частта не може да е по-голяма от цялото. В този смисъл Янко е прав.
Дори и някаква група да са се самопомазали, те не са помазани от
Вселената. И те са смъртни, и те са функция на Системата в която се
намират (Човечеството) и те могат да пропуснат някой Черен Лебед.
Верно, заели са контролиращите височини, но в Историята е имало доста
такива, с хитрост или цената на много жертви – непревземаеми крепости няма.

2. Предполагам си запознат със самосбъдващите предсказания. Няма
невъзможни неща. Верно, трябва да се изследва Системата, но без да
залитаме в страхопочитание понеже това, е което цели и тя демонстрирайки
своето могъщество.

3. В твоите увлекателни (и вероятно депресивни за неподготвения
слушател) описания виждам само Анализ. Не виждам Синтеза.

Както руснаците казват, въпросите винаги са два: “Кто виноват?” и “Что
делать?”.

Предлагам да обърнеш взор към втората част – Синтеза. Какво предлагаш?

По мое лично мнение, без него няма смисъл много каквато и да било активност.

Виктор Арабаджийски / Victor Arabadzhiyski

Предишна статия

Родной Узбекистан

Следваща статия

“Стрелы Бога”, или Вот почему Турции уже стало безразлично вхождение Швеции в НАТО

Други интересни