Нинова предлага „звеното, което се занимава с корупция от ДАНС…

Автор: Няма коментари Сподели:

Напоително по „правилната телевизия“ Нова телевизия, според признанието на Цветан Цветанов, Корнелия Нинова, иронично наричана Комедия Нинова, се впусна в „анализ“ а ла „хайде, да видим…“ Впрочем, „хайде, да видим“ е любим трафаретен лаф на Нинова. Е, хубаво, хайде да видим…

Та, Комедия Нинова иска нещото си а ла „антикорупционен орган“ да бъдел назначен от президента. Щото не можело изпълнителната власт, която е потънала в корупция, да си назначава разследващ орган. Дотук, добре, принципно – звучи правилно.

Обаче.

Нинова предлага „звеното, което се занимава с корупция от ДАНС, да се изведе от там и отива в Антикорупционния орган…“. ХА-ХА-ХА! Милата Комедия извежда хората на Боко Тиквата в ДАНС, които досега единственото, което правят е да СГОТВЯТ МРЪСНИШКИ НЕУДОБНИ ЗА ВЛАСТТА, да се борят с … корупцията.

Нинова предлага президентът да назначавал това нещо „антикорупционен орган“, щото „бил показал, че е достоен и може“.

Ти да видиш. Що ли така бързо забравихме ТАКА НАРЕЧЕНОТО СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСТВО, назначено от същия тоя достоен президент, което така „надгради“ и „приемства“ ГЕРБ и компания, че предизвика единствено отврат.

Впрочем, видяхме „капацитета“ на президента да слага „чисти лица“, които да борят корупция. Справка – Огнян Герджиков – виж тук по темата.

Та, такъв като Герджиков ли ще ни турне президента в нещото като „антикорупционен орган“?!

И изобщо къде е „огледалната“ разлика между това, което ще турне Боко и това, което ще турне президента в сие с Нинова?!

НИКАКВА!

Комедия.

Afera.bg                                         http://afera.bg

Предишна статия

Карбовски изригна: Убий българина! Въпрос на време е…

Следваща статия

С Радев разговаряхме и се договорихме, че…

Други интересни