Фулфорд: Скоро ли ще обявят световно правителство?(Новините от 20 февруари 2023 година)

Автор: Няма коментари Сподели:

Чуваме от множество източници, че те (= не ние) планират да обявят световно правителство в близко бъдеще. Източници от разузнавателната общност и тайните общества казват, че за да се постигне това, човечеството е подложено на церемония по посвещение. Така че – според тях – пандемията и кампанията за ваксини, украинската война, НЛО и токсичните аварии са просто театър, предназначен да принуди масите да се подчинят на един световен авторитет.

Това звучи като извинение да се избегнат трибуналите за военните престъпления в стил Нюрнберг, защото без съмнение голям брой хора са били убити като част от тази „церемония по посвещаване“.

Има също много доказателства, че хазарската мафия, която отвлече повечето западни правителства, наистина се е опитвала да убие 90% от населението на света. Те са били хващани многократно, опитвайки се да започнат ядрена война, да разпространят болести, да причинят масов глад и т.н.

Те също така се опитват да наложат централен контрол чрез белега на звяра върху всички пари, храна и т.н. с техните цифрови идентификатори и централно контролирана цифрова валута.

В знак, че този процес е в ход, онзи ден, когато попитал защо банката е спряла да изпраща пари в чужбина за един колега, канадски банкер му казал, че той „не е преминал техния процес на проверка“. Той също използва фразата „долар на ООН“, за да се позовава на това, което познаваме като „щатски долар“.

На места като Бразилия те сега свързват статуса на ваксинация със социалните плащания и т.н., въпреки че ваксините вече са доказали, че са токсични. Ето защо: Тази заявка за патент на Pfizer – одобрена на 31 август 2021 г. – е с цел дистанционно проследяване на контактите на всички ваксинирани хора по света. Те ще бъдат или вече са свързани с „интернета на нещата“ чрез квантова връзка от пулсиращи микровълнови честоти от 2,4 gHz или по-високи, от клетъчните кули и сателитите директно към графеновия оксид, намиращ се в мастните тъкани на всички хора, които са получили смъртоносния удар. Прочетете това ОТНОВО!

Методи и системи за приоритизиране на лечения, ваксинации, тестове и/или дейности, като същевременно се защитава поверителността на лицата

(АБСТРАКТ на патента
Система и методи за анонимен подбор на субекти за лечение срещу инфекциозно заболяване, причинено от патоген. Системата се състои от множество електронни устройства, включващи инструкции за генериране на ID и, когато са в близост до друго такова електронно устройство, едното или двете електронни устройства предават/получават ID към/от другото електронно устройство. След това се генерира резултат на базата на множество от такива получени идентификатори. Освен това, въз основа на информация, получена от сървър, съответните инструкции за лечение се показват на субектите въз основа на получената информация и резултата. Сървърът включва инструкции за изпращане до множеството електронни устройства на информацията, която трябва да бъде показана със съответните инструкции за лечение, освен това сървърът и/или електронните устройства съдържат инструкции за генериране на прогноза за вероятността субектът да разпространи патогена, въз основа на оценката (бала) по предмета.)

Махнал си е татуировката (IYKYK), а има и косми на ръката

(IYKYK – Хаш-таг на ТикТак, „Ако знаеш – знаеш“)

Така че, не може да има съмнение, че наистина имаме работа със сатанински опит да превземе планетата, като ни принуди да се подчиняваме или да гладуваме с белега на звяра посредством системата за финансов контрол.

Те не само се опитват да ни поробят, но и все още се опитват да убият повечето от нас. Получаваме информация за голям нов тласък за започване на истинска Трета световна война, включваща танкови битки, по-големи от всички виждани през Втората световна война.

Руските новини съобщават, че „американският кораб Arc Integrity пристигна в пристанището на Гдиня [в Северна Полша], превозвайки около 700 единици различно военно оборудване, включително танкове Abrams и бойни машини на пехотата Bradley, които ще бъдат използвани от легендарната американска Първа пехотна дивизия, най-старата американска дивизия, известна като Big Red One (Първа голяма червена)… това е двадесетият транспорт от този тип. С други думи, вече е разгърната пълна американска танкова армия със 140 000 единици бойна техника.

[anna-news] (Условната ядрена безопасност на Европа)

След това, на Мюнхенската конференция по сигурността миналата седмица, на която присъстваха политици и експерти от близо 100 държави, оратор след оратор истерично атакуваха Русия. Например маскираният актьор, който играе американския вицепрезидент Камала Харис, каза: „Съединените щати официално установиха, че Русия е извършила престъпления срещу човечеството“. След това германският министър на отбраната Писториус казва, че „Украйна трябва да спечели войната“. След това министър-председателят на Обединеното кралство Риши Сунак мелодично каза че „трябва да помогнем на Украйна да защити градовете си от руските бомби и иранските дронове“. Той също така се присъедини към САЩ в посочването на „отвратителните военни престъпления“ на Русия.

[V1] (Фалшивата маскирана Харис на конференцията за сигурност в Мюнхен)

 


 


Преведи сам

 


От редакцията!
Днес цял ден самолетите пръскат от горе като луди, следите висят с часове горе в небето, какъв е този “елексир”, не е ясно, при движение с каквото и да е средство има явна субстанция във въздуха с много неясен произход и това не са извън земни, а напълно наши технологии за експеримент с хората, но Вселенският Разум си знае урока и ще ги върне на поправителен, докато не си научат техния урок – Милите “богове” с човешки лица!
Римската, Византийската, Османската и другите “империи”, така и не си научиха урока!
Дошло е време “Разделно”!
Здраве и добри мисли на всички приятели!
                                                                                   Тракийски Свят
Предишна статия

Явор Дачков: След един цикъл от избори БСП може и да не влезе в парламента

Следваща статия

Доц. Григор Сарийски: Ще се разпадне ли ЕС, и ако да – то защо?

Други интересни